gedacım oluyo böyle şeyler. ne kadar iyi olsalarda kötü niyetli söylemeseler de bazı lafları batıyo işte. yeri geliyo annenle bile ters düşüp anlaşamadığın oluyo ama annene karşı görüşünü söyleyebiliyosun. ama kayınvalidene o kadar söyleyemiyosun.
benim kayınvalidem 56 yaşında şeker tansiyon bel bacak ağrısı var. annem ona göre daha genç 48 yaşında. bakım açısından annem daha müsait yani. ben de anneme yakın oturuyorum zaten. kaynvalidem uzakta ama doğumda gelir yanıma. öyle çirkefliği, laf sokması yoktur ama ben şimdiden düşünüyorum lohusalığımı nasıl geçicek o günler diye. evde bir sürü insan olcak, gelen giden, anne kayınvalide, karışan görüşen, bebeğin bakımı bi yandan, hormonlar dibe vurmuş, lohusa psikolojisi bi yandan. doğumdan değilde sonrasından daha çok korkuyorum valla.
haklısın aliyecim... Rabbim bizlerle olsun inş. yok benim kayıvalidenin de yok laf sokması falan ama bu odnluktan sonra ben çok kırıldım...
kızlar sizce artık daha az aramak kendini ağırdan satığ farklı olduunu hissettirmek fikri çok mu egoist olur??? bi arkadaşım da aşağı yukarı bunları yaşadı ve aynı taktiği uygulayacakmış.... ben sizlerin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyom.... teşekkürler şimdiden
sagol kuzum evet ebrartubanın yaşadıgı cok zor ama akızın sonra nalaayacak ana kıymetiniebrar tuba ben senin dünkü anlattıklarına çok üzüldüm. kendimi senin yerine koydum bi an gerçekten zor . ama sen kızının sözlerine bakma ne kadar babanneyi istise gibi dursada annesiz yapamaz yaramaz. çocuk işte. eşinde annesinde çekiniyo biraz galiba. keşke biraz daha vurdumduyamaz olabilsek. çok narin ve çok kırılganız.
gedacım seninkilerin yaptığda hoş olmamış ama el işte. insan evlenip el ile karşılaşınca anlıyo dünyanın kaç bucak olduğunu , bence birden değilde yavaş yavaş soğut arayı. pat diye yaparsan pimpiriklenirler.
urla senin de gecenin iyi geçmesine sevindim. biz olamadık barim sen mutlu olnaniknanik
haklısın saygını göster ama cok içli dışlı olmayani valla koskoca insanlar bu yaştan sonra bizim böyle tavır koymamızla bişeyleri idrak edip değişirler mi bilmiyorum. pek te sanmıyorum. ama herzaman çok samimi olmamak araya mesafe koymak iyidir. saygını yine göster ama çok ta muhattap olmayabilirsin derim ben.
evet tatlımurlaaaa şimdi anladım senin bu aceleci telaşlı hallerin taaa doğumdanmış demek:):):):):):)
ufff ya o kadar şey yazdım hepsi silindi neyse yeniden yazıyım bari.
hepinizi teşekkür ederim öncelikle. hala düşündükçe ağlayasım geliyor ama ağlamayacam onlar için. bende yarın yapacam pastamı böreğimi geçip karşılarına yiycem:dilcikar:
bende doktora gittim geldim. kasılmaları abarttığımı düşündü. bu aylarda kasılma o kadar çok olmazmış. olsa bile doğum gerçekleşmez düşük olurmuş. ki o zamanda kanama olurmuş . ayrıca test sonuçlarımda idrar yolları iltihabı çıkmış. ağılarımın o yüzden olduğunu söyledi bi sürü ilaç yazdı. fitil verdi kullanmaktn nefret ederim ama kullanacam artık. açıklık varmı diye baktı yokmuş şükür. bi serum taktı ağrılar için serumu yedim geldim.
