2009 Nisan Anneleri buraya

etoprak özel mesajını açda senide ekleyelim
özel mesajını açmak için profil sayafna gir, mesaj ayarlarına gel ordan bulursun

valla ben bu buluşma meselesini ilk söylediğimde eşim bana inanmamıştı.. şimdide aklına geldikçe dalga geçiyo, yuvarlak bi masanın etrafında bir sürü koca göbek deyip deyip gülüyoooo, aslında bozuluyorum ama kafada canlandırınca cidden garip oluyo!! ama kıskanmıyo hiç çünkü ben inşaat müh. üm zaten etrafımda hep erkekler vardı ve kendimi her zaman korudum.. ama yinede yakın bi yerlerde olur heralde çünkü seni ben bırakırım sonrada almaya gelirim dedi..

kızlar tavan yapmışız maşallah
benimde karnım çok ağrıyor ayıptır sölemesi ishal olmuşum ya evet şemsamer benim göğsüm çizgi çizgi olmuş ama derim şirvan derinin altındaki damar başka onu ayırt edebiliyorum yani
bu ince çizgi deride böle mor çizgi ince
diyorum ya göğüslerim yer çekimi kanuna daha fazla dayanamadı
sakın sütyen takmayı ihmal etmeyin kızlar benim kesin ondan oldu çünkü ben evde sütyen takmam

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyordum.tanışmak bu güne kısmetmiş.sat 25 haziran doğum tarihi 1 nisan bir kız bebek bekliyorum.

aramıza hoşgeldin huzur85 umarım sende bizim gibi burda çok iyi vakit geçirirsin :)
bu arada didemcim unutmadan yazayım demir bebeğe aldıkların hayırlı olsun Allah giydirmeyi nasip etsin cnm

valla ben sizden heyecanlıyım bu buluşma konsuunda kızlar. elimde olsa hemen damlayacam. kızma ama banada çok komik geliyo etoprak. göbişli göbişli hanımlar:roflol:
nasıl tanıycam derdiniz olmayacak en azından hehehe

bursasu ben sütyen takmayınca kendimi , eski dönemlerde olan ana tanrıça heykelleri varya onlara benzetiyom. zaten büyükler takmayınca taa göbeğime iniyolar-tatlicadiarzu-

kızlar biraz önce kkda okudum doğumdan önce 20 gün boyunca sıcak suya karanfil atıp içince doğum kolay oluyomuş ben deniycem valla bilginize...............................

bakın meajım 1 sayfayı doldurdu nerdeyse hemen ilerleyecek sayfa:)
kızlar sabah ilk dişçiye gittik eşimle. benim 20 likler baya canımı yakıyordu. arada alkolsüz gargaralarla gargara yapmamı ve yumuşak fırça kullanmamı önerdi.

sonra eminönü gittik. baya bi yürüdüm. bebek şekeri falan bakarım dedim ama çin pazarını bulamadım yaa.
kendime hastane çantası aldım. burada bi anne almış resmini koymuş hoşuma gitmişti. görünce aldım. hem hastane çantası hem de doğumdan sonra bebek çantası olarak kullanılabilir. şık bişey. ben son zamanlarda annelerde klasik bebek çantaları yerine böyle büyük kol çantası tarzı çantalar görüyorum.

kendime bi eşofman altı bir de pijama takımı aldım ama galiba çok büyük almışım değiştiricem.
bi de mothercare de bodylerde indirim var. 6-9 ay arası 7li paket 28.90 dı ondan da aldım bi tane

kızlar bacak eklemlerim ve tam bacak arasındaki kemiklerim çok ağırıyo. zar zor yürüdüm. didemin dediği gibi paytak paytak. biraz yürünce azalıyo. oturup tekrar kalkınca felaket bi şekilde başlıyo.
sanırım ben de c.tesi havuzlu hana gidip alışverişimi tamamlıycam. daha sonra çıkamam gibi geliyo.

bide eski montlarım hiç olmuyo bana göbekten kapanmıyo. hava da çok soğuk zar zor kapatabiliyoken sıkı sıkı giyinip giderim diyorum:))

:roflol::roflol:kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok güldürdün beni ya aaaa

yok güzelim bunlar gaza maza gelmez......
cumartesi günü msn adreslerini tek tek veririm sana .... sen üzme tatlı canını :1hug:

şirvan sana da gönderdim msn adresimi ama özel mesajların kapalıymış.. benim resmim vardı msn de en azından cumartesi ben tanımasam bile sen beni tanırdın :))))

huzur hoşgeldin aramıza, faydalı olabiliyorsak ne mutlu bize :))

bu arada selinay sen kiminen buluştun ankarada ancuğum, bizden habersizz haaaCADIARZU

Canım bende msn adresimi sana gönderdim:)

Şemşamer Selinay Ankarada kimle buluştu ki!
Bak benimde haberim yok!!!:)))kaydirigubbakcemile

yazmışta . sanırım şaka yaptı kocişine, bende kendisine yapıyom-tatlicadiarzu-

huzur hoşgeldin.kızın hayırlı olsun.
didem bebişine aldığın herşey hayırlı olsun.
benim göbek ve göğüs çok büyümedi.benim kaşıntı problemim olmuştu ya o zaman kullandığım ilçalardan herlade şimdi derim çok kurudu ve dökülüyo.ama çatlama görmedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…