kızlar ben ayrıntılıya gidiorum bugün çok gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie bilmiorum. akşam heber veririrm mucuk hepinizin iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
kızlar ben ayrıntılıya gidiorum bugün çok gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie bilmiorum. akşam heber veririrm mucuk hepinizin iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle
günaydın kızlar nasılsınız bu gün hepimizi öpüyorum.......
esencim kızın hayırlı olsun canım benim urla bak eseninkide erkekten kız döndü heheheh.......................
kızlar benim canım hiçbişe yapmak istemiyo ya resmen uyuşuklaştım hayattan zevk almıyo gibiyim sanki anlamadım bu işi valla..................
edacım bide ben varım öğrenemeyen malesef.Bana önce erkek sonrada belli değil demişti doktorum.Haftaya gidicem inş.doktora bakalım göstercekmi paşamız.
Ayrıca sizdeki şikayetler bende de var iki haftadır.Nefes problemi çok önemli bişeyler yiyince sanki midem ağzıma geliyo gibi oluyo uzanamıyorum nefesim tıkanıyo.Artık düzde yatamıcaz galiba kızlar.Dün akşam farkettim düz yatınca daha zor nefes alıyorum.Tek rahat ettiğim saol yanıma yatarsam iyiyim.sağada yatamıyorum.Mide yanmasıda var bende.Üfffff ne şikayetçi anneleriz yaaa.Buarda benim bebiş çok hareketli ne gündüz ne akşam duruyo kıpır kıpır.Şimdide öyle arkama yaslansamda durmuyo artık.:CüvCüv:
evet geceleri oluyor bendede gündüzleri hiç bir sey yok allaha şükürkızlar sizde de aynı sorun varmı ben nefes alıp vermekte geceleri çok zorlanıyorum.
bu yüzden horlamaya başlamışım bugünlerde
kızlar ya bitek ben kendimi bugün mızmız mutsuz hissediyo sanıyodum bakıyorumda herkeste var bi tuhaflık acep havalardan mı ya yada bizim hormonlar yine tavan mı vaptıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?