2009 Nisan Anneleri buraya

herkese günaydın kızlar
bugün erkenciyim
yılın ilk karı yağdı ve bebişlerimizde bizimle
herkese bol gülücüklü huzurlu ve sıcacık bir gün diliyorum

bendede sık cıkma ve agrı var off ya testimiz pazartesi yapılcak ama ben strese girdim........
...................................

şenaycım kapı süsün ve şekerlerin harıka ellerıne saglık benımde bebegımın odası olmucak ama bende evımızın dış kapısına asmak istıyorum alıcam allah nasip ederse

herkese günaydın kızlar
bugün erkenciyim
yılın ilk karı yağdı ve bebişlerimizde bizimle
herkese bol gülücüklü huzurlu ve sıcacık bir gün diliyorum

evet buraya kar yagmadı ama aşırıııııııııııııııııı soguk

sıcacık sıcacık olalım............:CüvCüv::CüvCüv:

hepinize günaydın arkadaşlar. burdada yağmur yağıyo. vakit ilerledikçe kara çevirecek sanırım. bu havada evde sıcak sıcak oturup bir kahve içmek var camın önünde, (bede iyice ev kedisi oldum son günlerde-tatlicadiarzu-)
hepinize güzel , huzurlu, mutlu bir gün diliyorum. bebişlerinizle birlikte.a.s.

teşekkür ederim kızlar beğendiğinize sevindim eveeet burda kar var bebişlerim ve ben kalktık sabahın köründe şeker yapmaya devam ediyoruz:))))))))

canım idrar yolları ağrısı genelde kasık bölgesinde ve biraz şiddetli oluyor. yani benmikisi öyleydi. bide ayakta biraz kalınca sankim altım çıkacak mış gibi bi his var. halanda oağrıyı hissediyorum. inşallah ilaçlardan sonra geçer.

şenaycım şekerlerede bayıldım. bizimburalarda öyle bir adet yok. ilk defa sizlerden duydum ve çok heveslendim. buralarda bulmam imnkansız ankaraya felan gelirsem en azından çok yakınlarıma sunmak üzere hazırlayabilirim aslında.

geda bende bir ara serra ismine takmıştım geri vazgeçtim. laleyi bende çok beğeniyorum.
geçen tv de hanım sahabiler diye bir program vardı. dur bakalım kimmiş , belki ismini kızıma koyarım diye düşündüm izlemeye başladım. HZ. Haticeden bahsediyordu. ne çok bilmedeğimiz yanı varmış validemizin. çok duygulandım. hele de efendmizize gösterdiği muhabbet beni ziyadesiyle duygulandırdı. eşime kızımın ismini bulduk hatice dedim, daha öncede elif istiyodum ikiside ablalarımın ismi. buda ablalarına taktı diye ciddiye bile almadı gıcık:dilcikar:
onuda beğenmedi anlayacanız. halen düşünüyoz bakalım.

ohh ne güzel sıcacık evleınızdesin izler çalış.............................

yok be ben kahveyi sevmem.. evimde olayım sıcacık yeter bana....

sabahları yataktan kalkmak ne kadarda zorrrrrrr bu soguklarda

ohh ne güzel sıcacık evleınızdesin izler çalış.............................

yok be ben kahveyi sevmem.. evimde olayım sıcacık yeter bana....

sabahları yataktan kalkmak ne kadarda zorrrrrrr bu soguklarda

yok canım nerde. ben de işteyim. son zamanlarda evde olma arzum çok arttı ondan öyle diyom.

Günaydın arkadaşlar, hava buzzz gibi istanbulda neyseki işe gelebildim burası sıcak. Akşam dönüş nasıl olacak bakalım. Şenayın süsleri çok güzel olmuş eline sağlık

GÜNAYDIN KIZLAR herkese güzel bir diliyorum. bugün istanbulda kar var ama öle lapa lapa değil karla karışık ve hava inanılmaz soğuk ama ben kışı da severim. karın yağışını izlemeyi bende isterim ama iş yerinde zor aralarda çıkıp bakıyorum.
günlerdir eşime oğlumun hareketlerini göstermeye çalışıyorum ama ne zaman karnımı açıp ona göstermek istesem benim afacan hiç hareket etmiyor göbeğimi kapatmamla patır patır vurmaya başlıyordu -tatlicadiarzu- dün akşam sonunda yakaladım ben galip geldim eşime gösterebildim. karnımı açtım küçük bir pıt yaptı karnımın ortasını ittirdi eşimin gözleri fal taşı gibi açıldı senmi yapıyorsun doğru söle diyor :1shok: hımm evet ben yapıyorum hadi seıra sende sende yapta görelim dedim. böle bişeyi yapmama imkan var mı yaa hala inanamadım şoktayım dedi o anda daha büyük bir tekme attı .. sonra elini tekmelerin geldiği yere koydu oğlum burdamı dedi tam yerini buldu. çok güzel yaa sonunda o da yaşadı hareketlerinin hissetti ilerde daha kolay anlayacağım biraz daha zaman geçsinde diyor. canım yaa ikimizde çok heycanlıyız panik yapıyorum bazen nasıl olacak diye ama o küçük mucizeyi karnımda büyüten yüce rabbim bakımında da bizi yönlendirecektir inşallah. hele bi gelsindee :1rolleyes:

ikinizde çalışmadınız birbirinizi yatıştıracağınıza birbirinizi heycanlandırıyorsunuz. kaydirigubbakcemile3 canım zaten çoğu mantıkla çözülebilecek şeyler inşallah başarılı olursun. :teselli:
Bebeğin Oluşumu | Belgesel Video Görüntüleri
kızlar bu belgeseli izleyin ben kaçıncıya izlediğimi unuttum çok güzel bir belgesel

çok saol canımm süper izliycem hemen.. :sm_cool:

edanur benimde ogluşum bana pıt pıt atıyor babasına geldimi hiç bişey yok..................

s ebru bu avatarında 25 hafta 3 gün yyazıyor yanındada 102 yazıyor yaa o da doguma kadar olan gün sayısımı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…