2009 Nisan Anneleri buraya

merhabalar kızlar,

dün bende doktordaydım, akşam yazacaktım ama fırsat bulamadım. bugün bende evdeyim, zaten raporluyum gitmedim hava çok soğuk olunca..eşim fena halde grip, bi taraftan eşim bi taraftan oğlum gece bi sn bile uyumadım, sabah eşimi işe yolladıktan sonra biraz dalmışım.. napıcam kızlar ben ya eşim çok fena horluyo ve işin kötüsü benim uykum çok hafiftir ((en sonunda gece kalkıp salona yattım bu sefer de bebek uyutmadı tepindi durdu eşimde zaten arkamdan geldi iyi artık yataklarıda mı ayırıyoruz dedi, inanmıyo tabi horladığına !! offff of!
neyse dün doktora gittim ve doktor bi harika, nazife hanımı çok sevdik biz..bu arada benim sormama gerek kalmadan kendisi söyledi şirvancım koşuyolu görüntüleme merkezine gönderiyormuş ayrıntılı için..senin bu yakışıklı oğlun çok şovmen olucak galiba dedi :)) dr. kafasını falan ölçmek istiyo benim arsız oğlum dönüp dönüp bacaklarını ayırıp şeyini gösteriyo :))) dönemezse cihazın altına bi tekme vuruyo cihaz kayıyo.. dr.da anlaşıldı bugün çok yaramaz bu yakışıklı dedi :))))) kızlar aman maşallah deyin emir bebek 654 gr olmuş bi haftada 150 gr almış benim oğulcum.. şeker yükleme için önümüzdeki bi ay içinde yaptırabilirsin ama çok çikolata yiyomuşsun biran önce yaptıralımda şeker çıkarsa diyetisyene yönlendireyim seni dedi.. şey ben itiraf ettim de günde en az 5 tane gofret yiyorum diye

ya unutmadan megulcum kızın hayırlı olsun, uff bende ne çok istedim kız ama napalım yaramas oluşumu da çok seviyom..hasta olanlar çok geçmiş olsun, bende hiç kasılma falan olmadı şimdiye kadar allaha şükür.. aman şirvan hasta olma bak c.tesi görüşemeyiz sonraaaa :))) bol c vitamini takviyesi yap, bol limonlu çorba iç emi!

merhabalar arkadaşlar.henüz girebildim.umarım hepiniz iysinizdir.
etoprak sağol canım evet kız annesi olacam inşallah.sağlıklı olsunlar da kız erkek faketmez.
kızlar bu arada takvimimi kız bebeğe uygun oalrak değiştireyim dedim.bir daha da yapamadım.deneme tahtasını da bulamıyorum.bilen arkadaşlar bana özelden nasıl yapacağımı anlatabilirse sevinirim.

Merhaba arkadaşlar...nasılsınız...biz çok şükür gribi atlattık ...Allah bir daha yasatmasın ve aman dikkat siz de grip olmayın.... Geçmişin hepsini okuyamadım ama megul hayırlı olsun sen de kızlar kulubundesin * Allah sağlıkla kucağına almak nasib etsin.

Kasılma konusunda bazen karnımda genelde sağ tarafta ani sertleşme oluyor kastettiğiniz bunlar mı.... ? ben de iyice cahilim yahu...

merhaba kıslar,bugün çoook üşendim valla sabah kalkarken tembellik yaptım kocamı tek gönderdim ben evde kaldım,kendim kendime izin verdim ohhh ne iyi ettim,hava çok soğuk valla bizim bu tarafa kar düşmedi oysa bazı yerlere yağmış ilk kar,hayırlısı bakalım :)

bu arada kızlar dün doktora gittim ya , ilk çatalımızada geçtik. etek giymediğime pişman oldum. bide normal doğum yapacak arkadaşlar mutlaka geclik alın. pijamayla rahat olmaz.

canım sen niye çatala yattın bakım ,, daha erken değilmi.... bilelimde 1 ay sonra gittiğimizde hazırlıklı olalım...

canım bebeğin iyi olduğuna sevindim,,, şimdi artık orayamı devam etceksin....
bu arada teşekkür ederim.... şuan - bal-limonlu - sıcak su içiyorum....
dikkat etmem gerekiyor....

