2009 Nisan Anneleri buraya

canım sende kaçmışsın hemen bir deneseydik bariyasakkelime

vallahi 2sattir yapmaya çalışıyorum şansına site hata verip duruyor

canım ben biliyorumda senin için nasıl yaparım onu bilmiyorum
???????????

canım sende kaçmışsın hemen bir deneseydik bariyasakkelime
ayy çok saol teyzesi takvimimiz için uğraşmışsın ama valla kaçmak zorundaydım 1 haftadır yemek yapmıodum artık bıktık dışardan yemekten bi yemek yapim die kaçtım..

vallahi 2sattir yapmaya çalışıyorum şansına site hata verip duruyor
çok saol bursasu tüh ben şansızımda hadi oğlumda mı şansız..

iylik bursasu croxilex e takvim yaptım ama onun yapıştırması gerekir herhalde onunla uğraşayım dedim senden nbr.
yarın eğer nette karşılaşırsak yapıştırırm tuğçe allah razı olsun canım..olmazsada eşimden yardım istiycem artık...

selam canım umarım begenirsin şimdi adresi assagıda vericem kullanıca paneline gir ordanda profili düzenleye gir sayfanın en sonun da kilo dogum takip çizelgesi diye biyer var verdiğim adresi oraya yapıştır ok kolay gelsin begenmessen sole yenisini yapayım bye...

http://ticker.7910.org/as1cCx500360030MzE1YnwwMjQ4MzhifG38a2VtbWVsaW0gaedpbWRlIHNha2xp.gif

herkese merhaba siteyle yeni tanıştım keşke daha önce farkına varabilseydim birçok sorunum burada anlatılmış.bende nisan annesiyim benide aranıza alırsanız sevinirim.sat 22 temmuz doğum 28 nisan.(sezeryan olmazsa tabi) özel çapa hastanesi dr. altay kartal a gidiyorum.saatten anlaşılacağı gibi uyku problemim var, düzenim bozuldu iyice.bu durumla karşılaşan varmı acaba ? herkese şimdiden hayırlı doğumlar diliyorum..

merhaba sinehascım hoşgeldin aramıza iyiki buldun bizi burda mutlu anlar yasarız birgünde doğum hikayemizi yazarız inşallah cinsiyet öğrendinmi?

günaydın nisan anaları uyuyonuz dimi biz uyandık bebişim durdurmadı kaldırdı beni acıkmış galiba bişeyler yedim hadi sizde doyurun minişlerimiziiii

Günaydın herkese ;

bu sabah yataktan hiç kalkasım yoktu, dışarda bir güzel yağmur var;
ve ben mecburen kalkıp işe geldim. ,yataktan geç çıktığım içinde kahvaltı için birşey hazırlayamadım.
Bende pağaça aldım, ama şimdi midem bulanıyor, ağır geldi herhalde

CANIM ARAMIZA HOŞGELDİN, BUNDAN SONRA SENİDE ARAMIZDA GÖRMEK BİZİ MUTLU EDER,
BEBİŞİNİN CİNSİYETİ NEDİR ? :1hug:

günaydın kızlar eşim aradı şimdi şeker yüklemesi normal çıktı,ama demirim düşük çıkıyo doktor günde 2 taneye çıkardı demir ilacını offfffffffff offfffffffffffffffffff.....................

KIZLAR bugün cumartesi ve maşallahınız var.

ŞİRVAN, eda_edanur, glnm_kvrck+, selinay2002+, sinemsin2811

normalde bu saatlerde didemle ben olurdum... bugünde o yok.

hadi diyet ten kurtuldun, gerçi diyet senin için daha iyi olurdu diye düşünüyorum.
hani boğazını tutamıyorsun yaa cokacimcoook

Günaydın kızlar..
Şirvan canım bende yataktan zor kalktım
Şimdi işteyim
Gözlerim ağrıyo
Yeni gelenler aramıza hoşgelmişler
Selinay gözünaydın canım şeker yüklemen iyi çıkmış..
Eee başka ne var ne yok nasılsınız kızlar
Güzel bir gün olur umarım hepimiz için:)
Mutlu hafta sonlar :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…