gedacım urlacım şemşamercim çok teşekkürler.evet kızım olursa ismini gülfem kararlaştırmıştık eşimle.
arkadaşlar bu haftalarda idrar yolları enfeksiyonu çok sık rastalanılan bi durummuş.ilerlerse bebek için tehlikeli oluyormuş.benim iliknde hiç belirti yoktu.ama bu sefer idrarda yanma sık idrara çıkma ce kasık ağrım vardı.dikkat edin kendinize.
...................................
herkese günaydın kızlar
bugün erkenciyim
yılın ilk karı yağdı ve bebişlerimizde bizimle
herkese bol gülücüklü huzurlu ve sıcacık bir gün diliyorum
bende çıkacağım birazdan, her yazdığınızı okudum ona göre. benim karnımın sol tarafında ağrı oluyor. Bu idrar iltihabı olabilir mi? doktor ağrı var deyince bişi demedi. poposu o tarafta dedi sadece herhalde tekme atıyor ama korkutuyor beni bu ağrı. ara ara oluyor
hepinize günaydın arkadaşlar. burdada yağmur yağıyo. vakit ilerledikçe kara çevirecek sanırım. bu havada evde sıcak sıcak oturup bir kahve içmek var camın önünde, (bede iyice ev kedisi oldum son günlerde-tatlicadiarzu-)
hepinize güzel , huzurlu, mutlu bir gün diliyorum. bebişlerinizle birlikte.a.s.
Bebeğin Oluşumu | Belgesel Video Görüntüleri
kızlar bu belgeseli izleyin ben kaçıncıya izlediğimi unuttum çok güzel bir belgesel
ohh ne güzel sıcacık evleınızdesin izler çalış.............................
yok be ben kahveyi sevmem.. evimde olayım sıcacık yeter bana....
sabahları yataktan kalkmak ne kadarda zorrrrrrr bu soguklarda
ikinizde çalışmadınız birbirinizi yatıştıracağınıza birbirinizi heycanlandırıyorsunuz. kaydirigubbakcemile3 canım zaten çoğu mantıkla çözülebilecek şeyler inşallah başarılı olursun. :teselli:kıslar yavaş yavaş çıkmalar başlamış iyi akşamlar... ben de 1 saat falan yoktum okuldan bi arkadaş geldi biras oturduk:) hepiniz de Allah a emanet olun.... dualarda dualaşalım inş. bi de bana cumartesi için dua eder misinizzz.. hiç kursa gitmedim ve çalışmadım biişiy de bilmiyom.... arkadaş da ona gelmiş panik olduk:):):)
Bebeğin Oluşumu | Belgesel Video Görüntüleri
kızlar bu belgeseli izleyin ben kaçıncıya izlediğimi unuttum çok güzel bir belgesel
edanur benimde ogluşum bana pıt pıt atıyor babasına geldimi hiç bişey yok..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?