yarın bi heyecanla açıcam takvim yapmışmı hamişlerden biri diyehihoyyyt..yoksa da artık eşimden yardım istiycem o yapsın bari...öff eşime de yapamadım demek istemiom kiii...beni çok bilmiş sanıo heh heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yarın bi heyecanla açıcam takvim yapmışmı hamişlerden biri diyehihoyyyt..yoksa da artık eşimden yardım istiycem o yapsın bari...öff eşime de yapamadım demek istemiom kiii...beni çok bilmiş sanıo heh heekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cicek cicek tuğçe nbr :)
.........
???????????canım ben biliyorumda senin için nasıl yaparım onu bilmiyorum
ayy çok saol teyzesi takvimimiz için uğraşmışsın ama valla kaçmak zorundaydım 1 haftadır yemek yapmıodum artık bıktık dışardan yemekten bi yemek yapim die kaçtım..canım sende kaçmışsın hemen bir deneseydik bariyasakkelime
çok saol bursasu tüh ben şansızımda hadi oğlumda mı şansız..vallahi 2sattir yapmaya çalışıyorum şansına site hata verip duruyor
yarın eğer nette karşılaşırsak yapıştırırm tuğçe allah razı olsun canım..olmazsada eşimden yardım istiycem artık...iylik bursasu croxilex e takvim yaptım ama onun yapıştırması gerekir herhalde onunla uğraşayım dedim senden nbr.
cicekcicek çok mutlu oldum cnm demek ev buldunuz hadi hayırlısı
yaa arkadaşlar lütfen biri bana da takvim yapsın yapamıyorum..benim minik-tatlicadiarzu- oğluşumun takvimi olmasın mı teyseleri..biri el atsa olmas mı..SAT.ilk günü 9 temmuz...sanırım buna göre yapılıo ama ben beceremiom tarif üzerine çok denedim yapamıom..biri benim için yapar mı LÜTFEENNNNN:1hug:a.s.
herkese merhaba siteyle yeni tanıştım keşke daha önce farkına varabilseydim birçok sorunum burada anlatılmış.bende nisan annesiyim benide aranıza alırsanız sevinirim.sat 22 temmuz doğum 28 nisan.(sezeryan olmazsa tabi) özel çapa hastanesi dr. altay kartal a gidiyorum.saatten anlaşılacağı gibi uyku problemim var, düzenim bozuldu iyice.bu durumla karşılaşan varmı acaba ? herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..
canım teşekkür ederim bugün şanseseri bulduk evi Allah yardım etti resmen hiç ummadığımız biyerden güzel bi ev bulduk:)
herkese merhaba siteyle yeni tanıştım keşke daha önce farkına varabilseydim birçok sorunum burada anlatılmış.bende nisan annesiyim benide aranıza alırsanız sevinirim.sat 22 temmuz doğum 28 nisan.(sezeryan olmazsa tabi) özel çapa hastanesi dr. altay kartal a gidiyorum.saatten anlaşılacağı gibi uyku problemim var, düzenim bozuldu iyice.bu durumla karşılaşan varmı acaba ? herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..
günaydın kızlar eşim aradı şimdi şeker yüklemesi normal çıktı,ama demirim düşük çıkıyo doktor günde 2 taneye çıkardı demir ilacını offfffffffff offfffffffffffffffffff.....................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?