Evet canım bende öyleyimkızlar kilo almaktan bende korkuyorum ama yapacak bir şey yok kimisi çok alıyor kimisi az hamilikten önce eşim 4/12 mesaisinde olduğunda işten gelince 1 meyve yerdim akşam yemeği yapmazdım kendime şimdi asla yemeden duramıyorum karnım kazınıyor yani bu bebişle ilgili bir durum doğumdan sonra iradeyle verebileceğime inanıyorum.
kızlar dün doktora gittim kontrole bebeişim 775 gr olmuş bile doktor bebeği beğendi de beni pek beğenmedi geçen kontrolden bu yana 3,5 kilo almışım... herşeyi yasakladı ekmeği hamur işlerini, şekeri, tatlıyı, şekerli meyveleri.... nasıl dayanıcam bilmiyorum valla... bugün de şeker yüklemesi yapıldı bakalım pazartesi sonuçlar çıkacak.. bari ondan yırtabilsem diyorum...
bugün babasıyla beraber daha önce modakoda bebek mobilyası beğenmiştik onun siparişini verdik inşallah ocak sonunda evimize gelecek.. bir de yatak odamıza koymak için ufak bi beşik aldık çok şirin..koçiş dün de mother care den 7li zıbın takımlarından almış boy boy.. ( adamcağıza bi haller oldu çılgınlar gibi alışveriş yapıyor kızı için ) mother care de indirim varmış 7 li paket 28 ytl... bizim burada bebek mağazalarına sorduk çokta kaliteli olmayanlar bile 3,5.. yani fiyat uygun geldi bakın bi isterseniz...ayyy mobilya takımını alınca o kadar heyecanlandıkki... bebişimi için de yatarken hayal ettim bi an... allahım inşallah bize o günleri de gösterir inşallah...
galeta sen toplam kaç kilo aldın canım ,şu an kaç kilosun.........................
galetea canım aldığınız ciciler hayırlı olsun fotoğrafını çekte bizde görelim artık.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.bizdaha başlamadık alışverişe inşallah ocak şubat gibi almaya başlarız.Zıbın takımlarını çok uygun almışsınız acaba antalya dada varmı o mağaza.Bu arada sen toplam kaç kilo aldın bende son birayda 4 kilo aldım haftaya gidicem doktora.Bakalım bizimi ne yasaklar koyacak.cokacimcoook
haklısın rahat dr sinir bozucu 23. haftadan sonra yapılabilir şeker yüklemesi ama biz gebeler biraz fazla heyecanlıyız galiba bu doğal süreci stresli yapıyoruz bile bile.bebekler doğunca huysuz olursa hiç sızlanmayalım.ayrıca ben biyoloğum ve yapılan testleri çok fazla aşırı rakamlar oynamadığı sürece dikkate almayın derim.bende de tsh,tansiyon ve nabız yüksek. bi ara kafama taktım tavan yaptırdım şimdi 6. ayın verdiği rahatlıkla test bile yapmıyorum. yüksek çıkınca stres yapmak hastalıktan daha tehlikeli anlayacağın..canını sıkma eğer şekerin yüksek olsa kendini belli ederdi.
galeta sen toplam kaç kilo aldın canım ,şu an kaç kilosun.........................
kızlar herkese merhaba. bugün 50 gr şeker testi yaptım. az önce sonuç için aradım ve sonucun biraz yüksek çıktığı bu yüzden 3 saatlik şeker yükleme testi yapılacağı söylendi senağlama kızlar moralim çok bozuk. var mı böle bir durumu olan. lütfen paylaşın benimle. 2 düşükten sonra herşey yolunda giderken bu ne şimdi. senağlama ne olacak şimdi. öbür test de yüksek çıkarsa ne olacak :çok üzgünüm:
valla bende öyle düşünüyorum canım en azından 2 hafta dayanabilsem çok iyi olacak, hayırlısı bakalım doğumdan sonra veririz inşallah.................
aldıklarında hayırlı olsun canım zıbın dediğn normal zıbınmı yoksa alttan çıtçıtlı atletmi ben alttan çıtçıtlıları tercih ediyorum bebişin beli fln açılmıyo................
selinay2002 ilgin için sağol. içim rahatladı. umarım salı günkü test dediğiniz gibi normal çıkar. çok teşekkürler:)
kızlar merabaaaa
anca yazabildimmm
sabahtan işlerimi hallettim pzt salı insallah istanbulda olacagımız için isleri sıraya koydummm
umarım hava güzel olurda bol bol alısveriş yapabiliriz
saglıcakla kalınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?