2009 Nisan Anneleri buraya

canım yeni doktordon geldim bizdende istedi yaptıracağım bende kalp odacıkları sayılıyormuş bir sorun varmı diye bakıyorlarmış eğer sorun varsa Allah korusun doğumda ona göre önlem alıyorlarmış

selam arkadaşlar bende bugün doktorumuza gittim oğlumu gördüm çok hareketliydi 1 saniye durmadı ikinci düzey ultrasonda amniyon sıvısı fazla çıkmıştı şu anda bir problem yok dozkan ve tuğçe8 bence hamileleri para makinası olarak görüyorlar ne derlerse yaptırmaya çalışıyoruz ve yfacık bir aksilikte moralimiz çok bozuluyor zaten çok hassaslaştık farkındaysanız arkadaşlar sürekli değişik ultrasonlar tahliller çıktı fakat yinede farklı rahatsızlıkta bebekler doğuyor bu benim fikrim hepiniz bebeklerinize sağlıkla kavuşursunuz ...

hakikaten sonuna kadar sömürüolar bizi halbuki ayrıntılı ultrasondada kalbin 2 kapakçığını ve 2 kulakçığını ve sağlıklı işleyişini görüolar zaten.

canım ben ultrasonlara tahlillere hiç ücret ödemiyorum bide dr bana istersen yaptır demedi elime kağıt verdi yaptıracaksın dedi,kiloma kızdı diyetisyene gönderdi oda ücretsiz normalde iyiymiş kilom ama tansiyon problemimden dolayı kilo kesinlikle almayacaksın dedi.yide canım sıkıldı ya.:çok üzgünüm:

evet bendede mide problemleri var

sinehas evrimsu hoşgeldiniz kızlar aramıza.

evet yeni gelen arkadaşlar varmış 1-2 tane hoşgeldiniz

evet bende portakal yiyorum hatta az önce yedim

geçmiş olsun cnm
çıtçıtlı body canım kısa kollu...

bende bu gün 2 tane çıtçıtlı badi aldım

beyazın üzerine nazar boncuklu

arkadaşlar daha önceden tip 1 veya tip 2 diyabet hastalığı olmasada bazı gebelerde gebeliğe bağlı şeker olasılığı olabiliyor.daha önceden ölü doğum yapmış veya 35 yaşın üstünde görülme olasılığı daha yüksek olsada bu kesinlikle olacak diye bişey yok.kendini belli ederdi dememin sebebine gelince gebeliğe bağlı şeker aslında herkesin günlük hayatta gizli şeker diye tanımladığı durum.şeker yüklemesinden sonra insülin artışı aşırı şekilde gelişiyorsa durum pozitiftir.ve bu durumda hasta böbreklerinde bir problem yaşar.sık sık idrara gitmekle anlaşılılır diyeceğim fakat gebelikte bebeğin mesaneye yaptığı basınçtan dolayıda sık sık idrara gidilir. kısaca siz ani şeker düşüklükleri ve bazen bayılacak gibi olup titriyorsanız,sık sık da idrara gidiyorsanız bi yaptırın bu testi ama dediğim gibi nasıl tansiyon veya tiroit problemi ben buradayım diye bağırıyorsa buda bunun gibi bişey.gebeliğe bağlı şekeri yüksek çıkan anneler bunu bu kadar stres haline getirip diğer değerleri zıplatmayın ne olur.stresten daha çok bebeğe zarar veren bişey yok.siz her stres yaptığınızda vücudunuzda su tutma problemi yaşarsınız ödem oluşur maazallah doğuma kadar duba gibi olursunuz.eğer yüksek çıkarsa insülin takviyesiyle herşey düzelir.bende tiroit hapı alıyorum ve herşey düzgün gidiyor Allah a şükür.

canım zaten doplerde kalp odacıklarını falan saydılar kan akımına baktılar.. daha ne incelemesiymiş ki.... bana daha demei dr ama bakalım pazartesi diyecek mi...

geda burda mısın kız sen yine?bi ikimiz varız heralde?ben de bi bakayım dedim.

ebet canım yaaa... bizde iki tane pc olunca sık giriyom eşim bişiylerle uğraşıyo canım sıkılınca..... zaten 4den beri ara ara uğradım temizlik yaptım (sadece süpürge) canım çıktı.... bi de yarın misafir gelcek kafadan atıp börek yaptım.... ama üzerine yumurtayla sütü çırpıp sürdüm bi garip oldukaydirigubbakcemile3 acemilik işte...

geçmiş olsun çiçekcim.... benim sadece belim ağrıyo yürürken zorluk çıkarıyo bi de yatakta dönerken.... inşallah cüddü bişiy deildir stres yapma....

valla ben birkaç gündür böyleyim karnımı asagıdan tutarak yuruorum insallah düzelir. bi size soriim dedim normal mi die. bi de şimdi taşınıcaz haftaya iyice mahvolmam insallah offfff

canım zaten doplerde kalp odacıklarını falan saydılar kan akımına baktılar.. daha ne incelemesiymiş ki.... bana daha demei dr ama bakalım pazartesi diyecek mi...

gedacığım doblerde derken normal ultrasondamı saydılar öyleyse benim bebeğimde sorun var yoksa bizim doktorda baktı ve bunu istedi hani maddi kaygısıda yok adamın demekki sorun var

geda boşver canımya olduğu kada.misafir bulduğunu yer.daha ben kimseyi kabul etmedim eve.

çiçek canım evet aynen dediğin gibi.karnımda ve kasıklarımda çok ağrım oluyor ve saatlerce ayaklarımı yukarı kaldırıp yatıyorum.açıkcası korkuyorum ama tuğçe normal olduğunu yazmıştı.benim doktor randevum da ertelendi içime iyce sıkıntı oldu.

ben yarın sabah doktoru ariicam haber veririm sanada bakalım ne diicek bu ağrılara. zaten adam bana telini verdiine pişman oldu devamlı arıorum hhahahaha

gedacığım doblerde derken normal ultrasondamı saydılar öyleyse benim bebeğimde sorun var yoksa bizim doktorda baktı ve bunu istedi hani maddi kaygısıda yok adamın demekki sorun var

hayatım para doğrudan doktorun kendi cebine girmiicek olabilir ama doktorlar bööle ne kadar çok laboratuvara hasta gönderirse ve bööle şeylerle hastaneye para kazandırırsa ona göre o hastanede kıymetleri artıo. sen sakın düşünme bebisinde problem olduunu eğer ööle olsaydı neden süphelendiğini belirtirdi. içini ferah tut ama sadece neden die sor. ayrıntılı ultrasonda kalp odacıklarına zaten bakılıo neden ayrıca bunu istiosunuz de.

canım ben ağrıyı normal diye biliyorum ama belki idrar yollarında enfeksiyon falan vardır doktorunla bir görüş bence ama yine yazayım kasılma çok farklı bende hiç ağrı olmuyor sadece sertleşme oluyor oda kasıklarımda değil göbek çevremde

benim doktorun ultrasonu normal hiç ayrıntılıya girmedim ben,sadece her gitiğimizde girdiğimiz ultrason aletiyle baktı,sadece biraz geniş gördüm dedi neyi dedim yeterince söylemedi çok canımı sıkacağımı pimpirikli olduğumu biliyor

tuğçe canım eşimle benim aklıma da idrar yolları iltihabı geldi aslında.yarın test yaptıralım bakalım ne çıkacak.12.haftamda da olmuştu.ilaç kullanmıştım.
çiçek sen doktorunu arayınca cevabını bekliyorum.bende telini alcam bu sefer ve arıcam bu durumlarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…