2009 Nisan Anneleri buraya

demetçim ben yazarken cevap vermişsin görmedim sağol canım tekrar. napalım kısmet bu kadarmış.yazık oldu ama:)

gedacım aynen yatakta her döndüğümde acıdan uyanıyorum ya. ama napalım anormal bi durum olmasında bu ağrıyı da çekeriz. doktor bi de bu durum için bana yüzme önerdi.

şirvancım biliyosundur belki ben istanbul avrupa yakasındayım anadoluya özellikle bu ağrılardan sonra geçmem çok zor şekerim. yalnız bi yere çıkamıyorum artık. o yüzden gelemiyorum yani

senağlama ya ben bi türlü son sayfayı yakalayamıyorum ne çok konuşmuşsunuz. Hepsini okumak istiyorum. Böle kendimi eksik hissediyorum. Arada cvp yazasım geliyo ama konu geçtiği için alakasız olucak diye yazmıyorum
Geçmiş olsun diyen herkeslere ÇOOOOKK TEŞEKKÜR EDERİMa.s. tek tek isimlerinizi yazmak isterdim lakin sayfaları okumaktan kaçırdım. Ama okuduklarıma bilgisayar yardımıyla teşekkür ediyorumhihoyyyt
Bu arada baş dönmem hat safhada sanki şişelerce içki içtim-tatlicadiarzu-

cvp vermiştim canım kaydirigubbakcemile3
6 ay içinde canım 900 günün değil 620 gün civarı olması gerek

evet canım nazarları değdi gerçekten.. valla tarih değişikliği benim için sorun olmaz ama diğer kızlar da kendileri için uygun olan tarihi söylesinler ortak bişi ayarlıyalım.. açıkçası ben geda ve rumeliliyle tanışmayıda çok isterim.. pazar da olabilir mesela.. yada başka bi tarihe atalım.. şirvancım senin için uygun olur mu pazar, yada bi sonraki haftaya mı atalım ne dersin??

kızlar size pazar uyarmı? fisfisfis

kızlar kendi adıma konuşayım öncelikle....tarihleri ertelemeyin derim ben kendimce...çünkü çoğunluğu yakaladınız bundan sonra hangi tarih verilse bu çoğunluk yakalanamayabilir...önceden tarih vermekte güç çünkü elimizde olmayan bir çok şey olabiliyor.....herhangi bir tarih verip sonrada işim var demek istemediğimden dolayı tarih vermiyim:)) bende çok görmek istiyorum sizleri ama siz buluşun derim nasipse 2.buluşmaya iştirak etmeye çalışırım.....

sen bilirsin canım, ama c.tesi değil pazarda olabilir eğer herkese uyarsa. neyse diğer kızlar ne diyecek bakalım yerimseniben

kızlar ayrıca şu doğumla ilgili merak ettiklerinize dair k.k. nın gebelik bölümünde "ebeyim burdan soru sorabilirsiniz" die bi topik var bi göz atın derim.. bu konuda uzman birinden güzel bilgiler var CADIARZU

Rumelili sana da çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede şeker sorunun çözülür. Bende korkuyorum ya bende de olursa diye-tatlicadiarzu-

İyüksel sende grip olmuşsun sanada geçmiş olsun canım. Bol bol c vitamini al!
Diğer dişi, beli, bacakları ağrıyan herkese acil şifalar diliyorum. Zormuş be anne olmak..ama bi o kadar da özel bi duyguymuş. 2 gündür bebekte sersemledi benimle beraber. Hiç uyumuyo sürekli tekme atıyo, kan iyi geldi ona da galibakaydirigubbakcemile3

Çok net belli yüzü maşallah 41 kere:))
Ne kadar sürdü muane canım ?

canım çok teşekkürler 25 dakika falan sürdü... koşuyoluna gittim ben.. evet yüze net..babasına benziyo burnu tabi deişmezse sonradankaydirigubbakcemile3

aprıl sahi cinsiyet öğrenmiyorsunuz ya isim konusundada unısex isimlermi düşünüyorsunuz merak ettim::) ayrıca eşin ne diyor duruma oda öğrenmek tarftarı değil mi senin gibi

ben kendi adıma yazayım nazarım deymez çok isterim buluşmanızı bizede anlatırsınız herhalde dımı,ben istanbulda olsaydımda cumartesi gelemezdim zaten ama sizleri hayalimde canlandırmak daha hoşuma gidiyor aklımda hepinizi ayrı ayrı canlandırıyorum bence nisan anneleri çok güzelllllllllllllll:CüvCüv:

kızlar buluşma günü konusunda ben tarih vermem hafta sonları genelde müsait oluyom ama bu hafta hariç... fakat bunu ertelemeyin bence de rumelili gibi ben de ikinciye katılırım inş. tabi ikinciyi çok ileri atmayalım.... pazare sanırım şirvana uymaz evine ve eşine ayırabileceği tek gün... mesela bana pazartesi deseniz ben yok derim çünkü eşim tek o gün evde... ama tabi son söz şirvanın:):)

kıslar bi de bişey sorcam... hamilelikte bilgisayar ne kadar sağlıklı.... hele benim gibi laptop kullananlar... bazen korkuyom ne düşünüyosunuz???

canım kızın hayırlı olsun öğrenmeyen megul ve april kaldı sanırım kaydirigubbakcemile2 maşallah kıın büyümüş allah eksikliklerini göstermesin. :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile3 ben özellikle cinsiyet öğrenmiyorum, aslında direniyorum, çok baskı var ama pes etmek yok. Dr. bile yalvarıyo nolur babasına söyliyim diyo amaaa :1no2: kaydirigubbakcemile3 Keşke mümkün olsada doğduğunda öğrensek, daha büyük süpriz olur herkesehihoyyyt

duş almayı denesen olmazmı acaba?

aprıl sahi cinsiyet öğrenmiyorsunuz ya isim konusundada unısex isimlermi düşünüyorsunuz merak ettim::) ayrıca eşin ne diyor duruma oda öğrenmek tarftarı değil mi senin gibi

Bende tam bununla ilgili bişey yazmıştım tesadüf:))) İsim zaten çoook önceden karar verdiğimiz bi konu olduğu için sorun olmuyo. Yani kafamızda 1 adet erkek, 1 adette kız ismi var kesinleşmiş olan.
Babası kendinden o kadar eminki o nedenle sorma gereği duymuyo. Ben ilk gebelik testi yaptım bu erkek dedi ve hep oğlum diye seviyo. Niye sorimki dr.a ben zaten biliyorum diyo. Biraz alemdir benim kociş, bebişte ona çektiyse işim var, 2 side koç burcu 2side inatçı yani amaaaa ben onlardan daha tehlikeliyim İkizler burçlu bir dişi olarakkaydirigubbakcemile3

aynen şekerim tek çalışmadığım gün pazar onuda uygun görürseniz, kocişime ayırım....
pazar hariç istediğiniz tarih benim için uygun ...
kimse tarih değiştirmesin derse 27. buluşuruz... gelmeyenlerin dedikodusunu yaparız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…