2009 Nisan Anneleri buraya

yüksel canım bende hamileliğin ilk aylarında ciddi bir ateş rahatsızlığı yaşadım doktorumu aramıştım sürekli banyo yapmamı ateşimi kontrol altında tutmaı söylemişti minoset gümüşrenkli paket olan hamileller için ondan kullanmıştım. ama ateş yükselmemesi lazım yükselirse tehlikeli amagribinbebeişe zararı yok . derecen varsa sık sık kontrol et yarın doktora gidince sor muhtemelen idrar tahlili isteyecek. devamında antibiyotik verir. bana öyle yapmıştı.

kızlar jilet kullanmak bi kadın için felaket ya çok sert çıkıyolar sonra

kızlar abim boğa burcu ve evine çol bağlı çok titiz biridir vede çok çalışkan ama biraz hırs yok tabi kişiden kişiye değişir ama ben boğa burcu bebeklerinin çok dayanıklı bebekler oacaklarını okumuştum
bende rüyam da 8-9 yaşlarında masmavi gözlü siyah saçlı ve zayıf bir erkek çocuğu gördüm

kızlar hafta ve aldığınız kiloları yazdığınız ayrı bir yer mi var? ben 23+3 oldum bugün kızımız olacak 60 la hamile kaldım 71 kg yum. boyum 1. 75.

allah yardımıcımız olsun benımde baba tarafımda hekeste şeker hastlıgı var
ve ben cok tatlı yiyorum bu aralar:teytey::teytey:

selam kızlar ne zamandır giremiyordum benim catı kemiğim erken açılmaya başladı bacakları bağlayıp yatmam gerekti ne var ne yok umarım herkes iyidir ben ve ikizler iyiyiz öpüyorum hepinizi

Microsoft bugün acil yama yayımlayacak
Ankara (AA)- Amerikan yazılım şirketi Microsoft, web tarayıcısı İnternet Explorer'daki güvenlik açığını düzeltmek için bugün bir acil yama yayımlayacağını açıkladı.

Dünyanın en büyük yazılım şirketinden yapılan açıklamada, otomatik güncellemeyle aktif hale gelecek bu yamanın TSİ 20.00'de yayımlanacağı belirtilerek, sorunun belirlenmesinden sonra Microsoft mühendislerinin sekiz saat içinde çözüm geliştirdikleri kaydedildi.Dünyanın en çok kullanılan web tarayıcısının sahibi Microsoft, normal güvenlik güncellemesini gelecek ay yapacak.

alıntıdır

şenay hoşgeldin biz de seni merak etmiştik nerelerdesin diye.iyi olmana sevindim.ama çatı açılması ne ki?zararlı bişey değil di mi?

şenay hoşgeldin biz de seni merak etmiştik nerelerdesin diye.iyi olmana sevindim.ama çatı açılması ne ki?zararlı bişey değil di mi?

sağol canım benim sıpalar sığamadı :)))))))))) yer açıyolar kendilerine benim çektiğim sancı ( tarif edilemez çok canım yanıyo) dışında bebişlerle ilgili bi tehlike sözkonusu diil Allahtan

sağol canım benim sıpalar sığamadı :)))))))))) yer açıyolar kendilerine benim çektiğim sancı ( tarif edilemez çok canım yanıyo) dışında bebişlerle ilgili bi tehlike sözkonusu diil Allahtan

canım Allah sabır versin.tabii ikiz olunca sen bizim yaşadıklarımızı daha yoğun yaşıyorsun doğal olarak.aman onlar sağlıklı olsunlarda biz biraz acı çekelim napalım.zahmetsiz rahmet olmuyor.zaten şunun şurasında ne kaldı ki hihoyyyt:teytey:

ay evet ya valla canım falan yanıyo ama umrumda değil pek hele 9 . haftada kanama olup kaybetme korkusu yaşayınca bu ağrılar vız geliyor. Bu arada yarısından çoğu gitti karnım şişti burnum büyüdü şişko oldum göbekim çatladı aa tekme attı derken derken nerdeyse elimize alıcaz sıpaları benim dr 32. haftadan sonra her an bekliyorum dedi ama inşallah acele etmezler .

oy maşallah şenay yaaaaa

benımde annem ikiz bende ikiz beklıyordum aslında

ikiz olunca bakımı zor ama bir taşla iki kuş
saglıklı dogumlar hepimizeee

merhaba arkadaşlar. ben de gelebildim sonunda. cinsiyetlerimizin neredeyse hepsi belli oldu değil mi. bi april16 öğrenmiyor o kadar. ayrıntılıları da yaptırdık. çok güzeldi.cd verdi doktor. ama bebiş daha küçük olduğundan çok net değildi yüzü. biz pek kimseye benzetemedik yani. ben 30. haftadan sonra 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum. iyüksel geçmiş olsun canım. genellikle virütük enfeksiyonlarda antibiyotik bi işe yaramaz. doktorun daha iyi bilir tabi ama ben de "ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta" mantığına inananlardanım.istirahat. bol sıvı ve c vitamini alımı önemli. ateşine de dikkat et canım.
kızlar pazartesi den beri benim de alt tarafta inanılmaz ağrılar var yürüyemiyorum bile. galiba benimde kemiklerim genişlediğinden.

Canım hoşgeldin:)
İyi olmana sevindim
İnşallah ikizler acele etmez sana da zorluk çıkarmaz
Sağlıkla gelsinler dünyaya :)):Saruboceq:

söz ağrılardan açılmışken benim de alt tarafım da çok basınç oluyor.sanki bişey dışarı çıkmaya zorluyormuş gibi.cumartesi kontrolüm var ama soarayım aynı şeyi yaşayanlar vardı galiba.kabızlık da var acaba ondan olabilir mi?birde sağ ve sol kasıklarımda çok inceden bi ağrı oluyor ama kuvvetli.ne çok şey sordum di mi?

selam kızlar....sabah 100 gr lık şeker yüklemesinden sonra gebelik şekerim olduğu kesinleşti...1800 kalorilik diyet programı verildi ve 15 gün sonrasında düşmediği taktirde insüline başlanırmış...umarım diyetle düşürürüm...bu arada ne anne nede baba tarafımda şeker hastalığı yok bende fazla tüketmem ama oldumu oluyor işte...herşey içimizdekilerin sağlığı için...çatı muaynesinden çekinen arkadaşlarım sanırım normal doğumu düşünmüyolar...çünkü normal doğumda açıklığa sürekli kontrollerle bakıyorlar...çatı muaynesi toplasanız 1 dakika endişe etmeye gerek yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…