2009 Nisan Anneleri buraya

bende rüya gödüm ogluşum 5-6 aylık falan herhalde sarışın mavi gözlü bana gülüyordu rüyamda

aynı diyorum eşim
oda sarışın yeşil gözlü

artık kötü rüyalar görmüyorum
görmekte istemıyorum
evet bilincaltı rüyalar

bizde benım babama benzettik onun gibi sert di....

yüzü falan aynı

eşimde kıyamam ee ne yapalım eli ayagı bana benzıyordur ozaman dedi oy kıyamam onaa

bide rüyamda bebegim başını yere koyup takla attı rüyamda hayır olsunnn

kızlar ben bundan 2 yıl önce falan ilk defa gitmiştim oda birinin tavsiyesiyle zorla gıttım ama ben
ben utanırım diyorum
arkadaşımda aman be herkes gidiyor ne uttanıcaksın falan zorla gıttım

o gün acıdı evet çünkü kendim agda yapmıyordum

sonraki sefer ve artık hiç acımıyo bir kereye mahsumen

iyikide gitmişim diyorum daha güzel temızlık ve şu sıralar artık göbişten zaten göremıyorum

iyiki gidiyorum diyoum
benımde eşim ilk zamanlarkem küm etti ama şimdilerde artık bişey yok

herkes gidiyor evet ilk seer hep utanıyor insan hem acıyor ama 2.gidişimde rahattım

Günaydın arkadaşlar ... ssengğn kızın hayırlı olsun..etoprak ogluşunla ilgili haberlerin ve ultrason maceran beni de heyecanlandırdı..bugun benim de saat 2 de ayrıntılı ultrasın var da...ama su demir işine dikkat et keciboynuzu pekmezini dene sabahları çok işe yarıyormuş....

Bu arada arkadaşlar ben çok hastayımmmmmm ve bir türlü iyileşmiyorum korkmaya başladım grip gittikçe kötüleşiyor... ara ara ateşimde çıkıyor ya ben ne yapacağım tğm doğal yçntemleri denedim.... bugun de ayrıntılı ultrason öin dr. gideceğim umarım bebeğim iyidir.... O gripten etkilenmez dimi?

herkeze iyi günler..
nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrar burdayım.
pazartesi doktor kontrolü vardı.
maşallah herşey yolundaymış.
bu hafta şeker yüklemesi yapılacak.
kontroller 2 haftaya düştüartık..

benim eşimde kulagını göbişe koyuyor ay sesler gelioo içerden diyor gülüyoruzzzz

allahım kucagımızda sag salim görmeyi nasip etsin
ay kızlar cok az kaldıııı

yolun yarısını gectik
ayyyyyyyyyyyyyyy heyecan bastı bakın beni....:teytey::teytey:

iyiym tatlım

bizde 29 aralıkta gidecegiz doktora bizim daha ayda 1 kontroller

yani aralık 1de gitmiştik
bakalım bu sefer ne olacak

günaydın kızlar,

bu sabah önce yazılanları okudum ve şu göğüs konusunda ne kadar teşekkür etsem azdır, içimi rahatlattınız hepinize çok teşekkür ederim.

konu rüyalardan açılmış yine bu sabah :) allah korkulu rüya göstermesin..urla cım allah a şükür bende artık kabuslar görmüyorum ve inanılmaz mutlu kalkıyorum sabahları.. kızlar rüyalarınız hayır olsun..

şu ağda meselesine gelince benim eşim bu konuda çok kesin cevap veriyor: hayır! senarist kocam hemen yazıyor: yok burası istanbulmuş ne olacağı belli olmazmış ya gizli kamera koyuyolarsa falan diye bi başlıyor sonunda ben pes diyorum :))) yapacak bişi yok debelene debelene temizlenicez artık (

bu arada urla cım evet bebeklerimiz ya koç ya boğa olacaklar ve koçları bilmem ama boğa erkeği özellikle çok tembel olurmuş ve sürekli övülmek güzel sözler duymak istermiş yoksa hiç bi söylediğini yaptırmazmışsın. bebek burç özellikleri yazan bi yerde okumuştum :))) anlayacağın evin hükümdarı onlar olacak!!

günaydın canım,

saol tavsiyen için..
bu arada cidden harika bişey şu ayrıntılı inşallah güzel haberlerle dönersin..

bu hastalıkla ilgili doktorunla görüştünmü? onlar kar-zarar dengesini düşünüp ona göre önlem alıyorlar gerekirse ilaç verir sana.. olmadı biraz evde dinlen rapor falan alıp.inşallah bebeğin gripten etkilenmiyodur canım ama sen gitmediysen mutlaka doktorunla bi görüş bence..tekrar çok geçmiş olsun canım.

kızlar bu arada teşekkür et butonum kayboldu :))

evet bende de arada gözükmüyor
ve bazı arkadaşlar teşekkür et botunu kullanmıyor sanırım

i yüksel cok geçmiş olsun......doktorunla bir görüş

Tesekkğrle arkadaşlar...sağlık ocağındaki dr. kesinlikle ilac veremeyiz ağır bir grip geciriyon ancak antibiyotikle iyileşirsin onu da veremeyiz...sabret ve dinlen dedi ama ben .ok korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye... esas dr. la yarın 9 da randevum var... oyuzden aramadım...zaten bir şey yapamaz diye ama ben çok kötüyüm kızlar...ya hiç böle olmamıştım hayatımda sanki ....canım içimden cekiliyor hiç gücüm yok.... tövbe tövbe...

canım benim hiç korkma için rahat olsun bebek gripten kesinlikle etkilenmez. gıdanı artır bol bol c vitamini kaynakları tüket şu aralar çok ye de vücudunun direnci artsın. sık sık ılık banyo yap. ve gönlünü ferah tut.

deme öyle kız aglatıcakmısın beni.... yat dinlen sıcacık oh tvye ac ıhlamur gii sıcak seyler iç....

