2009 Nisan Anneleri buraya

Merhaba arkadaşlar...dr. dan iyi haberlerle geldim çok şükür.... Kızımın gülümseyen bir vesikalığı bile var teyzeleri...
çok şukur herşeyi normal ...kalp karaciger böbrek tüm uzuvları normal çok şukur ...
462 gr. olmuş hareketliydi ama muayenenin ortasında uyudu :ecrin_bebek:

Allahıma şukurler olsun ...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...

Benim hastalık hız kesmedi yarın asıl dr. verirse ilac verecek...sağolsun arkadaşım geldi çorba yaptı..cokacimcoook

beni burda soran ve gecmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler. kaydirigubbakcemile3

Bu arada babasıyla yine kavga ettikklava: yahu bu adam beni valla tüketti benneyaptımki

Bu arada RUMELİLİ çok gecmiş olsun Allahın izniyle insilüne gerek kalmayacak sen diyetle halledeceksin bu işi... Bu arada Şenay senden iyi haberler almak güzel skıntılarının gecmesine sevindim...

canım benım cok sevındım....
ne gusel...ayrıntılı ultrason du sanırım senınkı değilmi?bende mayıs annesıyım...bu ayrıntılı ultrason için arastırma yapıorum;bana dr um hiç bahsetmedı bundan bugun ben sordum artık,gerek gorduklerımden ıstıorum dedı istıosan yaptıralım ,bence gerek yok dedi...ben kararsız kaldım.napsamkı:uhm:
Rabbim kızını sağ salim kucagına almayı nasıp etsın canım...kocişler bi alem saten sankı bıs değilde onlar hamişkaydirigubbakcemile3hamılelık pısıkolojısınden mi bilmem basen benımde newrim donuverıo gosum gorcek yerı kalmıo kocişikafamçokkarıştı

ay canım yaa kıyamam çok zor 20 lik diş ben 1 hafta çektim 20 lik dişi ama çekmiyorlar . doktora gittim hamile olduğumu söledim çekemeyiz büyük bi operasyon normal diş değil 20 lik diş olduğu için ameliyat dedi o yüzden antibiyotik verdi iltihabı geçirmek için hemen git güzelim doktora günden güne artıyor. hamileler için minoset aldım ağrım arttıkça o baya iyi geldi. çeneye soğuk bişeyler koymak da o an için iyi geliyor geçmiş olsunn . :teselli:

canım benim doktorda 18. haftamdas 1 ay sonra gel ayrıntılı bakalım çok önemli bütün organları kan damanrlarını kalbi görücez dedi. bence git hem daha ayrıntılı görüyoruz bebişi güzel bir deneyim bence :dance:

selamlar
iyuksel geçmiş olsun... inşallah kısa zamanda geçer ayrıntılının güsel geçmesine sevindim....
rumelli çok geçmş olsun canım inşallah diyetle halledersin... benim de yüksek çıktı biliyosun bakalım haftaya 100gr yaptır derse dr inşallah o bari düzgün çıksın...

biz de bugün ayrıntılıdaydık teyseleriii... babası benden daa heyecanlıydı... bebişimin burnu aynı babası:):) ööle çok hareketli deildi ama el salladı bi ara.. bi de güldü bize... ama kaşları çatık gibi geldi bana... okuldaki sinirlenmelerim etkiledi heralde onu:)::) 538gr. olmuş ama kaç santim tam bilmiyom:) herşeyi normal dedi dr ama raporda anlamadıım bişiy yazmış ve tekrar kontrol edilmesi gerekiyo diye bitirmiş.. üffffffff... zaten şeker yüksek bi de bu kontrol gerektiren şey sorun olsun istemiyorum.. biliyosunuz hafif aşağı kaymıştı bebiş bu arada ben de koşuyolu görüntülemeye gittim.. fiyat 190 normal bizim hastane anlaşmalı 120 oldu...

bu arada urlacım koç burçları da inatçı olur.. ben de bi koçum hehe... Allah eş,me sabır versin iki tane keçi olcaz evde (inş.)

bu arada hala bunalım takılıyom... eşimle limoniyiz birasss.... ilk defa bu kadar çok kırıldım.... neyse çok uzattım herkese iyi akşamlar.... Allah a emanet olun bebişleriniz ve sizler...

iyüksel bizim 1 gün var aramızda en son gittiğimde 18 haftalıkken 260 gramdı şimdi benimkide nerdeyse yarım kilo oldu desene ay çok merak ediyorum yaa haftaya kontrolüm sabırsızlanıyorum. bebeişinin sağlığının iyi olmasına sevindim senin ayrıntılımı bakıldı nasıldı diğerinden farklımı şakkıdı

siribron48 teşekkürler canımi inşallah Allah sana da yavrunu sağlıkla kucağına almayı nasip eder ... ayrıntılı ultrason konusunda sen bilirsin ama icinin rahatlaması ve bebişinin 4 boyutlu resimlerini almak acısından çok iyi ama biraz da maddi bir boyutu var tabii... bu kociş meselesinde ne yapsam ki :)

canım çok sağol ya hemen buz deneyeyim Rabbim kimseye yaşatmasın diş ağrısı sende çekmişsin geçmiş olsun evet diğer dişide çekerken damağı yardılar bununda yarısı damağın içinde yarın gideceğim geçer diye bekledim geçmiyo canımm ilgilendiğin için tekrar sağol Allah razı olsun geçirecek başka yöntemler aklına gelirse yaz olurmu öptüm seni:a015:

