urlacım eğer sen kendin ssk nı ödüyorsun iş değişiyor o zman canım ya ssk nı yüksekten yani maaş üzerinden kendin yatıracan buda bence saçma çünkü yatırdığını kendin alacan yine bence sen devam et yine aynı kaç üzerinden yatırıyorsan ssk nı
benim dediğim ssk nı işveren ödüyorsa öyleydi sonuçta maaş neyse onun üzerinden ssk yapılması yasal olarak
mesala şu an 660 ytl brüt ssk gösteriliyorsa ssk lı 1 ay izin 440 alacak ama bu kişi 1500 maaş alıyordur mesala yasal olarak alması gereken sskdan 100 ytl alması gerek o yüzden dedim tabiki burda zararlı iş veren olacak ama hakkımız sonuçta ne alıyorsan o ödenir o gösterilir ssk
net maaşın mı bürüt maaşın mı 2/3 ünü alacağız?
canım benim de ilk aylarda olmustu doktorum gyno travogen diye jel ve kremini vermişti tek kullanımlıktı fitil ve hemen sabaha kesmişti de kaşıntıları bende rahat bir nefes almıstım. doktorum o zaman bana günlük ped havasız bırakır kullanma demişti, bende şimdi havlu kağıtlardan kullanıyorum ve gün içinde de sık sık değiştiriyorum şükür bir daha tekrarlamadı..megulcum ilcın adı pulcet dr. 2 hafta dene dedi bi daa gelişinde olma<sa deiştiririz demişti. birer gün arayla sabahları aç karna alıyom ve bişiy yok çok şükür. geçmiş olsun canım...
kıslar bu kaşıntı ve tahriş için dr aradım ve bi krem önerdi şimdi onu yazdırmaya gidiyom...
bu arada kot pantolon alacak bi arkadaş vardı. Ben daha 3. ayda falan almıştım hamile kotu. Alırken satıcı kız da 7. aya kadar giyersin demişti. Dar kesim sadece göbek kısmı lastikli kumaş. Bu aralar artık pek giymemeye başaldım özellikle işe gelirken, çünkü devamlı oturduğumuz için sanki sıkıyormuş gibi geliyor. Gönek kısmı rahat lastikli zaten ama göbeğin altından itibaren dar oluyor oturunca özellikle. Bol kesim rahat bir kot alacaksan belki farklı olur. Bence eğer ki 7. aydan sonra zaten giyilemeyecekse 1-2 ay için alma derim ben. Yada son aylara da uygun olan bir kot al. Belki diğer arkadaşlar için böyle bir problem yoktur. Kotla çok rahat hareket eden de olabilir. Benim görüşlerim böle.
bursasu bizde aynıyız canım.Senin yine 1 ay olmuş bizimki tam iki aydır kardeş gibiyiz.en son ekim ayında olmuştu o zamanda birkaçgün sonra bi ağrım oldu eşimde tutturdu bizim yüzümüzden oldu diye.Bidaha yapmadık.Zaten benim kayınvalidem yüzünden 15 gün süren bi sancımda vardı artık elini bile sürmüyo adam bana korkudan.Bende senin gibiyim beni beğenmiyo çirkinleştim falan.Çirkinlik değilde vücudum pekte çekici gelmiyo bana.Zaten akşam yastığa kafamı koymadan uyuyorum.Hatta bazen şüpheleniyorum zavallıdan sen beni beğenmiyosun, artık sevmiyosun,yoksa başkası mı var ? zavallı bıkıt yani evi bırakıp kaçacak ama allahtan kayınvalidemler 3metre yakınımızda oturuyo.:jeyyar:
canım benim de ilk aylarda olmustu doktorum gyno travogen diye jel ve kremini vermişti tek kullanımlıktı fitil ve hemen sabaha kesmişti de kaşıntıları bende rahat bir nefes almıstım. doktorum o zaman bana günlük ped havasız bırakır kullanma demişti, bende şimdi havlu kağıtlardan kullanıyorum ve gün içinde de sık sık değiştiriyorum şükür bir daha tekrarlamadı..
selam annecikler döktürmüşsüzün gene valla:))
bende anca girebildim iş güç..
bişey sormak istiyorum.
hamile kot pantolonu istiyorum.
ama buralarda güzel bişey bulamadım.
internetten ebru maternityden alışveriş yapmış olan varmı
ordaki modeller çok güzel ama nasıl geliyor acaba
yani bedende falan problem yaşarım diye korkuyorum..
benim eşim aldı hepsi buradanın mağzası var oturduğum yerde indirim vardı prima 108 lik paket bir alana bir bedeva toplam 216 bez 35 ytl baya uygun geldi bana bunlar yeter baya başka yeni doğan için almıcam . :CüvCüv: 6/9 kg filan alırım belki. kaydirigubbakcemile2kızlarrrrrrrrrrrrrr adesede prima 98 adet 3-6kilo bebek bezi 16 ytl düşmüş aklınızda olsun
CANIM ben ay önce cumartesi pazarından aldım çok güzel likralı boru paça hamileliğin sonuna kadar giyerim herhalde. 20 ytl.
benim eşim aldı hepsi buradanın mağzası var oturduğum yerde indirim vardı prima 108 lik paket bir alana bir bedeva toplam 216 bez 35 ytl baya uygun geldi bana bunlar yeter baya başka yeni doğan için almıcam . :CüvCüv: 6/9 kg filan alırım belki. kaydirigubbakcemile2
merhaba arkadaşlar hatırladınız mı beni uzun zaman oldu yazmayalı umarım hepiniz iyisinizdir ben oğlumla birlikte büyümeye devam ediyorum kocaman olduk şimdiden ama onun tekmelerini hissetmek herşeye değer eşimle birlikte onu sabırsızlıkla bekliyoruz çok merak ediyoruz sizleri seviyorum hepinize iyi akşamlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?