2009 Nisan Anneleri buraya

kızlar diyet bu mu.ben bu kadar yesem hergün Allah derim.benim şeker yüklemem henüz yapılamdı ama bu haftadan sonra isetr heralde doktorum.hayırlısı bakalım nasıl çıkacak.

rumelili çok tşk ederim zor bir diyet değil hatta neden o kadar çok ekmek varki bide tatlı hiç yiyemiyormusun izin yokmu hiç

didemcim tekrar teşekkür ederim.
aprilcim senin dediğin gibi önündeki sokaktan gitçem. kahveci tam köşe ya ben çarşıdan çıktım dümdüz karşıya o sokağa girdim. orada 3. sokağa baktım. anladım ne tarafa gidiceğimi. haklısın canım baya kalabalıktı. ama ben yürümekte çok zorlanıyorum. daha sonra gidemezsem diyorum. ama belki de sonraya bırakırım kar falan olursa. tekrar teşekkürler canım

kızlar diyet bu mu.ben bu kadar yesem hergün Allah derim.benim şeker yüklemem henüz yapılamdı ama bu haftadan sonra isetr heralde doktorum.hayırlısı bakalım nasıl çıkacak.

canım çokmu sence anlamadım ama yinede kasıyor...senağlama

rumelili çok tşk ederim zor bir diyet değil hatta neden o kadar çok ekmek varki bide tatlı hiç yiyemiyormusun izin yokmu hiç

ekmek çok evet ama bende yemiyorum o kadar....tatlıya izin yok sonunda insülin var çünkü

bide dikkaet ettimde et ürünleri yok hiç

et ürünleri var ama bu diyette yağda yasak olduğu için kırmızı et tüketme.tavuk,hindi balık,kurubaklagil yemediğin zaman 3 köfte kadar et,balık yiyebilirsin...

CANLAR HERKESE İYİ AKŞAMLAR DİLİYORUM.....

BUGÜNLÜK BENDEN BU KADAR .....

ARANIZDA KIRDIKLARIM VARSA KUSURA BAKMAYIN ....(özellikle bursasu)

ben hamile kaldığımı öğrendiğim zaman beslenme uzmanına gitmiştim rumelili eti özellikle üstüne basa basa yememi söylemişti kırmızı eti özellikle ki hiç sevmem ama yedim ızgara şeklinde tabi bebek için önemli dedi kurubaklagil onların yerini tam doldurmaz demişti tabi ben gittim beslenme uzmanına ama çukulatadan ve tatlıdan vazgemedim abarttım hatta

selamlar... herkes iyidir inş.
didemcim güle güle kullnasın DEMİR:)
huzur hoşgeldin
rumelili teşekkürler diyet için... ben haftaya olcam 100gr.. bakalım nolcak...
havuzlu han a biran önce ben de gitmeliyim... bu arada tetanoz ikinci doz oldum bugün neyse ki ilkindeki hemşire deildi.... tam o yapacaktı beklerken ebe yaptı saolsun:)

çıkan arkadaşlar Allah a emanet olun... ben yetişene kadar çkmalar başladı.. neyse artık iyi akşamlar.....

rumelili canım benim iştah ve mide sorunum var.malesef hergün zorla bişeyler yiyorum.o yüzden listede yazılanlar bana çok geldi.tatlı da yemiyorum.ama bazen canım börek çekiyor.tek sıkıntım o olur heralde şeker yüksek çıkarsa.

bizde bu gun olucaz tetanoz aşımızın .dozunu
bu gun erken cıkıcam en geç 15:00 gibi

günaydın nisan anneleri..................
sıcacık bir gün diliyorum....

memleketin soğundan herkeze sıcacık bi selam arkadaşlar. hepinize , tatlı, huzurlu, sağlıklı bir gün diliyoruma.s.

eda ikimizden başka kimse yok topikte, korkma sakın emi ben burdayımsüprizzzzz

selinay ayarlayın tabi anacım, hatta şöyle şubat tatilinde felan ayarlayın (belkim ben bile gelirim)hihoyyyt

günaydın güzel nisan anneleri ;
herkese sağlıklı iyi bir gün geçirmenizi dilerim....

ben bugün biraz kötüyüm,,,, dünden beri portakal suyu içmekten, ağaçı çıkacak içimde,,,,
bugün bir halsizlik var üstümde.... çalışırkende hiç çekilmiyor....
evde olsamda yatsam keşke....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…