2009 Nisan Anneleri buraya

Günaydın güzel anneler..bugün cumartesi olmasına rağmen erkencisiniz.Antalya da da çok güzel yağmur var.Yağmur sesiyle uyandık bugün.Bu arada dün zağlık ocağına gitmiştim ebemiz kontrolümüzüde yaptı.Kalp atışları147 çıktı.Ya ben çok kilo aldım 70 olmuşum.59 la başlamıştım.Tek suçlu annem ve keçi boynuzu pekmezi tabi elevitin de yardımlarını unutmamak lazım.E bende maşallah pek iştahlıyım.Ebe ekmeği kes dedi ama ben zaten pek ekmek yemem hamurişi yemem.Napcaz bilmiyom.Haftaya doktorum da kızacak eminim.Son bir ayda 4 kilo almışım.2 kilo almam lazımdı.Hadi beni teselli edin arkadaşlar yaa valla moralim bozuk.

haklısın şirvancım bu demir ilaçları dahada iştah açıyo ama içecem mecbur..............
glnm saol canım allahtan iyi çıktı valla ..................darısı başınıza.....................
ebrartuba ilk doğumda alınan kilolar daha çabuk gidiyomuş canım ben napam yani,sende demir kullanıyomusun..................

Amin canım inşallah
Demir hapı kilo aldırıyomu ya
Ben doktora sordum
Ne kadar daha kullanacağım diye
Doğuma kadar dedi ...-tatlicadiarzu-

canım iştah açıyo ondan alıyoz kilo işte ,bu son 3 ay çok riskli kilo alımı konusunda allah yardımcımız olsun...........................

Canım sorma bende çok kilo aldım
Dikkat etmeye çalışsamda çikolataya dayanamıyorum
İlk zamanlar midem bulanıyodu ama şimdi çok canım çekiyo
Yalnız değilsin bende senin gibi kiloları alıyorum
Napıyım dayanamıyorum...cokacimcoook

canım iştah açıyo ondan alıyoz kilo işte ,bu son 3 ay çok riskli kilo alımı konusunda allah yardımcımız olsun...........................

Canım haklısın
Benim eşimin arkadaşının eşi
bu nisanda doğum yaptı
Bayramda görüştük
kaç kilo aldın dedim
30 kilo almış...
Herşeyi yedim diyo
hiç kısmadım yediklerimden diyo...
İnşallah çok fazla kilo almayız
Alsakta elden bişey gelmez...

selinaycım benimde ikinci hamileliğim bu 8 yaşında bir kızım var.Kızıma hamileyken sadece 7 kilo almıştım.Ama bunda dediğim gibi keçiboynuzu pekmezi iştahımı çok açtı.Sağlık ocağındaki doktor uyardı ama artık çok geçti yani ben 1.5 aydır içiyodum.Hemen bıraktım içmeyi zaten demir hapına başlıyodum.Ama eleviti de hiç aksatmadım.napalım artık doğumdan sonra vericez bu kiloları.Ayrıca sen demir hapının hangisini kullanıyosun bana önce doktorum çiğnenen tablet vermişti çok zor kullandım bitti.Dün yenisini aldım bu sefer aynı isim ama şurubunu aldım bakalım içebilecekmiyim.

Glnm_kvrck canım ben hiç sevmem çikolata yiyememde ama diğer tatlılardan yiyorum arada sırada.Ben mesela portakalı çok yiyorum geçen yıl bir tane portakalı yiyemezdim anca yarısını yiyebilrdim şimdi bi oturuşta 2-3 bazen 4 tane bile yiyebiliyorum tabi küçük olursa.Bizim birde portakal bahçemiz var.seç bağan ye yani :))Çokta seviyorum ama artık ondan başlıcam fedakarlık etmeye.

ebrartuba doğru seninde 2.ydi canım aklımdan çıkmış benimkinin adı ferrum sanırım,tablet şeklinde kullanımı daha kolay .........................
glnm vermişmi o arkadaşın kiloları geri. benim bi arkadaşım 30 kilo aldı veremedi valla.......................

ebrartuba portakal kilo yapmazki canım ya kalorisi çok düşük...............

benim dr um seker yüklemesine 30.haftaya kadar yolu ver dedi ya gec değilmi sinir ediyo beni bu dr un rahatlığı yaa

Normal doğum yaptı
49 ile hamile kalmış
80 ile bitirmiş
Şimdi 56 kilo..
Hatta eşim öncesinide bildiği için
Görünce çok şaşırdı:1shok:

yine iyi vermiş valla benim arkadaş 10 kilo verdi gerisi kaldı.......................

ay ben anca okuyabildim şekerler,yeni gelen arkdaşım hoşgeldin,senle hemen hemen aynı günlerde doğuracaz inşallah benim sat tarihimde 21 temmuz doğumu 27 nisana veriyor inşallah,uykusuzluk problemi bendede var,2 gece oluyor 3 gece mışıl mışıl kendi kendine alışkanlık yaptı valla kendime gelemedim hala,açılırım birazdan,bende birazdan çizelgeyi deneyeceğim tekrar bakalım olacakmı

benim dr um seker yüklemesine 30.haftaya kadar yolu ver dedi ya gec değilmi sinir ediyo beni bu dr un rahatlığı yaa

haklısın rahat dr sinir bozucu 23. haftadan sonra yapılabilir şeker yüklemesi ama biz gebeler biraz fazla heyecanlıyız galiba bu doğal süreci stresli yapıyoruz bile bile.bebekler doğunca huysuz olursa hiç sızlanmayalım.ayrıca ben biyoloğum ve yapılan testleri çok fazla aşırı rakamlar oynamadığı sürece dikkate almayın derim.bende de tsh,tansiyon ve nabız yüksek. bi ara kafama taktım tavan yaptırdım şimdi 6. ayın verdiği rahatlıkla test bile yapmıyorum. yüksek çıkınca stres yapmak hastalıktan daha tehlikeli anlayacağın..canını sıkma eğer şekerin yüksek olsa kendini belli ederdi.

Merhaba ,geç bir merhaba olarak,hepinize güzel hamilelik dönemleri diliyorum arkadaşlar,ben de 24 hafta 3 gün hamileyim 10 nisan doğum zamanımmış,kızımla bizi de aranıza alırsanız seviniriz.mutlu günler!

kızlar geçmişi anca okudum işimde çıktı kalabalığa yetişemedim herkes çıkmış :mymeka: pazar banada uymaz eşimle vakit geçiriyorum. april aynen benim eşimde çok istiyor buluşmamı sizden bahsediyorum istanbulda olanlarla görüşsenize diyordu. yerimsenibenya eşin olsa bile biraz takılırsın bizimle sonra yine gidersin en azından tanışmış olurduk ne dersin. fotoğraf çekilip burdan yayınlarız çok güzel olur. :lepi:

kızlar kilo almaktan bende korkuyorum ama yapacak bir şey yok kimisi çok alıyor kimisi az hamilikten önce eşim 4/12 mesaisinde olduğunda işten gelince 1 meyve yerdim akşam yemeği yapmazdım kendime şimdi asla yemeden duramıyorum karnım kazınıyor yani bu bebişle ilgili bir durum doğumdan sonra iradeyle verebileceğime inanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…