2009 Nisan Anneleri buraya

benim geçen hafta 510 grmdı doktor önden gidiyo sezeryan olabilir dedi canım sıkıldı yaaa....

bana 25. haftada dedi canım o yüzden daha gitmedim doktor ne derse onu yapıyorum.................

rumelili sekerine üzüldüm canım ama merak etme insallah insülün kullanmana gerek kalmayacak,
biraz sarımsak ve limon takviyesi yap sekeri düzenlediğini biliyorum:::))

semsamer tesesküüür ederim sekerim aliye cok güzel anlatmıs
insallah önümüzde ki hafta pzt salı istos da olacagız
hem toplantı olacak hem alternatif tıp doktoruna gözükecegim ki bu benim için önemli bakalım 3 aydır görmedi beni ne diyecek bakalım::::))
birde alısveriş insallah vaktimiz kalır bol bol da sanırım en ii adres eminönü değilmiii???

kız yuksel bizde bulusalım bak istoslular hemen organize oldular:::))))
eysan canım seni merak ediyorum bayramda ne yaptınnn, nasıl gitti kayınvalidelerinle bayram???
senay seni hiç düşünemiyorum biz tekiyle sızlanıyoruz sende 2 tane mucize varrrrrr süper ama sıkıntılarında 2 kat değilmi????

didem ben salatayı elma sirkesi olmadan yiyemiyorum bi zararı olurmu canım bi bilgin varmı...............

kasılmalar hep var kızlar ve evet normal diyorlar bu duruma....ayrıca selinay daha bu haftadan sezaryan olabilir demesi çok tuhaf...ben doktoruma şeker çıktığı zaman dahi peki doğum şeklimi etkilermi şeker dedim..oda 3 ay sonrasını bugünden söylemek etik bir davranış değildir dedi ve 38.haftada çatı muaynesi olmadan hiçbir doktor buna karar vermez dedi...valla şimdiden düşünmek istemiyorum kızlar...ne gelirse onu yaşayacağız....

didem ben salatayı elma sirkesi olmadan yiyemiyorum bi zararı olurmu canım bi bilgin varmı...............

elma sirkesi dünyanın en faydalı seylerinden biri
devam et sekerim ama abartma

tabi eger evde kendin yapıyorsan yemede yanında yat dısardan alıyorsan markasına dikkat et sekerimkaydirigubbakcemile2

rumelili özel hastanede yapacam doğumu,özel hastaneler biraz sezeryan yanlı oluyolar canım bende ztn son aylar derse başka doktora görünecem,saatlerce başında sancı çekmeni beklemek istemiyolar,sezeryan yarım saatte tamam doktorda rahat ediyo tabi 20 saat sancı çekenler var düşün yani......................

saol didemcim canım benim teşekkür et butonları yine yokkkk....................

kızlar ben de doğum şeklini şmdiden düşünmek istemiyorum. bizim için hayırlısı ne ise olsun.
didemcim sana da iyi alışverişler.
kızlar bu arada ben de geçen hafta bebek mobilyası arabası oto koltuğu ve parkyatak baktım. mobilyayı rami topçulardaki modesada baktım. beğendiğim bi model var ama fiyat biraz yüksek.2 kapılı dolap ve büyüyen yatak için fiyatlar1100-1400 arasıydı. burası 1650 dedi. eşim şifonyer de alalım diyor. o zaman 2000 oluyor. pazarlıkla bakalım kaça inicez.
diğerleri için saraçhaneye gidicem. kraftın 2 modeli için 300 ve 400 fiyat aldık araba ve ana kucağı(otokoltuğu) için bu fiyat. iki model park yatak için de 180 ve 240 ytl fiyatlar. bunlarda da pazarlık yok. nakit alacaiğmız için uygun bişeylere indidirsek iyi olur.yoksa bu kadarı bile 3000 e geliyo

hayırlısı artık hepimzi için....bende araştırıyorum şimdiden şeker olasılığında etkilenir mi diye bebeğim ve okuduğum kadarıyla iri bebekler olacağından ve doğumda olası omuz çıkmalarından bahsediyor....

RUMELİLİ geçmiş olsun,inşallah zamanla ilaçsız diyetle herşey yoluna girer,kızlar kasılma bacak ağrısı bende de var ama en çok belimin aşağı kısmı sanırım kuyruk sokumu oluyor oranın ağrısından hiçbirşey yapamıyorum,kasılma önemli değil diyo dr,ntsyede bağlandım çok şükür birşey çıkmadı bugünde geceden beri diş ağrısı çekiyorum ne yapacağım bilemiyorum hamileyken diş çekilirmi ancak şimdi açabildim herkes çıktı galiba.hepinizi öpüyorum.

Hoşgeldin tuğçe
Dişe müdahale ilk 3 aydan sonra yapılıyo
Bir de son 3 ayda yapılmıyo bildiğim kadarı ile
Çok geçmiş olsun
Dikkat et kendine ve bebişine

Bu arada 4boyutlu ultrasona randevu aldınmı canım ?
Ben halen beklemedeyim ...

canım çok teşekkür ederim cvp için şuan o kadar çok ağrı çekiyorumki olmassa gider çektiririm,canım 4 boyutlu ultrason inan aklımdan hiç çıkmıyor ama en ucuz ve kaliteli sana yazdığım yer var heryer 200 ve üstü çok pahalı hafta sonu dr gideceğim bide ona sorayım diyorum belki daha uygun bir yer biliyordur,açıkcası çok pahalı olsun istemiyorum çünki benim dr muyinesi 140ytl ayrıca birde özel hastaneye gitmeye başlayacağım yani ben hem araştırıyorum hem bekliyorum.:1hug:

tuğçe diş konusunu tam bilmiyorum doktorunu arayıp sormalısın bence benim de 20 lik dişlerim çok ağrı yapmıştı 12, haftamda doktoruma sordum dişçinin verdiği antibiyotiği kullabilirsin ve hamileler için olan minosetten iç demişti.

tuğçecim ben dolgu yaptırdım canım,kız kardeşim hamileyken dişini çektirmişti bi problem olmuyo..............

Canım ben muaneye sigorta hastanesine gidiyorum
Bu ayrıntılı ya da 4boyutluyu yaptırmak istiyorum
Senin dediğin yer uygun sanırım diğer yerlere göre
Sağol canım

Diş konusuna gelince bende ilk aylarda çok ağrı çektim yaklaşık 10 gün
Dişçime gittim bana bunu söylemişti
Şimdi çok şükür ağrı yok
Sende bir doktoruna danış öyle git istersen
Allah bebişlerimizi korusun :Saruboceq:

sağol canım dayanamayıp gebeler için olan paroldan içtim ama hiç faydası olmadı şimdi bayağı zor durumdayım yine dayanamıyacak duruma gelirsem eczaneden bulup içerim dr sorarak tabi,benimde 20lik dişim tahmin etmiştim hamile kalırsam ağrır diye birini çektirmiştim keşke diğerinide çektirseydim.:1no2:

tuğçecim ben dolgu yaptırdım canım,kız kardeşim hamileyken dişini çektirmişti bi problem olmuyo..............

canım şimdi aklıma geldide ben kan cıvıtıcı iğne kullanıyorum ya kanama durmassa çektirince,ama dolguda olabilir o hiçaklıma gelmedi ya keşke geçse ağrısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…