2009 Nisan Anneleri buraya

yeni katılan arkadaş hoş geldin.

bende de çatlak yok. inş olmazda. bende hiç bişey kullanmıyorum.

şemşamer iyi olmana sevindim canım benim..................

yeni gelen arkadaşımız daha amniyosentezi kötü olan hiç kimseyi görmedim,gidiyolar yaptırıyolar sonuç temiz çıkıyo,onun için canını sıkma....................

hee bu arada şirvan oğluna ne oldu herkes maşallah falan demiş ben kaçırmışım merak ettim

canım sabah doktora gitmiştik, renkli ultrasyon görüntüsü almak için,, erçi bizim oğlan yüzünü göstermedi ,,, bir haftada 200 gr almış,, 575 gr olmuş, ufaklık.... arkadaşlar ondan maşşallah dediler,,, hadi bakalım sende maşallah de şimdi........

yeni katılan arkadaş hoş geldin.

bende de çatlak yok. inş olmazda. bende hiç bişey kullanmıyorum.

kzlar çatlak için erken değilmi daha --

canım sende bişeyler sürmeye başla artık,,, niye kullanmıyorsunki......
klava: - sonra niye kullanmadım diye vurunmayasın.

kızlar bu arada hani benim alt tarafımda ağrı oluyor diyordumya ... sanki popomla bacakların birleştiği yerde , yürürken açıyor diye.. bugün doktora sordum.... fazla oturmaktan dedi,,,, oturarak çalıştığım için oluyormuş....

gerçi arada bir kalkıyorm ama.. yeterli değil tabiii....
havalarda soğuk, dışarda da yürüyüş yapamıyoruz ....

ya arkadaşlar bana takvim konusunda yardım edecek kmise yok mu.özelden yazarsanız denicem.kız takvimi yapayım derken eldekinden de olduk.dün akşamdan beri uğraşıyorum olmuyo (

maşallah cnm ..
ya kızlar dün farkettim sağ göğsümde mor mor olmuş çatlamışmı ne ince ince böle yukar taraf ya öyle moralim bozulduki ya;(
sanırım göğüslerim yer çekimine fazla dayanamadı :))
çatladı ooof ya of

21 Temmuz son adet tarihim doğumda 23 Nisan .Şimdilik bir sorumun var inşallah hamileliğim devam eder.3 lü tarama testimde down sendromu riski çıktı,amniyosentez yapıldı sonucunu bekliyorum.

allahım yar ve yardımcın olsun

haberlerini beklıyoruzz

hoşgeldina.s.

didemcim döndünmü istanbuldan ?

alt tarafta ismini gördüm..de .... anlat bakalım neler yaptın, ne ciciler aldım. demir bebeğe ....

ya arkadaşlar bana takvim konusunda yardım edecek kmise yok mu.özelden yazarsanız denicem.kız takvimi yapayım derken eldekinden de olduk.dün akşamdan beri uğraşıyorum olmuyo (

megul

msn de varsan yani eklisen bende yardım edebilirim

meraba büyülü bahceler
öglen acabildim bilgisayarı hemen sayfaları actım ama arada kacamak kacamak anca okuyanbildimm
kötü bişi yok sevindimmmmm
ama unuttum okuduklarımıda, birde dediğiniz gibi su yeni yıl gelsede işler tekrar rutine girse
2 gün yoktum 4 gün mesailey kalmam lazım olur simdi:::))))

neyse istanbul maceramızı anlatayımmm
en önemlisi
doktorumu gördüm alternatif tıppp, süper gördü bizi ama DEMİR i ii besliyorsun diyooo, biraz önden gidiyormus beyim de:::)))
hersey normal ama kanın tam sınırda dedi yani kansızlık baslamak üzere, size söylediğim ne varsa yiyip içicem simdi bakalımmmm
normal dogum için bi sakınca yok dedi
ve bisürü not ekledi
yeri geldikce sizlerlede paylasıcammm, özellikle perina yırtılmasını engellemek için

