2009 Nisan Anneleri buraya

merhaba geda burdasın sanırım bende bebişinin fotosonu gördüm ne zamandır yazacağım kısmet şimdi oldu cnm
maşalllah yüzü belli prensesinin
göbeğinin resmini açık olarak çekmiceksinki göbeğini elbisenin üstünden
bişey olmaz

iyi akşamlar
şirvan
april ii olmana çok sevindim cnm cinsiyet konusundada tebrik ederim yani sabırlıymışsınız aslında bende senin gibi yapmak siterdim ama dayanamazdım hihihi

arkadaşlar çok canım sıkıldı ya.az önce doktorumun sekreteri aradı .yarın bi toplantısı varmış ve randevular iptal olmuş.haftaya cumartesiye gün vermişer.ben bir aydır gün sayıyorum.bugün nasıl heyecanlıydım yarın bebişimi görecem diye.oofff ya.cinsiyetini öğrenecektik ne güzel.

bir aydır beklemek ne kadar zor canım ya sen de biliyorsun.kaç gündür kendimi o kadar kaptırmıştım ki yarının heyecanına oturdum kaldım öylece.

iştahım çok açıldı yaaaaaaaaaaaaa,iştahımı kesmeye önerisi olan varmı kızlar dayanamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.........................

bursasu teşekkürler canım... elleri falan da çok belli bi resim de... ayyy çok şirinn... Rabbim hepimize elimize almayı nasip etsin....

megulcum yaa canını sıkma dicem ama ben de çok kızdım... ben dr. ulaşamayınca sinir oluyom bi de randevu ertelemek.... pazartesi falan bari verselerdi keşke....

ah gedacım ah.miniğimi çok ama çok özledim.beni bi sizler anlarsınız .
selinay iştahının yarısını bana gönder.ben de bişeyler yemek için zorluyorum kendimi.süt bile içemiyorum hala.

megul senin hamilelik iştahsızlıkla bitecek canım ama olsun,senin bebiş bizimkilerden kilolu olur canım bak görürsün biz kendimize alıyoz kiloyu hehehh ..........................

Şirvancım bende yazmıştım çok gelmek istiyorum ama eşim c.tesi 2 de işten çıkıyo ve Avrupa yakasında oturuyorum. Bazı haftasonları mesela yarın toplantısı var geç gelir. Eğer 27sindede yine geç geliyosa bende gelicem. Benim kociş benden çok istiyo buluşmamızı bu arada nedensekaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar
şirvan
april ii olmana çok sevindim cnm cinsiyet konusundada tebrik ederim yani sabırlıymışsınız aslında bende senin gibi yapmak siterdim ama dayanamazdım hihihi

Teşekkür ederim canım. Valla ne kadar dayanabiliriz bilmiyorum ama mümkünse öğrenmek istemiyorum. Normalde sabırsız bir insanım aslında, merak etseydim kesin ta en başından öğrenirdim duramazdım. Merak etmediğim için bu sabrım:)

iştahım çok açıldı yaaaaaaaaaaaaa,iştahımı kesmeye önerisi olan varmı kızlar dayanamıyorummmmmmmmmmm.........................

Ya canım sorma aynı sorun bende de var. Normalde 2 gün aç kalsam aklıma gelmez yemek yemek. Ama 10 gündür sürekli bişeyler yemek istiyorum
Gözümün önünden hep hamurişi, börek..vs. geçiyo nedensecokacimcoook Bide çikolata. Başucumda bi paket var hep. Gece uyanım gözümü bile açmadan çikolata yiyorum ve bu duruma ben dahil kimse inanamıyokaydirigubbakcemile3

Bu arada ben bütün sayfaları okudum sonunda..çok şükür:teytey:
Artık kapatıyorum, biraz uzanmalıyım, sonra yine açarıma.s.

kızlar ben pazarları gelemem ne yazıkki

bilmiyorum selinaycım bazen canım sıkılıyor süt içebilsem bari diyorum ama ne kadar zorladıysam olmuyor.
april çikolatanın adı bile beni bozuyor.bebişim hareket etsin diye çok azıcık yiyorum arada sırada.

neyse arkadaşalr ben de kaçtım.bu moralle artık sabaha kadar oturuum ben .ah doktorcum yaktın beni.
hepiniz öpüyorum canlar.

yaa arkadaşlar lütfen biri bana da takvim yapsın yapamıyorum..benim minik-tatlicadiarzu- oğluşumun takvimi olmasın mı teyseleri..biri el atsa olmas mı..SAT.ilk günü 9 temmuz...sanırım buna göre yapılıo ama ben beceremiom tarif üzerine çok denedim yapamıom..biri benim için yapar mı LÜTFEENNNNN:1hug:a.s.

yarın bi heyecanla açıcam takvim yapmışmı hamişlerden biri diyehihoyyyt..yoksa da artık eşimden yardım istiycem o yapsın bari...öff eşime de yapamadım demek istemiom kiii...beni çok bilmiş sanıo heh heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

canım ben biliyorumda senin için nasıl yaparım onu bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…