2009 Nisan Anneleri buraya

demet ben bi tanıdıgın yanında calışıyorum yani sskmı kendim ödüyorum maaşım yüksek

peki ben nasıl yararlanırım bu paradan

çünkü çalıştıgım iş yerini zor durumda bırakamam

slm kızlar siz başka konulara dalmışsınız ama benim başka dertlerim var yaa asenağlama

eşimle 1 aydır aramızda hiçbir yakınlaşma yok ikimizde ruh gibi olduk içimizden hiçbişey yapmak gelmiyor buda benim çok canımı sıkıyor ayıptır söylemesi en son denedğimizde göbeğime bişey olcak diye ikimizde hiç rahat olamadık onun psikolojisi üstümüzde kaldı
şimdi denemeye bile cesaret edemiyoruz
ama bende kenedimi kötü hissetmeye başladım sanki benimle olmak istemiyor artık beni beğenmiyor diye hep aklıma geliyor aslında biliyorum böyle olmadığını aama yine de kendimi böyle düşünmekten alamıyorum ya mutsuzumsenağlama

urlacım eğer sen kendin ssk nı ödüyorsun iş değişiyor o zman canım ya ssk nı yüksekten yani maaş üzerinden kendin yatıracan buda bence saçma çünkü yatırdığını kendin alacan yine bence sen devam et yine aynı kaç üzerinden yatırıyorsan ssk nı
benim dediğim ssk nı işveren ödüyorsa öyleydi sonuçta maaş neyse onun üzerinden ssk yapılması yasal olarak
mesala şu an 660 ytl brüt ssk gösteriliyorsa ssk lı 1 ay izin 440 alacak ama bu kişi 1500 maaş alıyordur mesala yasal olarak alması gereken sskdan 100 ytl alması gerek o yüzden dedim tabiki burda zararlı iş veren olacak ama hakkımız sonuçta ne alıyorsan o ödenir o gösterilir ssk

bursasu öyle düşünüpte canını sıkma bence neden beğenmesin seni canım
tabiki cinsel yaşam eskisi gibi olmuyor canım
ama pek düşünmemeye çalışın bu durumu sonuçta doktorlarda sakıncası yok diyr cinsel ilişkinin

oy kıyamam sana ama u kadar ara vermeyın bi sorun yoksa
eşine naz yap cilve yap ben arada yapıyorum

bende bazen hiç istemıyoum ama o istıyor sonucta erkek
evet hamileyiz bende arada diyorum beni begenmiyo artık kafama takıyorum

cilve yapıp naz yapıp oluyooo

arayı sogutma monotonlaştırma canım

bursasu bizde aynıyız canım.Senin yine 1 ay olmuş bizimki tam iki aydır kardeş gibiyiz.en son ekim ayında olmuştu o zamanda birkaçgün sonra bi ağrım oldu eşimde tutturdu bizim yüzümüzden oldu diye.Bidaha yapmadık.Zaten benim kayınvalidem yüzünden 15 gün süren bi sancımda vardı artık elini bile sürmüyo adam bana korkudan.Bende senin gibiyim beni beğenmiyo çirkinleştim falan.Çirkinlik değilde vücudum pekte çekici gelmiyo bana.Zaten akşam yastığa kafamı koymadan uyuyorum.Hatta bazen şüpheleniyorum zavallıdan sen beni beğenmiyosun, artık sevmiyosun,yoksa başkası mı var ? zavallı bıkıt yani evi bırakıp kaçacak ama allahtan kayınvalidemler 3metre yakınımızda oturuyo.:jeyyar:

ben yıne bu şekilde 224 ytl ödemeye devam edıcem ama burda calışıo gözüküyorum ama kendım ödüyorum

peki dogumdan sonra ne olur

urlacım kendim ödüyorum diyorsun sskmı 224 ödüyorsan maaşın üstünden kendin ödersin bu ödediğin rakam yükseliyor 2 3 katını ödersin ssk nı

evet ssk ama ben 2-3 katı ödemek istemıyorum bu şekilde devam edicem dogumdan sonra para alabılırmıyım

