2009 Nisan Anneleri buraya

günaydın herkese.... ayy nasıl uyumuşum.... 12de kalktım resmen.... ve 10 gibi uyumuştum... gece 2 de bi ara eşim uyandırdı odaya geçiim diye sonra yine hemen uyudum.... MAŞALLAH banaaa:):):)

selinay ebrar inşallah bundan sonra siz daha az alırsınız da beişleriniz alır kiloyu.... hem portakal kilo yapar mı.... ebrarcım bu arada sanırım sen oğlun olsun istiyodun. bizim okuldaki hamile arkadaşın dediğine göre oğlu olacak olanlar portakala kızı olacaklar mandalinaya daha çok düşkün olurlarmış:) ben mandalina çok yiyom ve prenses olcak o da normalda ilk ay hep mandalina yerdi şimdi portakal portakal portakal.... inşallah bu gidişinde gösterir senin bıdık:)

cicoşş üzülme aynı dert bende de var... daha dr pazartesi inceeliyecek sonuçları ama ben baktım ve normalin üztünde... inşallah yüksek çıkan hepimizin ikincisi normal çıkar....

didemcim inşallah gisel olr hava.. şu an kapalı ve noğucu ama pazatesi açık olsun inş. Allah gçnlüne göre şeyler bulmayı nasip etsin bebişine de iyi gelir deniz havaası:):):) bi de sana bişey sorcam ben normalde çay çok içmem ki hafta içi hiç... haftasonları 1 2 bardak sabahları.. ama bugün abarttım ve 5 bardak garanti içtim. bişiyolmaz de mi lokman hekim kardeşim:):)

ayy ebet pazartesi hava güsel olsun bizim de dr. kontrolü varrr... bi de şu sınav okulunu bulmaya çalışcaz eş,mle yoksa ben sonra tek başıma nasıl giderim....

Gözünaydın galatea:)
Darısı bizim başımıza

Geda sende ne var ne yok canım
Kimsecikler kalmamış...

teşekkrler canım bi ara komşuya gitmiştim kusura bakma yeni geldim ancak cevap verebiliyom... iyiyim ama tembelim bi sürü iş ben bekliyo canım yapmak istemiyo...
kaydirigubbakcemile3

Selam kızlar...nasılsınız...
benim mide bulantılarım yeniden hortladı yahu 3 gündür yine kusuyorum afedersiniz....ve dün gece sanki ilk aylarımdaymışım gibi banyodan çıkmadaım...benim grip daha gecmedi onun etkisi mi ki?

arkadaşlar merhabalar.bişey sorcam rahimağzı yetmezliği nedir?sizin doktorlar kontrole gittiğinizde hiçrahim ağzı boyunu ölçtü mü?hani biara şirvan yazmıştı.3 cm normal.2.5 ve altı olmamalıymış diye.benimdaha önceki kontrollerimde hiç doktor böyle bişeyden bahsetmedi ama inşallah haftaya doktorumu görebilirsem ona da baktırcam.

iyüksel geçmiş olsun canım.nedenini bilemiyorum ama benim de bu hafta daha yoğun bulantım var.ama henüz kusma yok.

iyuksel geçmiş olsun canım benim çok şükür mide sorunum yok artık inş. seninki de geçcidir..

megulcüm hiç bilmiyom bana dr demedi hiç ööle ben de pazartesi gitcem bakalım derse yazarım... fakat o 2.5-3 cm meselesi doğum için ölçülen bişiy ama o son aylarda olur heralde....

bilmiyorum geda.bu sorun yüzünden bizim haftalarımızdan itibaren düşükler oluyormuş Allah korusun.nihayet evham yapacakyeni bişey daha buldum kendime.mazoşist oldum iyce ya.

Aylara Göre Paylaşım yapan arkadaşlarımın dikkatine;

Bölümümüz hakkında bazı düzenlemelere gidilmiş olup, sizlerin her anlamda faydalanması açısından bir çok alt forum açılmıştır. Buna bağlantılı olarak;

1* Açacağınız konuların konu başlığına uygun olup olmadığına muhakkak dikkat etmelisiniz.

2* Ekleyeceğiniz konunun tekrar olup silinmesini istemiyorsanız öncelikle muhakkak arama yapmalısınız..

3* İçerikli ve bilgi paylaşımı yapılan herhangi bir konu içinde sohbet, konu dışı yazışmalar, çizelge yapım yardımları olmamalıdır... Bunları paylaşabileceğiniz başlıklar mevcuttur forum içinde...Bu tür mesajlarınız silinecektir...

