kocişi kandırdım çok kızdı heheh ama belli olmaz bi gün buluşuruz ankaralılar neden olmasın...................................................
ayol kim kiminle buluşmuş noluyo yaaaaa niye bizim haberimiz yok kaydirigubbakcemile
şenay sen kaç kilo aldın toplam canım ,bi ikiz annesi olarak............................
şen_aycım yok buluşan muluşan. hem buluşsak ankaralı ikiz annesini çağırmadan buluşur muyuz.:lepi:
şen_aycım yok buluşan muluşan. hem buluşsak ankaralı ikiz annesini çağırmadan buluşur muyuz.:lepi:
hele beni bi çağırmayın bütün hamişlik hormonlarımı üstünüze püskürtürümmmm:))))))))))))
sorma tatlım yaa 15 kilo aldım((( üstelik zaten ben şişko olarak başladım hamişliğe sinan bey toplam 15 al dedi ben daha şimdiden 15 aldım:icecream:
hele beni bi çağırmayın bütün hamişlik hormonlarımı üstünüze püskürtürümmmm:))))))))))))
hiç riske girmeyiz senin hormonlar bizim iki katımızdır şimdi. sensiz olmaz canım.
hem biz ankaralı hamişler kaç kişiyiz ki zaten .
glnm-kvrck, selinay, sen, ben, tuğce,kızlar hatırlatsanıza başka kimler ankaralıydı.:uhm:
Canım senin kaç haftalık bebişinüzülme canım bende 13 kilo aldımama elimde değil öyle çok yemiyorum ama yinede alıyorum anlamadım ben bir türlü
bebeklerimiz sağlıklı olsunda ...
Canım aynen benim kocişte öyleselinay ya benim koçişte seninki gibi diyo ya buluşmadan bahsedinse. biz buluşmaya kalksak bu adamları nasıl ikna edeceğiz yahu.
olmadı onlarda yan masada buluşsun. kıskançlar noolcak.Çok üzgünüm çoookklava:
Canım senin kaç haftalık bebişin
Takvimin yokta o yüzden sordum..-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?