s ebru bu avatarında 25 hafta 3 gün yyazıyor yanındada 102 yazıyor yaa o da doguma kadar olan gün sayısımı canım
kızlar dün gece feci kasılmalarım oldu 5-10 dakika arayla rahmim taş gibi oldu çok korktuk doktoru aradım 2 büyük bardak su iç bacaklarını havaya dik yat yarım saat içinde azalma olmazsa beni ara hastaneye gel dedi. neyseki hakikaten bu kasılmaları azalttı da hastaneye gitmeme gerek kalmadı ama korkudan öldüm bebiş doğmaya çalışıo sandık eşimde şaşırdı çünkü karnım taş gibi oluodu her seferinde. neyse başınıza bööle bişey gelirse bolca su için içtiğimiz su hemen amniyon sıvısını artırıomuş bu rahmi gevşetiomuş sanırım öyle bişeyler dedi yanlış anlamadıysam.
şirvan maşallah oğluşuna kocaman olmuş. bunlarda oğluşuna
glnm-kvrck Ankara da kar fena bastırdı canım aman dikkatet benimde ödüm koptu işe gelirken düşcem diye. bu arada işyerim soğuk diyosun en çok ayaklarına dikkatet üşütme çünkü buda idrar yolları iltahabına yol açıyo.
Ay canım sormaay 100 günümüz var dogurmaya ne kadar kısaldı zaman
ayyy be cok heyecanlanıyorum ebegime bu günlerde hastane cıkışı......... şampuan,çorap böle ufak ihtiyaclarını falan alıcam
ocak ayındada görümcenden kıyafetler gelıcek ona göre eksiklerini tatmamlıcam ocak sonunda
cantamı hazırlıcam
diger aylardaki anneler bakıyorumda 26.haftadan sonra cantaları genelde hazırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?