2009 Nisan Anneleri buraya

normal megulcüm o ağrılar bendede oluyo canım ani hareket fln yapınca artıyo...................

april16 çok üzüldüm cnm ya ama napalaım bunada şükür demek lazım cnm sıkma canını bebişin sağlıklı olsunda hepsi geçer hayırlı haberlerini bekliyoruz
geda sende ne zamandır üzüntülüsün ben öle hissediyorum yada ...
bebeğinin fotosunu koysana bakalım bizde üzülme ya %100 bişey yoktur bazı doktorlar para almak içi 50 kere çağırıyolar bende kocamla bu sıralar limoniyim ne yapçan onlar hiçbir konuda bizim kadar hassaa değiller üzme kendini bebeğinde üzülür
april dularım seninle cnm

kızlar bişiy sorcam belki ayıp kaçacak ama artık dayanamıyom ve dr gidinceye jadar 1 hafta var...
hani geçen akıntıdan bahsetmiştiniz ya ben de yazmıştım akıntının yanında kaşıntıda var diye... geçmedi hala... bi koku falan olsa mantar dicem ama yok... ve orada yer yer kızarıklık ve tahriş olmalar var (eşimle yakın bile durmuyoz malum kırgınım ) sizce nedeni nedir... bende travogen diye bi krem var onu sürcem... hamilelerde bi sakıncası olmadığı yazıyo.. ama gene de içim rahat deil ama mecburum... nolur bu konuda bilgisi olanlar yazsın bana...
hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi geceler arkadaşlar...

Günaydın nisan anneleri

April canım çok geçmiş olsun
Dualarım seninle ve bebişinle

Geda canım sen kremi kullanmadan bir doktora danış
Malum hassas bir dönemdeyiz

Aklımda kalanlar bunlar kızlar....

Mutlu huzurlu sağlıklı bir gündiliyorum herkese...:))))))

günaydın..... aprill cok geçmiş olsun

geda bendede bi tuhaflık var bu gunlerde aptal gibiyim....

günaydın büyülü bahceler

bende 20 lik diş cıkarıyorm ara ara zonkluyor ama üstünde durmuyorummmm::::)))

aprıl canım cokk gecmiş olsun ALLAH bir an önce sifanı versin insallah

geda canım kullanma ilac bir dr sor ilk önce istersen, birde o bölgeyi temiz ve kuru tutmaya calıs, ben eve gidince kilodumu da cıkarıyorum ki hava alsın diyeee, yani en azından evde iç camasırı giymiyorum:::)))

günaydın kızlar....desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...aprıl çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle,tuğçe diş konusunda tam teşekküllü hastanelerde müdahale ederler gibime geliyor...ayrıntılısı güzel geçen arkadaşlara tebrikler darısı diğer arkadaşlarıma inşallah...bende kısmetse cumartesi cd çekimi ve resimlerimiz için gidicem yani 4 boyutluya:)) çok heyecan verici olmalı resmen günler geçmiyor sanki....

sağol canm buldum bu arada sen kaç kilo aldın?

ben 59 la hamile kaldım
1 aralıkta 63 kiloydum ama şimdi 65 varımdır kesin

iyükseldi sanırım bebek mobilyaları için konuşmuş olan 3000 ytl offf gercekten cok toptann satış olan yerlere bakın yada cokkkkkkkkkk pazarlık yapın allahım yardımcımız olsun

geda evet bu erkeler bi tuhaf ya

arada bizdede oluyor ama ben ve aşkım hemen afedderız bırbırımızı

hamilelik döneminde dişler azıyor resmen allaha şükür bişeyim yok olanlarada gecçmiş olsun

kızlar bende midemde ekşime oluyor arada yanma oluyor bi tuhaflık ..... var yani:teytey::teytey:

bende bazen yapıyorum iç çamaşırı evde kulanmıyorum

4boyutlu ultrasonu duyunca çok hevesleniyorum
Sen bir hayırlısıyla git rumelili anlatırsın bizede
Gerçekten çok heyecan verici olsa gerek :))

GÜNAYDIN KIZLARR herkes içinçok güzel bir gün olur inşallah :teytey:
april canım olsun üzülme tedavin neyse mutlaka ol kan hamileleikte çok önemli allah korusun başka büüyük bir problem olabilirdi. en azından kan takviyesiyle sorunun düzelecek allah bebeişine güç kuvvet sağlık versin inşallah. :Saruboceq:

Günaydın güzel nisan anneleri.Geçmişi okumadan bi meraba diyeyim dedim.Yine sızlanmalar var sanırım.Azıcık dirayetli olun kızlar.Napalım anne olmak kolay değil her ağrıya sızıya göğüs gereceğiz.Eskiden kadınlar naparmış acaba şimdi en ufak şeyde doktora koşuyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Az kaldı biraz daha sabır.Daha zor günle bekliyo bizi şimdiden salmayalım yelkenleri.

gedacım sanırım seninki mantar.Bildiğim kadarıyla kokulu akıntı idrar yolunda iltihap olursa oluyo ama mantarda olmaz.Sadece kaşıntı tahriş ve kuruluk olur o bölgede.doktorunu ara hemen telefonda bile verir senin merhemini bence o kadar ciddi bi sorun değil.Merhemle geçebilen bişey.Yada doktorunu aradığında bende şu merhem ver kullansam olurmu diye sor.Kesin birkaç günde geçer.

evet bunlar iyi günlerimizmişşşşşşşşşşşşş

ilk hamılelıgım oldugu için dışardıdan söylenenlere göre bu gunlerimiz iyi günlerimiz

sonraları dahada zolanıcaz agırlaşıcazz

ilk zamanlar istifradan bulantıdan halsizlikten yakınırdık şu aralar allaha şükür iyiyiz hepimiz

sonraları kötü olucak yani hamileleıgın tadını bu gunlerde cıkarıcaz sanırım

kızlar biz bebek bezi alıyoruz artık

annnesi,ben,babası birer paket aldık

evet eski kadınlar ANNE aslında
9 ay boyunca tarlada bagda bahcede calış

eve gel çatır çatır dogurr dikişsiz dogum ve annelik odur işte:teytey:

allahım bizlerede saglık güç kuvvet versin

evet urla haklısın eski insanlarımız öylemiş allah bize sabır versin ben çok korkuyorum doğumdan aklıma geldikçe ay nasıl olacak diyorum inş allah hepimize kolay doğumlar verir

Merhaba nisan anneleri...

benim bebeğimin sonunda cinsiyeti belli oldu kızım olacakmış:)))
doktor 2.kez erkege benziyor demisti...
hemde 500gr olmuşş,
cok tatli masallah yaaa...
Allah herkese bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin...hihoyyythihoyyyt:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…