- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
sağol canm buldum bu arada sen kaç kilo aldın?
günaydın büyülü bahceler
bende 20 lik diş cıkarıyorm ara ara zonkluyor ama üstünde durmuyorummmm::::)))
aprıl canım cokk gecmiş olsun ALLAH bir an önce sifanı versin insallah
geda canım kullanma ilac bir dr sor ilk önce istersen, birde o bölgeyi temiz ve kuru tutmaya calıs, ben eve gidince kilodumu da cıkarıyorum ki hava alsın diyeee, yani en azından evde iç camasırı giymiyorum:::)))
4boyutlu ultrasonu duyunca çok hevesleniyorumgünaydın kızlar....desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum...aprıl çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle,tuğçe diş konusunda tam teşekküllü hastanelerde müdahale ederler gibime geliyor...ayrıntılısı güzel geçen arkadaşlara tebrikler darısı diğer arkadaşlarıma inşallah...bende kısmetse cumartesi cd çekimi ve resimlerimiz için gidicem yani 4 boyutluya:)) çok heyecan verici olmalı resmen günler geçmiyor sanki....
günaydın kızlar
bende de mide yanması başladı dün kötüydü ama bugün iyi şu anda inş başlamaz
kızlar bişiy sorcam belki ayıp kaçacak ama artık dayanamıyom ve dr gidinceye jadar 1 hafta var...
hani geçen akıntıdan bahsetmiştiniz ya ben de yazmıştım akıntının yanında kaşıntıda var diye... geçmedi hala... bi koku falan olsa mantar dicem ama yok... ve orada yer yer kızarıklık ve tahriş olmalar var (eşimle yakın bile durmuyozmalum kırgınım ) sizce nedeni nedir... bende travogen diye bi krem var onu sürcem... hamilelerde bi sakıncası olmadığı yazıyo.. ama gene de içim rahat deil ama mecburum... nolur bu konuda bilgisi olanlar yazsın bana...
hepinize şimdiden teşekkürler ve iyi geceler arkadaşlar...
Günaydın güzel nisan anneleri.Geçmişi okumadan bi meraba diyeyim dedim.Yine sızlanmalar var sanırım.Azıcık dirayetli olun kızlar.Napalım anne olmak kolay değil her ağrıya sızıya göğüs gereceğiz.Eskiden kadınlar naparmış acaba şimdi en ufak şeyde doktora koşuyoruz.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Az kaldı biraz daha sabır.Daha zor günle bekliyo bizi şimdiden salmayalım yelkenleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?