2009 Nisan Anneleri buraya

kız şirvan geç dalganı bakim.bu karda kışta taaaaa gaziosmanpaşadan nasıl kalkıp gelim.hem seninle benim satlar aynıydı.olmadı senden takip ederim

evet bizim evin oralarda yüüş yerleri var müsait ama havalar soguk evet kızlar
benım gögüslerimde mor çizgiler var

eve gidince hemen çıkarıyorum sıkılmasın gögüslerim diye..............

hadi bakalım ilk bezler geldi

gülegüle kulan taytını

aman canım benım bebegım 7 aylık dogmasın zamanında saglıklı dogsun

canım aldıklarını güle güle kullanırsınız ,,,

valla helal olsun sana ,, biz burda olduğumuz halde daha gidip alışveriş yapmadık...
ocak 1 de gitmeyi düşünüyorum bakalım. eşimi kandırabilirsem tabiii - iş tatil diye...
yoksa daha sonraya kalacak....

benim de karnım tatlı tatlı kasınıyoooo
ve geriliyooo göbek deliğim iyiye gerildiii:::)))

buarada catlamama olmamasına doktor bile sasırdı masallah
cünkü göbegim oldukca büyüdüüü
birde yürüyüsüm değişti birazda hamile yürüyüşü oluyooo arasıra kocacım cok gülüyoo paytak paytak yürüyorsun diyoooo:::)))))

megul

msn de varsan yani eklisen bende yardım edebilirim

ya sen herkese msn ye gel diosun ben kendimi yırttım beni eklemiyosun yüz kere davet gönderdim araya aracı koydum daha napim.kaydirigubbakcemile3

Göbüşünün çatlamaması zeytinyağı mucizesimi yoksa :):1rolleyes:
Bende akşamları sürüyorum...

Didem canım hoşgeldin
Demir güle güle kulansın aldığın cicileri..
Sevindim senin adına
Ben daha bişey alamadım oğluşuma...

cok tesekkü rederim canımmm, darısı basınızaaa:::)))

selam kızlar dışardaydım ancak gelebildim. birazdan yetişicem size ama önce geçmişi bi okuyım

oku oku valalllaaa bu aralar kızlara bişi oldu sayfalar cabucak geciyorrr::::)))

yaaa bak size yok actımmmm, ama su havuzlu hana gitmeden bişi almayın derimmm, zaten gidince anlayacaksınız yer gök hamile kadınla doluuuu:::)))) hatta dükkan da ki hatunda 3,50 aylık hamileydiii::)))

glnm_kvrck, april16, benanber, bursasu, demet1, didem1981, dozkan, eda_edanur, sekiznisanikibindokuz, s_ebru, takvim, tuğçe8, urla, ŞİRVAN+

Ooooo maşallah baya olmuşuz
Sekiznisanikjibindokuz görünmüyodun bayadır
Umarım iyisindir canım
Bu arada hoşgeldin:))

canım gel bekleriz... buarada istanbulun tadını alan kolay kolay ayrılamaz .. öyle 1 seneliğine gelelim olmaz yaniiii... ben mesela istanbuldan başka bir yerde yapamam gibigeliyor....

kız şirvan geç dalganı bakim.bu karda kışta taaaaa gaziosmanpaşadan nasıl kalkıp gelim.hem seninle benim satlar aynıydı.olmadı senden takip ederim

dalga geçmiyorum güzelim.... takılıyorum sadece...
bu arada hepinizi bir anda görmek istiyorum o yüzden ....
malüm biz e_toprak la ordayız.... ya onu sevmezsem.. kalabalık olsunda ona pas vermem ... delikafadulden

e_toprak alınma sakın,,,-- takılim biraz dedim.

Son düzenleme:

ya sen herkese msn ye gel diosun ben kendimi yırttım beni eklemiyosun yüz kere davet gönderdim araya aracı koydum daha napim.kaydirigubbakcemile3

aracıda benimmmm hihoyyyt

canım ben sizi takip ediyorum ama malesef yazamıyorum çok gribim yatarak yazdığım için yana dönemiyorum dönünce burnum daha çok tıkanıyor daralıyorum 10gün aralıkla ikinci gribim bundan sonra maskeyle dolaşacağım,kızlar sakın grip olmayın grip birisi varsa hemen kaçın yanından anında kapıyoz bağışıklık sistemimiz iyice zayıfladı,inanın çok zor geçiyor bide hapşırınca bebek çok rahatsız oluyor hareketi bile kesti miniğim çok üzülüyorum:çok üzgünüm:doktorum hapşırırken yat dedi ayakta hapşırma dedi,iyi hissettikçe yazarım,hepinizi öpüyorum grip olmayan taraftanbenneyaptımki

Didemcim hoşgeldin, iyi haberlerine sevindim. Demir bebek güle güle sağlıkla kullansın. Havuzlu han süper ya bende oradan bir sürü şey aldım daha da alıcam. İstanbulda olanlar mutlaka gitsin derim bende..

urla yok canım 7 aylık gelmesin ama senin gibi cabucak zahmetsizce geliversin oglusunnn:::)))
bu arada sayende kocacım da sevindiii , senden ögrendik cilveleri yaa:::)))

evet canım kıvırcık zeytinyagı mucizesiii:::))))

geçmiş olsun güzelim,,, sen sadece oku bizi o da yeter,,, biz allta ismini görürüz. .
sen sadece arada bir meraba desende olur.... yeterki sen ve bebişin iyi olsun..

Tuğçe canım çok geçmiş olsun
Havalar kötü gidiyor bende hasta olmaktan korkuyorum..

İstanbulda olanlara imrendim şimdi ben
Bu havuzlu handa neler var acaba merakta ettim
Ben bi istanbul yapıp mı gelsem ne yapsam !!:)

urla yok canım 7 aylık gelmesin ama senin gibi cabucak zahmetsizce geliversin oglusunnn:::)))
bu arada sayende kocacım da sevindiii , senden ögrendik cilveleri yaa:::)))

evet canım kıvırcık zeytinyagı mucizesiii:::))))

ne mucizesi o öyle ,,, ben kaçırdım herhalde...

didem boğazların yanıyor, hapsirmayada başladım....
ne yapalım ... akıl ver bana... doğal doktorumuz... senağlama

geçmiş olsun güzelim,,, sen sadece oku bizi o da yeter,,, biz allta ismini görürüz. .
sen sadece arada bir meraba desende olur.... yeterki sen ve bebişin iyi olsun..

sağol canım benim okuyorum hiç kaçırırmıyım,hepimiz iyi olalım inşallah:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…