evet geceleri oluyor bendede gündüzleri hiç bir sey yok allaha şükür
selinay sende sigara kulanıyordur degılmi canım off yaaaaa
urla ben ilk üç ay hiç içemedeim canım sonra tek tük içtim şimdi bayramdan beri yine içmiyorum inşallah içmemm yaaaaaaaa....................
günaydın selinay neden öle oldun ki bi dışarı çık hava al belki açılırsın
valla bilmemki canım ya dışarı çıkacam oğlumun okuluna gidicem hava çok soğuk onuda canım istemiyo ama mecbur çıkacam yani...............
ay söyleyemiyodum valla utancımdan ama bakıyorum benim gibi içen var günde 2 tane,bebeğimi sevmediğimden değil insan canını sevmezmi onu düşünmedimden değil ama iradesizlikmi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum itiraf ediyorum içiyorum hemde birini kahveyle içiyorum ii ... yiyosun diyeniniz vardır ama suçlamayın lütfen ,çok gergin ve stresli oluyorum üstelik içme dendikçe dahada sinir oluyorum,ben hala işe devam herkes içiyor burda ben odamda tekim dumana fazla maruz kalmıyorum ama bazen kahvehane gibi oluyor yani,plasenta süüzme işlevini ne kadar yapar bilemiyorum ama içmediğim zamanki stresi biliyorum yani...
aman kızlar meyvada abartmayın malum onlardada şeker var....4 porsiyonu geçmeyin günde...bir porsiyon meyveye denk gelecek olanlar; 1 ufak elma,1 orta boy mandalina,1/2 greyfurt,1 büyük mandalina,1/2 muz,3 adet kayısı,1 ortaboo şeftali 1 porsiyon meyvedir....içlerinden birini seçip yeyin....ben kış olduğu için elmayı tercih ediyorum...şimdide greyfurt alıyımda arada onunla değiştireyim öğünleri:))
Selinay senin bu oğlan çok naz yapıyo ya sen mi naz yapsan biraz ona . bak ben artık çok zorlanıyorum bana yardımcı olman gerek falan desen bekli anlayış gösterir sevise binmeye ikna olur. yada birkaç gün sende onunla birlikte servise binsen dönerken alışır.yoksa işin zor daha bunun karı var buzu var ee sende ağırlaşacaksın sakarlaşacaksın biliyosun asıl zor zamanlar daha geliyo yolda.
En güzelini yapıyorsun canımselinay benim doktorum her gidişimde nerdeyse soruyor ve 1 taneye bile izin vermemişti. herkesin bünyesi farklı başkasıbnda zarar olmaması herkeste zarar olmıycak demek değil diyor ama ben 5aydır ağzıma sürmedim allah şükür ve şimdi içenleri de duyunca kendimle gurur duydum .:hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?