2009 Nisan Anneleri buraya

Canım bende msn adresimi sana gönderdim:)

Şemşamer Selinay Ankarada kimle buluştu ki!
Bak benimde haberim yok!!!:)))kaydirigubbakcemile

teşekkür ederim canım, ekledim senide.. ayrıca bursasu ve şemşameri de ekledim.. şuan msn im açık ama çevrimdışı göster modunda çünkü tez hocam online msnde :)))

merhaba arkadaşlar uzun zamandır sizleri takip ediyordum.tanışmak bu güne kısmetmiş.sat 25 haziran doğum tarihi 1 nisan bir kız bebek bekliyorum.

hoşgeldinnn

ay ne cok konuşmuşsunuz maşşalah

hadi ben cıktım
konuşun siz ben yarın okurum öptüm................

bu arada selinay sen kiminen buluştun ankarada ancuğum, bizden habersizz haaaCADIARZU

Canım bende msn adresimi sana gönderdim:)

Şemşamer Selinay Ankarada kimle buluştu ki!
Bak benimde haberim yok!!!:)))kaydirigubbakcemile

birazdan acarım özel msj alalını

kocişi kandırdım çok kızdı heheh ama belli olmaz bi gün buluşuruz ankaralılar neden olmasın...................................................

Selinay bizim neyimiz eksik tabi buluşuruz üstelik hepimiz aynı yakada oturuyoruz heheheheheh

bursasu neye alındın öyle ,,,,

biz burda hepimiz birbirimize takılıyoruz.. ..

hamilelik seni alıngan yaptı herhalde......

kırdıysam- özür dilerim.....

bilmeyenler için - msn de takıldım , o kırıldı herhalde,, kapattı gitti.

Herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum kızlar. Kendinize ve bebişlerinize iyi bakın by by

kızlar benim yazdıklarım arada kaynadı galiba.tekrar sorayım. bana eminönünde çin pazarını tarif edebilecek olan var mı.
bugün gittim kurukahveci mehmet efendi nin yanındaki sokaktan girdim.orada sardum hiç duymadık dediler.yalnış yan sokağamı girdim acaba

kıvırcık canım 53 ile basladım 60 oldum::)))

selinay ne kocan var behhhh türk filmi cekmiş resmen valla aklıma gelmezz ama belli kıskancÇ:::::))))

e toprak demek topragımsın eskişehirli:::)))

aliye cin pazarı için kapalıcarsıdan gir yukarıdan cık cıkınca 3. sag sokaga sap pasajın üzerinde cin pasajı falan yazmıyooo büyük bir pazar ama kime sorsan sölüyoo cok katlııı bir yer

huzur canımhosgeldin

bursasu , megülll canım tesekkür ederim, darısı sizlerin basına insallah

mısır çarşısı demek istedin değil mi canım? çıktığım kapıda tam karşıma sol köşede kurukahveci mehmet efendi çıkıyo. o sokağa giriyorum ve sağdaki 3. sokağa sapıyorum. o sokaklar çok dar dimi. çok aada kalıyo. heralde ondan kaçırdım

etoprak ve april banada msj atın msn adresinizi

Canım özelden yazdım

aliye sanırım kurukahvecinin önündeki sokağı takip edince sağdan 3. sokak gibi zaten oralarda hep o tarz dükkanlar var. Bence yılbaşından sonra git çünkü bu ara yılbaşı üzeri hem kalabalık olur hamile hamile allah korusun çarpalar falan göbüşe, hemde fiyatlar farklı olur. Oralarda yılbaşı süsü de satılıyo ya...

benim 50 mg yükleme sonucu 174 çıktı yarın 100 mg yapılıcak
nasıl bir diyet verildi bu sorunla karşılaşanlara

sabah: 1 bardak diyet süt
3 ince dilim kepek ekmeği
2 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
domates,salatalık(yağsız)
kuşluk: 1 porsiyon meyve

öğle : 1 kase çorba
4 yemek kaşığı sebze yemeği
salata
3 ince dilim kepek ekmeği veya 6 kaşık pilav

ikindi: 1 dilim ekmek
1 porsiyon meyve
1 kbrit kutusu kadar beyaz peynir
akşam: 4 yemek kaşığı sebze yemeği
4 yemek kaşığı kurubaklagil
3 dilim ekmek
salata
1 su bardağı yoğurt
gece: 2 porsiyon meyve

yok canım su camı nin yanında hani meshur carsı
işte tv lere falan cıkan

kapalı ya üstü ondan kapalıcarsı dedim
ordan asagıdan gir hiç sapma dümdüz yukarı cık mehmet efendi orda değil
o tarif işe yaramaz

neyse cık carsıdan 3. sag sk
dar değil sk oldukca genişşş

bu arada şekerli herşey yasak....aklınıza ne geliyorsa....sütlü muhallebiler bile,çikolata,bisküvi,hamurişleri.....meyvelerden elma,greyfurt,armut tercih et.....portakal ve mandalina şekerli olanlar arasında.....geçmiş olsun şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…