neyse eminönü yaptık havuzlu han süper bir yer bayıldım allahtan bişi almamıstım da herseyini aldık DEMİRİN ordan ısrarla tavsiye ederimm
süper bir nevresim ve yatak takımı aldık pufidik hani su yatıgın kemarlarına da geciriliyor ya 140 lira verdik ama 50 liradan baslıyorlar (fiyatları özellikle yazıyorum sizin için:::)))
hastane cıkısı setlerden aldık 20 parca olandan 30 ytl
15 parca olan 20 ytl
zıbınlar, altlarüstler 2,2-30 ytl falannn onlarca aldık
kocacımı görecektinizzzz:::))))
battaniyeler 5- 7 30 ytl
sonra cin pazarını buldukkk ben tutturdum cin pazarı diyeee ananeyle kocacım saskın beni takip ettiiiii
kızlar ALLAH razı olsun sizden öle bir tarif vermişsiniz ki pıt diye buldummm
ne manyak bir yer orası 1 hafta gezsem bitiremem ama ordan da mevlüt sekeri için küçük biberonlar ve ayakkabılar aldık içine sekerleri koyacagız, bir büyük süslü sepet aldık, kapı süsü falan

mobilyacılar aradı simdide yarın teslim edecekelrmiş odayı yerleştirip fotolarını size yollarım
bu gece kocacımı calıstırayım da odayı bosaltalımmm:::)))

işte böle kızlar istanbulun kıymetini bilin
ben 2 gün cok mutluydumtaki dönüs yolunda tem e cıkınca 3 saat bekleyene kadar kaza vardı ve 3 saat arabada oturdukkkkk

anane diyor ki DEMİR büyüdü 2 günde ona alısveriş yaptık diyte boyu uzadı:::)))
gercekten sirkettekiler bile farketti büyümüş diyeeee ogluma

simdilik bu kadar
kocama öpüyorum siziiziiiii
saglıcakla kalınnn

urla, april16, bigudi54, demet1, didem1981, glnm_kvrck, megul, selinay2002, s_ebru, tuğçe8, şemşamer, ŞİRVAN+

oy maşallah ne kalabalıgız hadi kızlar konuşun bakalım..............
nerelerdesın

megul özelimden mesaj göndermeyi bilmiyorum oyüzden msn'e gel

omlar moralma değildir, damarlar belli oluyor,,,
süt üretimine başladın ya ,,, ondan dır o.... merak etme ...

benimkilerde öyle sanki göğüslerimi kalemle çizmişiz gibi ....

Ay didem döndün mü bende merak ediyorum neler yaptın? Burada hava kötü 2-3 gündür dün aklımdaydın dedim kızcağız geldi şansa hava kötü:)

Bende kaşıntı var göbüşte çatlicak gibi korkumdan sürüp duruyorum ne buldumsa:))

Ya havalar böyle soğuk olmasa bende yürüyüş yapacağım ama yapamıyorum..
Bendede çatlama olmadı
Eve gidince yağlanıyorum:)):sm_cool:

oh maşallah canım alışverişin hayırlı ugurlu olsun allahım saglıkla giydirmeyi nasip etsin

ogluşunada maşallah

Didem canım hoşgeldin
Demir güle güle kulansın aldığın cicileri..
Sevindim senin adına
Ben daha bişey alamadım oğluşuma...

havalar soğuyunca hem elbiselerin altına giyerim hem de pantolonun içine giyerim diye tayt baktım geçen hafta sonu. Ama benim baktığım yerlerde hiç bulamamıştım. En sonunda internetten ısmarladım o geldi biraz önce :). Birde yanında iki tan yeni doğan bebek bezi koymuşlar. Hayatımın ilk bebek bezini almış oldum. İnşallah hayırlı olur.:ecrin_bebek:

bu arada hatırladıklatrımı yazayımmm:::)))

semsamer kıayamam ben sana aglama sekerim yaaaa
ama unutma öküz her yerde herzaman öküzz:::)))

selinaycım göbişin cok güzel masaalllaahhhh
kahvexcv sakın üzülme hem merak etme bişi olmayacak senin annen seni test yapıp mı dogurdu bunu sakın unutma, ALLAH tan yardım dile yanında olacaktır::)))

cicek canım cok seker seyler almıssın güle güle kullaaannn

sirvan bende gelmek istiyorum toplantıyaaa yaaaa, zaten eşimle karar verdik 1 seneligine istanbula yerleşmek istiyoruzzzz, kıskandırmayın adamaııııııı:::))))

urla ben anladım simdi seni 7 aylık senin pıt diye cıktın heee, umarım senin oglusunda öle oluveriri:::))))

bursasu canım üzgünüm ama gögüslerin catlayabilir, karnınla beraber onları da yagla olurmu???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…