ya dün konuştum sende biliyorsun nedenini diyor ama eşim maşalallah acayip dayanıklı bu konuda herşeyi yapıyorum ama adam yanaşmıyor ya buda bana çok tuhaf geliyor dün biraz kırdım onu senin gibi erkek görmedim diye bana çok kızdı haklıda ama denemk gerek belki yaparız o denemye bile korkuyor

bende illa o işi yapmasak bile sevilmek istiyorum ya okşanmak istiyorum öpmek istiyorum bunlardamı sakıncalı bari bunlar olsun bıktım artık her seferinde eşime aynı şeyleri izah etmekten

ben yıne bu şekilde 224 ytl ödemeye devam edıcem ama burda calışıo gözüküyorum ama kendım ödüyorum

peki dogumdan sonra ne olur

sen bu durumu kabül ederek başlamışsın ama işe başlarken ne kadar tanıdık olursa olsun neden ssk nı sen ödüyorsun ki anlam veremedim
doğumdan sonrada eğer çalışmayacaksan rapor tarihin bitince ssk ödemeyeceksin ve ssk devam etmeyecek canım ama yok çalışıcam dersen sen ödemeye davam edeceksin artık o senin ve iş yeri sahibinin arasında bir durum canım

BURSASUUU canım benim taktığın şeye bak.biz eşimle 19 temmuzdan beri kardeş olduk.tedavi süresince yasaktı.tedaviden sonra 3 ay yasakladılar.kanam oldu yasakladılar.şimdi biz de korkumuzdan yanaşamıyoruz birbirimize.ve beğenmiyor mu falan diye düşünmemeye çalışıyorum.o zaman hep aldatılmayla ilgili rüyalar görüyorum.ben de diyorum ki bebeğimi ne kadar çok seviyor eşim ona bişey olacak diye ne kadar büyük fedakarlık yapıyo.yaaa daha ne diyim ben sana.

selam kıslar... maşallah sabah bi kalkıyosunuz ben okuldan gelene kadar sayfalar dolmuş:) teşekkür ederim fikirleriniz için... valla gece dayanamayıp sürdüm o kremi 'hamilelerde olumsuz etkisi yoktur'yazısına dayanarak....

mide yanmalarından konuşulmuş... biliyosunuz megul ve benim bulantılarım çok sürdü... tam bulantı bitti derken yanmalar başladı... dr. bana bi hap verdi (megulcum ben de talcid ya da renni kullanamadıımı sööledim) ve yaklaşık 3 haftadır aç karna onu içiyom çoooook rahatım... şükürler olsun... doğal deil (didem kısmasın ne ilacı diye:):):) ) ama napiim çok kötüydü....

sigara konusunda da bebişlerin hakkına girmeyelim arkadaşlar... sizleri çok iyi anlayamayız belki ama uyarmak zorundayız.. biz hepimizin sağlıklı bebişerimiz olsun istiyoz... alışkanlıkları bırakmak zor ama imkansız deil... biras zorlayalım....

geda ne ilacın adı ne.ben de renniden tiksindim artık içemiyorum malesef.ilk 4 ay o kadar çok içtim ki.benim bulantılar akşamalrı oluyo hep.bi türlü geçmedi ama kabullendim artık napim.sevilayın dediği bişey vardı hep onu düşünyorum ben de .bu sayede çok kilo almıcam.daha 2 kilo aldım.:))

bu arada kot pantolon alacak bi arkadaş vardı. Ben daha 3. ayda falan almıştım hamile kotu. Alırken satıcı kız da 7. aya kadar giyersin demişti. Dar kesim sadece göbek kısmı lastikli kumaş. Bu aralar artık pek giymemeye başaldım özellikle işe gelirken, çünkü devamlı oturduğumuz için sanki sıkıyormuş gibi geliyor. Gönek kısmı rahat lastikli zaten ama göbeğin altından itibaren dar oluyor oturunca özellikle. Bol kesim rahat bir kot alacaksan belki farklı olur. Bence eğer ki 7. aydan sonra zaten giyilemeyecekse 1-2 ay için alma derim ben. Yada son aylara da uygun olan bir kot al. Belki diğer arkadaşlar için böyle bir problem yoktur. Kotla çok rahat hareket eden de olabilir. Benim görüşlerim böle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…