herkese iyi akşamlar güzel anne adayları. umarım hepinizde herşey yolunda gidiordur. butterflys'ı okudum ve ağladım Allah'ım ona sabır ve metanet versin :Saruboceq: kızlar bir sorum olacak. dr.umuz bize 16 ve 17 haftlalarda bebeğin büyük ihtimalle erkek olduğunu sölemiş ve hatta pipiye benzettiği yeri de göstermişti. biz tam erkeğe hazırlanmışken beni ayrıntılıya gönderdi ve bebişimin bir prenses olduğu söylendi. dr.um daha sonra yine de cinsiyeti görmekte zorlandı. soracağım şu. kız erkek ne olursa olsun bizim bitanemiz olacak, ama ben pembişleri almaya başladım, dr yine de beyazlar al şimdilik dedi. kızlar ayrıntılıda yanılma payı var mıdır? sizin veya bi tanıdığınızın başına böle bişey geldi mi yani ayrıntılı sonrası yanılma???
uzatmak sıkmak olurmu canımya paylaşım alanımız burası uzun kısa farketmezzmerhabalar kızlar,
henüz bitirdim yazdıklarınızı.. moralleri bozuk olanlar varmış galiba :)) kızlar yapmayın yazık bebeklerinize. ben her fırsatta çok kötü bişey bile olsa mutlu olmaya çalışıyorum..
bu sabah dönem izni alabilmek için sabahın köründe doktora gittik. gittiğimiz doktor tanıdık olunca epey ilgilendi. b ve d vitamini verdi, kramplar ve kasık ağrıları için dedi. ani giren kramplarda şiddetliyse (gaz sorunundan dolayıymış) bi toz ilaç verdi. demir depolarım gebeliğimin ilk aylarında boştu zaten, benim dr. saolsun hiç bişi vermemişti bu sabahki dr. kan şurubu yazdı kullanmazsan doğumda kan verilmesi gerekir dedi. neyse oradan çıkıp koşuyolu görüntüleme merkezine gittik. ŞİRVAN cım senin söylediklerinin aynısı yapıldı.. benim oğlan sabah benimle 6 da uyandı ve bir dk bile durmadı akşama kadar kıpır kıpır.. dr. da çok hareketli bi bebek dedi.allah a şükür hiç bi sorun çıkmadı, çok sağlıklıparmağını ağzına alıp emdi :))) eşimde bende inanılmaz heyacanlandık :)) (eşlerinize bu kadar kızmayın onlar yalnızca duygularını ifade edemiyorlar bence ama böyle durumlarda onların gözlerinin içine bakın göreceksiniz ne kadar heyacanlı olduklarını) bu arada benim de içimde azıcıkta olsa belki kızdır diye bi umut vardı ama ayrıntılıda kesin sonuç söylendiğinden hiç umudum kalmadı. koca ağızlı koca kafalı çoook çirkin bi oğlum olacak :)))) benim bebeğim 502 gr olmuş teyzeleri ve biz 22. haftamızı bitiriyoruz :)
şimdi önümüzde bi şeker yükleme testi kaldı.. bide benden tekrar kan sayımı istediler.. şekerden çok korkuyorum, çünkü benim ailemde kalıtsal şeker hastalığı. babam ve babamın tüm akrabalarında var şeker hastalığı. ha bide kızlar tuzu tamamen kes dedi dr. ve ben tuz bağımlısıyım( evet çok aşırı tuzlu severim herşeyi ama böyle gidersen albumin olur dedi..ufff ya zor olmaya başladı bu iş!! çok uzattım biliyorum ama sıktıysam sizleri kusura bakmayın nolur, sadece benim için özel bi gündü ve sizinlede bu günü paylaşmak istedim :)
kan akışı,kemik sayımları yapıldı bizimdeayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar doktorunuz nelere baktı??? ben 1 saat muayenede kaldım ve 2 kere daha kontrole gelmen lazım bişeylere daha bakmam lazım dedi. beynin arasındaki ufacık br yerin gelişimine bakacak.sizde de incelendi mi o kısım??? kadın doğumcu arkadaşlara sorduk normalde takip etmiyoruz oraları anlamsız dediler kemik uzunukları böbrekler vs ye bakılır dediler ama içime kurt düştü. her muayene 300 ytl bu arada.. başka doktora mı gitsem???
ya bu arada kızlar benim göğüslerimin yan taraflarında iri iri mor damarlar belirdi.hani aşırı varisli bacaklardaki mor damarlar gibi ve arasırada sızlıyo fena halde..dr.a soracaktım unuttum bi sonraki randevuda soracam artık ama aynı sorunla karşılaşan yada sebebini bilen var mı aranızda??benim göğüslerim çok küçüktü (75-80 arasıydı) şimdi çok büyüdüler (95 i gördük) bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba???
Canım ben gdiyorum yaklaşık 1 senedir ağdayagünaydın arkadaşlar.
e toprakcım göğüslerin süt taşımaya hazırlanıyo ondan canım.
benim eşim ağdaya göndermiyo beni. gerçi bende çekiniyom ama bu durumda gerçekten çok zor oluyo . koca göbekten altı gözükmüyoki :1no2:
Maşallah canım ya:))herkeslere günaydın büyülü bahçeler bugün nasılsınız bakalım ufaklıklar nasıl
bizimde tüm ölçümlerimize bakıldı artık %100 bir kızım olucak eşimle gittik oda çoğumuzun eşinde olduğu gibi tepki vermedi 4 boyutluda yüzünü görünce tek tepkisi sana benziyo demek oldu :) ama bı,youmuz babaya çekicek herhalde doktor amcası uzun olucak dedi doktor amcamızı kızdırdık çok hareketliydik ve biraz inatçıydık en sonunda dedi bizim bu kız çok dediğim dedik olucak die hiç doktor amcasını dinlemiyo :)))
günaydın kızlar geçmişi bi türlü okuyamadım bilgisayarım hata veriyor kilitleniyor. neden öyle oldu anlamadım. sabah sabahta moralim bozuldu rüyamdaregl olmuşum sonra hatırlıyorum ben hamileyim diye çok ötüydü alahtan hemen uyandım. işede sıkıntılı geldim. rüyaları takmıyordum ama bu sefer gerçek gibiydi. neyse bilinç altıdır. muhtemelen. benneyaptımki
günaydın büyülü bahceler
site ahalisini yine uyarıyorum bir bozukluk var, kilitleniyorrrrr:::)))
toprak canım herseyin yolunda olduguna sevindim benimde gögüsler 80 idi hala aynı ama bende büyüsün istiyorumm::::)))
cinsiyeti belli olmayan yada nazlanan arkadaslar esyalar için unisex renkler secin turuncu, sarı yesil gibi süper olurrr......
günaydın urla erkencisin bugunnnn, ooooo rahatlamıssın bende 2 ayda bir gidiyorum artık iiyice azaldılar birde hamilelikle beraber dahada seyrekleşti:::))))
buarada catı muayenesi falan bozar beni:::)))
urla buarada yatak cok cici güle güle kullansın ama unutma ki cok cabuk büyüyecekler:::))))
selinay canım buarada 53 kg ile basladım 25 haftada 59 um:::)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?