2009 Nisan Anneleri buraya

aman kızlar meyvada abartmayın malum onlardada şeker var....4 porsiyonu geçmeyin günde...bir porsiyon meyveye denk gelecek olanlar; 1 ufak elma,1 orta boy mandalina,1/2 greyfurt,1 büyük mandalina,1/2 muz,3 adet kayısı,1 ortaboo şeftali 1 porsiyon meyvedir....içlerinden birini seçip yeyin....ben kış olduğu için elmayı tercih ediyorum...şimdide greyfurt alıyımda arada onunla değiştireyim öğünleri:))

ay söyleyemiyodum valla utancımdan ama bakıyorum benim gibi içen var günde 2 tane,bebeğimi sevmediğimden değil insan canını sevmezmi onu düşünmedimden değil ama iradesizlikmi dersiniz ne dersiniz bilmiyorum itiraf ediyorum içiyorum hemde birini kahveyle içiyorum ii ... yiyosun diyeniniz vardır ama suçlamayın lütfen ,çok gergin ve stresli oluyorum üstelik içme dendikçe dahada sinir oluyorum,ben hala işe devam herkes içiyor burda ben odamda tekim dumana fazla maruz kalmıyorum ama bazen kahvehane gibi oluyor yani,plasenta süüzme işlevini ne kadar yapar bilemiyorum ama içmediğim zamanki stresi biliyorum yani...

hımm bide şey diyeceğim çok erken değilmi bu gece uyanmaları ben bi uyanıyorum en az 1 saat dönüyorum,arkadaşım hamile hem de son ay o geçen 8 ay hiçbişeymiş uyku haram diyor sırt bel bacak heryeri ağrıyormuş,normal olarak bebek de hazırlık yapıyor gece uykusuzluğuna alıştırıyor ama bize çoook erken belkide şişen karınlarımıza alışmaya çalışıyoruzdur dimi..

öslemcim aynen bende üzülüyorum ama bunada şükür diyorum çünkü bende biliyorum çevremde hiç eksitmeden içenler var diyorum iyisin demet 1 tane içiyosun ahhhh keşke didemcim onuda yapabilsem onuda içmesem içerken için cızlıyor ama elimde değil
öslem sende açık havada iç odanda içme canım eğer mümkünse tabi

selinay gerçekten havalar çok soğudu umarım okul çok uzak değildir. gidip gelirken dikkatet üşütürsün.

evet ben havalandırmada içiyorum ama kahveyi hiç bi zaman sevmedim kave falan içmiyorumm

selinay bende 3 ay içmedim canım

uzak canım dolmuşla gidiyorum beyefendi etüt servisine binmek istemiyo binse ben gitmiycem son zamanlar ne yapacam bilmiyorum valla dozkancım..............

urlacım doktora sordunmu ,ne dedi canım 3 e kadar izin veriyolar sanırım.....................

didemcim haklısın güzelim içmemek lazım ben kendim içiçin olsa zor bırakırdım ama hamile olduğumu duyunca karnımda minicik savunmasız bir bebek olduğunu ve sen ne verirsen onu alacağını bile bile o zehiri bebeğime vermemezdim. içenlerde böle düşünsün işe yarıyor ..
ayrıca geçen bi arkadaşım doğum yaptı bebeği kap damarları yerleri ters kirli kan akan yerdeden temiz kan temiz kan gidecek yerden kirli kan gidiyormuş. doktor direk sen hamileliğinde sigaramı içtin demiş arkadaşımda hayatında hiç sigara içmeyen bi bayan ama diyorki eğer sigara içseydim bebeğime bunu yaptığmı düşünecek ve ömür boyu vicdan azabı çekecektim diyor. şuanda bebek ameliyat oldu sağlık durumu çok iyi allaha şükür. zor bişey değil kızlar bırakabilirsiniz. :teselli:

Selinay senin bu oğlan çok naz yapıyo ya sen mi naz yapsan biraz ona . bak ben artık çok zorlanıyorum bana yardımcı olman gerek falan desen bekli anlayış gösterir sevise binmeye ikna olur. yada birkaç gün sende onunla birlikte servise binsen dönerken alışır.yoksa işin zor daha bunun karı var buzu var ee sende ağırlaşacaksın sakarlaşacaksın biliyosun asıl zor zamanlar daha geliyo yolda.

canım greyfurt şekeri de düşürüyor ailede şeker hastası çok olduğu için biliyorum.

yapıyo canımcım ya, ztn normalde servisle geliyo etüte gelince iş değişiyo anlamadım geçen yılda servisle gidip geldi birazda ben izin veriyorum sanırım çalışsaydım napacaktı demi ama,kıyamıyorum işte hayırlısı bakalım........................

etüte kalma diyorum baskete kalıyo onuda kbl etmiyo .......................

selinay benim doktorum her gidişimde nerdeyse soruyor ve 1 taneye bile izin vermemişti. herkesin bünyesi farklı başkasıbnda zarar olmaması herkeste zarar olmıycak demek değil diyor ama ben 5aydır ağzıma sürmedim allah şükür ve şimdi içenleri de duyunca kendimle gurur duydum .:hooray:

iyi yapıyosun edacım valla bende sürmüycem karar verdim inşallah devem ettirebilirim canım......................

offff,offfffff bugün istanbul da gri hoş geçen sene bu zamanlar kar yağmıştı bu sene geç bile kaldı her nekadar kış gibi olmasada bu grilik bile bazen nostaljiden çok içmi sıkıyor ne,en iyisi ben şöleee bi ofisi dolaşıp geleyim brilerine sarkayım belki stres atarım keh keh...aaa soracaktım sizede sizin kasık altı hatta çatımı desem ne desem bilmiyorumki herneyse ağrı varmı sabahları yataktan kalktığımda daha çok ağrıyor yürümeyi yeni öğreniyormuşumda bacaklarım ağır geliyormuş gibi sanki yoksa bendemi var

En güzelini yapıyorsun canım
Bende hamile olduğumu öğrendiğimde içmitim bi kaç tane
Ama şimdi içmiyorum
Bebeğime birşey olacakmış gibi geliyo
Allah bebişlerimizi korusun..:Saruboceq:

kızlar demek bu yanma sorunu hepimizde var bende dün akşam çok rahatsız oldum yediklerim hep ağzıma geldi dün gece öyle bunaldımki saat11,30 da eşime dedim ben patlıyorum beni dışarı çıkar çıktık yürüyüş yaptık havada baya soğuktu ama çok iyi geldi
büngde hava karanlık içimi karartttı yani bağırasım geliyor

birde bir uyuşukluk başladıki sormayın hiçbişey yapasım yok dün sözde çarşıya gidecektim ona bile üşendim bütüngün pc başında takır takır ayyyy yine bana afakanlar basıyor valla

kızlar sigara konusu çok hassas bırakamayanları çok iyi anlıyorum bende bırakamam diyordum ilk 2.aya kadar azalttım içtim ama bi tiksindi geldi şimdi içemiyorum ama cnm iççmek istiyor ama o aldığım tadı alamıyorum nadiren cnm çekerse eşimden çekiyorum
oda zavallım evde bile içmiyor balkonda içiyor

hepimizde aynı sorunlar bu aralar mide yanması ,ekşimesi
duygusallık içe kapanıklılık sıkılma ooof off ve uyuyamama ne tarafa dönsem benim velet rahat durmuyor başlıyor pı pıt pıt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…