2009 Nisan Anneleri buraya

net maaşın mı bürüt maaşın mı 2/3 ünü alacağız?

megulcum ilcın adı pulcet dr. 2 hafta dene dedi bi daa gelişinde olma<sa deiştiririz demişti. birer gün arayla sabahları aç karna alıyom ve bişiy yok çok şükür. geçmiş olsun canım...

kıslar bu kaşıntı ve tahriş için dr aradım ve bi krem önerdi şimdi onu yazdırmaya gidiyom...

canım benim de ilk aylarda olmustu doktorum gyno travogen diye jel ve kremini vermişti tek kullanımlıktı fitil ve hemen sabaha kesmişti de kaşıntıları bende rahat bir nefes almıstım. doktorum o zaman bana günlük ped havasız bırakır kullanma demişti, bende şimdi havlu kağıtlardan kullanıyorum ve gün içinde de sık sık değiştiriyorum şükür bir daha tekrarlamadı..

sana katılıyorum canım, aynı sorun bende de oluyor ve kullanamıyorum pantolonu..ama ben biraz daha rahatım işe eşofmanla falan geliyorum.bazende yumuşak penye hamile pantolonum var onu giyiyorum..bi tanede hamile elbisesi aldım aslında en rahatı o ama soğuk havalarda pek kullanışlı olmuyor..

kızlar gebelik bölümünde arkadaşlar anket yapmış daha yeni nasıl hamile kaldığımızla ilgili bir bakın isterseniz

klava:
hahaha vallahi gülerim ya ben ne yapayım,zaten bebek nasıl oldu ben de şaşırıyorum,eşimle aramızda hiçbir problem yok hatta görenler hayran aramızdaki ilişkiye ama sex konusunda aşkımın üstüne gidilmez arası yok yani,bebekde es kaza oldu kendi gelmek istedi desem yeridir bebiş istedide geldi yani,onun üstünede hiç olmadı ben her fırsatta sıkıştırıyorum ama ııııhhh yanaşmıyor ya ben ne yapayım,kaçıyor resmen kendimi daha kötü hissediyorum,bu arada cilveleşme yok değil ama sadece o,tam tersi işliyor yani o kaçıyor ben kovalıyorum işe yaramasada,klava:

canım çok teşekkürler tam eczaneden aldım döndüm sen bana yazmışsın:) bende de travogen vardı dün gece sürdüm ama dr. bana canesten diye bi krem ismi verdi... bendeki travogen in gyno kısmı yoktu inş. bişiy olmas... inşallah bi daa olmaz... o kadar da dikkat ediyom ama şte olacak ya:)

Kızlar biraz uzandım.( diğer odada kanepe varda) Birazdan çıkıcam.Hepinize iyi akşamlar.Kendinize iyi bakın bebişlerede.
öslem1907 canım benimkide seninki gibi.Çocuk nasıl oldu bende merak ediyorum yani.Tam o hafta amaliyat olmuştu herhalde narkozun etkisi geçmemiş zavallıdan nasıl olduysa istemişti kendiliğinden.Şimdi söylüyorum gülüyo.
Neyse hadi öptüm hepinizi.baaaaaaaaaaaaaaaaaay

bak annecim kimseler kalmamış......tüm teyzeler senin arkadaşlarınla birlikte kayıplara karışmışlar:asigim: bizde birazdan çıkıcaz yani yarım saat kadar sonra....sonra evimize gidip yemeğimizi hazırlayı,yeyip senin hareketlerini izlicez babanla birlikte....hiç bitmeyen filmimiz ol meleğimmmmm ( eee topici boş bulunca kızımla dertleşiyordum bende napimm ) herkese hayırlı akşamlar.....

Rumelili canım bende burdayım kimse yok diye yazmadım
Sana iyi akşamlar
Görüşmek üzere
Kendine ve bebişine iyi bak

Bende çıkarım birazdan
Mesai bitimine yarım saat var...

CANIM ben ay önce cumartesi pazarından aldım çok güzel likralı boru paça hamileliğin sonuna kadar giyerim herhalde. 20 ytl.

kızlarrrrrrrrrrrrrr adesede prima 98 adet 3-6kilo bebek bezi 16 ytl düşmüş aklınızda olsun
benim eşim aldı hepsi buradanın mağzası var oturduğum yerde indirim vardı prima 108 lik paket bir alana bir bedeva toplam 216 bez 35 ytl baya uygun geldi bana bunlar yeter baya başka yeni doğan için almıcam . :CüvCüv: 6/9 kg filan alırım belki. kaydirigubbakcemile2

Ben daha başlamadım bez almaya
Eşim ecza deposunda çalışıyo
Bakalım çalıştığı eczaneler bebeğin ilk bezi bizden diyolarmış
Şimdide bana göğüs pedi getirmiş...
Bakalım hayırlısı inşallah...yerimseniben

herkese iyi akşamlar.. çıkmalar başladı.. ben öölesine buralardayım daha.. eşim geç gelcek ben de burda.. bebişlere ve kendinize iyi bakın.. Allah a emanet olun arkadaşlar.

RUMELİLİ COK SEKERSİN

bursasu canım üzme kendini yaaa
ama bende sizin kocalarınızı anlamadım yaa nasıl yani adamlar yanasmıyoooo
enterasan vallaaa
bizde kardes olduk 1 aydır ama benim yüzümden karnım büyüdükce dönemiyom kiiiii
kız urla nasıl cilve naz yapıyon o göbekle
ben yana bile dönemiyommmm
hatta benim kocacım diyo kiii
sor bakalım arkadaslarına kocalarına böle mi yapıyorlarmıs diyooo:::)))))
bende onlarda duvara tırmanıyorlar diyorummmm:::))))

merhaba arkadaşlar hatırladınız mı beni uzun zaman oldu yazmayalı umarım hepiniz iyisinizdir ben oğlumla birlikte büyümeye devam ediyorum kocaman olduk şimdiden ama onun tekmelerini hissetmek herşeye değer eşimle birlikte onu sabırsızlıkla bekliyoruz çok merak ediyoruz sizleri seviyorum hepinize iyi akşamlar

arkadaşım nerelerdesin sen yaw.çok merak ettik seni.oğlun hayırlı olsun.unutur muyuz seni.topiğimizi açan sensin.hoşgeldin yeniden.a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…