2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın herkese. Rahatsızlanan arkadaşlar hepinize geçmiş olsun. Benim de dün karnımın sağ kısmında ağrı vardı yürürken zorlanıyordum ama geçti. Sabah kalktığımda da göbeğim biraz daha şişmişti belki onun ağrısıdır dedim. Artık göbeğimi bir yere sığdıramıyorum. Eskiden biraz da olsa kamufule edebiliyordum.

teşekkür et butonlarını kulanalım arkadaşlar...............................

bu mide yanmaları doguma kadar sürebiliyormuş kızlar

artık ben rahat yatamıyorum bebek rahatsız oluyor herhalde nefesim yetmıyor geceleri dönüyorum dönüyorum anca uyuyorum

oy maşallah esen kızın hayırlı olsun....:CüvCüv::CüvCüv:

kızlar sabahın bu erken saatinde elimde şuan bir kavonoz vişne reçeli yiyorum........

ben bu aralar cok tatlı yıyorum

off yaaa

dün akşam yemekteyız programı seyredıyoum kadın 4 çeşit turşu cıkarmış falan neyse

ev yapımı benım canım cekti buldurdum ama eheheh

bulunabilen bişey diye yazıyorum

bulunmaz bişey olsa yazmam

offf mide yanmasımıı yaa ben miğdeyle ilgili bi problem duymak istemiyorum bulantılardan çok çektiğim için hayatım kbusa dönüşmüştü yollarda bile çıkartmıştım sarhoşlar gibi senağlama allah bidaha yaşatmasın. :1ninca:

urla
sekerim benimde mide yanmalarım basladı yani bazen yediklerim agzıma geliyo gibi oluyoooo

geceleri de iskence oluyo yatıp kalkmak
nefesim yetmiyo sanki DEMİR e daha hızlı nefes almak istiyorum ama olmuyooo
saga dön yok sola dön yok
karnım oldu kocaman dönmekte zor zaten artık birde kocacım alay edip duruyoooo

ama aksama yatmadan önce duş almak biraz rahatlattı beni:::)))

günaydın canım yazın megulede cevap olmuştur . benimde kasık ağrılarım oluyor ara ara ahhata bazen iğne batması gibi ince bir sızı giriyor hemen geçiyor bazen bebeiş sağdaysa bayaklarımı lavaboda yıkamakiçin sağ ayağımı kaldırdığımda da kasığım ağrıyor. kafamçokkarıştı bende hiç göbeğim çıkmadı derken nerdeyse dışardan belli olacak duruma geldi nee giysem önden çıkıyor. tek bi siyah eteğim var o onunla belli olmuyor büyük beden kadife eteğimi giydim sabah yandan karnım şiş neyse olacak artık saklanmıyorlar. kaydirigubbakcemile

kızlar sabahın bu erken saatinde elimde şuan bir kavonoz vişne reçeli yiyorum........

ben bu aralar cok tatlı yıyorum

off yaaa

Urla ne yapıyorsun sen?Aman canım çok abartma sakın.Biliyorsun asıl kilo almala bundan sonra başlayacak.Ama kaçamak da fena olmuyor hani.O zaman ne diyelim sana afiyet olsun.
Geçen akşam ben de turşu yemeyi abartmışım.SAbah kalktığımda ellerimi tanıyamadım.Alyansımı takmam söz konusu bile değildi.

evet canım bende gecen akşam duş alıp yamıştım rahat uyudum.....

evet yediklerim agzıma gelıyor sanki

allahım yardımcımız olsun

didemcim aramızda 3 hafta filan olduğu için sizin bahsettiğiniz şeyler bir süre sonra benimde başıma geliyor. :mymeka: demek bizde nefes darlığı yaşıycaz miğde problemi için yatmadan 2saat önce yeme içmenin kesilmesi ve kalın yastıkla yatılması öneriliyor.