edacım aslında normal görüntüleme gibi görünüyor ama tum organlarını tek tek olcuyor kalbı uzun sure ınceledı renklendırdı, tum uzuvlarını olcuyor....kalıtesı daha ıyı tabıı, renklı ile de vesikalık cektı :)

ay gedacım yaa iyice merak ettimşu ayrıntılıyı 1 hafta nasıl geççek mirmirmirmir canım telaşlanma herşey normal demiş doktor sıkma canını bebeşin yüzünü bile gördünüz ayrıntılıda senin renkli filanmıydı ay çok merak ediyorum çatlıcam -tatlicadiarzu-
eşinle aranızın bozuk olmasına üzüldüm canım yaa benimde moralim çok bozuk oluyor eşimle aramız kötü olduğunda inşallah biran önce hatasını anlar düzelirsiniz. gedacım ya keşke buluşmaya gelebilsen senle tanışmayı çok istiyordum neyse sınavın vardı kısmet belki başka zaman. :içelim:

tuğçecim allah yardımcın olsun valla, bilirim diş ağrısını çünkü ilk aylar bende çok kıvrandım, çoğu geceler ağrısından oturup ağladım cidden.. 3 tane yirmilik diş aldırdım ameliyatla 4. yü bırakmıştım oda gebeliğin ilk ayında patladı ve ağrısı dayanılmazdı..bide üstüne başka bir dişimin dolgusu kırılmış ve kenarından çürüyüp kanal tedavisi gerektircek hale gelmiş. ama ilk aylarda röntgene almadıklarından minosetle idare ettim. ama ikinci üç ayda kurşun yelek giydirip röntgen çekiyorlar. bende gidicem bi ara çektirmeye dişleri çünkü son üç ayda tekrarlıyormuş diş sorunları..minoset cidden işe yarıyor geçici bi çözüm ama idare ediyor..

teşekkürler edacım... sınav erken biterse inşallah; ben de çok istiyom sizleri görmeyi tanımayı... resmin koymaya çalışcam.... evet renkli ultrasonografi yazıyo üstünde... iyi akşamlar canım.

diş sorunu bende de var.ara ara kotrole gidiyorum.doktor bidaha 8. ayda gel dedi ama bu günlerde diş etlerim baya kötü oldu.iltihap var heralde çok acıyo gitsemmi acabadr.a.bebimde ilk 3 ay 20 lik baya canımı yaktı antibiyotik kullandım geçti.inşallah tekrarlamaz.
iyüksel geda ayrıntılılarınız iyi geçmiş hayırlı olsun hadi bakalım darısı şeker testlerinin başına

tuğçe ve aliye geçmiş olsun diş çok zor olmalı.... bi ara okumuştum hamilelikte diş sorunları ihmal edilmemeli yazıyodu... RAbbim acil şifalar versin

Yine birsürü konuşmuşsunuz ama ben daha okuyamadım bile:1no2: Hemen bişeyler yazim dedim yeni geldim eve sabahtan beri dr., hastane, labratuar, kan merkezi şeklinde geçti. Kızlar malesef kaçamadım yarın bana kan vericeklersenağlama Her türlü kontrolü yaptırttım kana ama yinede korkuyorum. Bu arada kanım güya AB+ kolay bulunur dersiniz ama hiç öyle olmadı çok zor bulduk ve parayla aldım üstelik. Ayrıca bütün gün bu kanı bulana kadar sinir sistemim altüst oldu, acil kan arıyan insanların içine girince. Şu an çok yorgunum anca bunları yazıyorum belki sonra okuyabilirim yazdıklarınızı. Yarından öğlenden önce gelemeyiz herhalde eve.Veeee benim için bi kötü haber, eğer kan, nefes ve tansiyon sorunlarım çözülemezse bende sezeryan olmak zorundaymışım.senağlama Normal doğuma kıyasla müdahale şansı yüksek olduğu için. Dr.um elimden geleni yapıcam normal doğurman için dedi ama kısmet herşey. Hepimizin, hakkınızda hayırlısı olsun, bebeklerimizi sağsağlim alalımda kucağımıza gerisi boş tabiki... Benden şimdilik bu kadar yarın bana dua edin, korkuyorum:Saruboceq:
Bu arada banada kramlarım için magnezyum verdi, kabızlığım hemoroide çevirmek üzere onun içinde başka bi toz şeklinde ilaç verdi bakalım işallah iyi gelir.
Hepinizi öptüm

aprilcım geçmiş olsun çok üzüldüm senin için... Rabbim acil şafalar versin ve daha sorun yaşatmasın inşallah.. inşallah yarın da geçer hayırlısıyla üzme kendini... dualarımız seninle emin ol....

tuğçe april aliye çok geçmiş olsun inşallah herşey hallolur.diş ağrısı çok zor.inşallah en kısa zamanda geçer.

geda neden hala canın sıkkın rahatla artık.bak bebişini görmüşsün.doktor sağlıklı demiş neyi problem ediyorsun.sen şu anda şekere odaklan.inşallah o da çözümlenir.bebeğini boş yere evham yapıp üzme.

arkadaşlar bu arada sabahtan beri sağ kasığımda çok kötü ağrı var.bi türlü geçmiyor.neden olabilir ki?önceleri de vardı ama böyle sabahtan akşama kadar olmazdı hiç.biz mi çok evhamlıyız yoksa bu işler böyle mi acaba ne dersiniz pimpirikli nisan anneleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…