uykum gelmiooo..uyuyamıyorum..bi uyuyunca da 1buçuk 2 de kalkıom valla ne olcak benim bu tembelliğim...
tuğçe canım hiç canını sıkma lütfen allah göstermesin bebeğinin kalbinde bi problem olsa doktorun mutlaka söylerdi saklama gibi bi lüksleri yok hem senin gebeliğin bizimkilere göre daha zor geçiyor yatarak geçiriyosun o yüzden doktorun tedbir amaçlı yapalım demiştir bişey olduğından deildir..vallahi dualarımda sizlerde varsınız tüm hamişler için biraz torpilli olarakta nisan anneleri için dua ediyorum her namazdan sonra... :Saruboceq::Saruboceq:
bide kilolardan bahsetmişsiniz arkadaşlar valla bende şişiom günden güne ne olcak halim artık düşünemiom..52 ile hamile kaldım şimdi 61 olmuşum...artık dikkat ediom ekmek filan pek yemiyorum bakalım kaçla doğum yapıcam..bebeğim için değer ama 100 kilo bile olsam olur o sağlıklı olsun da...biraz iradeyle hepsini veririz arkadaşlar hiçç canınızı sıkmayın...:dance::
üff eşim yarında okulda olcak sbs kursu başladı ben yanlızım evdebi hafta sonumuz vardı oda gitti yaniiiii...senağlama
çok uzun roman gibi ama napim uykum gelmio..tüm hamişler ve bebişleri allaha emanet olun ...yatim bari oğlumu uyandırıyım biraz oynayalım oğlumla...
tuğçe8 canım sen kalbini ferah tut allah göstermesin ama bencede doktor söylerdi önemli bişey olsa kendini üzme bebişini düşün bak oda üzülür yoksayok girmedim moral oldu arkadaşlar sağolun sadece kafama takılan dr bebeğimin kalbinde biraz genişlik var falan gibi birşeyler dedi,Allah onun acısını yaşatmasın inşallah hiçbir sorun çıkmaz Allah a sığındım.yarın gelince sonucu yazarım tabi moralim tam olursa.
selam kızlar......canınızı sıkmayın yaşadığınız problemlere derim kendimce.....bizde diyetimize devam ediyoruz ve alışıyo insan.....bizimde dün 4 boyutlumuz vardı ama doktorumuzun istediği pozlar vermedi benim kızım...3 saniye bile durmuyor ki maşallah çok nadir gördüm bukadar hareketlisini dedi....ve bizi haftaya cumartesi yine çağırdı.....ondan güzel görüntü verene kadar sizi çağırıcam dedi bize:)) eliyle yüzünü kapatmakta neymiş benim kızım ayağıyla bile kapattı yüzünü:)) haftaya 2 kere görücem yani bebeğimi(hem rutin kontrol hemde 4 boyutlum var yani) inşallah bu sefer görürüzde gülcemalini gidip gelmeyiz artık...( bu arada gördüğü kadarıyla bana benzetti doktor amcamız ama hiçç önemli değildi...sağlıklı,sıhhatli olsun yeter bizim için.....sağlıklı,mutlu pazarlar her birinize...
slm kızlar ben henüz anlayamıyorum dışardan bakınca bebiş hareketlerini nasıl bişey çok merak ettim
bursasu harika bişey emin ol :dance::dance:dışardan bakınca göbişin bi kalkıyor bi iniyor kaydirigubbakcemile3tuaf bişey ya benim gelde sok kasık bölgemde dalgalanmalar oluyor birilerine söylediğimde ayakları oradadır dediler ilginç :CüvCüv:
merhabalar dun doktor kontrolundeydım doktorun dedıgıne gore bebek ayakta dıkılıyo gıbı durdugu ıcın ayakları kasıklara gelıyo kasıklardakı agrı ondandır ve tekmelerde o bölgede olur genelde demişti
canım malasef 20.haftadan beri tansiyon sorunu yaşıyorum oyüzden diyetteym evet ilaç kullanıyorum günde iki kez 250mg alfamet içiyorum.greyfurt sıkıp içmekte iyi geliyor bide doktorum artık sürekli yürü dedi,yürümeye başlayacağım inşallah istirahat bitti dedi hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?