2009 Nisan Anneleri buraya

selam kızlar dışardaydım ancak gelebildim. birazdan yetişicem size ama önce geçmişi bi okuyım
hoşgeldin

benımde yüüşüm degıştı

ya sen herkese msn ye gel diosun ben kendimi yırttım beni eklemiyosun yüz kere davet gönderdim araya aracı koydum daha napim.kaydirigubbakcemile3

evet ekledim talım seni msn kapalı
urla yok canım 7 aylık gelmesin ama senin gibi cabucak zahmetsizce geliversin oglusunnn:::)))
bu arada sayende kocacım da sevindiii , senden ögrendik cilveleri yaa:::)))

evet canım kıvırcık zeytinyagı mucizesiii:::))))

sevındım senın adına canım kocana güzel bir zaman gecırttın yai ehehhe

evet benım gibi zahnetsizce su gibi doguralım hepbırlıkte

sirvan
kulaklarına ve burnuna susam yagı damlat 1 er damla
meyve yemek yerine suyunu iç içine zeytinyagı koyup 1 tatlı kasıgııı
birde kekik cayı yapp, haftada 3 bardaktan fazla içilmez:::)))

ne mucizesi o öyle ,,, ben kaçırdım herhalde...

didem boğazların yanıyor, hapsirmayada başladım....
ne yapalım ... akıl ver bana... doğal doktorumuz... senağlama

ögrenmesen catlarsın ehehehhe şaka şaka kızım geceleri boş oturmayın cilveleşin iraz.............

ya kimse teşekkür botunu kullamıyor
kulanalım...................

göğüslerdemi çatılyo ya:uhm:

ben daha öncde kullanmadım çatlamamıştı. şimdide kullanmıyom ona güvenerek.

tuğçecim çok geçmiş olsun, limonlu bal iç canım çok iyi geliyo. Burnun içinde okyanus suyu al sterimar çok iyi geliyo ve bebek içinde zararsız.

aracıda benimmmm hihoyyyt

Şirvancım senden başkalarıda aracı oldu ama hiç pas vermiyo:) İstanbulluyuz ya o yüzden sanırımkaydirigubbakcemile2

didemcim hayırlı olsun aldıkların canım benim,
tuğçe çok geçmiş olsun dikkat et kendine,
şirvan boğaz için elma sirkesi içebilirsin çok az iyi geliyo didem daha iyi bilir tabi..................
bende kocişe kızmıştımya bu gün kkdan kızlarla buluşacaz dedim,bizimki bi sinirlendi erkek flnda gelir olabilir nasıl güveniyosun diye heheheh sizin kocişler iyi valla,benimkinin arada böle kıskançlıkları tutar..................

kızlar havalar çok soğuk.özellikle çalışan arkadaşlar kat kat giyinin.bol meyve yiyin.uygun bitki çayları için.iyüksel daha yeni iyleşti.kızcağız baya çekti.
ben çatlamalarA KARŞI ŞU AN BEBEK BADEM SÜTÜ KULLANIYORUM.iyi gibi geliyor.zeytinyağını kullanmak istiyorum ama bana çok kokuyo.benim mide hala normalleşemedi.

ben eşime açıkcaşı fazla anlatmıyorum,, ona saçma geldi...
erkekler de girer , bayanım der yazar diyor duruyor,,, sizde herşeyinizi paylaşıyorsunuz dedi birkaç sefer... bende bahsetmiyorum..

ama akşamları girdiğimde sizlerle yazıştığımı biliyor,,,, açıkcası buluşmayı da söylemedim.. söylemeyide düşünmüyorum...

öyle herşeyde eşe söylenmezkii ... biraz sırlarınız olsun

bebişin kız olsaydı şirvan oğluma alıp cadı kaynanalık yapardım ama şansın varmış hadi yine iyisin naniknanik bu nisan anaları böyle tembelken sen yine bana kalırsın şekerim :jeyyar: (gaza gelirler mi sence ??? )

göğüslerdemi çatılyo ya:uhm:

ben daha öncde kullanmadım çatlamamıştı. şimdide kullanmıyom ona güvenerek.

hadi bakalım buyur bide burdan yak!! ya onlardamı çatlıyooo!! eee nolcak böyle sümsük sümsük göğüslerimiz mi olcak zaten sarkacaklar ee bide çatlarlarsa (

bu arada didemcim aldıkların hayırlı olsun..allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. ama istanbul bence gezmeye gelmişsen alışveriş için falan güzel, ama yaşamak için hiç uygun değil!! hayat burada hem çok pahalı hem günlük stresi çok fazla..günde 5 saatimi okula gidip gelmek için harcıyorum, okulun olduğu yerdeki evler çok pahalı çünkü.. eskişehirliyim ve inan orada hayat daha kolay..

ya bu msn e nasıl ulaşıyorsunuz yaaaa biri bana şu işi bi anlatsınnnn!

aprillllllllllllllllllll istanbulu izmirli ayırmam ben ıhhhhhhhhhhhhhh

ekledim bana msnin kapalı

didem hoş geldin canım.41 kere maşallah. güle güle kullansın Demir Bey,
tuğçe sanada geçmiş olsun canım
s-ebru sanada hayırlı olsun

benimde kasılmalar 17. haftada başladı hala arar ara oluyo ama takip ediyorum düzenli değil. benimde sağ ya da sol tarafta oluyo. gidicem yaptırcam en sonunda bi idrar testi. olmıcak böyle şüpheyle

canım benim de aynen çok ağrıyo. ama yürüsem de yürümesem de ağrıyo. inanın çok zor durumdayım.

canım benim de sol göğsüm çatladı. damarlar da beirdi ama bunlar kırmızı mor arası,bariz çatlak. yağ sürdüm ama her gün değil. inşallah karnım o kadar çatlamaz.

didemcim öncelikle aldıklarını iyi günlerde kullan inşallah.
ben de bugün eminönüne gittim. eşimin işi varmış takıldım peşine.
ama ben çin pazarını bulamadım. sana ben tarif etmiştim hatırlarsan. ama burda okuduğumdan hatırladığımı yazmıştım. gittim bulamadım. bi anlatsan sen bana tekrar olur mu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…