2009 Nisan Anneleri buraya

rumelili canım çok geçmiş olsun. inşallah halledersin canım diyetle. hamilelik şekeri pek aileye yada yeme alışkanlıklarına bakmıyor sanırım. hormonlarla alakalı bişey.
megulcüm aynen bahsettiğin gibi. bende de az önce yazdıklarımın yanında akşama doğru aşağıya bir baskı oluyor. korkuyorum biraz da. kontrolü bekliyim diyorum ama arasammı acaba doktorumu

Canım hoşgeldin:)
İyi olmana sevindim
İnşallah ikizler acele etmez sana da zorluk çıkarmaz
Sağlıkla gelsinler dünyaya :)):Saruboceq:

hoşbulduk tatlım inşallah hepimizin sıpaları sağlıkla gelirler dünyaya da annelerini daha çok sıkıntıya sokmazlar aslında içerde oldukları günleri mumla arıcaz sanırım kimle konuşsam iş doğrduktan sonra diyor Allah hepimizin yardımcısı olsun:Saruboceq:

geçmiş olsun şekerim umarım diyetin işe yarar

sağol şenaycım. ben bi doktorumu arıyım o zaman. onun da tavsiyelerini alayım. canım haklısın rahat geçecek son 3 ayımız. görümcemin de ikiz kzları var şimdi 10 yaşındalar çok güzel. ama büyütürken mutlaka en az 2 kişi olmak gerekiyor evin içinde biraz zor olmuştu yani. Allah hepimize kolaylık versin canım

Rumelili çok geçmiş olsun canım
Doktorunun verdiği diyet işe yara ve inşallah inüsileine gerek kalmaz

Şenay canım karnımızdayken sorun değilde
Sağlıkla dünyaya gelirlerde inşallah
Sağlıkla büyütürüz bebişleri :)
O zaman dahada çok yorulacağız eminim:)

Aliye canım benimde ikiz kız kardeşim var
Annem büyütürken çok zorlanmış
Küçük teysem yardıma gelirmiş hep anneme
Birde sütü yetmemiş bize
Diğer teysemden takviye almışız:))
Allah tüm annelerin yardımcısı olsun :)

slm kızlar pc bu gün sorun çıkardı kilitlenip durdu anca okuyabildim valla,

rumelili geçmiş olsun canım benim bende cuma gidicem şeker yüklemesine................

şenay merak ettik hoşgeldin sanada geçmiş olsun canım..........
şeneycım ayrıntılıya beni haftaya gönderecek sinan bey canım senidemi o gönderdi ne kadar ödedin nereye gönderdi seni.................

teşekkür ederim kızlar saolun hepiniz...inşallah kolayca atlatıcaz bugünleri hep birlikte...
bu arada alt kısımdaki baskı hissini doktoruma bende sordum ve suda eriyen magnesıum verdi...kasılmalar için sanırım

iyüksel çok geçmiş olsun üzüldüm durumuna , inşallah bi an önce düzelirsin.
bu arada didemcim aradığın adresi bulablidnmi

çok geçmiş olsun canım inşallah diyetle düşürebilirsin şekerini.. ya normalde diyabet hastaları bazı bitkisel karışımlarla düşürebiliyorlar şekeri ama gebelikte uygun olurmu bilmiyorum.. mesela pirinç yerine bulguru tercih et, ya benim babamda var şeker ve annem bu konularda uzman oldu.. hangi gıdaların şeker oranı yüksek diye, ona bi sorayım ben..zaten böyle gidersek bizede lazım olacak.

valla benim kabusum bu çatı muayenesi ama yapacak bişey yok.benim ilk bebeğim ve daha önce hiç doktora gitme ihtiyacı duymadığımdan hiç jinekolojik muayene olmadım. o yüzden çok korkuyorum..uffffff!!

bu arada istanbuldaki arkadaşlara tekrar hatırlatayım (çünkü geçmiş sayfalarda kaldı) :

27 aralık cumartesi saat 14.00 te kadıköy saray muhallebicisinin ikinci katında buluşuyoruz.beklerizzz!!

rumelili benim de rahimde kasılmalar vardı. (hala da var)doktor normal diyo. magnesium kullandım hiçbi değişme olmadı ben de bıraktım
doktorumu aradım sordum kemik ağrılarını genişlediği için olur dedi. ama yürüyemiyorum dedim. gebeler hep paytak paytak yürür görmedinizmi hiç dedi. bu doktora göre de ne söylesem normal anlamadım gitti.
ben medicalpark tülin kocatepeye gidiyodum (b. evler) hastaneden ayrıldı. ben de medicana b.evler düzgün korkmaz a gidiyorum herkes iyi diyo ama. ne şikayetim varsa olabilir normal diyo ya!

iyüksel daha iyileşmedinmi canım ya, benimde sesim fln kısık ama hlsizlik geçti allahtan sanada geçmiş olsun...................

kızlar bu arada bana hiç çatı muayenesi yapılmadı ilk gebeliğimde,hemde özel doktora gidiyodum.................

aliyecim senin bebiş kaç gr canım aynı günlerde hamile kalmışızda...............

didemcim eminönündeki alışveriş adresi için havuzlu han demişti sanırım arkadaşlar. sorunca herkes gösterir herhalde. bir de orda chicconun fabrika satış mağazası var. oradanda özellikle içe giydirilen bodylerden ucuza alabilirsin.
bebek şekerleri içinde tahtakale de mısır çarşısının kurukahveci mehmet efendi tarafındaki kapısından çıkıp düz yürüyüp sağdaki 3. sokak tan içeri girip çin pazarını soracaksın diye hatırlıyorum ben. zaten oralarda dolaşırsan başka bebek şekeri mağazaları da bulabilirsin. ben de önümüzdeki c.tesi yada bi sonrakinde gitmeyi planlıyorum. inşallah yardımcı olabilmişimdir

aliyecim senin bebiş kaç gr canım aynı günlerde hamile kalmışızda...............

evet cnm benim de sat 3 temmuz. en son 22 haftalıkken ayrıntılı da 450 grdı. boyu da 24.5 tu. benim bebiş biraz daha geride sanırım. yumurtlamam düzensizdi. doktor bundan kaynaklanabileceğini söyledi. bu konu hep aklıma takılıyo aslında. inşallah çok geri kalmaz. cuma dr a gidicem bakalım ne kadar olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…