didem bide bişey sorcam yanılmıyorsam sen hamilelikten önce sigara kullanıyordun bende kullanıyordum ama duyunca bıraktım sonradan canım istemedi şimdi ara ara aklıma geliyor . ama içmiyorum tabi seninde canın çekiyormu özellikle eşim içince kokusu aklıma geliyor :1shok:

canım kızın hayırlı olsun öğrenmeyen megul ve april kaldı sanırım kaydirigubbakcemile2 maşallah kıın büyümüş allah eksikliklerini göstermesin. :Saruboceq:

edacım evet sigara içiyorsum ama yakslaık 9 ay önce bıraktım
iiyi ki de bırakmısımmmm
süper bişi bu yaaaa
kendimi tebrik ediyorum durup durup
esim hiç içmedi hayatında oda vcok mutlu yanii
ama işyerinde içtiklerinde hemen kokusunu alıyorum ve igrenc kokuyooooo
ama ilk benim için tam bir iskenceydi rüyamda bile gördüm cekilmez oldum, o bırakma evresini hatırlayıp tekrar baslamam diyorummm:)))))

canım kızın hayırlı olsun öğrenmeyen megul ve april kaldı sanırım kaydirigubbakcemile2 maşallah kıın büyümüş allah eksikliklerini göstermesin. :Saruboceq:

edacım bide ben varım öğrenemeyen malesef.Bana önce erkek sonrada belli değil demişti doktorum.Haftaya gidicem inş.doktora bakalım göstercekmi paşamız.
Ayrıca sizdeki şikayetler bende de var iki haftadır.Nefes problemi çok önemli bişeyler yiyince sanki midem ağzıma geliyo gibi oluyo uzanamıyorum nefesim tıkanıyo.Artık düzde yatamıcaz galiba kızlar.Dün akşam farkettim düz yatınca daha zor nefes alıyorum.Tek rahat ettiğim saol yanıma yatarsam iyiyim.sağada yatamıyorum.Mide yanmasıda var bende.Üfffff ne şikayetçi anneleriz yaaa.Buarda benim bebiş çok hareketli ne gündüz ne akşam duruyo kıpır kıpır.Şimdide öyle arkama yaslansamda durmuyo artık.:CüvCüv:

Merhaba tatlı nisan anneleri,

Esen prensesin hayırlı olsun canım.
aprıl dualarımız seninle umarım hemen sağlığına kavuşursun.
urla yapma öyle kaşık kaşık reçel falan durrrr. koy yanına bi tabak meyve canın tatlı istedikçe atıştır.
kilo artışı acayip oldu bende son 1 haftada şiştim gibi hissediyorum dikkat bile etsek alıyoruz yeme o kadar tatlı bu haftalarda kilolar uçuşa geçiyo dikkat.
s-ebru aynen senin gibi benim göbekte aldı başını gidiyo saklamak ne kelime benden önce o görünüyo artık.

kızlar ben ayrıntılıya gidiorum bugün çok gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie bilmiorum. akşam heber veririrm mucuk hepinizin iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

TEBRİK EDERİM DİDEMCİM bende çok tiksiniyordum bu 2 gündür kokusu kötü gelmemeye başladı bu da beni korkuttu tekrar başlama korkusu eşinin içmiyor olması büyük bir avantaj benimkide içmese benim hiç aklıma gelmiycek zaten. iş yerindekiler içtiğinde bende hoşlanmıyorum ama akşam eşimle yürürsek o zaman yaktığı hoş geliyor neyse inşallah doğumdan sonra tekrar başlamayız kızlar. :uhm:

günaydın kızlar nasılsınız bu gün hepimizi öpüyorum.......

esencim kızın hayırlı olsun canım benim urla bak eseninkide erkekten kız döndü heheheh.......................

kızlar benim canım hiçbişe yapmak istemiyo ya resmen uyuşuklaştım hayattan zevk almıyo gibiyim sanki anlamadım bu işi valla..................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…