herkeslere günaydın büyülü bahçeler bugün nasılsınız bakalım ufaklıklar nasıl
bizimde tüm ölçümlerimize bakıldı artık %100 bir kızım olucak eşimle gittik oda çoğumuzun eşinde olduğu gibi tepki vermedi 4 boyutluda yüzünü görünce tek tepkisi sana benziyo demek oldu :) ama bı,youmuz babaya çekicek herhalde doktor amcası uzun olucak dedi doktor amcamızı kızdırdık çok hareketliydik ve biraz inatçıydık en sonunda dedi bizim bu kız çok dediğim dedik olucak die hiç doktor amcasını dinlemiyo :)))
günaydın arkadaşlar.
e toprakcım göğüslerin süt taşımaya hazırlanıyo ondan canım.
benim eşim ağdaya göndermiyo beni. gerçi bende çekiniyom ama bu durumda gerçekten çok zor oluyo . koca göbekten altı gözükmüyoki :1no2:
Maşallah canım ya:))
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin kızını:)
Benim eşim benden daha heyecanlı sanki
Dün yatarken karnımı okşadı
Bebişin hareketlerini hissetti:ecrin_bebek:
Babasını tanıdı diyo
Gözlerindeki o mutluluğu hiç unutamayacağım..
Çok güzeldi :):asigim:
herkeze iyi günler..
nasılsınız uzun bir aradan sonra tekrar burdayım.
pazartesi doktor kontrolü vardı.
maşallah herşey yolundaymış.
bu hafta şeker yüklemesi yapılacak.
kontroller 2 haftaya düştüartık..
Günaydın arkadaşlar ... ssengğn kızın hayırlı olsun..etoprak ogluşunla ilgili haberlerin ve ultrason maceran beni de heyecanlandırdı..bugun benim de saat 2 de ayrıntılı ultrasın var da...ama su demir işine dikkat et keciboynuzu pekmezini dene sabahları çok işe yarıyormuş....
Bu arada arkadaşlar ben çok hastayımmmmmm ve bir türlü iyileşmiyorum korkmaya başladım grip gittikçe kötüleşiyor... ara ara ateşimde çıkıyor ya ben ne yapacağım tğm doğal yçntemleri denedim.... bugun de ayrıntılı ultrason öin dr. gideceğim umarım bebeğim iyidir.... O gripten etkilenmez dimi?
Tesekkğrle arkadaşlar...sağlık ocağındaki dr. kesinlikle ilac veremeyiz ağır bir grip geciriyon ancak antibiyotikle iyileşirsin onu da veremeyiz...sabret ve dinlen dedi ama ben .ok korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye... esas dr. la yarın 9 da randevum var... oyuzden aramadım...zaten bir şey yapamaz diye ama ben çok kötüyüm kızlar...ya hiç böle olmamıştım hayatımda sanki ....canım içimden cekiliyor hiç gücüm yok.... tövbe tövbe...
Tesekkğrle arkadaşlar...sağlık ocağındaki dr. kesinlikle ilac veremeyiz ağır bir grip geciriyon ancak antibiyotikle iyileşirsin onu da veremeyiz...sabret ve dinlen dedi ama ben .ok korkuyorum ya bebeğime bir şey olursa diye... esas dr. la yarın 9 da randevum var... oyuzden aramadım...zaten bir şey yapamaz diye ama ben çok kötüyüm kızlar...ya hiç böle olmamıştım hayatımda sanki ....canım içimden cekiliyor hiç gücüm yok.... tövbe tövbe...
canım saolasın sıçrayarak uyandım bir anlık moralim bozuldu . rüya olduğunu görünce sevindim. bebeişim iyi allahın izniyle tekme atıp duruyor ben iyyim diyeeda_edanur takma canım öle rüyaları kafana hayırolsun de geç genelde herkes bu hamilelik döneminde görüyo bu tarz şeyler bilinç altı herhalde
şemşamer canım bende ağdacıya gidiyorum evde kendim yapamıyorum orda 5 dakkada bitiyo eşim benimkide ilk bi mırın kırın yaptı ama alıştı daha rahat hissediyorum ağda yaptırınca
demek tek bende değilmiş sorun ama şimdi düzeldi rahat rahat okudum geçmişide :içelim:hayırıdr inş.
benim bilgisayarımda aynı canım ya. sinir ediyo beni. zaten alık KK yı açıncça iyice alıklaşıyo:mymeka:
ay bu ağda işi ya .... doktorlarda ne kadar tutarsız ben ağdayı sordum jilet harici hiçbirşey kullanma dedi zararlıymış bende 2 kere jilet yaptım ama çok rahatsız bişey çoğunuzun doktoruda sakınca yok demiş bende tekrar geçicem ağdaya yaa yoksa 2 günde bir jiletle çok zor. kafamçokkarıştıgünaydın nisan anneleri.Okuduğum kadarıyla herkes iyi.
şemşamer benim eşimde seninki gibi ağdaya isin yok bakalım biz napıcaz.
eda edanur rüyan öyle kötü bi rüya değil.Boşuna stres yapma bence.
kızlar bizim bebekler koç burcu ve boga burcu olacak
boga burcu cok inatcıdır
ayrıntılı ultrasona giden arkadaşlar doktorunuz nelere baktı??? ben 1 saat muayenede kaldım ve 2 kere daha kontrole gelmen lazım bişeylere daha bakmam lazım dedi. beynin arasındaki ufacık br yerin gelişimine bakacak.sizde de incelendi mi o kısım??? kadın doğumcu arkadaşlara sorduk normalde takip etmiyoruz oraları anlamsız dediler kemik uzunukları böbrekler vs ye bakılır dediler ama içime kurt düştü. her muayene 300 ytl bu arada.. başka doktora mı gitsem???
benimde göğüslerim 80 bedendi şimdi 90 sanırım bugidişle 100 ü geçicez valla aynnen toprak benimde göğüslerimin kenarlarında var mavi damarlar gözüküyo eee memeler inek memesi gibi oldu damarlar gözükmeye başladı normal bişey benceya bu arada kızlar benim göğüslerimin yan taraflarında iri iri mor damarlar belirdi.hani aşırı varisli bacaklardaki mor damarlar gibi ve arasırada sızlıyo fena halde..dr.a soracaktım unuttum bi sonraki randevuda soracam artık ama aynı sorunla karşılaşan yada sebebini bilen var mı aranızda??benim göğüslerim çok küçüktü (75-80 arasıydı) şimdi çok büyüdüler (95 i gördük) bundan kaynaklanıyor olabilir mi acaba???
dün benim bilgisayrada beni deli eetti demekki sitede bir sorun varmı kendi kendine kitleniyor hata veriyordu bi ara kalvayeyi yumruklamaya başlamıştım kaydirigubbakcemile3hayırıdr inş.
benim bilgisayarımda aynı canım ya. sinir ediyo beni. zaten alık KK yı açıncça iyice alıklaşıyo:mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?