bu arada kızlar dün doktora gittim ya , ilk çatalımızada geçtik. etek giymediğime pişman oldum. bide normal doğum yapacak arkadaşlar mutlaka geclik alın. pijamayla rahat olmaz.
merhabalar kızlar,
dün bende doktordaydım, akşam yazacaktım ama fırsat bulamadım. bugün bende evdeyim, zaten raporluyum gitmedim hava çok soğuk olunca..eşim fena halde grip, bi taraftan eşim bi taraftan oğlum gece bi sn bile uyumadım, sabah eşimi işe yolladıktan sonra biraz dalmışım.. napıcam kızlar ben ya eşim çok fena horluyo ve işin kötüsü benim uykum çok hafiftir((en sonunda gece kalkıp salona yattım bu sefer de bebek uyutmadı tepindi durdu eşimde zaten arkamdan geldi iyi artık yataklarıda mı ayırıyoruz dedi, inanmıyo tabi horladığına !! offff of!
neyse dün doktora gittim ve doktor bi harika, nazife hanımı çok sevdik biz..bu arada benim sormama gerek kalmadan kendisi söyledi şirvancım koşuyolu görüntüleme merkezine gönderiyormuş ayrıntılı için..senin bu yakışıklı oğlun çok şovmen olucak galiba dedi :)) dr. kafasını falan ölçmek istiyo benim arsız oğlum dönüp dönüp bacaklarını ayırıp şeyini gösteriyo :))) dönemezse cihazın altına bi tekme vuruyo cihaz kayıyo.. dr.da anlaşıldı bugün çok yaramaz bu yakışıklı dedi :))))) kızlar aman maşallah deyin emir bebek 654 gr olmuşbi haftada 150 gr almış benim oğulcum.. şeker yükleme için önümüzdeki bi ay içinde yaptırabilirsin ama çok çikolata yiyomuşsun biran önce yaptıralımda şeker çıkarsa diyetisyene yönlendireyim seni dedi.. şey ben itiraf ettim de günde en az 5 tane gofret yiyorum diye
ya unutmadan megulcum kızın hayırlı olsun, uff bende ne çok istedim kız ama napalım yaramas oluşumu da çok seviyom..hasta olanlar çok geçmiş olsun, bende hiç kasılma falan olmadı şimdiye kadar allaha şükür.. aman şirvan hasta olma bak c.tesi görüşemeyiz sonraaaa :))) bol c vitamini takviyesi yap, bol limonlu çorba iç emi!
merhabalar kızlar,
dün bende doktordaydım, akşam yazacaktım ama fırsat bulamadım. bugün bende evdeyim, zaten raporluyum gitmedim hava çok soğuk olunca..eşim fena halde grip, bi taraftan eşim bi taraftan oğlum gece bi sn bile uyumadım, sabah eşimi işe yolladıktan sonra biraz dalmışım.. napıcam kızlar ben ya eşim çok fena horluyo ve işin kötüsü benim uykum çok hafiftir((en sonunda gece kalkıp salona yattım bu sefer de bebek uyutmadı tepindi durdu eşimde zaten arkamdan geldi iyi artık yataklarıda mı ayırıyoruz dedi, inanmıyo tabi horladığına !! offff of!
neyse dün doktora gittim ve doktor bi harika, nazife hanımı çok sevdik biz..bu arada benim sormama gerek kalmadan kendisi söyledi şirvancım koşuyolu görüntüleme merkezine gönderiyormuş ayrıntılı için..senin bu yakışıklı oğlun çok şovmen olucak galiba dedi :)) dr. kafasını falan ölçmek istiyo benim arsız oğlum dönüp dönüp bacaklarını ayırıp şeyini gösteriyo :))) dönemezse cihazın altına bi tekme vuruyo cihaz kayıyo.. dr.da anlaşıldı bugün çok yaramaz bu yakışıklı dedi :))))) kızlar aman maşallah deyin emir bebek 654 gr olmuşbi haftada 150 gr almış benim oğulcum.. şeker yükleme için önümüzdeki bi ay içinde yaptırabilirsin ama çok çikolata yiyomuşsun biran önce yaptıralımda şeker çıkarsa diyetisyene yönlendireyim seni dedi.. şey ben itiraf ettim de günde en az 5 tane gofret yiyorum diye
ya unutmadan megulcum kızın hayırlı olsun, uff bende ne çok istedim kız ama napalım yaramas oluşumu da çok seviyom..hasta olanlar çok geçmiş olsun, bende hiç kasılma falan olmadı şimdiye kadar allaha şükür.. aman şirvan hasta olma bak c.tesi görüşemeyiz sonraaaa :))) bol c vitamini takviyesi yap, bol limonlu çorba iç emi!
