slm kızlar doktordan geldim şimdi,şeker yüklemem yapıldı iğrençti çok miğdem bulandı, 1 kilo daha almışım bizim doktorr hiç kızmıyo normal diyo........................
bu arada bebişimide gördüm ultrason aleti değince pat pat tekme atıyo annem kız olabilirmi dedi,doktor organı görünüyo bunu kız çevirme şansımız yok dedi heheh......................................
canım kasılma olurken göbek çevren iyice sertleşir bir süre öyle kalırsın ilk kasılmalar ağrısız setleşme şeklinde oluyor çok sık olursa mutlaka dr söylemek lazım
Merhaba arkadaşlar...Dün giremedim malum hastalık ve iş ...akşam turşu gibi yattıyom...Umarım herkes iyidir, hiç okumadan bir selam vereyim dedim...
..Kızımla sizi kocaman öpüyoz ama en gripsiz tarafından :))
sağolasın tuğçe.ben de bazen karnımın alt bölgesinde ağrı oluyor onu kasılma sanıyordum.o zaman sertleşmeye dikkat etmemiz gerekiyor.:CüvCüv:
bu arada kot pantolon alacak bi arkadaş vardı. Ben daha 3. ayda falan almıştım hamile kotu. Alırken satıcı kız da 7. aya kadar giyersin demişti. Dar kesim sadece göbek kısmı lastikli kumaş. Bu aralar artık pek giymemeye başaldım özellikle işe gelirken, çünkü devamlı oturduğumuz için sanki sıkıyormuş gibi geliyor. Gönek kısmı rahat lastikli zaten ama göbeğin altından itibaren dar oluyor oturunca özellikle. Bol kesim rahat bir kot alacaksan belki farklı olur. Bence eğer ki 7. aydan sonra zaten giyilemeyecekse 1-2 ay için alma derim ben. Yada son aylara da uygun olan bir kot al. Belki diğer arkadaşlar için böyle bir problem yoktur. Kotla çok rahat hareket eden de olabilir. Benim görüşlerim böle.
SELAM KIZLAR
artık geceleri uyuyamıyorum bu son 2 3 gündür oluyor çok kötü nefes alamıyorum bun acaba normalmi
ağız kuruluğuda var
doktorada daha var acaba ne yapasam normalmi doktorumda bana pipiriklisin dedi hemende gitmek istemiyorum
doktora gitmeme 2 hafta var daha şeker yüklemesi için bu arada kızlar 24+5 yapılmış olacak geç değil sanırım değilmi
Demet dikkat et canım...benim gripte önce ağız kuruluğu ve gece huzursuz uykuyla başladı...aman ha hemen portakal, mandalina meyva takviyesine başla...
Bu arada ya benim şeker yüklemesini hoca bir ay sonra dedi yani 26. hafta da olacakmışım...Galiba asıl benim ki gec kalacakCADIARZU ...
april geçmiş olsun canım kendini iyi hissetmene çok sevindim. bu arada bende hiç uykusuzluk yok hata yattığım yerde deliksiz uyuyorum. uykusuzlukla ilgili bir sıkıntım yok . allah şükür hatta vaktim olsa daha çok uyucam mesela şu an bile gözlerimden uıyku akıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?