merhaba arkadaşlar. ben de gelebildim sonunda. cinsiyetlerimizin neredeyse hepsi belli oldu değil mi. bi april16 öğrenmiyor o kadar. ayrıntılıları da yaptırdık. çok güzeldi.cd verdi doktor. ama bebiş daha küçük olduğundan çok net değildi yüzü. biz pek kimseye benzetemedik yani. ben 30. haftadan sonra 4 boyutlu ultrasonu olan bi doktora gitmeyi düşünüyorum. iyüksel geçmiş olsun canım. genellikle virütük enfeksiyonlarda antibiyotik bi işe yaramaz. doktorun daha iyi bilir tabi ama ben de "ilaçla 7 gün ilaçsız 1 hafta" mantığına inananlardanım.istirahat. bol sıvı ve c vitamini alımı önemli. ateşine de dikkat et canım.
kızlar pazartesi den beri benim de alt tarafta inanılmaz ağrılar var yürüyemiyorum bile. galiba benimde kemiklerim genişlediğinden.
selam kızlar ne zamandır giremiyordum benim catı kemiğim erken açılmaya başladı bacakları bağlayıp yatmam gerekti ne var ne yok umarım herkes iyidir ben ve ikizler iyiyiz öpüyorum hepinizi[/QUOTE
şenaycım sen de aynı şeyi yaşadığından san sorayım.sol bacak eklemim ve iki bacak arasındaki kemiklerim ağrıyor ve acıyor.zor yürüyorum.mesela bacaklarımı uzatıp üst üste koyamıyorum acıyor. aynı şey mi doktoru da aramadım. cuma gitçem kontrole arasammı acaba
canımcım bende aynı durumdaydım önce bacaklarını birleştirince ağrıyo sanıyosun bende öyle düşünüp büyük bi hatayla bir iki gün bacak arama yastık falan koyup yatmıştım atmamen hataymış bacaklarını mümkün olduğunca birleşik tutacaksın gerekirse gece yatarken kalçanın en geniş yerinden bir tülbent yada benzeri bişeyle bağlayıp yatacaksın dr da öyle söyledi hatta hastanedede öyle yapılıyormuş ben öyle rahatladım geçmiş olsun
Canım hoşgeldin:)
İyi olmana sevindim
İnşallah ikizler acele etmez sana da zorluk çıkarmaz
Sağlıkla gelsinler dünyaya :)):Saruboceq:
selam kızlar....sabah 100 gr lık şeker yüklemesinden sonra gebelik şekerim olduğu kesinleşti...1800 kalorilik diyet programı verildi ve 15 gün sonrasında düşmediği taktirde insüline başlanırmış...umarım diyetle düşürürüm...bu arada ne anne nede baba tarafımda şeker hastalığı yok bende fazla tüketmem ama oldumu oluyor işte...herşey içimizdekilerin sağlığı için...çatı muaynesinden çekinen arkadaşlarım sanırım normal doğumu düşünmüyolar...çünkü normal doğumda açıklığa sürekli kontrollerle bakıyorlar...çatı muaynesi toplasanız 1 dakika endişe etmeye gerek yok:))
selam kızlar....sabah 100 gr lık şeker yüklemesinden sonra gebelik şekerim olduğu kesinleşti...1800 kalorilik diyet programı verildi ve 15 gün sonrasında düşmediği taktirde insüline başlanırmış...umarım diyetle düşürürüm...bu arada ne anne nede baba tarafımda şeker hastalığı yok bende fazla tüketmem ama oldumu oluyor işte...herşey içimizdekilerin sağlığı için...çatı muaynesinden çekinen arkadaşlarım sanırım normal doğumu düşünmüyolar...çünkü normal doğumda açıklığa sürekli kontrollerle bakıyorlar...çatı muaynesi toplasanız 1 dakika endişe etmeye gerek yok:))
aliyecim senin bebiş kaç gr canım aynı günlerde hamile kalmışızda...............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?