alıntı yap dediğimizin yanında mo diye bir seçenek var ya canım okurken cevap vermek istediklerin olursa onu seç ve son kezde alıntı yap dersen cevap vermiş olacaksın:))
KIZLAR resmen 3 günde göbeğim şişti yaa futbol topu kadar oldu resmen hani gebelik sitelerinde öle yazıyorya (rahminiz bu hafta bir futbol topu büyüklüğünde kaydirigubbakcemile3) aynen öle yani kıyafet problemi yaşıyorum hamileik kıyafetler büyük oluyor kendi kıyafetlerimde dar geliyor sımsıkı oturuyor her gün işe gelirken ne giycem deli dolabın başında kalıyorum. bakalım bügün 1/2 beden büyük etek alıcam kendime onlarla idare edeyim 1 ay daha sonra ondan sonra hamiş kıyafeti giyerim artık. :teytey:
bu arada dün gece yattığımda bebişim sağ tarafıma toplandı elimle net olarak hissedebildim. eşimde elini karnına koydu şok oldu ilk defa oğlumu bu kadar yakından hissediyorum çok sanslısınız valla dedi.gerçekten kızlar çok şanslıyız. ama benim yaramaz artık resmen korkutuyor beni bir anda hızla pat pat diye vuruyor büyüdükçe güçleniyorla son aylar tekmeleri düşünemiyorum. :mymeka:
alıntı yap dediğimizin yanında mo diye bir seçenek var ya canım okurken cevap vermek istediklerin olursa onu seç ve son kezde alıntı yap dersen cevap vermiş olacaksın:))
Canım doğuma hazırlık kursuna nereye gidiyorsun?
Çok iyi birşey bencekaydirigubbakcemile2
Burda gidebileceğimiz yer yok heralde-tatlicadiarzu-
aliye ii olmanıza cok sevindim
su dogum kursunu bi anlatsana nasıl gectiii:::)))
KIZLAR resmen 3 günde göbeğim şişti yaa futbol topu kadar oldu resmen hani gebelik sitelerinde öle yazıyorya (rahminiz bu hafta bir futbol topu büyüklüğünde kaydirigubbakcemile3) aynen öle yani kıyafet problemi yaşıyorum hamileik kıyafetler büyük oluyor kendi kıyafetlerimde dar geliyor sımsıkı oturuyor her gün işe gelirken ne giycem deli dolabın başında kalıyorum. bakalım bügün 1/2 beden büyük etek alıcam kendime onlarla idare edeyim 1 ay daha sonra ondan sonra hamiş kıyafeti giyerim artık. :teytey:
bu arada dün gece yattığımda bebişim sağ tarafıma toplandı elimle net olarak hissedebildim. eşimde elini karnına koydu şok oldu ilk defa oğlumu bu kadar yakından hissediyorum çok sanslısınız valla dedi.gerçekten kızlar çok şanslıyız. ama benim yaramaz artık resmen korkutuyor beni bir anda hızla pat pat diye vuruyor büyüdükçe güçleniyorla son aylar tekmeleri düşünemiyorum. :mymeka:
april geçmiş olsun canım kendini iyi hissetmene çok sevindim. bu arada bende hiç uykusuzluk yok hata yattığım yerde deliksiz uyuyorum. uykusuzlukla ilgili bir sıkıntım yok . allah şükür hatta vaktim olsa daha çok uyucam mesela şu an bile gözlerimden uıyku akıyor.
rumelili anlattığım için teşekkürler ben de bunu yapmak istiyodum
demetçim profilinde düzenlemeden yapılıyor sanırım ama ben de tam bilmiyorum inan. geçmişi okuyunca gördüm herkes burdan sormuş bişey olmamış ben de sorayım bari
ben şu anda aktif çalışmıyorum ama sigortam eşimin iş yerinde ödenmeye devam ediyorum. (baştan bu aylarda eşime yardıma gitçektim ama ağrılar başlayınca olmadı)
2 sorum olcak.
1. 16 haftalık doğum iznimi kullandıktan sonra doğum paramı almak için işbaşı yapmış mı olmalıyım yani tekrar primlerimi ödemeye başlamaları mı gerekiyor?çünkü istenenbelgeler arasında işbaşı yapılan güne ait vizite kağıdı var.