4* Konu içinde aynı içerikte başka bir site tanıtımı, alışveriş sitelerinin linklerinin verilmesi ve paylaşımları yasaktır... Her forum gibi sitemizin de kuralları ve prensipleri vardır, lütfen bu noktaya özen gösterelim..

Star Tv'de Kanal D'nin reklamı olmaz !!

5*Yeni açılan gebelik başlıklarına daha önce sizlerin açmış olduğu konular taşınmaktadır... Lütfen profilinizden yada ilgili başlıklardan konularınıza ulaşın. Konuyu bulmak yerine, yeniden konu açmayınız..

Gebelik sürecinde paylaşımda bulunabileceğiniz Gebelik Alt başlıklarımız:Gebelik - Kadınlar Kulübü
Gebelik sonrası paylaşımda bulunabileceğiniz Alt başlıklarımız: Doğum ve Sonrası... - Kadınlar Kulübü

Bundan sonra ki katılımlarınızda bunlara dikkate alarak paylaşımda bulunmanızı önemle rica ediyoruz..

İyi paylaşımlar..

Kadınlar Kulübü

geda canım cok tesekkür ederimmm

cay demiri alır o yüzden cok içmen ii değil
biraz limon ye simdiiii:::)))

seker yüklemesi yüksek arkadaslar, ben hala anlamadım o nedem ama kendinizi üzmeyin stres de sekeri yükseltir biliyorsunuz:::)))))

benimde midem yanıyoo ve bulanıyooo, annem bebek saclanıyoooo diyooo::::))))))
doktorlarda reflü:::)))) herneyse beni mutlu ediyorrr, içimde ki DEMİR varlıgını hissettiriyoor
iyiki varsın DEMİRİM:::))

cok öpüyorum siziiii
SAGLICAKLA KALINNNNNN

canım benim bebiş 650 gram olmuş. bu arada öyle bi yiyorum ki bende almışımdır kesin kilo ama pazartesileri tartılıorum bakalım artık tartılmaya korkuorum

çiçek bende dün gittim doktora bizim bebişte 690 gr olmuş demekki onlarda bizim gibi yakın ölçülerde. bide bakarsın aynı gün gelirler kucağımıza.:sm_cool:

buarada selinay canım yiyorum diyorsun ama aldıgın kilo bence normal sence de değilmi
gerci ilk hamilelikte 7 kilo süper ama
ben 53 ile basladım dün 60 oldum:::)))
bu hafta 2 kilo almısımmmmm
kocacım artık arkamda dolasıyoor bişi yemeyim diyeee
ama napalım hep acım hep acım:::)))))

kızlar ya bizim bu kiloların asıl suçlusu havalar yoksa soğuk olmasa yürüyüş falan yapardık yediklerimi dengelerdik dimi??????

selinay bence çok takma senin aldığın kilonun genel ortalamadan fazlası yokki. Hem sende bu kilo takıntısı varken hangi kilo önünde duracakmış şaşarım. Hem hayatımız boyunca derdimiz bu kilolar en azından şimdi kendini sıkma naapalım bizde hamilelik bitince nisan anneleri diyet grubu kurarız.

didemcim umarım havalar güzel olurda istanbulda rahat halledersin işlerini güzel güzel gezecek zamanın olur.hava kötü olursa malum istanbulda trafik falan baya zorlar sizi.

dozkancım bebişkoyu görmene çok sevindim hihihihi:) kilolarıda çok yakın valla biz ikiz hamilelik yaşıoruz sanki seninle inşallah hep bööle devam eder:) öptüm canımcım

kızlar bişey sorcam,

dün doktorda kontrolüm vardı. bayram önceside ayrıntılı ultrasona girmiştim herşey çok iyiçıktı.
ben şimdi 24. haftanın içindeyim doktor bu hafta ayrıntılı kalp muayenesinin yapılacağı hafta dedi istersen fetus eco yaptır dedi. bu rutin bir inceleme değilmiş ama yeni başlamış şimdilik isteyenlere yaptırıyorlarmış. sizlerden doktorunuz böyle bişey istedi mi yada isterseniz yaptırın falan dedi mi?
hastaneye dışardan kalp doktoru gelip yapıyormuş bu incelemeyi 180 ytl dediler. bebek doğduğunda kalbiyle ilgili bir sorunun olup olmayacağını şimdiden anlıyomuş falan dediler ne dersiniz yaptırsam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…