bu arada kızlar dün doktora gittim ya , ilk çatalımızada geçtik. etek giymediğime pişman oldum. bide normal doğum yapacak arkadaşlar mutlaka geclik alın. pijamayla rahat olmaz.
aynen urla benim bebişte öyle oğlum kıpraşmaya başlıyor babasını çağırıyorum ama velette tık yok bu sefer hissediyor heralde nede olsa oğlanlar anneler düşkün olurlarmış naniknanikedanur benimde ogluşum bana pıt pıt atıyor babasına geldimi hiç bişey yok..................
Ay canım sorma
geçen aile arasında konuşuyoduk
daha 5 ay var dediler
Yok dedim 4 ay kaldı
Ne meraklıymışsın diye laf soktular birde...:dilcikar:
Allah hepimizi bir avazda sağlıkla hayırlısı ile kurtarsın..
Ben çantamı hazırlamaya bile başlamadım...
GÜNAYDIN KIZLAR,
megul kızın hayırlı olsun canım.bu sene çok erkek olduğu için kız annelerine altın anne diyolarmış demekki sen de altın anne oldun gözünaydın.
çiçekçiçek çok geçmiş olsun canım eminim çok korkmuşsunuzdur.umarım zamansız hareketler yapmaz senin yaramaz bidaha.
şenay özellikle leyleğine bayıldım. bende istiyorum hem sonradan çocuk odası için güzel bir aksesuar olarak kalır.sen onu hastane odası kapısına da takacak mısın?
idrar yolları enfeksiyonu olan arkadaşlar. bende olmuştu ve ilaç kullandım geçti. ama asıl önemli olan enaz 3 litre su içmek yoksa sadece ilaçlarla bişey olmuyo mutlaka çok su için.
glnm-kvrck Ankara da kar fena bastırdı canım aman dikkatet benimde ödüm koptu işe gelirken düşcem diye. bu arada işyerim soğuk diyosun en çok ayaklarına dikkatet üşütme çünkü buda idrar yolları iltahabına yol açıyo.
canım sen niye çatala yattın bakım ,, daha erken değilmi.... bilelimde 1 ay sonra gittiğimizde hazırlıklı olalım...
canım bebeğin iyi olduğuna sevindim,,, şimdi artık orayamı devam etceksin....
bu arada teşekkür ederim.... şuan - bal-limonlu - sıcak su içiyorum....
dikkat etmem gerekiyor....
Maşallah oğluşuna:) Bayılıyorum resmine ya ne şekerler daha şimdiden, doğunca dayanamayıp yeriz onları diye korkuyorumhihoyyyt Çikolata işine fren koy bence 5 gofret çok fazla:1shok: Ben yarım parça çikolata yiyorum hergün ona çok diyodum seni okuyunca mutlu oldum
aynen urla benim bebişte öyle oğlum kıpraşmaya başlıyor babasını çağırıyorum ama velette tık yok bu sefer hissediyor heralde nede olsa oğlanlar anneler düşkün olurlarmış naniknanik
glnm boşver milleti ya şimdi ne alemi var meraklı bilmem ne demenin cahil insanlar insanın hevesine boğazına tıkarlar ayyy çoksinir oldum şimdiklava:
etoprak oğluşuna maşallah valla benim kocamda horul horul acıyorumda yoruluyor diye bende geçen gün aldım yastığımı battaniyemi geçtim salonda yattım aynı kaderi paylaşıyoruz yanikaydirigubbakcemile3
hee bu arada şirvan oğluna ne oldu herkes maşallah falan demiş ben kaçırmışım merak ettim
21 Temmuz son adet tarihim doğumda 23 Nisan .Şimdilik bir sorumun var inşallah hamileliğim devam eder.3 lü tarama testimde down sendromu riski çıktı,amniyosentez yapıldı sonucunu bekliyorum.
canım sen niye çatala yattın bakım ,, daha erken değilmi.... bilelimde 1 ay sonra gittiğimizde hazırlıklı olalım...
canım bebeğin iyi olduğuna sevindim,,, şimdi artık orayamı devam etceksin....
bu arada teşekkür ederim.... şuan - bal-limonlu - sıcak su içiyorum....
dikkat etmem gerekiyor....
21 Temmuz son adet tarihim doğumda 23 Nisan .Şimdilik bir sorumun var inşallah hamileliğim devam eder.3 lü tarama testimde down sendromu riski çıktı,amniyosentez yapıldı sonucunu bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?