2009 Nisan Anneleri buraya

oy sevındım tatlım ay benımde haftaya pazartesi
beımde eşim demişti ya belki kızdır o gördügünüz göbek kordonu olabılırmi dedi kıyamam

canım kasılma olurken göbek çevren iyice sertleşir bir süre öyle kalırsın ilk kasılmalar ağrısız setleşme şeklinde oluyor çok sık olursa mutlaka dr söylemek lazım

sağolasın tuğçe.ben de bazen karnımın alt bölgesinde ağrı oluyor onu kasılma sanıyordum.o zaman sertleşmeye dikkat etmemiz gerekiyor.:CüvCüv:

hoşgeldin canım..............

ay bu gun tatile başlıyoruz 2 gün......................:teytey::teytey:

SELAM KIZLAR
artık geceleri uyuyamıyorum bu son 2 3 gündür oluyor çok kötü nefes alamıyorum bun acaba normalmi
ağız kuruluğuda var
doktorada daha var acaba ne yapasam normalmi doktorumda bana pipiriklisin dedi hemende gitmek istemiyorum
doktora gitmeme 2 hafta var daha şeker yüklemesi için bu arada kızlar 24+5 yapılmış olacak geç değil sanırım değilmi

ya kızlar ben şu ağda meselesini dr. a sormayı unuttum. Ne yapsam ki ..telefonla da bu mesele sorulmaz ki :) Bir daha ki kontrol bir ay sonra yaaaaa...

sağolasın tuğçe.ben de bazen karnımın alt bölgesinde ağrı oluyor onu kasılma sanıyordum.o zaman sertleşmeye dikkat etmemiz gerekiyor.:CüvCüv:

canım önemli değil alt kısımdaki ağrı genelde bebek büyüdüğü için olurmuş kaslar gerildiği için,bazen bebekte toplanır oda kasılma değil zaten azda olsa hareketini hissedersin,kasılmada çok ağır bir sertlik oluşur ben ara sıra yaşadığım için biliyoruma.s

evet güzelim ben almak istiyorum.
dediğin gibi dar kesi karnı lastikli olandan
bol aldım bitane lcw dan hamile pantolonu değil ama çok rahat ediyorum herhalde bi3 ay daha giyerim.
ama şu dar kesim beline kemer takılabilenler çok hoşuma gidiyor.
burda hep kadınsı şeyler var annemim giydiği kotlar gibi:))
denizlide teras parkın içinde varmış hamile kıyafetleri satan biyer bi oraya bakacağım..
elbisler etekler pantolonlar almak istiyorum çok ama düşünce çok gereksiz geliyor bazen.
ama sabah işe giderken ne giysem diye kara kara düşünüyorummm

Demet dikkat et canım...benim gripte önce ağız kuruluğu ve gece huzursuz uykuyla başladı...aman ha hemen portakal, mandalina meyva takviyesine başla...

Bu arada ya benim şeker yüklemesini hoca bir ay sonra dedi yani 26. hafta da olacakmışım...Galiba asıl benim ki gec kalacakCADIARZU ...

tabi var ümidim bursasu heheh doğana kadar ümit bitmez .......................
urlacım bilemem valla seninkide belli olmaz belki kızdır............
dozkancım sonucu yarın eşim alacak inşallah iyi çıkar 100 lük yüklemeye dayanamam bunda bile hala miğdem bulanıyo....................
demetçim 24-26 hafta arsında yapılıyo canım şeker yüklemesi....................

evet canım ben dikkat edeyim işyerindeki arkadaşlarıma diyorumda daha bu neki daha dur baklaım son aylarda uykuyu unut diyorlar bana :1no2:

uyku düzensizliği bende de başladı.çok kötü ya
gece uyanıyorum bi daha 8 e kadar dönüyorum nerdeyse.sonra 11 de kalkıyorum.çok düzensiz oldu.

Hamişler selam... Herkes iyidir umarım? Ben baş dönmem dışında iyiyim çok şükür. Gece aylar sonra ilk defa tek yastıkla ve rahat nefes alarak uyudum. Ve ellerim hayatımda ilk kez bu kadar sıcak:))) Sanırım kanını aldığım kişi çok sıcak kanlıydıkaydirigubbakcemile3 Dün sabah eşimle gittik hastaneye, gece çok gergin geçti, öyle çokki bebişim bile sessiz sedasız köşeye çekildi bide ona endişelendim neyseki sabah hemen baktı dr. amcası kıpır kıpır takla atıyodu
Gerekli işlemler yapıldıktan sonra 8 e 5 tansiyonla yattım hastanede, koluma kanı taktılar yaklaşık 2 saat sürdü ve çok şükürki vücudum bi tepki vermedi. Kan işlemi bittikten sonra başlayan ve halende süren bir baş dönmesi hariç sorun yok. P.tesi tahlil yapılcak bakalım değerlerim yükselmiş mi diye. Bütün bu olanların en güzel yanı bebişimi görebilmekti:ecrin_bebek: Sonra eve geldik tabi kayınvalidem annemler derken akşama kadar dinlenemedim pek ama çok şükürki geceyi çok rahat geçirdim.
Şimdi yazdıklarınızı okicam sanırım biraz sürücek çünkü yaklaşık 20 sayfa kadar okuyamadım-tatlicadiarzu- Okuma işleminden sonra tekrar yazarım...

april geçmiş olsun canım kendini iyi hissetmene çok sevindim. bu arada bende hiç uykusuzluk yok hata yattığım yerde deliksiz uyuyorum. uykusuzlukla ilgili bir sıkıntım yok . allah şükür hatta vaktim olsa daha çok uyucam mesela şu an bile gözlerimden uıyku akıyor.

kızlar çevremde herkeste bi öksürük ateş baş ağrısı var herkes kırılıyo bugün benimde bademciklerim yanmaya başladı birde eklem yerlerim ağrıyor ateşlenicem sanki. dikkat edin dicem ama dikkat edilecek bi durum yok ben o kadar dikkat dikkat ediyorum olacağı varsa oluyor salgın ya bi yerden kapıyor insan. kafamçokkarıştı

eda_edanur, aliye83, april16, ebrartuba, esra27, megul, oslem1907, s_ebru, urla+, ŞİRVAN kılzar nerdesiniz herkes geçmişi mi okuyor laelaelaelaelae

Aprilcim geçmiş olsun, iyi olduğunuza sevindim.

Bu arada şu 2 günde ne kadar çeneniz düşmüş,
oku oku bitiremedim. :)) maşallahınız var.

BU YAZININ SONUNDAKİ SİĞARA İŞARETİ NE ;
YOKSA SİĞARAMI İÇİYOSUN SEN ......

SİGARA İÇENLER BİRAZ DAHA SABREDİN. ŞU MELEKLERİ İÇİNİZDEN ÇIKARDIKTAN SONRA NE YAPARSANIZ YAPIN... ŞİMDİ ONLARA ZARAR VERMEYE HAKKINIZ YOK....

KIZIYORUM HEEEE klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…