şekercim sensiz olurmu hiç tam telefona elim gitmiştiki yazını gördüm:)panik oluyorum senı msnde veya burda görmeyınce piriklisin ya o bakımdan:)kasıklarım agrıyo benım ıkı gundur dun gece 3de uykumdan uyandım sancıdan 15dk sonra dalmışım yıne yarın kontrol var dıye umursamadım ama hayırlısı artık
herkeze bebişleriyle güzel günler dileris kızımlaaa.s.
şirvacım doktor banada aynı şeyi söylemişti .Magnezyumu verdi ama içme kasılma olursa içeceksin dedi.
şirvan benımde tam o bölgemde agrı agrı dün gece saat 7 gibi yattım uzandım
bide yagmur şimşek eşimde gelememişti daha agrıdan agladım valla ne oluyo diye ama sonra geçtiii
tekmelerini hissetmesem allah korusun
karnında kasılma mı - yoksa ayaklarındaki kasılmamı. hangisini dedi sana
bir de calsiyum alan varmı ?
evet dozkan artık önümüzdeki aydan itibaren 15 güne düşer buluşmalarımız sanırım
sabah sabah migde yanmam var
yemediklerim bogazımda sanki bide acı var
urla sanırım bu mide sorunları bebek büyüdükçe midemize baskı yaptığı için giderek artacak.
şirvan bacak kasılması kalsiyum eksikliğinden oluyor diye biliyorum sütünü ihmal etmiyorsundur umarım.
doğruyu söylemek gerekirse eve kutu kutu süt alıyorum ama, hergün içiyorum desem yalan olur.
arkadaşlar merhabalar.hepinize hayırlı cumalar.çok heyecanlıyım yarın bebişimi görecem.
bu arada ağrılardan bahsedilmiş yine.dün ben de çok kötüydüm.tam alt bölgem çok kötü ağrıdı.ayağa kalkamadığım gibi oturamadım bile.doktoruna soran var mı?ben yarın soracam.inşallah sıradan bişeydir bu ağrılar.
bir de rahimde kasılma nasıl bişey ki?nerden bilcez kasılmamı gaz sancısı mı bebek hareketi mi olduğunu.kafam çok karıştı.
:)) naber şeker;
dün bendede söylemesi ayıp tam popomun altında bir ağrı saplandı, kasıklarım değildi bu.
popamla bacakların birleştiği yer gibi , bir ağrı.... yüreyemedim. kaldım böyle....korktum...
ama bugün yazılanları okuyunca için rahatladı. herkeste sancı varmış.
ama siz kasık ağrısından bahsetmissiniz. benimki farklı herhalde......
bu arada bacaktaki kasılmalar için doktor calcimax -D3 diye bir sandoz verdi, suda eriyen ...
mağnezyumu karnında kasılma olursa içeçeksin dedi, daha erken dedi...
aklım karıştı şimdi,,, sizler mağnezyum alıyormusunuz...
Bugidi54 : sen yarın bir doktora sor bakım.ne diyecek. a.s.:1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?