Amin canım inşallahhaklısın şirvancım bu demir ilaçları dahada iştah açıyo ama içecem mecbur..............
glnm saol canım allahtan iyi çıktı valla ..................darısı başınıza.....................
ebrartuba ilk doğumda alınan kilolar daha çabuk gidiyomuş canım ben napam yani,sende demir kullanıyomusun..................
Günaydın güzel anneler..bugün cumartesi olmasına rağmen erkencisiniz.Antalya da da çok güzel yağmur var.Yağmur sesiyle uyandık bugün.Bu arada dün zağlık ocağına gitmiştim ebemiz kontrolümüzüde yaptı.Kalp atışları147 çıktı.Ya ben çok kilo aldım 70 olmuşum.59 la başlamıştım.Tek suçlu annem ve keçi boynuzu pekmezi tabi elevitin de yardımlarını unutmamak lazım.E bende maşallah pek iştahlıyım.Ebe ekmeği kes dedi ama ben zaten pek ekmek yemem hamurişi yemem.Napcaz bilmiyom.Haftaya doktorum da kızacak eminim.Son bir ayda 4 kilo almışım.2 kilo almam lazımdı.Hadi beni teselli edin arkadaşlar yaa valla moralim bozuk.
canım iştah açıyo ondan alıyoz kilo işte ,bu son 3 ay çok riskli kilo alımı konusunda allah yardımcımız olsun...........................
selinaycım benimde ikinci hamileliğim bu 8 yaşında bir kızım var.Kızıma hamileyken sadece 7 kilo almıştım.Ama bunda dediğim gibi keçiboynuzu pekmezi iştahımı çok açtı.Sağlık ocağındaki doktor uyardı ama artık çok geçti yani ben 1.5 aydır içiyodum.Hemen bıraktım içmeyi zaten demir hapına başlıyodum.Ama eleviti de hiç aksatmadım.napalım artık doğumdan sonra vericez bu kiloları.Ayrıca sen demir hapının hangisini kullanıyosun bana önce doktorum çiğnenen tablet vermişti çok zor kullandım bitti.Dün yenisini aldım bu sefer aynı isim ama şurubunu aldım bakalım içebilecekmiyim.haklısın şirvancım bu demir ilaçları dahada iştah açıyo ama içecem mecbur..............
glnm saol canım allahtan iyi çıktı valla ..................darısı başınıza.....................
ebrartuba ilk doğumda alınan kilolar daha çabuk gidiyomuş canım ben napam yani,sende demir kullanıyomusun..................
Canım sorma bende çok kilo aldım
Dikkat etmeye çalışsamda çikolataya dayanamıyorum
İlk zamanlar midem bulanıyodu ama şimdi çok canım çekiyo
Yalnız değilsin bende senin gibi kiloları alıyorum
Napıyım dayanamıyorum...cokacimcoook
ebrartuba doğru seninde 2.ydi canım aklımdan çıkmış benimkinin adı ferrum sanırım,tablet şeklinde kullanımı daha kolay .........................
glnm vermişmi o arkadaşın kiloları geri. benim bi arkadaşım 30 kilo aldı veremedi valla.......................
benim dr um seker yüklemesine 30.haftaya kadar yolu ver dedi ya gec değilmi sinir ediyo beni bu dr un rahatlığı yaa
evet canım nazarları değdi gerçekten.. valla tarih değişikliği benim için sorun olmaz ama diğer kızlar da kendileri için uygun olan tarihi söylesinler ortak bişi ayarlıyalım.. açıkçası ben geda ve rumeliliyle tanışmayıda çok isterim.. pazar da olabilir mesela.. yada başka bi tarihe atalım.. şirvancım senin için uygun olur mu pazar, yada bi sonraki haftaya mı atalım ne dersin??
kızlar size pazar uyarmı? fisfisfis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?