çorba falan yat dinlen bebegine hiç bir sey olmazzzz,,

onlar artık bize sımsıkı tutunuk yerim ben onları

günaydın arkadaşlarım.yazılanları okuyana kadar öğle oldu ama idare edin.morali yerinde çok şükür herkesin.
iyüksel canım inşallah en kısa zamanda iyleşirsin.ben bi yerde okumuştum anne hamileyken hasta oluyorsa bebek o hastalığa bağışıklık kazanarak doğarmış.bu iyi yönü.ateşin 38 i geçmediği sürece sorun yok.ama sağloık ocağı değil de kendi doktoruna git.bu durumlarda verilen uygun antibiyotikler var canım.

iyüksel canım urla haklı yat dinlen bu hastalığın tek çaresi dinlenmek ve bol sıvı almak. çok geçmiş olsun.

canım saolasın sıçrayarak uyandım bir anlık moralim bozuldu . rüya olduğunu görünce sevindim. bebeişim iyi allahın izniyle tekme atıp duruyor ben iyyim diye
hayırıdr inş.
benim bilgisayarımda aynı canım ya. sinir ediyo beni. zaten alık KK yı açıncça iyice alıklaşıyo:mymeka:
demek tek bende değilmiş sorun ama şimdi düzeldi rahat rahat okudum geçmişide :içelim:

günaydın nisan anneleri.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.
şemşamer benim eşimde seninki gibi ağdaya isin yok bakalım biz napıcaz.
eda edanur rüyan öyle kötü bi rüya değil.Boşuna stres yapma bence.
ay bu ağda işi ya .... doktorlarda ne kadar tutarsız ben ağdayı sordum jilet harici hiçbirşey kullanma dedi zararlıymış bende 2 kere jilet yaptım ama çok rahatsız bişey çoğunuzun doktoruda sakınca yok demiş bende tekrar geçicem ağdaya yaa yoksa 2 günde bir jiletle çok zor. kafamçokkarıştı

[
kızlar bizim bebekler koç burcu ve boga burcu olacak

boga burcu cok inatcıdır

kız koç burcuda çok inatçı yandık biz yaa :tomato:

kızlar benim kontrolüm haftaya şeker yüklemesi ile ilgilibişey dememişti doktorum bende korkuyorum çünkü anne tarafımda bayanlarda hep şeker var . çok zor bi hastalık ömür boyu diyet yapılıyor. inşallah temiz çıkarım. :Saruboceq:

bayansoa 300ytl muayene parası her seferinde gerçekten çok yüklü bir miktar cnm biraz uyanık ol derim çünkü baz doktorlar hastalarını soymaya çalışıyorlar

benimde göğüslerim 80 bedendi şimdi 90 sanırım bugidişle 100 ü geçicez valla aynnen toprak benimde göğüslerimin kenarlarında var mavi damarlar gözüküyo eee memeler inek memesi gibi oldu damarlar gözükmeye başladı normal bişey bence

hayırıdr inş.
benim bilgisayarımda aynı canım ya. sinir ediyo beni. zaten alık KK yı açıncça iyice alıklaşıyo:mymeka:
dün benim bilgisayrada beni deli eetti demekki sitede bir sorun varmı kendi kendine kitleniyor hata veriyordu bi ara kalvayeyi yumruklamaya başlamıştım kaydirigubbakcemile3

[/QUOTE=iyuksel;4569498]Günaydın arkadaşlar ... ssengğn kızın hayırlı olsun..etoprak ogluşunla ilgili haberlerin ve ultrason maceran beni de heyecanlandırdı..bugun benim de saat 2 de ayrıntılı ultrasın var da...ama su demir işine dikkat et keciboynuzu pekmezini dene sabahları çok işe yarıyormuş....

Bu arada arkadaşlar ben çok hastayımmmmmm ve bir türlü iyileşmiyorum korkmaya başladım grip gittikçe kötüleşiyor... ara ara ateşimde çıkıyor ya ben ne yapacağım tğm doğal yçntemleri denedim.... bugun de ayrıntılı ultrason öin dr. gideceğim umarım bebeğim iyidir.... O gripten etkilenmez dimi?[/QUOTE]

iyüksel cnm birşeyler yap dinlemnmene bak izin falan al biraz vücudun toparlarsın inşallah iyileşirsin cnm acil şifalar kötü şeyler düşünme bebeğin en zor dönemlerden geçti artık bizi kolay kolay bırakmazlar :ecrin_bebek:
ayrıntılıya gidicem demişsin hayrlı haberlerle gelirsin inşallaha.s.

e toprak unutmadan yazayım oğlun hayırlı olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…