etoprak özel mesajını açda senide ekleyelim
özel mesajını açmak için profil sayafna gir, mesaj ayarlarına gel ordan bulursun
valla ben bu buluşma meselesini ilk söylediğimde eşim bana inanmamıştı.. şimdide aklına geldikçe dalga geçiyo, yuvarlak bi masanın etrafında bir sürü koca göbek deyip deyip gülüyoooo, aslında bozuluyorum ama kafada canlandırınca cidden garip oluyo!! ama kıskanmıyo hiç çünkü ben inşaat müh. üm zaten etrafımda hep erkekler vardı ve kendimi her zaman korudum.. ama yinede yakın bi yerlerde olur heralde çünkü seni ben bırakırım sonrada almaya gelirim dedi..
valla ben sizden heyecanlıyım bu buluşma konsuunda kızlar. elimde olsa hemen damlayacam. kızma ama banada çok komik geliyo etoprak. göbişli göbişli hanımlar:roflol:
nasıl tanıycam derdiniz olmayacak en azından hehehe
bursasu ben sütyen takmayınca kendimi , eski dönemlerde olan ana tanrıça heykelleri varya onlara benzetiyom. zaten büyükler takmayınca taa göbeğime iniyolar-tatlicadiarzu-
bebişin kız olsaydı şirvan oğluma alıp cadı kaynanalık yapardım ama şansın varmış hadi yine iyisin naniknanik bu nisan anaları böyle tembelken sen yine bana kalırsın şekerim :jeyyar: (gaza gelirler mi sence ??? )
hadi bakalım buyur bide burdan yak!! ya onlardamı çatlıyooo!! eee nolcak böyle sümsük sümsük göğüslerimiz mi olcak zaten sarkacaklar ee bide çatlarlarsa(
bu arada didemcim aldıkların hayırlı olsun..allah sağlıkla mutlulukla kullanmayı nasip etsin.. ama istanbul bence gezmeye gelmişsen alışveriş için falan güzel, ama yaşamak için hiç uygun değil!! hayat burada hem çok pahalı hem günlük stresi çok fazla..günde 5 saatimi okula gidip gelmek için harcıyorum, okulun olduğu yerdeki evler çok pahalı çünkü.. eskişehirliyim ve inan orada hayat daha kolay..
ya bu msn e nasıl ulaşıyorsunuz yaaaa biri bana şu işi bi anlatsınnnn!
merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyordum.tanışmak bu güne kısmetmiş.sat 25 haziran doğum tarihi 1 nisan bir kız bebek bekliyorum.
Canım bende msn adresimi sana gönderdim:)şirvan sana da gönderdim msn adresimi ama özel mesajların kapalıymış.. benim resmim vardı msn de en azından cumartesi ben tanımasam bile sen beni tanırdın :))))
huzur hoşgeldin aramıza, faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize :))
didemcim hayırlı olsun aldıkların canım benim,
tuğçe çok geçmiş olsun dikkat et kendine,
şirvan boğaz için elma sirkesi içebilirsin çok az iyi geliyo didem daha iyi bilir tabi..................
bende kocişe kızmıştımya bu gün kkdan kızlarla buluşacaz dedim,bizimki bi sinirlendi erkek flnda gelir olabilir nasıl güveniyosun diye heheheh sizin kocişler iyi valla,benimkinin arada böle kıskançlıkları tutar..................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?