birde canım herkesin ssk sı asgariden gösteriliyorsa tabiki doğru dediği dikkate çekebilir ama sonuçta 1 ay önceden başlatıp daha sonraki aylarda primlerini bir kaç ay daha aynı prim üzerinden yatırabilirler
ama tabiki iş yerinin zararını olur bu sonuçta fazladan para ödeyecek
kötü olmuş evet canım eğer ssk gün sayın yeterli ise son 3 yıl içindeki senin en son yatan 120 içindeki ssk brütüne bakılır tabiki eğer bu yüksek olsaydı bu alacağın işsizlik paranı yükselticekti kötü olmulş yani arkadaşım
canım benim; sana şimdiden başarılar diliyorum.
kızlar bu arada isterseniz tarihi değiştirebiliriz. ben öylesine bir tarih yazmıştım.
herkesin iş durumunu bilmeden....
sonuçta toplanmamızın nedeni birbirimizi tanımak.
bendeki notlarda gelenler ;
e_toprak
s_ebru
eda_edanur
çiçekçiçek
geda: sınavı var gelemiyor
rumelili : doktorda randevusu var
e_toprak bak 4 kişiye düştük......şehir dışındakilerin nazarı deydiiii.. kaydirigubbakcemile2
Çok net belli yüzü maşallah 41 kere:))teşekkürler teyzesiiiiia.s. ebet çarşamba ayrıntılıya girmiştim bursasu koymamı istedi ben de koydumkaydirigubbakcemile2 kızımın albümünün ilk fotosu....
kızlar kendi adıma konuşayım öncelikle....tarihleri ertelemeyin derim ben kendimce...çünkü çoğunluğu yakaladınız bundan sonra hangi tarih verilse bu çoğunluk yakalanamayabilir...önceden tarih vermekte güç çünkü elimizde olmayan bir çok şey olabiliyor.....herhangi bir tarih verip sonrada işim var demek istemediğimden dolayı tarih vermiyim:)) bende çok görmek istiyorum sizleri ama siz buluşun derim nasipse 2.buluşmaya iştirak etmeye çalışırım.....
aprilcim çok geçmiş olsun Allah şifa versin. çok kötü bişey baş dönmesi de ya!
Çok net belli yüzü maşallah 41 kere:))
Ne kadar sürdü muane canım ?
ben kendi adıma yazayım nazarım deymez çok isterim buluşmanızı bizede anlatırsınız herhalde dımı,ben istanbulda olsaydımda cumartesi gelemezdim zaten ama sizleri hayalimde canlandırmak daha hoşuma gidiyor aklımda hepinizi ayrı ayrı canlandırıyorum bence nisan anneleri çok güzelllllllllllllll:CüvCüv:canım benim; sana şimdiden başarılar diliyorum.
kızlar bu arada isterseniz tarihi değiştirebiliriz. ben öylesine bir tarih yazmıştım.
herkesin iş durumunu bilmeden....
sonuçta toplanmamızın nedeni birbirimizi tanımak.
bendeki notlarda gelenler ;
e_toprak
s_ebru
eda_edanur
çiçekçiçek
geda: sınavı var gelemiyor
rumelili : doktorda randevusu var
e_toprak bak 4 kişiye düştük......şehir dışındakilerin nazarı deydiiii.. kaydirigubbakcemile2
canım kızın hayırlı olsun öğrenmeyen megul ve april kaldı sanırım kaydirigubbakcemile2 maşallah kıın büyümüş allah eksikliklerini göstermesin. :Saruboceq:
ya üç gündür hep bu saatlerde uykum geliyo benimmmve uyuyom sonra akşam 12yi buluyom uyumadan... önceden 9 gibi uyur 6.50de kalkardım şimdi daha geç yatıyom...napssam ki... Bu saatte uyumaya engel olsam de erken yatabilsem yoksa sonrak, haftalarda gece uyanmaları başlarsa işim zor.. Tavsiyesi olanlar???
aprıl sahi cinsiyet öğrenmiyorsunuz ya isim konusundada unısex isimlermi düşünüyorsunuz merak ettim::) ayrıca eşin ne diyor duruma oda öğrenmek tarftarı değil mi senin gibi
evet canım nazarları değdi gerçekten.. valla tarih değişikliği benim için sorun olmaz ama diğer kızlar da kendileri için uygun olan tarihi söylesinler ortak bişi ayarlıyalım.. açıkçası ben geda ve rumeliliyle tanışmayıda çok isterim.. pazar da olabilir mesela.. yada başka bi tarihe atalım.. şirvancım senin için uygun olur mu pazar, yada bi sonraki haftaya mı atalım ne dersin??
kızlar size pazar uyarmı? fisfisfis
kızlar kendi adıma konuşayım öncelikle....tarihleri ertelemeyin derim ben kendimce...çünkü çoğunluğu yakaladınız bundan sonra hangi tarih verilse bu çoğunluk yakalanamayabilir...önceden tarih vermekte güç çünkü elimizde olmayan bir çok şey olabiliyor.....herhangi bir tarih verip sonrada işim var demek istemediğimden dolayı tarih vermiyim:)) bende çok görmek istiyorum sizleri ama siz buluşun derim nasipse 2.buluşmaya iştirak etmeye çalışırım.....
kızlar buluşma günü konusunda ben tarih vermem hafta sonları genelde müsait oluyom ama bu hafta hariç... fakat bunu ertelemeyin bence de rumelili gibi ben de ikinciye katılırım inş. tabi ikinciyi çok ileri atmayalım.... pazare sanırım şirvana uymaz evine ve eşine ayırabileceği tek gün... mesela bana pazartesi deseniz ben yok derim çünkü eşim tek o gün evde... ama tabi son söz şirvanın:):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?