2. yine hiç işbaşı yapmadan işten çıkarsam (çıkarılırsam) işsizlik maaşı alabilirmiyim? çünkü orada da şöyle bir madde var." hizmet akdinin feshinden sonra geriye dönük 120 gün süresince primlerin tam ödenmiş olması gerekir" bu tarihlerde ben raporlu olacağımdan primim ödenmeyecek. nasıl olacak. rapordan önceki 120 güne mi bakılır.
aslında büyük ihtimalle ben işsizlik maaşına başvurmadan eşimin yanında çalışmaya başlıycam. ama yine de bu konuyu öğrenmek istiyorum
bide eşimin yanında çalışan herkes asgari ücretten gösteriliyor. benim önceki işyerimde 1100 den ödeniyordu. ben de bu 4 ayı da böyle göstermelerini istedim eşimden. ama çalıştığı müşavir demiş ki. herkesin asgari ücret olup ta 1 kişinin böyle yüksek olursa dikkat çeker yapamayız demiş. bu doğrumu sence? yazık oldu benim 1100 ödemelerine:) ne güzel hem doğum parasını hem işsizlik maaşını yüksek alıcaktım[/Q
canım 1 soruna cvp vereyim önce hayır senin tekrar işie başlamana gerek yok senin izin tarihinin bitiş günü varya o zman gidip ssk lı olduğun iş yerinden gider vizite kağıtı alırsın yada eşin alır sonuçta sen o işyerinden çıkmış olsan bile 6 ay boyunca ssk dan faydalanmak için vizite kağıtı alacaksın o yüzden sorun değil yani işe başlaman izin tariin bitince gider paranı bağlı olduğun ssk tan alırsın ama daha öncede dediğim gibi ay sonundan sonra gidip paralarınızı alın yada siz bilirsiniz hihoyyyt
2 sorun canım işsizlik parası şöyle bişey senin ssk primlerinin yeterli ise alırsın son 120 gün değil yani şöyle son üç yıl içersindeki ssk gün sayına bağlı senin kaç günün var bilemiyorum ama hesapla canım ne kadar çok ssk gün sayın varsa o kadar uzun alırsın issizlik paranı 1020 üstü ise ssk günün 10 ay alırsın maaş mesala en fazlasını örnek verdim canım
6 9 10 ay olarak değişiyor
selam arkadaşlar herkesler ii sanırım..
şirvancım yokluunu hissettimhatta sana yazacaktım ama gelince yazayım dedim:) benim sınav cumartesi 11de başlıyomuş bi de ööle uzak ki tuzla da bi okul nasıl gideceksem tek başıma....
özlem şirvan ve aliye idi sanırım şu kalça ve popo bölgesindeki ağrıdan bahsetmişsiniz... aynen bende de var hatta hiç geçmiyo yatakta dönemiyom bile.. bi de sırt üstü yatınca o kısım tutulup kalıyo
i yusel geçiş olsun ama iyileş artıkkkk
aprilcım iyi olmana sevindim..
edanur ve diğer kıyafet alacaklar kotonda pantolon üstü önü pileli güzel üstler var ben morunu aldım tavsiye ederim....
canım benim; sana şimdiden başarılar diliyorum.
kızlar bu arada isterseniz tarihi değiştirebiliriz. ben öylesine bir tarih yazmıştım.
herkesin iş durumunu bilmeden....
sonuçta toplanmamızın nedeni birbirimizi tanımak.
bendeki notlarda gelenler ;
e_toprak
s_ebru
eda_edanur
çiçekçiçek
geda: sınavı var gelemiyor
rumelili : doktorda randevusu var
e_toprak bak 4 kişiye düştük......şehir dışındakilerin nazarı deydiiii.. kaydirigubbakcemile2
çiçekcim evet biz aynı gidiyoruz ama ben bir kilo daha aldım herhalde tartımın pili bitti tartılamadım 2-3 gündür.bugün doktora gideceğim bakalım bebek ne kadar olmuş bebişlerde aynı gidiyo mu acaba.
senin ayrıntılıda bebeğin kilosunu söylediler mi dün?
aliye aslında ben de epidural sezeryan düşünoyorum.yani sezeryan olacak ama epidural olup olmaması noktasında tereddütlerim var.belden iğne olayı beni korkutuyor.
Geda canım bu avatarında görünen bebişin 4 boyutlu ultrason resmi di mi?
Çok güzel çıkmış maşallah
(kaç gündür diyeceğim diyemedim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?