2009 Nisan Anneleri buraya

gedacığım doblerde derken normal ultrasondamı saydılar öyleyse benim bebeğimde sorun var yoksa bizim doktorda baktı ve bunu istedi hani maddi kaygısıda yok adamın demekki sorun var

canım stres yapmaaaa... normal ultrasonda deil ayrıntılı ultrasonda... doppler demek ayrıntılı ikinci düzey ultrason demek... sen ona girmedin sanırım daha... telaş yapma bence dr. ayrıntılıya gönderince ferahlıcaksın bak....

canım ayrıntılıya girmediysen doktorun önerdiği şey gerekli olabilir. zaman geçirmeden gir derim o zmn

selam arkadaşım geçmiş olsun seninde mi tansiyon problemin var ilaç kullanıyor musun

slm iyiakşamlar doktora giden ARKADAŞLAR İYİ HABERLERİNİZE SEVİNDİM.maşallah bebeişlere.benim gbeğimde sertleşme oluyo.hareketler dışında sizde de oluyor mu?bebiş mi geriliyo ne?Hamileliğin bu kısmı çok hoşuma gitti.bebiş kıpır kıpır.yerim ben onu.

didemcim ilk gebeliğinde 7 kilo alan ebrartuba canım karıştırdın heheh..........seninle heme
n hemen aynı almışız ama ben kilolu başladığım için korkuyorum işte 67 kiloyla başladım....................

canım benim kilo takıntım var evet hemde çok yürüyüşte yapıyorum aslında ya.......................kuralım valla bi diyet grubu belki biz iki çocukla daha iyi veririz kiloları heheh.....................

[ QUOTE=urla;4611199]evet bendede mide problemleri var

evet yeni gelen arkadaşlar varmış 1-2 tane hoşgeldiniz

evet bende portakal yiyorum hatta az önce yedim

geçmiş olsun cnm

bende bu gün 2 tane çıtçıtlı badi aldım

beyazın üzerine nazar boncuklu[/QUOTE]

urla bu cevaplar ne kız böyle hayattan bezmiş gibi, heheh ne oldu sana bu ara, neşen yok gibi..........................................................

çok teşekkür ederim womanly beğenmez olurmuyum allah razı olsun artık bisimde bi takvimimis var daha ne olsun hihoyyythihoyyyt...artık yazmak zorunda olmuycam ohh bee şu kadar olduk die..tekrar teşekkür edrerim canım.....

uykum gelmiooo..uyuyamıyorum..bi uyuyunca da 1buçuk 2 de kalkıom valla ne olcak benim bu tembelliğim...

tuğçe canım hiç canını sıkma lütfen allah göstermesin bebeğinin kalbinde bi problem olsa doktorun mutlaka söylerdi saklama gibi bi lüksleri yok hem senin gebeliğin bizimkilere göre daha zor geçiyor yatarak geçiriyosun o yüzden doktorun tedbir amaçlı yapalım demiştir bişey olduğından deildir..vallahi dualarımda sizlerde varsınız tüm hamişler için biraz torpilli olarakta nisan anneleri için dua ediyorum her namazdan sonra... :Saruboceq::Saruboceq:

bide kilolardan bahsetmişsiniz arkadaşlar valla bende şişiom günden güne ne olcak halim artık düşünemiom..52 ile hamile kaldım şimdi 61 olmuşum...artık dikkat ediom ekmek filan pek yemiyorum bakalım kaçla doğum yapıcam..bebeğim için değer ama 100 kilo bile olsam olur o sağlıklı olsun da...biraz iradeyle hepsini veririz arkadaşlar hiçç canınızı sıkmayın...:dance::

üff eşim yarında okulda olcak sbs kursu başladı ben yanlızım evdebi hafta sonumuz vardı oda gitti yaniiiii...senağlama

çok uzun roman gibi ama napim uykum gelmio..tüm hamişler ve bebişleri allaha emanet olun ...yatim bari oğlumu uyandırıyım biraz oynayalım oğlumla...

