2009 Nisan Anneleri buraya

kıslar yavaş yavaş çıkmalar başlamış iyi akşamlar... ben de 1 saat falan yoktum okuldan bi arkadaş geldi biras oturduk:) hepiniz de Allah a emanet olun.... dualarda dualaşalım inş. bi de bana cumartesi için dua eder misinizzz.. hiç kursa gitmedim ve çalışmadım biişiy de bilmiyom.... arkadaş da ona gelmiş panik olduk:):):)

selen nisa daha bi hoş geliyo kulağa ama siz bilirsiniz efendim:) biz hala bulamadık bi isim..... eşime beğendiremiyorum ki....

kıslar sizce hangisi "serra, ebrar, lale, " biri de sürpriz olcak bi büyüğümüz koyacak diğer adını.....hihoyyyt

selinay canım sağolasın.bu arada cidden fotoda çok zarif çıkmışsın.

geda serra bana söylemesi çok hoş geldi.anlamı ne?bu arada sınavda başarılar.

bir de kusura bakma canım isim hatırlayamadım ama idrar yollarından şüphelen arkadaşım ben doktora sormadan yaptırdım idrar tahlilimi.çünkü belirtilerin hepsi vardı.sen de yaptır.için rahat etsin.23 ytl ye yaptırdım.çok pahalı bişey değil.

aliye selinay koy ya boşver heheh şaka şaka,selen nisa daha iyi sanki.....................

geda lale saf temiz güzel bir isim bence en çok onu sevdim..........................

peki efendim:) geda ben de serra yı beğendim. bir de berra var. o da güzel anlamlı düşünebilirsin belki.
çoğunluk selen nisa dedi. bakalım sonunda hangisi olacak. ben de çıkıyorum artık arkadaşlar. hepinize iyi akşamlar yarın görüşmek üzere

selinay ve megul teşekkürler....
lale tasavvufta Allah ı temsil ediyo diye istiyorum,
ebrar iyilik hayır sahipleri
serra ise rahatlık kolaylık Allah kolaylık sağlaması gibi anlamları var... eşim sadece lale yi düşünürüm dedi diğerlerini eledi:)

bugün işim gücüm eski okumak oldu hiçbişeye yetişemedim yarın işim az gibi görüşürüz şekerler herkese iyi akşaamlarrrrrrr :)

sagol canım,soylemen bıle guzel,ben de ancak gırebıldım dunden berı,bı suru sayfa olmus,baska bı doktora gıttım,daha rahatladım en azından...hersey Allah tan ya,rabbim saglıkla verır kucagımıza ınsallah:1hug:

sagol canım,ben de sıkmıcam canımı,bebegımı de uzmucem daha fazla,burun kemıgı ,uyluk kemıgı hersey normal,baska hıcbır belırtı yoktu zaten..Hayırlısıyla olmaycak da...tskler canım

Günaydın kızlar..
Şenay canım bebek şekerlerin çok hoş:)
En kısa zamanda bende yapacağım..

Bu arada Ankara'da kar var
Sabah işe gelmek çok zor oldu..
Düşmekten korktum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…