2009 Nisan Anneleri buraya

ya şirvan benimde aynen popomla bacaklarımın birleştiği yer diyecem tam anlatamamış olacam ama hergün ağrıyor hafta kontrol acaba neden yahu bacaklarımı çeviremiyorum yatakta o derece yani yürükende ağrıyor ve kalçam çekiyor

yok güzelim yaa ne sigarası ben onu uykulu görünen similey diye seçtim. yoksa 5 aydır ağzıma sürmedim duyar duymaz bıraktım. geçmişi okumadın mı kızın sen

edacım burdayız da ben içerde birez uzanmıştım.ama arada gelip yazılanları okuyup cevap yazmaya çalışıyorum.öslem1907 sanırım bi çoğumuz bu ağrılar yüzünden tedirginiz .

yok güzelim yaa ne sigarası ben onu uykulu görünen similey diye seçtim. yoksa 5 aydır ağzıma sürmedim duyar duymaz bıraktım. geçmişi okumadın mı kızın sen

okudun kızım ben ama çok sayfaydı ; kafam karıştı.
açıkcası tek tek de not almıyorum..... o yüzden o içenler arasındasın sandım ......

bu arada bıraktığına sevindim . :CüvCüv: akıllı hamiş seni...

yatarken ben de dikkatli dönüyorum.
bir de şenay gelmiş, bu çatı açıklığından falan bahsedilmiş, ,,
yok kalçanı tülbentle bağla falan diye bişeyler yazıyordu.

ben herakşam bacakarama yastık, yorgan ne bulursan koyuyordum. daha rahat yatıyordum öyle....
şimdi yatmıcakmıyım öyle ...

bilgisi olanlar benide bilgilendirsin.....
bugün cinliyim üstümde değil.... geç anlıyorum herşeyi. :))))) delikafadulden

selam kızlar,
şirvancım hoşgeldin, nerelerdeydin iki gündür??merak ettim seni cidden ama ii olmana sevindim.

bu arada april iyi olmana sevindim. iyüksel cim sende biran önce iyileşirsin umarım, neden hala izin almadın hem sen??

kızlar dün akşam üzeri çok fena rahatsızlandım.tansiyonum ilk kez bu kadar çok düştü heralde, eczanede 8 e 6 çıktı. sarhoş gibiydim.midemde de inanılmaz bi ağrı vardı, yanma falan da değil ama garip bi ağrı. eve gelir gelmez uzandım ama pek işe yaramadı. eşimede fazla bişey söyleyip panikletmek istemedim.neyse bugün daha iyiyim..sadece en ufak harekette nefes nefese kalıyorum.

kızlar dr.um banada magnezyum ve b vitamini verdi. birde asidopan adında bir gaz giderici verdi.ayrıca verdiği 3 kutu kan şurubunu saymıyorum bile. ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum, bu kadar ilacı kim kullanacak ya!!!

dün o kadar rahatsızlanınca bugün eşim sen gelme okula dedi, ben hocalarla konuşurum dedi. evdeyim bugün. ama cuma pazarı kurulmuş birazdan pazara giderim yavaş yavaş, taze sebze meyve almak lazım di mi:)))

oslem1907 aynen soylediğin şeyler bende de var. 1 haftadır çok zorlanıorum.bugün doktora da gittim. normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. ama çok kötü iki büklümüm sürekli.inşallah sonuna kadar böyle devam etmez. ama ilk başlarda korktum. dr bazı kişilerde hafif geçer bazılarında böyle yoğun olabilir dedi. korkma cnm yani.

kızlar selam bu arada. dünden beri yeni girebildim. dün tetanoz 2. dozu yaptırdım. sonra ağdaya gittim. sonrada doğuma hazırlık kursuna.
bugünde sabah dra gittim. şeker yüklememi yaptırdım. çok şükür bişey çıkmadı. bebişim 640 gr olmuş teyzeleri:)
ben geçmişi okuyorum. birazdan yetişirim size:)

Kızlar bende geldim
Herkes iyidir inşallah
Şirvan, oslem, eda_edanur geçmiş olsun canım
April geçmiş olsun iyi olmana sevindim...
Nette problem vardı kayıptım sabahtan beri
Bendede dün vardı uyku problemi
Sağa dön, sola dön zor uyudum
Belimde ağrımaya başladı...
Son aylarda ne yapacağım diye düşünüyorum ben...

Son düzenleme:
benim bu sayfa hep önümde açık duruyor. İşlerimi yapıyorum arada sayfa ilerledikçe, işim olmadıkça okuyorum. Bilgili olduğum yada merak ettiğim bişiler konuşulursa cevap veriyorum. Öle yani...

Canım doğuma hazırlık kursuna nereye gidiyorsun?
Çok iyi birşey bencekaydirigubbakcemile2
Burda gidebileceğimiz yer yok heralde-tatlicadiarzu-

canım işlerin yoğunluğundan girememiştim. şuanlık burdayım .

canım evet 32 haftada çıkabiliyorsun izine
mali müşavirim canım ben bu konları ii bilirim bana soarabilirsin yardımcı olurum

demet1 bu konuyla ilgili sana soru sormak istiyorum ama özel mesaj göndermeliyim burası kapanmasın konu dışı olur çünkü. özel mesajın açık değil galiba. yardımcı olurmusun

selam kızlarr bende yarın bebeğimi renkli görücem inşallah....dedemiz bile hayacanlı bizi o götürecekmiş....bana telefon edince idil ne yapıyor diye sormuyorlar mı içim gidiyor:asigim: herkes iyidir umarım

Hoşgeldin rumelili
Ben seni bugün gidecek diye biliyordum ultrasona
Senin gelmeni bekliyodum..
Artık yarın gelince anlatırsın...

Kızlar bişeycik soracağım.
Bazen bakıyorum da 2-3 kişeye aynı anda alt alta cevap verebiliyorsunuz...
Ben de yapmak istiyorum öyle

Kızlar bişeycik soracağım.
Bazen bakıyorum da 2-3 kişeye aynı anda alt alta cevap verebiliyorsunuz...
Ben de yapmak istiyorum öyle

alıntı yap dediğimizin yanında mo diye bir seçenek var ya canım okurken cevap vermek istediklerin olursa onu seç ve son kezde alıntı yap dersen cevap vermiş olacaksın:))

demet1 bu konuyla ilgili sana soru sormak istiyorum ama özel mesaj göndermeliyim burası kapanmasın konu dışı olur çünkü. özel mesajın açık değil galiba. yardımcı olurmusun

tamam canım özel mesajım nerden açılacak önce sen bana yardımcı ol bence kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…