2009 Nisan Anneleri buraya

Evet canım bende öyleyim
Gece kalktığımda midem kazınıyo
Ama birşey yemiyorum o zaman
Sabah kalktığımda atıştırıyorum..

takvimim gitmiş ya çok seviyordum ben takvimimi ya üfffffffffffff

kızlar dün doktora gittim kontrole bebeişim 775 gr olmuş bile doktor bebeği beğendi de beni pek beğenmedi geçen kontrolden bu yana 3,5 kilo almışım... herşeyi yasakladı ekmeği hamur işlerini, şekeri, tatlıyı, şekerli meyveleri.... nasıl dayanıcam bilmiyorum valla... bugün de şeker yüklemesi yapıldı bakalım pazartesi sonuçlar çıkacak.. bari ondan yırtabilsem diyorum...
bugün babasıyla beraber daha önce modakoda bebek mobilyası beğenmiştik onun siparişini verdik inşallah ocak sonunda evimize gelecek.. bir de yatak odamıza koymak için ufak bi beşik aldık çok şirin..koçiş dün de mother care den 7li zıbın takımlarından almış boy boy.. ( adamcağıza bi haller oldu çılgınlar gibi alışveriş yapıyor kızı için ) mother care de indirim varmış 7 li paket 28 ytl... bizim burada bebek mağazalarına sorduk çokta kaliteli olmayanlar bile 3,5.. yani fiyat uygun geldi bakın bi isterseniz...ayyy mobilya takımını alınca o kadar heyecanlandıkki... bebişimi için de yatarken hayal ettim bi an... allahım inşallah bize o günleri de gösterir inşallah...

galeta sen toplam kaç kilo aldın canım ,şu an kaç kilosun.........................

galetea canım aldığınız ciciler hayırlı olsun fotoğrafını çekte bizde görelim artık.Allah güle güle kullanmak nasip etsin.bizdaha başlamadık alışverişe inşallah ocak şubat gibi almaya başlarız.Zıbın takımlarını çok uygun almışsınız acaba antalya dada varmı o mağaza.Bu arada sen toplam kaç kilo aldın bende son birayda 4 kilo aldım haftaya gidicem doktora.Bakalım bizimi ne yasaklar koyacak.cokacimcoook

galeta sen toplam kaç kilo aldın canım ,şu an kaç kilosun.........................

canım benim tüp bebek... o yüzden başta çok kilo aldım 72 ile hamile kaldım ve şu an 82 oldum... gerçi boyum 177 de allahtan kötü durmuyor ama bugünden itabaren kendimi tutmaya karar verdim. tatlıyı kesip ekmeği de çok ama çok az tüketicem... kaç gün dayanırım bilmem artık...

genelde çoğu alışveriş merkezinde oluyo mother care... bi bak istersen veya ben bakmadım bilmiyorum ama belki internet adreslerinden alabiliyorsundur...toplamda da 10 kilo aldım bile... böhüüüüüü...senağlama

benim doktor da şimdi olmaz şeker yüklemesi.28-29 da gel dedi.ya 28de gideceğim.geç olmaz inşallah.bir de şeker olsa kendini belli ederdi yazmışsın nasıl belli ederdi?çok teşekkürler...kaydirigubbakcemile2a.s.

valla bende öyle düşünüyorum canım en azından 2 hafta dayanabilsem çok iyi olacak, hayırlısı bakalım doğumdan sonra veririz inşallah.................

aldıklarında hayırlı olsun canım zıbın dediğn normal zıbınmı yoksa alttan çıtçıtlı atletmi ben alttan çıtçıtlıları tercih ediyorum bebişin beli fln açılmıyo................

kızlar herkese merhaba. bugün 50 gr şeker testi yaptım. az önce sonuç için aradım ve sonucun biraz yüksek çıktığı bu yüzden 3 saatlik şeker yükleme testi yapılacağı söylendi senağlama kızlar moralim çok bozuk. var mı böle bir durumu olan. lütfen paylaşın benimle. 2 düşükten sonra herşey yolunda giderken bu ne şimdi. senağlama ne olacak şimdi. öbür test de yüksek çıkarsa ne olacak :çok üzgünüm:

cicoşş canım bendaha yaptırmadım ama eltimden biliyorum onunda 50grlık şeker yükleme testi biraz yüksek çıkmıştı ikincisinide yaptırmak zorunda kaldı ama ikincisinde bişey çıkmadı.Şimdi kızı 2 aylık oldu sağlıklı maşallah.Sıkma canını ikincisi normal çıkar büyük ihtimalle.:ecrin_bebek:

çıtçıtlı body canım kısa kollu...

ooooo çok iyimiş fiatı galetacım o zaman yaaaaaaaaaaaaaa.....................

ebrartuba bende 7,5 ilo aldım canım toplam hayırlısı bakalım 67 kiloyla başladım kilolu başlayınca zor yani canım...................

cicoş ikincisi genelde normal çıkıyo canım sıkma canını,çıkmasa bile diyet veriyo doktor problem kalmıyo...........

selinay2002 ilgin için sağol. içim rahatladı. umarım salı günkü test dediğiniz gibi normal çıkar. çok teşekkürler:)

kızlar merabaaaa
anca yazabildimmm
sabahtan işlerimi hallettim pzt salı insallah istanbulda olacagımız için isleri sıraya koydummm

umarım hava güzel olurda bol bol alısveriş yapabiliriz
saglıcakla kalınnn

selinay2002 ilgin için sağol. içim rahatladı. umarım salı günkü test dediğiniz gibi normal çıkar. çok teşekkürler:)

cicoşş üzme fazla kendini, inaşşalh bişey çıkmaz... ama çıksada sıkı bi diyetle kontrol altına alınabiliyor diye biliyorum.. ben de 50 lik olanı bugün yaptırdım ve açıkçası bende merak ediyorum sonucu... inşallh hepimizin sonuçları dilediğimiz gibi çıkar..

kızlar merabaaaa
anca yazabildimmm
sabahtan işlerimi hallettim pzt salı insallah istanbulda olacagımız için isleri sıraya koydummm

umarım hava güzel olurda bol bol alısveriş yapabiliriz
saglıcakla kalınnn

canım sağlıkla gider gelirsiniz inşallah,fazla yorma kendini:1rolleyes:

Arkadaşlar ben çıkıyorum kendinize ve bebişlere iyi bakın.Bugün çok sıkıldım nedense hava da çok sıkıcı zaten.Pazartesi görüşürüz.Hepinizi öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…