tuğçe canımya bişey olsaydı söylerdi bence.içini ferah tut.
gedacığım doblerde derken normal ultrasondamı saydılar öyleyse benim bebeğimde sorun var yoksa bizim doktorda baktı ve bunu istedi hani maddi kaygısıda yok adamın demekki sorun var
benim doktorun ultrasonu normal hiç ayrıntılıya girmedim ben,sadece her gitiğimizde girdiğimiz ultrason aletiyle baktı,sadece biraz geniş gördüm dedi neyi dedim yeterince söylemedi çok canımı sıkacağımı pimpirikli olduğumu biliyor
canım ben ultrasonlara tahlillere hiç ücret ödemiyorum bide dr bana istersen yaptır demedi elime kağıt verdi yaptıracaksın dedi,kiloma kızdı diyetisyene gönderdi oda ücretsiz normalde iyiymiş kilom ama tansiyon problemimden dolayı kilo kesinlikle almayacaksın dedi.yide canım sıkıldı ya.:çok üzgünüm:
buarada selinay canım yiyorum diyorsun ama aldıgın kilo bence normal sence de değilmi
gerci ilk hamilelikte 7 kilo süper ama
ben 53 ile basladım dün 60 oldum:::)))
bu hafta 2 kilo almısımmmmm
kocacım artık arkamda dolasıyoor bişi yemeyim diyeee
ama napalım hep acım hep acım:::)))))
kızlar ya bizim bu kiloların asıl suçlusu havalar yoksa soğuk olmasa yürüyüş falan yapardık yediklerimi dengelerdik dimi??????
selinay bence çok takma senin aldığın kilonun genel ortalamadan fazlası yokki. Hem sende bu kilo takıntısı varken hangi kilo önünde duracakmış şaşarım. Hem hayatımız boyunca derdimiz bu kilolar en azından şimdi kendini sıkma naapalım bizde hamilelik bitince nisan anneleri diyet grubu kurarız.
çok teşekkür ederim womanly beğenmez olurmuyum allah razı olsun artık bisimde bi takvimimis var daha ne olsun hihoyyythihoyyyt...artık yazmak zorunda olmuycam ohh bee şu kadar olduk die..tekrar teşekkür edrerim canım.....selam canım umarım begenirsin şimdi adresi assagıda vericem kullanıca paneline gir ordanda profili düzenleye gir sayfanın en sonun da kilo dogum takip çizelgesi diye biyer var verdiğim adresi oraya yapıştır ok kolay gelsin begenmessen sole yenisini yapayım bye...
http://ticker.7910.org/as1cCx500360030MzE1YnwwMjQ4MzhifG38a2VtbWVsaW0gaedpbWRlIHNha2xp.gif
daha uyanan yok sanırım ben uykusuzluk çekmekten yorgun düşüyorum :'( kızlar sanırım hamilelik reflüsü başladı bende.ne yaparsam yapayım sanki midemde eşşek ölmüş gibi yanıyo , fokur fokur kaynıyo. bu kadar çabuk beklemiyodum,benim hiç bulantım olmadı acısı şimdi çıkıyor sanırım.ne güzel rahattım bea artık doğuma kadar çekicez bunu ama yatmadan önce fazla bişey yemeyeyim desemde dayanamıyorum.kontrolden çıktım bu ay kızlar..
selam arkadaşım geçmiş olsun seninde mi tansiyon problemin var ilaç kullanıyor musun
canım stres yapmaaaa... normal ultrasonda deil ayrıntılı ultrasonda... doppler demek ayrıntılı ikinci düzey ultrason demek... sen ona girmedin sanırım daha... telaş yapma bence dr. ayrıntılıya gönderince ferahlıcaksın bak....
canım ayrıntılıya girmediysen doktorun önerdiği şey gerekli olabilir. zaman geçirmeden gir derim o zmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?