daha uyanan yok sanırım ben uykusuzluk çekmekten yorgun düşüyorum :'( kızlar sanırım hamilelik reflüsü başladı bende.ne yaparsam yapayım sanki midemde eşşek ölmüş gibi yanıyo , fokur fokur kaynıyo. bu kadar çabuk beklemiyodum,benim hiç bulantım olmadı acısı şimdi çıkıyor sanırım.ne güzel rahattım bea artık doğuma kadar çekicez bunu ama yatmadan önce fazla bişey yemeyeyim desemde dayanamıyorum.kontrolden çıktım bu ay kızlar..

herkese günaydınlar kızlar. canım bende de o ara sıra oluyor. dr ilaç verdi ama kullanmadım daha, çok kötü olmadan da kullanmayı düşünmüyorum. ama yanma olduğu zaman bir elma yemek veya maden suyu içmek bana iyi gelior. sen de dene istersen. özellikle de elma.

teşekkürler bi deneyeyim bakayım işallah işe yarar. ama suç benim buzdolabının önünden kendimi alamıyorum sonrada yansın mide..

günaydınnn herkese...ayyy burada çok kötü bi hava var... insanın içi kararıyo valla... kociş bugün şirkete gitti, malum yıl sonu kapanış işlemleri için... bende fırsatta istifade tüm dolapların içini döküp ayıklama işlemi yaptım.. eee artık yavaş yavaş ağırlaşmaya başlarız sonra da hiç yapamam düşüncesiyle şöyle bi dolaplara el attım.. yorganlar battaniyeler yastıklar, küçülenler, eskiyenler ve her evde olmazsa olmaz fazlalıkları ayırdım valla... ii oldu her yer derli toplu oldu.. artık meyve yemeyi hak ettik kızımla...

afiyet olsun canım iyi iş çıkarmışsın valla benim gözüm kesmiyo artık öyle işleri ama bende tül perde halı yavaş yavaş başlıyacağım.bu ay ile geçen ay arasındaki klo farkı gözümü korkuttu son aylar hiç kıpırdayamam sanırım.hava karartıcı valla ıpırdamak istemiyo insan

tül perde olayına annem gelince kocişle beraber yapacaklar.. ben merdivene çıkmaktan korkuyorum artık dengemi kaybeder düşerim diye.. şubat tatilinde yapılır nasıl olsa onlara vakit var... sonrada bebişin kıyafetleri yıkanıp ütülenecek yerleştirilecek...inşallah halim ve sağlığım yerinde olur da bunların hepsini yapabilirim

işallah canım bunlar güzel şeyler Allah hepimize sağlık güç kuvvet versin hazırlanmak gerçekten de heyecanlı..haklısın bende anneme bırakıyorum o işleri.annem alt katta oturuyor.benim kocişde aşçıbaşı yemeklerde ondan.anlayacağın feci tembelim

aman allahım ne kadar şanslısın... hem annen yanında hemde kociş aşçı...süper... tadını çıkar bunların... valla bizimkilerde kocişin aileside şehir dışındalar... burada hiç akrabamız da yok.. allahtan ben yarım gün evde oluyorumda işler yetişiyo yoksa yanmıştım valla... annem ve kayınvalidem doğumda yanıma gelecekler ama er geç gitmesi lazım ikisininde... en fazla loğusalık döneminde yanımdalar anlayacağın... bakalım sonrası ise hayırlısı... bebeişlerimizi sağ salim kucağımıza alalımda işleri yapan biri bulunur elbet...

selam arkadaşım geçmiş olsun seninde mi tansiyon problemin var ilaç kullanıyor musun

canım malasef 20.haftadan beri tansiyon sorunu yaşıyorum oyüzden diyetteym evet ilaç kullanıyorum günde iki kez 250mg alfamet içiyorum.greyfurt sıkıp içmekte iyi geliyor bide doktorum artık sürekli yürü dedi,yürümeye başlayacağım inşallah istirahat bitti dedi hayırlısı bakalım.

canım ayrıntılıya girmediysen doktorun önerdiği şey gerekli olabilir. zaman geçirmeden gir derim o zmn

yok girmedim moral oldu arkadaşlar sağolun sadece kafama takılan dr bebeğimin kalbinde biraz genişlik var falan gibi birşeyler dedi,Allah onun acısını yaşatmasın inşallah hiçbir sorun çıkmaz Allah a sığındım.yarın gelince sonucu yazarım tabi moralim tam olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…