şemşamer geçmiş olsun canım. bende korkuyorum idrar yollarımda bişey olmasından. arkadaşımın öyle oldu ya sizden de duyuyorum. gerçi geçenlerde bi kere baktırdım bişey yoktu. çünkü genç kızken çok olurda yanma sızlama. neyse bekliyim de bi dahaki kontrolde kesin baktırıcam.
kızlar valla hepinmiz aşağı yukarı aynı durumdayız. kuzenim bi de kuzenimin eşi geçen sene doğum yaptılar ikisinin de lohusalığı zor geçmiş. kuzenim diyoki 10 tane doğurıyım am lohusa olmıyım nolur diyo.
bi de ben kendimi de biliyorum. yalnızlığı severim ben. eltim de diyoki ilki zor geçmişti ama ikinci de dedimki 40 gün sabret herşey olucak katlanıcaksın ama sonunda biticek herkes gidicek yalnız kalıcaksın böyle telkin ettim hep kendimi diyo. ben de bi şekilde geçicek diye düşünüyorum ama kesin terör estirip birilerini de kırabilirim. baştan uyarsammı acaba benden uzak durun diye:)
bende yanlızlıgı sevıyorum canım bende birilerini kırmaktan korkuyorumşemşamer geçmiş olsun canım. bende korkuyorum idrar yollarımda bişey olmasından. arkadaşımın öyle oldu ya sizden de duyuyorum. gerçi geçenlerde bi kere baktırdım bişey yoktu. çünkü genç kızken çok olurda yanma sızlama. neyse bekliyim de bi dahaki kontrolde kesin baktırıcam.
kızlar valla hepinmiz aşağı yukarı aynı durumdayız. kuzenim bi de kuzenimin eşi geçen sene doğum yaptılar ikisinin de lohusalığı zor geçmiş. kuzenim diyoki 10 tane doğurıyım am lohusa olmıyım nolur diyo.
bi de ben kendimi de biliyorum. yalnızlığı severim ben. eltim de diyoki ilki zor geçmişti ama ikinci de dedimki 40 gün sabret herşey olucak katlanıcaksın ama sonunda biticek herkes gidicek yalnız kalıcaksın böyle telkin ettim hep kendimi diyo. ben de bi şekilde geçicek diye düşünüyorum ama kesin terör estirip birilerini de kırabilirim. baştan uyarsammı acaba benden uzak durun diye:)
evet canım fitil ordan oluyo . ayrıca alttan baktı. bende çok kastım kendmi oda farkındaydı rahat ol felan diye telkin etti. ama en azından içim rahatladı. zaten oda sırf beni rahatlatmak için baktı.sagol kuzum evet ebrartubanın yaşadıgı cok zor ama akızın sonra nalaayacak ana kıymetini
haklısın saygını göster ama cok içli dışlı olma
evet tatlım
ay kızlar herkeste bi srun cıkıyor şeker yüksekligi idrar iltihabı v.s allahım korusun ya bende telaş yaptım bak şimdi pazartesi bizi neler karsılayacak bakalım
fitil rahimdenmi atılcak offff acıklıga alltan muayenedemi baktı
kızlar merhabalrar.ben de az önce geldim doktordan.idrar yollarında iltihab çıktı malesef.ağrılar o yüzdenmiş.cumartesi kendi doktoruma sonuçları götürcem.o zaman ilaç yazılacak.bu arada rahim boyuna bakıldı 4 cm çıktı.çok şükür normalmiş.tetanoz aşımı da vurundum.
günün en güzel haberi benim bir KIZIM olacak inşallah.
bu arada hasta olan arkadşalarıoma şifa diliyorum.zeyned inşallah hiçbişey yoktur.doktorun sadece olasıklardan bahsetmiş var dememiş.ben ikili üçlü test yaptırmadım bile.çünkü yan komşumun o testler yüzünden yaşadıklarını biliyorum.9 ay boyunca hep risk var çıktı ama şimdi arslanalr gibi 9 aylık sağlıklı bi oğlu var.
şemşamer aynı şeyleri yaşıyoruz.benim bu ikinci idrar yolu enfeksiyonum .niye oluyor anlamıyorum.çok dikkat ediyorum oysaki.sana da geçmiş olsun.kızlar aklımda kalanlar bunlar.cinsiyet öğrenmenin heyecanından aklım uçtu gitti.
evet canım fitil ordan oluyo . ayrıca alttan baktı. bende çok kastım kendmi oda farkındaydı rahat ol felan diye telkin etti. ama en azından içim rahatladı. zaten oda sırf beni rahatlatmak için baktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?