2009 Nisan Anneleri buraya

canım ayrıntılıya bende girdim

benımde ilk doktorumuz kız dedi ama kesin degıldi diger ay ayrıntılıya gittigimizde paşamız olacagını söyledi...........................

allahım bilirrr
saglıklı olsunlarda

uzatmak sıkmak olurmu canımya paylaşım alanımız burası uzun kısa farketmezz

benımde babamın tarafında herkeste şeker hastalıgı var gecen gün babamın şekeri 400 dü

demelr halamlar v.s herkeste

allahım yardımcımız olsun....

kan akışı,kemik sayımları yapıldı bizimde

sen istersen başka bi doktora git canım için rahatlasın
belkide paracı bi doktordur senin doktorun her daim cagırıooooo

cok cauk büyüme oldugundan ve gerıldıgınden dolayı olabilir canım
benimde cok büyüdü
arada kaşınıyor delircem:teytey::teytey:

günaydın arkadaşlar.

e toprakcım göğüslerin süt taşımaya hazırlanıyo ondan canım.

benim eşim ağdaya göndermiyo beni. gerçi bende çekiniyom ama bu durumda gerçekten çok zor oluyo . koca göbekten altı gözükmüyoki :1no2:

herkeslere günaydın büyülü bahçeler bugün nasılsınız bakalım ufaklıklar nasıl
bizimde tüm ölçümlerimize bakıldı artık %100 bir kızım olucak eşimle gittik oda çoğumuzun eşinde olduğu gibi tepki vermedi 4 boyutluda yüzünü görünce tek tepkisi sana benziyo demek oldu :) ama bı,youmuz babaya çekicek herhalde doktor amcası uzun olucak dedi doktor amcamızı kızdırdık çok hareketliydik ve biraz inatçıydık en sonunda dedi bizim bu kız çok dediğim dedik olucak die hiç doktor amcasını dinlemiyo :)))

Canım ben gdiyorum yaklaşık 1 senedir ağdaya
Kendim yapamıyorum..
Senin için zor olur bu dönem
Göbüşler büyüyo git gide...

Maşallah canım ya:))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:)
Benim eşim benden daha heyecanlı sanki
Dün yatarken karnımı okşadı
Bebişin hareketlerini hissetti:ecrin_bebek:
Babasını tanıdı diyo
Gözlerindeki o mutluluğu hiç unutamayacağım..
Çok güzeldi :):asigim:

bu arada glnm oğluşun hayırlı olsun,ssengün senide kızın hayırlı olsun canım.

eşimi ağda konusunda kesinlikle ikna edemiyorum. ondan habirsizde bişey yapmak istemiyorum. bi kere yapmıştım hakkımı hell etmem diye tutturmuştu

günaydın kızlar geçmişi bi türlü okuyamadım bilgisayarım hata veriyor kilitleniyor. neden öyle oldu anlamadım. sabah sabahta moralim bozuldu rüyamdaregl olmuşum sonra hatırlıyorum ben hamileyim diye çok ötüydü alahtan hemen uyandım. işede sıkıntılı geldim. rüyaları takmıyordum ama bu sefer gerçek gibiydi. neyse bilinç altıdır. muhtemelen. benneyaptımki

eda_edanur takma canım öle rüyaları kafana hayırolsun de geç genelde herkes bu hamilelik döneminde görüyo bu tarz şeyler bilinç altı herhalde
şemşamer canım bende ağdacıya gidiyorum evde kendim yapamıyorum orda 5 dakkada bitiyo eşim benimkide ilk bi mırın kırın yaptı ama alıştı daha rahat hissediyorum ağda yaptırınca

hayırıdr inş.
benim bilgisayarımda aynı canım ya. sinir ediyo beni. zaten alık KK yı açıncça iyice alıklaşıyo:mymeka:

günaydın nisan anneleri.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.
şemşamer benim eşimde seninki gibi ağdaya isin yok bakalım biz napıcaz.
eda edanur rüyan öyle kötü bi rüya değil.Boşuna stres yapma bence.

GÜNAY GÜZEL NİSAN ANNELERİ,

Bakıyorum nerdeyse herkes ayrıntılı ultrasonada girdi sıra şeker yüklemesinde umarım bu kısmıda herkes sorunsuz geçer.Ciddi ciddi yarıyı geçtik yani.Ha gayret şurda nisana çok bişey kalmadı.Morallerinizi bozmayın kendinizi yormayın asıl doğum sonrası için enerji ve moral depolayın.hihoyyythihoyyythihoyyyt

etoprak canım benimde gögüslerde seninle aynı gelişmeler var. yani çok küçüklerdi çok büyüdüler ve aynı mor damarlar oluştu. ilk bebeğimde de aynı şeyler olmuştu canını sıkacak bi durum yok normal yani.:CüvCüv::CüvCüv:

şemşamer benim de eşim ağdacıya izin vermiyo gerçi bende çekiniyorum zaten.
anlayacağın koca göbekle iş başa düştü.

gamyoncuiremsukızlar ya ben şu son on gündür hepten kocaman oldum ya kibar bir hamile gibiydim şimdi
birden hızlandım valla.
gerçekten altıncı ay baya bi hızlı büyüyoruz herhalde yada benim ikinci olduğu için böyle kocaman oldum.Kızım da hiç bu kadar göbeğim yoktu bu erkek olduğu için mi böyle oldum anlayamadım.:CüvCüv:

günaydın büyülü bahceler

site ahalisini yine uyarıyorum bir bozukluk var, kilitleniyorrrrr:::)))
toprak canım herseyin yolunda olduguna sevindim benimde gögüsler 80 idi hala aynı ama bende büyüsün istiyorumm::::)))
cinsiyeti belli olmayan yada nazlanan arkadaslar esyalar için unisex renkler secin turuncu, sarı yesil gibi süper olurrr......

günaydın urla erkencisin bugunnnn, ooooo rahatlamıssın bende 2 ayda bir gidiyorum artık iiyice azaldılar birde hamilelikle beraber dahada seyrekleşti:::))))

buarada catı muayenesi falan bozar beni:::)))

urla buarada yatak cok cici güle güle kullansın ama unutma ki cok cabuk büyüyecekler:::))))

selinay canım buarada 53 kg ile basladım 25 haftada 59 um:::)))

buarada eminönünde kıyafet satan yerler hakkında bilgi gecmişti simdi bulamıyorum

adresi alabilirmiyimmm, haftaya malıum oralardayım da:::))))

sagol canım evet rahatlık şu kuaförler bende 20 dk bile sürmüyor her taraf

evet yatakta en fazla 5 ay yatar benım ogluşum büyüsün de saglıklı olsunda:teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…