2009 Nisan Anneleri buraya

canım duaların için Allah razı olsun inan bende sorun var dediğinizde sabah akşam sizede dua ediyorum,aklına gelirsem adımla dua et adım idil.hepimiz Allah a emanet olalım.yüce Rabbim onların acısını göstermesin.

merhaba arkadaşlar hepinizi çok özledim :1hug::1hug: yazdıklarınızın ne yazıkki okuyamadım çünkü neredeyse 1 haftadır girmiyorum ama yarısını okudumnaniknanik bebişlerine kıyafet bebiş arabası alan arkadaşlarım sağlıkla kullanmalarını diliyorum bu arada isim belirleyen arkadaşlarımada hayırlı olsun

tuğçe8 canım sen kalbini ferah tut allah göstermesin ama bencede doktor söylerdi önemli bişey olsa kendini üzme bebişini düşün bak oda üzülür yoksa

kızlar bu hafta bişey oldu bana karnım iyice büyüdü falan tartıda çok farkım yok ama kilotlarım bile sıkıo artık hayret ettim ya. bu arada ağrılarım icin doktoru aradım dediki rahmi taşıyan bağlar geriliyodur ilk gebeliklerde normal bişey dedi çok sık o bölgede sertleşme falan olmuyosa problem yok ağrılar olabilir dedi çok artarsa minoset alabilirsin dedi.

selam kızlar......canınızı sıkmayın yaşadığınız problemlere derim kendimce.....bizde diyetimize devam ediyoruz ve alışıyo insan.....bizimde dün 4 boyutlumuz vardı ama doktorumuzun istediği pozlar vermedi benim kızım...3 saniye bile durmuyor ki maşallah çok nadir gördüm bukadar hareketlisini dedi....ve bizi haftaya cumartesi yine çağırdı.....ondan güzel görüntü verene kadar sizi çağırıcam dedi bize:)) eliyle yüzünü kapatmakta neymiş benim kızım ayağıyla bile kapattı yüzünü:)) haftaya 2 kere görücem yani bebeğimi(hem rutin kontrol hemde 4 boyutlum var yani) inşallah bu sefer görürüzde gülcemalini gidip gelmeyiz artık...( bu arada gördüğü kadarıyla bana benzetti doktor amcamız ama hiçç önemli değildi...sağlıklı,sıhhatli olsun yeter bizim için.....sağlıklı,mutlu pazarlar her birinize...

canım senin minik kız böyle koltuktan koltuğa atlayan bi yaramaz olucak ilerde sanırım hahahahah çok şeker valla bizimkide yüzünü kapattı ultrasonda sinir etti bizi utandı sanırırm

kızlar bu arada ocak annelerini okuyorum birkaç gündür nasıl heyecanlılar şafak sayıyolar ya içim kıpır kıpır oldu onların heyecanını görünce

:dance::dance:arkadaşlar bende o kadar sık hissetmeye başladımki prensesimin hareketlerini elimi koymasam bile göbişime bakarak bile anlıyorum çok garip bir duygu dün gece beni uyutmadı o kadar hareketli diyebilirim:sm_cool::sm_cool: süper bişeyyyyy yaaaaa

herkese selamlaaaaarrrrr
tuğçe canım ben de yarın dr gidecem:) bak sakın üzme kendini RAbbim sebinle ve bebeğinle...

Rumelili kızını görmüşün hayırlı olsun... benim kız da bi ara ayağını yanağına dayamıştı:):):):)

çiçek benim de ööle... çamaşırlar sıkmaya başladı:)

ovtemizkan ebet çok hoş bişi karnımda dalgalanmaları seyretmek:)

çok acıktım ben yaaaaa... misafirler gelse de bişiyler yesek artık:):):):)

kızlar bu cuma ayrıntılıya gideceğim yaaa merakdan ölüyorum :CüvCüv:biliyormusunuz bebişimi görmeyeli 1 ay oldu neredeyse acaba ne kadar büyüdü prensesim dahada önemlisi bi sorun olup olmadığı hem korkuyorum hem heyecanlanıyorum nasıl bir duygudur bu yaaa :bbo::bbo:

slm kızlar ben henüz anlayamıyorum dışardan bakınca bebiş hareketlerini nasıl bişey çok merak ettim

bursasu harika bişey emin ol :dance::dance:dışardan bakınca göbişin bi kalkıyor bi iniyor kaydirigubbakcemile3tuaf bişey ya benim gelde sok kasık bölgemde dalgalanmalar oluyor birilerine söylediğimde ayakları oradadır dediler ilginç :CüvCüv:

merhabalar dun doktor kontrolundeydım doktorun dedıgıne gore bebek ayakta dıkılıyo gıbı durdugu ıcın ayakları kasıklara gelıyo kasıklardakı agrı ondandır ve tekmelerde o bölgede olur genelde demişti

hadi ya çok ilginç kaydirigubbakcemile3ondan dolayı ben hep kasık bölgemde hissediyorum arada da göbiş kısmımda hissesediyorum demekki hihoyyythihoyyyt

merhabalar arkadaşlar.umarım hepiniz iysinizdir.ağrılar konusunda yazdıkalrınız okudum.moral oldu bana.baya takmaya başlamıştım.
ben de bebeğimin hareketlerini dışardan bakınca net olarak görüyorum artık.bursasu inşallah sen de en kısa zamanda yaşarsın bu güzelliği.
tuğçe benim de dualarım hepinizle.nisanda hepimizin kucağı dolu olur inşalah.

Rahim kasılmaları hakkında bişey buldum kızlar

Bu haftalarda birden bire ve durup dururken karnızında bir sertleşme hissedebilirsiniz. Endişelenmeyin. Bu gebe rahimde, normalde görülen ve Braxton-Hicks olarak isimlendirilen kasılmalardır. Erken doğum tehtidinde ise kasılmalar sürekli ve belirli aralıklarla gelir. Düzenli kasılmaları saptamak için eşinizden yardım isteyebilirsiniz. Eşiniz, elinin ayasını uterusunuzun tam tepe noktasına yerleştirerek beklemeli. Bu haftada uterusun tepe noktası göbek deliğinin yaklaşık 5 santimetre yukarısındadır. Eşiniz 20 dakika kadar bu şekilde bekleyerek kasılmaların varlığını ve sıklığını saptayabilir. Bu işlemi kendiniz de yapabilirsiniz, ancak objektif olarak değerlendiremeyebileceğiniz için eşinizden istemenizde yarar var. Kasılmaları siz ağrı olarak hissetmeyebilirsiniz ya da çok hafif adet sancısı şeklinde fark edebilirsiniz. Eğer bunların sıklığı konusunda endişeleriniz varsa hemen doktorunuz ile temasa geçiniz.

tuğçe8 ben 20 haftadan önce başaldım alfamete şimdi tansiyonum 110 -60 arası sürekli tansiyonumu takip ediyorum sanada geçmiş oldun kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…