:)) naber şeker;
dün bendede söylemesi ayıp tam popomun altında bir ağrı saplandı, kasıklarım değildi bu.
popamla bacakların birleştiği yer gibi , bir ağrı.... yüreyemedim. kaldım böyle....korktum...
ama bugün yazılanları okuyunca için rahatladı. herkeste sancı varmış.
ama siz kasık ağrısından bahsetmissiniz. benimki farklı herhalde......
bu arada bacaktaki kasılmalar için doktor calcimax -D3 diye bir sandoz verdi, suda eriyen ...
mağnezyumu karnında kasılma olursa içeçeksin dedi, daha erken dedi...
aklım karıştı şimdi,,, sizler mağnezyum alıyormusunuz...
Bugidi54 : sen yarın bir doktora sor bakım.ne diyecek. a.s.:1hug:
BU YAZININ SONUNDAKİ SİĞARA İŞARETİ NE ;
YOKSA SİĞARAMI İÇİYOSUN SEN ......
SİGARA İÇENLER BİRAZ DAHA SABREDİN. ŞU MELEKLERİ İÇİNİZDEN ÇIKARDIKTAN SONRA NE YAPARSANIZ YAPIN... ŞİMDİ ONLARA ZARAR VERMEYE HAKKINIZ YOK....
KIZIYORUM HEEEEklava:
eda_edanur, aliye83, april16, ebrartuba, esra27, megul, oslem1907, s_ebru, urla+, ŞİRVAN kılzar nerdesiniz herkes geçmişi mi okuyor laelaelaelaelae
yok güzelim yaa ne sigarası ben onu uykulu görünen similey diye seçtim. yoksa 5 aydır ağzıma sürmedim duyar duymaz bıraktım.geçmişi okumadın mı kızın sen
ya şirvan benimde aynen popomla bacaklarımın birleştiği yer diyecem tam anlatamamış olacam ama hergün ağrıyor hafta kontrol acaba neden yahu bacaklarımı çeviremiyorum yatakta o derece yani yürükende ağrıyor ve kalçam çekiyor
offff,offfffff bugün istanbul da gri hoş geçen sene bu zamanlar kar yağmıştı bu sene geç bile kaldı her nekadar kış gibi olmasada bu grilik bile bazen nostaljiden çok içmi sıkıyor ne,en iyisi ben şöleee bi ofisi dolaşıp geleyim brilerine sarkayım belki stres atarım keh keh...aaa soracaktım sizede sizin kasık altı hatta çatımı desem ne desem bilmiyorumki herneyse ağrı varmı sabahları yataktan kalktığımda daha çok ağrıyor yürümeyi yeni öğreniyormuşumda bacaklarım ağır geliyormuş gibi sanki yoksa bendemi var
Canım doğuma hazırlık kursuna nereye gidiyorsun?oslem1907 aynen soylediğin şeyler bende de var. 1 haftadır çok zorlanıorum.bugün doktora da gittim. normal vücut kendini doğuma hazırlıyor dedi. ama çok kötü iki büklümüm sürekli.inşallah sonuna kadar böyle devam etmez. ama ilk başlarda korktum. dr bazı kişilerde hafif geçer bazılarında böyle yoğun olabilir dedi. korkma cnm yani.
kızlar selam bu arada. dünden beri yeni girebildim. dün tetanoz 2. dozu yaptırdım. sonra ağdaya gittim. sonrada doğuma hazırlık kursuna.
bugünde sabah dra gittim. şeker yüklememi yaptırdım. çok şükür bişey çıkmadı. bebişim 640 gr olmuş teyzeleri:)
ben geçmişi okuyorum. birazdan yetişirim size:)
selam kızlar,
şirvancım hoşgeldin, nerelerdeydin iki gündür??merak ettim seni cidden ama ii olmana sevindim.
bu arada april iyi olmana sevindim. iyüksel cim sende biran önce iyileşirsin umarım, neden hala izin almadın hem sen??
kızlar dün akşam üzeri çok fena rahatsızlandım.tansiyonum ilk kez bu kadar çok düştü heralde, eczanede 8 e 6 çıktı. sarhoş gibiydim.midemde de inanılmaz bi ağrı vardı, yanma falan da değil ama garip bi ağrı. eve gelir gelmez uzandım ama pek işe yaramadı. eşimede fazla bişey söyleyip panikletmek istemedim.neyse bugün daha iyiyim..sadece en ufak harekette nefes nefese kalıyorum.
kızlar dr.um banada magnezyum ve b vitamini verdi. birde asidopan adında bir gaz giderici verdi.ayrıca verdiği 3 kutu kan şurubunu saymıyorum bile. ama ben ilaç kullanmaktan nefret ediyorum, bu kadar ilacı kim kullanacak ya!!!
dün o kadar rahatsızlanınca bugün eşim sen gelme okula dedi, ben hocalarla konuşurum dedi. evdeyim bugün. ama cuma pazarı kurulmuş birazdan pazara giderim yavaş yavaş, taze sebze meyve almak lazım di mi:)))
canım evet 32 haftada çıkabiliyorsun izine
mali müşavirim canım ben bu konları ii bilirim bana soarabilirsin yardımcı olurum
Hoşgeldin rumelili
Ben seni bugün gidecek diye biliyordum ultrasona
Senin gelmeni bekliyodum..
Artık yarın gelince anlatırsın...
Kızlar bişeycik soracağım.
Bazen bakıyorum da 2-3 kişeye aynı anda alt alta cevap verebiliyorsunuz...
Ben de yapmak istiyorum öyle
demet1 bu konuyla ilgili sana soru sormak istiyorum ama özel mesaj göndermeliyim burası kapanmasın konu dışı olur çünkü. özel mesajın açık değil galiba. yardımcı olurmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?