2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar şirvan dün hiç yazmamış sene sonu işleri yoğun sanırım. ssengün yine kayboldu.. didem istanbula gelicekti alternatif doktoruna görünecekti naısl geçti acaba merak ettim..

kızlar dün gece feci kasılmalarım oldu 5-10 dakika arayla rahmim taş gibi oldu çok korktuk doktoru aradım 2 büyük bardak su iç bacaklarını havaya dik yat yarım saat içinde azalma olmazsa beni ara hastaneye gel dedi. neyseki hakikaten bu kasılmaları azalttı da hastaneye gitmeme gerek kalmadı ama korkudan öldüm bebiş doğmaya çalışıo sandık eşimde şaşırdı çünkü karnım taş gibi oluodu her seferinde. neyse başınıza bööle bişey gelirse bolca su için içtiğimiz su hemen amniyon sıvısını artırıomuş bu rahmi gevşetiomuş sanırım öyle bişeyler dedi yanlış anlamadıysam.

Kızlar merhaba;
dün işlerin yoğunluğundan bir türlü girip bakamadım sizlere....
şu yıl kapansada rahatlasak yeniden ......

s ebru bu avatarında 25 hafta 3 gün yyazıyor yanındada 102 yazıyor yaa o da doguma kadar olan gün sayısımı canım

sanırım canım ben yazmadım öle çıktı takvimde kendi ayarlıyor. 102 / 30 = 3,4 ay olsa doğru oluyor herhalde.a.s 102 gün kalmış diyor. Gerçi ultrasonda daha küçük çıkıyor bebeğim. 1 hafta geriden geliyor.

KIZLAR SABAH OĞLUMUN VESİKALIK FOTOĞRAFINI ÇEKTİRMEYE GİTTİM,,,
AMA MALESEF YÜZÜNÜ GÖSTERMEDİ,,,,,
İNATÇI KEÇİİİİİ ......

SADECE YAN PROFİLDEN , ÇENE , BURUN FOTOSU ,,, HEE BİRDE BİBİ RESMİMİZ VAR. RENKLİ - 4 BOYUTLU.....
BU ARADA GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE 375 GR.DI. - ŞİMDİ 575 GR. OLMUŞ... (MAŞALLAH DEĞİN)
BUNDAN SONRA BEBEKLER HAFTADA 250 GR ALACAKMIŞ... BİLGİNİZ OLSUN...

şimdi merak edenler varsa bu kız yeniden doktora niye gitti, diye , geçen ayrıntılıya gittiğimde renkli ultrasyon kağıtları yoktu,,, şimdi gelmiş, dün aradılar,,, bende hemen gittim,,,,beklermiyim... oğlumla buluşacaktım....
bundan sonraki randevu - 1 ay sonra - şeker yüklemesi yapılacakmış... aç gel dedi...

GÜNAYDIN KIZLAR,

megul kızın hayırlı olsun canım.bu sene çok erkek olduğu için kız annelerine altın anne diyolarmış demekki sen de altın anne oldun gözünaydın.

çiçekçiçek çok geçmiş olsun canım eminim çok korkmuşsunuzdur.umarım zamansız hareketler yapmaz senin yaramaz bidaha.

şenay özellikle leyleğine bayıldım. bende istiyorum hem sonradan çocuk odası için güzel bir aksesuar olarak kalır.sen onu hastane odası kapısına da takacak mısın?

idrar yolları enfeksiyonu olan arkadaşlar. bende olmuştu ve ilaç kullandım geçti. ama asıl önemli olan enaz 3 litre su içmek yoksa sadece ilaçlarla bişey olmuyo mutlaka çok su için.

glnm-kvrck Ankara da kar fena bastırdı canım aman dikkatet benimde ödüm koptu işe gelirken düşcem diye. bu arada işyerim soğuk diyosun en çok ayaklarına dikkatet üşütme çünkü buda idrar yolları iltahabına yol açıyo.

kızlar bu arada benim boğazlarım yanıyor,,,, hapsırmayada başladım...
bende hastalanıcam herhalde.....

doğal doktorumuzda yok, bilgi alacak.. (bu arada ne yaptı acaba)

banada doktor bol su iç dedi.

şirvancım hoşgeldin oy maşallah ogluşuna

çiçek bendede 24 saat içerisinde 3 kez falan oluyor kasılma

gece oluyor genelde bende su tüketimine dikkat edıyorum ama kışında pek su aranmıyo ama 2 litreye yakın içiyorum

Sağol canım
Kendimi sıcak tutmaya çalışıyorum elimden geldiği kadarı ile..
Korkuyorumda hasta olmaktan..

Çiçek çok geçmiş olsun canım
Şirvan hoşgeldin canım maşallah oğluşuna
Eda_edanur benim bebişte babası elini karnıma koyduğunda hareketleniyo:)

ay 100 günümüz var dogurmaya ne kadar kısaldı zaman

ayyy be cok heyecanlanıyorum ebegime bu günlerde hastane cıkışı......... şampuan,çorap böle ufak ihtiyaclarını falan alıcam

ocak ayındada görümcenden kıyafetler gelıcek ona göre eksiklerini tatmamlıcam ocak sonunda
cantamı hazırlıcam

diger aylardaki anneler bakıyorumda 26.haftadan sonra cantaları genelde hazırrr

Günaydın herkese, sayfaları okumaya başlamadan önce size bi selam verim dedima.s. Zaten herhalde öğlene anca okurumkaydirigubbakcemile3
Kasılma kasılma dediniz paranoya oldu sürekli elim karnımda bakıyorum kasılıyo muyum diye:1shok:

Ay canım sorma
geçen aile arasında konuşuyoduk
daha 5 ay var dediler
Yok dedim 4 ay kaldı
Ne meraklıymışsın diye laf soktular birde...:dilcikar:
Allah hepimizi bir avazda sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın..
Ben çantamı hazırlamaya bile başlamadım...

günaydın kızlar.............................................................
nasılsınız bu gün ben evdeyim kar var yeni kalktım valla ama ev çok soğuk bu gün ,iştyerindekiler dikkat edin üşütmeyin kendinizi................

şenaycım şekerlerin çok güzel olmuş canım.............................
benim oğluşta sabaha karşı acıkıyo herhalde nasıl güçlü tekmeler atıyo anlatamam,oda benim gibi yemeyi sevecek herhalde hheeh

bu arada kızlar dün doktora gittim ya , ilk çatalımızada geçtik. etek giymediğime pişman oldum. bide normal doğum yapacak arkadaşlar mutlaka geclik alın. pijamayla rahat olmaz.

merhaba arkadaşlar.benim bebişimde 23 hafta 6 günlük oldu.ama karnım o kadar büyümedi.benimle hamile kalan arkadaşların kocaman karnı çıktı.neden acaba?bende fazla bişi almıyorum.1 tane hastane çıkışı aldım birkaçta zıbın.zaman yaklaştıkça alacağım artık.kasılma falan hiç olmadı.onlar için erken değilmi daha?

takvimcim bana bile arkadaşlarım senin karnın fazla çıkmadı diyo valla,ama benimkini görüyosun işte yani,ama iç karnın geniş olabilir c anmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…