2009 Nisan Anneleri buraya

ya bazı doktorlar altan muayeni tavsiye etmıyorlar

allahım yardımcımız olsun

ya bende akıntı var cokdgıl ama yıne var bıraz

bende de akıntı çok var. doktorda farketti. kültür aldı akıntıdan. bkalım ona ne diyecek.

megul , gülfem kızının ismimiydi. hadi hayırlı olsun o zaman, biz dha simi bulamadık.:uhm:

gedacım urlacım şemşamercim çok teşekkürler.evet kızım olursa ismini gülfem kararlaştırmıştık eşimle.

arkadaşlar bu haftalarda idrar yolları enfeksiyonu çok sık rastalanılan bi durummuş.ilerlerse bebek için tehlikeli oluyormuş.benim iliknde hiç belirti yoktu.ama bu sefer idrarda yanma sık idrara çıkma ce kasık ağrım vardı.dikkat edin kendinize.

selam kızlar ne var ne yok bu gün suluhana gittim ankaradakiler bilir ulusta bebek şekeri malzemeleri aldım ay şahane şeyler var fiyat olarakta daha uyguna geliyo yapmak isteyenler ve benim gibi zamanı olanlara duyrulur
Hoşgeldin canım
Nasılsın?
Canım ne kadara mal oldu malzemeler?
Bende yapmak istiyorum ama hiç gezip bakmadım
Vakit bulamadığımdan..

Şemşamer canım çok geçmiş olsun
kendine ve bebişine iyi bak :)

Megul gözünaydın canım
Hayırlı olsun kızın:):ecrin_bebek:

megul geçmiş olsun. kızın da hayırlı olsun. kız anneleri arsına sen de katıldın.
kızlar ben de kızımın adına en son "selen" olarak karar verdim. ama iki isim koymak istiyorum diğeri de nisa olcak büyük ihtimalle. nasıl sizce? "selen nisa" mı "nisa selen" mi

soy isimine bağlı bence. hangisini arkasına yakışırsa ona göre ayarla

aliyecim glnm _kvrck teşkkür ederim arkadaşlar.

canım bana nisa selen daha hoş geldi.

sanki bana da nisa selen güzel gibi geliyo.

nisa selen YILDIZ-selen nisa YILDIZ

hem genelde kullanılmayan isimin ilk harfi yazılır ya, büyük ihtimalle seleni kullanırsak n. selen YILDIZ olarak yazılır.
inşallah bi daha değiştirmeyiz akararımızı
mesela ilk gözde nisa demiştik. eşim hep gözde diye seviyodu. bugün de artık selen mi dicem diyo.
belki de sadece nisa koyarım

kızlar ya aklıma ne geldi şimdi. günler çok çabuk geçiyo.gün gelicek burada bebeklerimizin doğum haberlerini vercez öykülerini anlatıcaz. kasım aralık annelerine bakıyoruz ya arada. resimlerini koyuyolar bebişlerin. "hoşgeldin ....... bebek" falan yazıyolar. ne güzel dimi? bazen çok istiyorum bebişimin doğmasını yüzünü görmeyi. bi de üzülüyorum o orda yalnız diye. biz burda babasıylayız sonuçta:)
geçen hamile arkadaşımla konuşuyoruz. o 30. haftada ya, ne çabuk geçti ben daha hamile omak istiyorum. çok güzeldi diyo.:)

slm kızlar morelimi düzelttiniz valla ben çok şekilsiz hissediyom kendimi heheh...........................................

megulcüm kızın ulacakmış hayırlı olsun canım benim.......................

aliye ben resim fln koyamam bebişin sanırım canım nazar değer diye korkarım,çokmu bencilim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..............................

bende çıkacağım birazdan, her yazdığınızı okudum ona göre. benim karnımın sol tarafında ağrı oluyor. Bu idrar iltihabı olabilir mi? doktor ağrı var deyince bişi demedi. poposu o tarafta dedi sadece herhalde tekme atıyor ama korkutuyor beni bu ağrı. ara ara oluyor

canım sağol şöyle anlatayım benimkiler ikiz olduğu için iki bebek biblosu koyuyorum tüyleri var iki renkli pırıltılı kesesi ve 3 torba lavantası var yani 50 adet şeker için 100 adet bebek biblosu 50 adeet pırıltılı kendinden kurdeleli kesesi 150 tane tüy 3 torba yani bayaa bol lavanta 50 adet mıknatıs kapı süsü için kocaman bi leylek aldım kapıya germek içinde tül aldım oda pırıltılı toplam hepsi 75 maal oldu ancak dediğim gibi benimkiler ikiz olduğu için biraz farklı oldu malzemeler her parca için 40 kuruş elli kuruş arası mesela 50 tane kese alıyosun 3 milyon 50 mıknatıs 3 milyon çok çeşit var senin tasarımına kalmış yapınca resmini koyarım ortalama bi tasarımla 50 adet şeker 30 milyona geliyo aa bide şeker yerine lavanta koyunca hem hatıra kalıyo bozulmamış oluyo hemde ekstra şeker masrafı olmuyo umarım yardımcı olabilmişimdir

ben de senin gibi düşünüyorum selinay o resimleri gördükçe. kaç kişi bakıyo hele bazıları çok tatlı. ben de koymam heralde

s_ebru tek başına ağrı belirti değil sanırım. aşağı yukarı hepimizde var o ağrılar. idrarını yaparken yanma varsa onu da söyle doktoruna

Canım çok sağola.s.
Yardımcı oldun:)
Ne güzel biz bir tanesinin heyecanını dolu dolu yaşarken sen ikizlerin heyecanını çifte yaşıyorsun.. Maşallah:):Saruboceq:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Lavantayı iyi düşünmüşsün
Hem saklanır, hatırada kalır..
Bende en kısa zamanda boş zamanımda bakacağım:)
Ben kapı süsü almam heralde bebişimin odası olmucak daha...:ecrin_bebek:

ay şenaycım bi tane yapta koy hemen resmini merak ettim şimdi yaaaaaaa...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…