demet ben bi tanıdıgın yanında calışıyorum yani sskmı kendim ödüyorum maaşım yüksek
peki ben nasıl yararlanırım bu paradan
çünkü çalıştıgım iş yerini zor durumda bırakamam
slm kızlar siz başka konulara dalmışsınız ama benim başka dertlerim var yaa asenağlama
eşimle 1 aydır aramızda hiçbir yakınlaşma yok ikimizde ruh gibi olduk içimizden hiçbişey yapmak gelmiyor buda benim çok canımı sıkıyor ayıptır söylemesi en son denedğimizde göbeğime bişey olcak diye ikimizde hiç rahat olamadık onun psikolojisi üstümüzde kaldı
şimdi denemeye bile cesaret edemiyoruz
ama bende kenedimi kötü hissetmeye başladım sanki benimle olmak istemiyor artık beni beğenmiyor diye hep aklıma geliyor aslında biliyorum böyle olmadığını aama yine de kendimi böyle düşünmekten alamıyorum ya mutsuzumsenağlama
slm kızlar siz başka konulara dalmışsınız ama benim başka dertlerim var yaa asenağlama
eşimle 1 aydır aramızda hiçbir yakınlaşma yok ikimizde ruh gibi olduk içimizden hiçbişey yapmak gelmiyor buda benim çok canımı sıkıyor ayıptır söylemesi en son denedğimizde göbeğime bişey olcak diye ikimizde hiç rahat olamadık onun psikolojisi üstümüzde kaldı
şimdi denemeye bile cesaret edemiyoruz
ama bende kenedimi kötü hissetmeye başladım sanki benimle olmak istemiyor artık beni beğenmiyor diye hep aklıma geliyor aslında biliyorum böyle olmadığını aama yine de kendimi böyle düşünmekten alamıyorum ya mutsuzumsenağlama
ben brüt falan bılmıyorum her ay 224 ytl ödüyoruz
ne yapmam gerek
urlacım kendim ödüyorum diyorsun sskmı 224 ödüyorsan maaşın üstünden kendin ödersin bu ödediğin rakam yükseliyor 2 3 katını ödersin ssk nı
ben yıne bu şekilde 224 ytl ödemeye devam edıcem ama burda calışıo gözüküyorum ama kendım ödüyorum
peki dogumdan sonra ne olur
evet ssk ama ben 2-3 katı ödemek istemıyorum bu şekilde devam edicem dogumdan sonra para alabılırmıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?