2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar ben ayrıntılıya gidiorum bugün çok gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie bilmiorum. akşam heber veririrm mucuk hepinizin iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

çiçekçim canını sıkmaaaaaaaaaaaaa güzel haberlerle dönnn.sen sıkılınca bebişte sıkılır kendini göstermez hıııııııııııııııı.gamyoncuiremsu

kızlar ben ayrıntılıya gidiorum bugün çok gerginimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nie bilmiorum. akşam heber veririrm mucuk hepinizin iyi bir gün geçirmeniz dileğiyle

çiçekk ay kıskandım be ne gerginleşiyon benim daha 1 haftam var günler geçmek bilmiyor hadi canım güzel haberlerini bekliyoz hihoyyyt

benim bebişiminde cinsiyeti belli değil henüz unuttunuz beni,gören erkek diyor bakalım dr umuz ne diyecek haftaya,erkek deyince herkes kız ihtimali gelmiyor hiç, aman sağlıklı olsunda,ben birşey almaya başlamadım bu arada alanlara güle güle kullanmak nasip olsun inşallah,hoş bana gerek kalmadan babaanne ve halamız başlamışlar herşeyi hazır diyolar insan ne diyeceğini düşüneceğinide şaşırıyor inanın, teşekkür etsen tuhaf,ne ii etmişiniz desen tuhaf ay çok sevindim iice tuhaf saldım gitti bende...

kızlar sizde de aynı sorun varmı ben nefes alıp vermekte geceleri çok zorlanıyorum.
bu yüzden horlamaya başlamışım bugünlerde

Evete selinay uyuşukluk bendede var
Sabah işe gelmek işkence gibi..

Çiçekçiçek hayırlı haberlerini bekliyoruz canım..
Öslem sende hoşgeldin
bende daha birşey almaya bşlamadımgamyoncuiremsu
Sadece bi kaç parça ördüklerim var :))

demet1 olmaz mı ben de zorlanıyorum geceleri nefes almakta hatta şöyle kalkıp biraz fazla fazla nefes alıp tekrar yatayım diyorum. zaten dönmeye çalışmak bile yeterince yoruyo off off daha nisana kadar hepten zorlaşır uyumak.

kızlar ben günde 1-2 tane içiyorum sigara canım istıyo elimde degıl bende istemıyoum içmek ama

yarım söndürüp atıyorum

gecen gün halam geldi yaktım bi tane nasıl kızdı nasıl cocugu sakatmı dogurcan v.s vicdan yaptım

off

canım yaa seninde bebeiş göstermiyo dimi haftaya merakla bekliyorum bakalım belli olur artık ama dimi ya valla iyi sabrediyonuz ben 13. haftamda erken daha demişti sinir olmuştum bide etraftan devamlı soruyorlar o da insanı sıkıyor . kızlar nefes ve miğde probleminden korktum yaa daha yok ama 1,2 hafta sonra benimde başlar sanırım. :uhm: bu müğdenin ağzına gelme olayı reflüydü sanırım bebek saçlanıyor ondan oluyor der eskiler . tabi doktorlar bunu kabul etmiyor.

kızlar ya bitek ben kendimi bugün mızmız mutsuz hissediyo sanıyodum bakıyorumda herkeste var bi tuhaflık acep havalardan mı ya yada bizim hormonlar yine tavan mı vaptıı.

kızlar sizde de aynı sorun varmı ben nefes alıp vermekte geceleri çok zorlanıyorum.
bu yüzden horlamaya başlamışım bugünlerde
evet geceleri oluyor bendede gündüzleri hiç bir sey yok allaha şükür

selinay sende sigara kulanıyordur degılmi canım off yaaaaa

eşim içmiyor benım bende

2 gündür paket almıyorum işyerınde bi abla var ondan alıyoum bazen

urlacım bende günde 1 tane içiyorum ama elimde değil çok canım istiyor doktoruma sordum tamam dedi ama fazlasını içme dedi ama kendimi şartlandırdım kesinlikle 1 taneden fazla içmiyorum
ahhhhhhhhh keşke onuda içmesem

dozkan bende de var daha öncede yazmıştım inşallah havalardandır hep bi ttuhaflık halsizlik var hiç bir sey yapasım gelmiyor

ben artık evımde yıyıyorum bulantılarım gecti tiksinmiyorum
yine başladı bu akşam ne pişirsem derdiii

evet demet haklısın onlarıda içmesek

etrafımdaki herkese soruyorum hamileyken içtinmi ?

içenlerde var içmeyenlerde

içenler erken dogum, cocuk küvezde yatmış

bazıları gayet saglıklı hep vicdan yapıyorum hep kızıyorum kendimeee

benimde 2 hafta önce vardı mide yanmam ama şükür ki geçti şimdilerde....bizdede saçlanıyor derler genelde ama bilimsel açıklaması yoksa doktorlar sevmez böle hurafeleri:)) elma yemeyi deneyin kızlar bence iyi geliyor..birde akıllıbebek sitesinde okuduğum kadarıyla haftada 5 elma tüketen anne adaylarının bebeklerinin astıma yakalanma olasılığı % 50 azalıyormuş....ben sanırım haftada 20 yiyorumdur...malum şeker olunca günde 4 porsiyon meyva hakkımın 3 ünü elmadan karşılıyorum

kızlar ya bitek ben kendimi bugün mızmız mutsuz hissediyo sanıyodum bakıyorumda herkeste var bi tuhaflık acep havalardan mı ya yada bizim hormonlar yine tavan mı vaptıı.

dozkan :)hihoyyyt bende çok mızmızım sadece sen değil ay ne bileyim göbekler kocaman nefes alamıyosun olmayacak şeyler oluyor ondan bence tuhafız

aaaa utanmadan sigara içiyoruz diyorlarrrrr

o bebişler o dumanı o zehiri nasıl cigerlerine sizin sayenizde cekiyorlarrrrrrr

ayy siddeetttle kınıyorum siziii

bebişlere bunu yapmaya hakkınız yokkkkkkk

ben günde 2 pk içiyordummmm, hemde köpek gibbiiiiiii, BIRAKTIMMMM
baslatmayoın günde 1-2 taneyeeee
bebişler onları süzemeden alıyor vucutlarına

evet ya kilo alıyoruz göbişler büyüyo hareketler yavaşlıyo ve biz çabuk yoruluyoruz bütün bunlar bide üstüne hormonlar derken işte mızmız ve kötü hissediyoruz. ya aslına bakarsanız somut bir kaynağı yok bu sıkıntıların.işte bu yüzden de geçmiyo gidip gidip geliyo bu ruh hali.

buarada bendede bir halsizlik bir isteksizlikkk
ama havalardan olsa gerek diye düşünüyorum birde nefes yüzünden gece rahat uyuyamadıgım için sabahları daha bitik kalkıyorum :::)))

bende çok meyve yiyorum rumelili
ay günde kaç tane portakal kaç tane elma...
ama şimdi birde diyorum midem yanmaya başladı ya acaba potakal dokunurmu diyorum ama sanki bana ii geliyor içim ferahlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…