Merhaba arkadaşlar...dr. dan iyi haberlerle geldim çok şükür.... Kızımın gülümseyen bir vesikalığı bile var teyzeleri...
çok şukur herşeyi normal ...kalp karaciger böbrek tüm uzuvları normal çok şukur ...
462 gr. olmuş hareketliydi ama muayenenin ortasında uyudu :ecrin_bebek:
Allahıma şukurler olsun ...Rabbim isteyen herkese nasip etsin...
Benim hastalık hız kesmedi yarın asıl dr. verirse ilac verecek...sağolsun arkadaşım geldi çorba yaptı..cokacimcoook
beni burda soran ve gecmiş olsun diyen arkadaşlara çok teşekkürler. kaydirigubbakcemile3
Bu arada babasıyla yine kavga ettikklava: yahu bu adam beni valla tüketti benneyaptımki
sağol canım dayanamayıp gebeler için olan paroldan içtim ama hiç faydası olmadı şimdi bayağı zor durumdayım yine dayanamıyacak duruma gelirsem eczaneden bulup içerim dr sorarak tabi,benimde 20lik dişim tahmin etmiştim hamile kalırsam ağrır diye birini çektirmiştim keşke diğerinide çektirseydim.:1no2:
canım benım cok sevındım....
ne gusel...ayrıntılı ultrason du sanırım senınkı değilmi?bende mayıs annesıyım...bu ayrıntılı ultrason için arastırma yapıorum;bana dr um hiç bahsetmedı bundan bugun ben sordum artık,gerek gorduklerımden ıstıorum dedı istıosan yaptıralım ,bence gerek yok dedi...ben kararsız kaldım.napsamkı:uhm:
Rabbim kızını sağ salim kucagına almayı nasıp etsın canım...kocişler bi alem saten sankı bıs değilde onlar hamişkaydirigubbakcemile3hamılelık pısıkolojısınden mi bilmem basen benımde newrim donuverıo gosum gorcek yerı kalmıo kocişikafamçokkarıştı
ay canım yaa kıyamam çok zor 20 lik diş ben 1 hafta çektim 20 lik dişi ama çekmiyorlar . doktora gittim hamile olduğumu söledim çekemeyiz büyük bi operasyon normal diş değil 20 lik diş olduğu için ameliyat dedi o yüzden antibiyotik verdi iltihabı geçirmek için hemen git güzelim doktora günden güne artıyor. hamileler için minoset aldım ağrım arttıkça o baya iyi geldi. çeneye soğuk bişeyler koymak da o an için iyi geliyor geçmiş olsunn . :teselli:
iyüksel bizim 1 gün var aramızda en son gittiğimde 18 haftalıkken 260 gramdı şimdi benimkide nerdeyse yarım kilo oldu desene ay çok merak ediyorum yaa haftaya kontrolüm sabırsızlanıyorum. bebeişinin sağlığının iyi olmasına sevindim senin ayrıntılımı bakıldı nasıldı diğerinden farklımı şakkıdı
selamlar
iyuksel geçmiş olsun... inşallah kısa zamanda geçer ayrıntılının güsel geçmesine sevindim....
rumelli çok geçmş olsun canım inşallah diyetle halledersin... benim de yüksek çıktı biliyosun bakalım haftaya 100gr yaptır derse dr inşallah o bari düzgün çıksın...
biz de bugün ayrıntılıdaydık teyseleriii... babası benden daa heyecanlıydı... bebişimin burnu aynı babası:):) ööle çok hareketli deildi ama el salladı bi ara.. bi de güldü bize... ama kaşları çatık gibi geldi bana... okuldaki sinirlenmelerim etkiledi heralde onu:)::) 538gr. olmuş ama kaç santim tam bilmiyom:) herşeyi normal dedi dr ama raporda anlamadıım bişiy yazmış ve tekrar kontrol edilmesi gerekiyo diye bitirmiş.. üffffffff... zaten şeker yüksek bi de bu kontrol gerektiren şey sorun olsun istemiyorum.. biliyosunuz hafif aşağı kaymıştı bebişbu arada ben de koşuyolu görüntülemeye gittim.. fiyat 190 normal bizim hastane anlaşmalı 120 oldu...
bu arada urlacım koç burçları da inatçı olur.. ben de bi koçum hehe... Allah eş,me sabır versin iki tane keçi olcaz evde (inş.)
bu arada hala bunalım takılıyom... eşimle limoniyiz birasss.... ilk defa bu kadar çok kırıldım.... neyse çok uzattım herkese iyi akşamlar.... Allah a emanet olun bebişleriniz ve sizler...
canım çok sağol ya hemen buz deneyeyim Rabbim kimseye yaşatmasın diş ağrısı sende çekmişsin geçmiş olsun evet diğer dişide çekerken damağı yardılar bununda yarısı damağın içinde yarın gideceğim geçer diye bekledim geçmiyo canımm ilgilendiğin için tekrar sağol Allah razı olsun geçirecek başka yöntemler aklına gelirse yaz olurmu öptüm seni:a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?