canım saolasın sıçrayarak uyandım bir anlık moralim bozuldu . rüya olduğunu görünce sevindim. bebeişim iyi allahın izniyle tekme atıp duruyor ben iyyim diye
demek tek bende değilmiş sorun ama şimdi düzeldi rahat rahat okudum geçmişide :içelim:
ay bu ağda işi ya .... doktorlarda ne kadar tutarsız ben ağdayı sordum jilet harici hiçbirşey kullanma dedi zararlıymış bende 2 kere jilet yaptım ama çok rahatsız bişey çoğunuzun doktoruda sakınca yok demiş bende tekrar geçicem ağdaya yaa yoksa 2 günde bir jiletle çok zor. kafamçokkarıştı
[
kız koç burcuda çok inatçı yandık biz yaa :tomato:
kızlar benim kontrolüm haftaya şeker yüklemesi ile ilgilibişey dememişti doktorum bende korkuyorum çünkü anne tarafımda bayanlarda hep şeker var . çok zor bi hastalık ömür boyu diyet yapılıyor. inşallah temiz çıkarım. :Saruboceq:
kızlar hafta ve aldığınız kiloları yazdığınız ayrı bir yer mi var? ben 23+3 oldum bugün kızımız olacak 60 la hamile kaldım 71 kg yum. boyum 1. 75.
e tabi boyun 175 olunca o kiloda kötü durmamıştı
bizim kilolar nisan annlerinde yazıyor buldunmu
şenay hoşgeldin biz de seni merak etmiştik nerelerdesin diye.iyi olmana sevindim.ama çatı açılması ne ki?zararlı bişey değil di mi?
sağol canım benim sıpalar sığamadı :)))))))))) yer açıyolar kendilerine benim çektiğim sancı ( tarif edilemez çok canım yanıyo) dışında bebişlerle ilgili bi tehlike sözkonusu diil Allahtan
bulamadım tam olarak nerde
selam kızlar ne zamandır giremiyordum benim catı kemiğim erken açılmaya başladı bacakları bağlayıp yatmam gerekti ne var ne yok umarım herkes iyidir ben ve ikizler iyiyiz öpüyorum hepinizi[/QUOTE
şenaycım sen de aynı şeyi yaşadığından san sorayım.sol bacak eklemim ve iki bacak arasındaki kemiklerim ağrıyor ve acıyor.zor yürüyorum.mesela bacaklarımı uzatıp üst üste koyamıyorum acıyor. aynı şey mi doktoru da aramadım. cuma gitçem kontrole arasammı acaba
Canım hoşgeldin:)ay evet ya valla canım falan yanıyo ama umrumda değil pek hele 9 . haftada kanama olup kaybetme korkusu yaşayınca bu ağrılar vız geliyor. Bu arada yarısından çoğu gitti karnım şişti burnum büyüdü şişko oldum göbekim çatladı aa tekme attı derken derken nerdeyse elimize alıcaz sıpaları benim dr 32. haftadan sonra her an bekliyorum dedi ama inşallah acele etmezler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?