ay şenaycım bi tane yapta koy hemen resmini merak ettim şimdi yaaaaaaa...............
sanki bana da nisa selen güzel gibi geliyo.
nisa selen YILDIZ-selen nisa YILDIZ
hem genelde kullanılmayan isimin ilk harfi yazılır ya, büyük ihtimalle seleni kullanırsak n. selen YILDIZ olarak yazılır.
inşallah bi daha değiştirmeyiz akararımızı
mesela ilk gözde nisa demiştik. eşim hep gözde diye seviyodu. bugün de artık selen mi dicem diyo.
belki de sadece nisa koyarım
İşte Leyleğim ve bebek şekerlerim
şenaycımmm çok güzel çok beğendim en güzel gününde ağız tadıyla kullanmanı diliyorum canım.
canım benim öncelikle gecmiş olsun ama bence kafana takma bak kalbi için ilerki haftalarda yok olabilir demiş ya hem bazı doktorlar cok abartıyor ben senin yazının okur okumaz içime dogdu senin bebegin saglıklı bence benim hislerim kuvvetlidir takma canım benim basıma gelmedi yani bir fikrim yok bu konuda ama ben fazla üzülme derim ben o down sendromu testini hiç yaptırmadım bile Allah yardım eder üzülme olurmu bence bebeğin saglıklı canım ii geceler....:CüvCüv::1hug:
canım üzülme Allah a emanet banada doktorum bir sürü şey dedi ama hamd ı senalar olsun bişey çımadı hemen canını sıkma inşallah birşeyi çıkmaz bebeğinin burunn kemiği falan ölçülmedimi onlarda bazı hastalıkların belirtisi inşallah hiç bir sorun yoktur geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?