kıslar bu arada benim de son bir haftadır göbekimin maşallahı var:) artık belli oluyo.. ama hala eteklerime girebiliyom.. ama 1 2 haftaya sanırım pantolonlara geçmek zorunda kalırım:) göbeğimin resmini hiç çekmedim ama koyamazdım heralde... bizden başkaları da girerse diyekeşke diğer (kullanıcı olmayanlar) görmese ama......
canım benim; sana şimdiden başarılar diliyorum.
kızlar bu arada isterseniz tarihi değiştirebiliriz. ben öylesine bir tarih yazmıştım.
herkesin iş durumunu bilmeden....
sonuçta toplanmamızın nedeni birbirimizi tanımak.
bendeki notlarda gelenler ;
e_toprak
s_ebru
eda_edanur
çiçekçiçek
geda: sınavı var gelemiyor
rumelili : doktorda randevusu var
e_toprak bak 4 kişiye düştük......şehir dışındakilerin nazarı deydiiii.. kaydirigubbakcemile2
iyi akşamlar
şirvan
april ii olmana çok sevindim cnm cinsiyet konusundada tebrik ederim yani sabırlıymışsınız aslında bende senin gibi yapmak siterdim ama dayanamazdımhihihi
iştahım çok açıldı yaaaaaaaaaaaaa,iştahımı kesmeye önerisi olan varmı kızlar dayanamıyorummmmmmmmmmm.........................
evet canım nazarları değdi gerçekten.. valla tarih değişikliği benim için sorun olmaz ama diğer kızlar da kendileri için uygun olan tarihi söylesinler ortak bişi ayarlıyalım.. açıkçası ben geda ve rumeliliyle tanışmayıda çok isterim.. pazar da olabilir mesela.. yada başka bi tarihe atalım.. şirvancım senin için uygun olur mu pazar, yada bi sonraki haftaya mı atalım ne dersin??
kızlar size pazar uyarmı? fisfisfis
yaa arkadaşlar lütfen biri bana da takvim yapsın yapamıyorum..benim minik-tatlicadiarzu- oğluşumun takvimi olmasın mı teyseleri..biri el atsa olmas mı..SAT.ilk günü 9 temmuz...sanırım buna göre yapılıo ama ben beceremiom tarif üzerine çok denedim yapamıom..biri benim için yapar mı LÜTFEENNNNN:1hug:a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?