2009 Nisan Anneleri buraya

:)) naber şeker;

dün bendede söylemesi ayıp tam popomun altında bir ağrı saplandı, kasıklarım değildi bu.
popamla bacakların birleştiği yer gibi , bir ağrı.... yüreyemedim. kaldım böyle....korktum...
ama bugün yazılanları okuyunca için rahatladı. herkeste sancı varmış.
ama siz kasık ağrısından bahsetmissiniz. benimki farklı herhalde......

bu arada bacaktaki kasılmalar için doktor calcimax -D3 diye bir sandoz verdi, suda eriyen ...
mağnezyumu karnında kasılma olursa içeçeksin dedi, daha erken dedi...
aklım karıştı şimdi,,, sizler mağnezyum alıyormusunuz...

Bugidi54 : sen yarın bir doktora sor bakım.ne diyecek. a.s.:1hug:

şirvacım doktor banada aynı şeyi söylemişti .Magnezyumu verdi ama içme kasılma olursa içeceksin dedi.

şirvan benımde tam o bölgemde agrı agrı dün gece saat 7 gibi yattım uzandım

bide yagmur şimşek eşimde gelememişti daha agrıdan agladım valla ne oluyo diye ama sonra geçtiii

tekmelerini hissetmesem allah korusun

çiçek canım sevındım hayırlısı canım

dozkan senınde inşallah hayılı haberlerinle mutlu oluruz

bizde 29 aralıkta gidicez doktorumuza

urla demek senin de 10 günün var bebişle buluşmaya ne güzel.
ya bu ayda birler nezaman 15 günde bire düşecek bana çok uzun geliyo bu süre.

aynen şeker, allah korusun .
dün yürüyemedim korktum vallahi ,
sanki araç çarpmış gibi, yamuk yamuk yürüyorum.
bugün allahtan iyiyim,,,, bu gecede sabaha karşı sağ bacağım kasıldı kaldı. bağırtımdan eşim uyandı.

ne olacak böyle devam mı edecek.

evet dozkan artık önümüzdeki aydan itibaren 15 güne düşer buluşmalarımız sanırım

sabah sabah migde yanmam var

yemediklerim bogazımda sanki bide acı var

urla sanırım bu mide sorunları bebek büyüdükçe midemize baskı yaptığı için giderek artacak.

şirvan bacak kasılması kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum sütünü ihmal etmiyorsundur umarım.

allahım korusun..............

ay kızlar cok az zaman kaldı artık
22.23.24.25 haftalardayız

ay en gec 15 hafta sonra heerkes bebişleri kucagında olucak saglıkla

arkadaşlar merhabalar.hepinize hayırlı cumalar.çok heyecanlıyım yarın bebişimi görecem.

bu arada ağrılardan bahsedilmiş yine.dün ben de çok kötüydüm.tam alt bölgem çok kötü ağrıdı.ayağa kalkamadığım gibi oturamadım bile.doktoruna soran var mı?ben yarın soracam.inşallah sıradan bişeydir bu ağrılar.

bir de rahimde kasılma nasıl bişey ki?nerden bilcez kasılmamı gaz sancısı mı bebek hareketi mi olduğunu.kafam çok karıştı.

canım kasılma olurken göbek çevren iyice sertleşir bir süre öyle kalırsın ilk kasılmalar ağrısız setleşme şeklinde oluyor çok sık olursa mutlaka dr söylemek lazım

slm kızlar doktordan geldim şimdi,şeker yüklemem yapıldı iğrençti çok miğdem bulandı, 1 kilo daha almışım bizim doktorr hiç kızmıyo normal diyo........................

bu arada bebişimide gördüm ultrason aleti değince pat pat tekme atıyo annem kız olabilirmi dedi,doktor organı görünüyo bunu kız çevirme şansımız yok dedi heheh......................................

hepinize merhabalar kızlar herkes iyi okuduğum kadarıyla
şirvan banada doktorum aynı tabletten verdi suda eriyor ben ilk verdiğinde hergün içiyordum ama sonradan süt içmeye başlayınca onu bıraktım aklıma gelirse içiyorum
bana doktorum o ilacı bu senin için senin kemiklerine takviye için veriyorum diyerek verdi

selinay gözünaydın canım bebişinle buluşmuşsun. şeker yüklemen iyi çıktı herhalde bişey dememişsin.

Merhaba arkadaşlar...Dün giremedim malum hastalık ve iş ...akşam turşu gibi yattıyom...Umarım herkes iyidir, hiç okumadan bir selam vereyim dedim...

..Kızımla sizi kocaman öpüyoz ama en gripsiz tarafından :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…