ya bazı doktorlar altan muayeni tavsiye etmıyorlar
allahım yardımcımız olsun
ya bende akıntı var cokdgıl ama yıne var bıraz
Hoşgeldin canımselam kızlar ne var ne yok bu gün suluhana gittim ankaradakiler bilir ulusta bebek şekeri malzemeleri aldım ay şahane şeyler var fiyat olarakta daha uyguna geliyo yapmak isteyenler ve benim gibi zamanı olanlara duyrulur
megul geçmiş olsun. kızın da hayırlı olsun. kız anneleri arsına sen de katıldın.
kızlar ben de kızımın adına en son "selen" olarak karar verdim. ama iki isim koymak istiyorum diğeri de nisa olcak büyük ihtimalle. nasıl sizce? "selen nisa" mı "nisa selen" mi
aliyecim glnm _kvrck teşkkür ederim arkadaşlar.
canım bana nisa selen daha hoş geldi.
banada selen nisa daha hoş gibi geldi canım bu arada 2 isimde çok güzel
Hoşgeldin canım
Nasılsın?
Canım ne kadara mal oldu malzemeler?
Bende yapmak istiyorum ama hiç gezip bakmadım
Vakit bulamadığımdan..
Şemşamer canım çok geçmiş olsun
kendine ve bebişine iyi bak :)
Megul gözünaydın canım
Hayırlı olsun kızın:):ecrin_bebek:
slm kızlar morelimi düzelttiniz valla ben çok şekilsiz hissediyom kendimi heheh...........................................
megulcüm kızın ulacakmış hayırlı olsun canım benim.......................
aliye ben resim fln koyamam bebişin sanırım canım nazar değer diye korkarım,çokmu bencilim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................
Canım çok sağola.s.canım sağol şöyle anlatayım benimkiler ikiz olduğu için iki bebek biblosu koyuyorum tüyleri var iki renkli pırıltılı kesesi ve 3 torba lavantası var yani 50 adet şeker için 100 adet bebek biblosu 50 adeet pırıltılı kendinden kurdeleli kesesi 150 tane tüy 3 torba yani bayaa bol lavanta 50 adet mıknatıs kapı süsü için kocaman bi leylek aldım kapıya germek içinde tül aldım oda pırıltılı toplam hepsi 75 maal oldu ancak dediğim gibi benimkiler ikiz olduğu için biraz farklı oldu malzemeler her parca için 40 kuruş elli kuruş arası mesela 50 tane kese alıyosun 3 milyon 50 mıknatıs 3 milyon çok çeşit var senin tasarımına kalmış yapınca resmini koyarım ortalama bi tasarımla 50 adet şeker 30 milyona geliyo aa bide şeker yerine lavanta koyunca hem hatıra kalıyo bozulmamış oluyo hemde ekstra şeker masrafı olmuyo umarım yardımcı olabilmişimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?