Maşallah oğluşuna:) Bayılıyorum resmine ya ne şekerler daha şimdiden, doğunca dayanamayıp yeriz onları diye korkuyorumhihoyyyt Çikolata işine fren koy bence 5 gofret çok fazla:1shok: Ben yarım parça çikolata yiyorum hergün ona çok diyodum seni okuyunca mutlu oldum

edanur benimde ogluşum bana pıt pıt atıyor babasına geldimi hiç bişey yok..................
aynen urla benim bebişte öyle oğlum kıpraşmaya başlıyor babasını çağırıyorum ama velette tık yok bu sefer hissediyor heralde nede olsa oğlanlar anneler düşkün olurlarmış naniknanik

glnm boşver milleti ya şimdi ne alemi var meraklı bilmem ne demenin cahil insanlar insanın hevesine boğazına tıkarlar ayyy çoksinir oldum şimdiklava:

etoprak oğluşuna maşallah valla benim kocamda horul horul acıyorumda yoruluyor diye bende geçen gün aldım yastığımı battaniyemi geçtim salonda yattım aynı kaderi paylaşıyoruz yani kaydirigubbakcemile3

hee bu arada şirvan oğluna ne oldu herkes maşallah falan demiş ben kaçırmışım merak ettim

21 Temmuz son adet tarihim doğumda 23 Nisan .Şimdilik bir sorumun var inşallah hamileliğim devam eder.3 lü tarama testimde down sendromu riski çıktı,amniyosentez yapıldı sonucunu bekliyorum.

kahvexcv hoşgeldin.umarım sonuçların temiz çıkar.ama ben ne ikili ne üçlü test yaptırdım.çünkü güvenilir bulmuyorum.çevreden bi sürü insandan duyuyoruz sonuçlar riskli çıktığı halde bebeği sağlıklı doğan bir sürü insan var.

hastaneye götürmeyi düşünmüyorum canım nekadar hijyenikte olsa hastane sonuçta

kızlar bu gün çok hoş sohbetiz valla,konuşacak konu bulamıyoz karmı bizi bu kadar etkiledi ya uyuştuk.............................................

şenay sen kaç kilo aldın toplam canım ,bi ikiz annesi olarak............................

selinay ben damardan girim:) Hiç çatlağı olan var mııııı? bende henüz yok eşim hergün dikte ediyo yağlarını sür, su iç:)))

canım evet kesinlikle (inşallah bi aksilik olmazsa) oraya devam edeceğim ve allah nasip kısmet ederse doğumuda yunus emre hst. nazife hn. yaptırmasını istiyorum..limona dikkat et ama tansiyonu düşürüyomuş çok fazla da tüketme canım..

yaaaaa evet ama dayanamıyorum, zaten o yüzden bu kadar kilo aldım (( ama en büyük suçlu eşim, evde çikolata olmazsa biz alışverişe çıkmadık mı evde yiyecek bişi yok dio ( eh o bi tane yiyene kadar tabi ben 2 taneyi mideye indiriyorum.. ama eve almıcam bende artık çikolata kararlıyım!!valla ben senin dirayetine hayran oldum maşallah sana, inşallah doğuma kadar böle kararlı gidersin.

saol canım.. evet çok zor oluyor hele birde benim gibi uyku sorunu olan biri için..şu burna takılan manyetik halkalar işe yarıyo mu ki acaba??

21 Temmuz son adet tarihim doğumda 23 Nisan .Şimdilik bir sorumun var inşallah hamileliğim devam eder.3 lü tarama testimde down sendromu riski çıktı,amniyosentez yapıldı sonucunu bekliyorum.

hoşgeldin aramıza kahvexcv..bozma moralini, allah hayırlı sağlıklı bir evlat nasip eder inşallah..

apricim iyi yaptın valla son ay oluyo genelde çatlaklar canımcım,benimde dokuz ay dümdüzdü sonra çatladı ama fazla değil krem fln kullandım çünkü .....................

kasılma var demiştim, bide ilki erken olunca doktorda alttan muayane edelim için rahat olsun dedi. onun için yattım.
bide doktorun dedğine göre benimki tam kasılma değilmiş çünkü bende sertleşme genelde sol tarafta oluyor. doktor kasılma tam göbeğin ortasında olur karnın taş gibi sertelir senin karnın yumuşacık enidşelenme dedi. yani sağda solda olan sertleşmeler kasılma değlimiş, muhtemelen havalarında soğumasıyla artan idrar yolları iltihabından kaynakalan bi ağrı benimkisi.

e-toprak. maşallah oğluşuna, benim eşimde çok horluyo ya. sırf onun yüzünden erken yattım akşam. tv dahi izelyemiyorum gürültüsündendelikafadulden

e toprak bende sabah ekmek arası fındık ezmesi yedim baya bi çok pişmanım yaaaaaaaaaaaaaaaaaa............................

canım aramıza hoşgeldin,,,
inşaallah sonuçların temiz çıkar,,, haberlerini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…