2009 Nisan Anneleri buraya

ade merke unuturmuyuz merak ettik hatta seni...................

kızlar yenidoğan bezinden 1 paketten fazla almayın bez bitene kadar bebişler 6 kg oluyo bile elinizde kalır 2. boydan alın.........................

eskiden erkekler koşardı,şimdi kadınlar koşuyo valla anlamadım ben bu işi kimi duysam aynı valla.............................................

mw
erhaba arkadaşlar benim bebiş 25 haftalık ama bebeişin hareketlerini dışardan hala kimse hissetmeddi.. dün doktora gittik allaha şükür bişey yok dedi ama ben yine de çok tedirgin oluyorum.

mw
erhaba arkadaşlar benim bebiş 25 haftalık ama bebeişin hareketlerini dışardan hala kimse hissetmeddi.. dün doktora gittik allaha şükür bişey yok dedi ama ben yine de çok tedirgin oluyorum.

canım bende senin gibi endişeleniyorum ben kendim bile daha ufak ufak hissediyorum çok kişiye sordum bu değişiyo herkeste merak etmeyelim daha var galiba çok takma

kızlar bugün detaylıya girdim çok heyecanlydım herşeyi çok iyiymiş çok mutlu olduk:) bizim minik prens yüzünü elleriyle kapadığı için göremedik utangaç sanırım.

gülemnur merhabalr.doktorun bişey yok dediyse bişey yoktur.içini ferah tut.elini koy tatlı bişeyler ye bacakları nı uzat hissetmeye çalış.

çiçek gözün aydın.hadi hayırlısı darısı bizim başımıza .cumartesi benim de kontrolüm var.ama ayrıntılıya alıp almayacağını bilmiyorum.

kızlar günaydın;
umarım herkes iyidir,
hepinizine kocaman öpüyorum.

iki gündür işlelerin yoğunluğundan giremedim. ;

bir geçmişi okuyim, bakim beni merak eden olmuş mu?

naz cilve olmalı kadında tatlım hamiş falan farketmezzzz

adamaları sıkı tutalım

benımde canım istemıyoo bazen ama olsunnnnnnnnnnnnnn

kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5:dance::dance::teytey::teytey:
GÜNAYDIN nisan anneleri ve bebişleriii

günaydın arkadaşlar
Şirvancım ben seni merak etmiştim.a.sama bende doğru dürüst yazamadığım için bunu geçmişte göremezssin, geleceği okuyunca alayacaksın.

bu arada 8nisan2009 da epeydir yok. arada yazmayanları hatırlayalımda dönüp okuduklarında unutulmuşum demesinler.

Günaydın kızlar:)
Şirvan canım hoşgeldin
Bende seni merak edenlerdenim
Herkese kolay gelsin
Öpüyoruz sizi ve tatlı bebişlerinizi :)

günaydın güzel nisan anneleri.

çiçek gözünaydın canım ayrıntılın güzel geçmiş sevindim.

şirvan sensiz olmuyor canım merak etmez olur muyuz.

urla çok haklısın canım ya kocişlere sahip çıkın kızlar.kaydirigubbakcemile

kızlar göbiş resmi çeken yok mu yaaaaa:) ben çektim ama ekleyemedim ama sizin cici göbeklere bakmak keyifli oluodu koyabilen çekip koysun da maşallah diyelim:)

kızlar günaydın;
umarım herkes iyidir,
hepinizine kocaman öpüyorum.

iki gündür işlelerin yoğunluğundan giremedim. ;

bir geçmişi okuyim, bakim beni merak eden olmuş mu?

şekercim sensiz olurmu hiç tam telefona elim gitmiştiki yazını gördüm:)panik oluyorum senı msnde veya burda görmeyınce piriklisin ya o bakımdan:)kasıklarım agrıyo benım ıkı gundur dun gece 3de uykumdan uyandım sancıdan 15dk sonra dalmışım yıne yarın kontrol var dıye umursamadım ama hayırlısı artık

herkeze bebişleriyle güzel günler dileris kızımlaaa.s.

çiçekcim evet biz aynı gidiyoruz ama ben bir kilo daha aldım herhalde tartımın pili bitti tartılamadım 2-3 gündür.bugün doktora gideceğim bakalım bebek ne kadar olmuş bebişlerde aynı gidiyo mu acaba.
senin ayrıntılıda bebeğin kilosunu söylediler mi dün?

Günaydın güzel anneler.Geçmişi şöyle bir okuyup öyle geldim.Günümüz güzel geçsin.Biz kahvaltıdan sonra sütümüzüde içip başladık güne.Aman allahım ne taklalar atıyoruz şu sütü içince.doktora gidenler olmuş inşallah bizde haftaya pazartesi yada salı gideceğiz.Çok özledim yavrumu.Doktorumuz kızacak kesin kilo alıyorum diye ama umurumda değil.Ben çok çabuk veririm zaten.
Bu arada ade_merke gelmiş nerelerdesin kuzum sen.Bi görünüp bi kayboluyosun.Aman iyi olunda bebişinle arada bir gelsende olur.
Çiçekçiçek canım bende çekiyorum resim ama buraya koyamıyorum yaa.Hatta eşim evdeki laptob ta görmüş garibine gitmiş neden sadece göbeğini çektin diyo :)) koyamadım buraya bitürlü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…