2009 Nisan Anneleri buraya

geçmiş olsun orkadaşlar.
kızlar taze sıkılmış portakal suyunun bekleme süresi ne kadardır. akşamdan sıksam koysam sabaha kadar vitaminler ölür müCADIARZU

hele beni bi çağırmayın bütün hamişlik hormonlarımı üstünüze püskürtürümmmm:))))))))))))

hiç riske girmeyiz senin hormonlar bizim iki katımızdır şimdi. sensiz olmaz canım.

hem biz ankaralı hamişler kaç kişiyiz ki zaten .

glnm-kvrck, selinay, sen, ben, tuğce,kızlar hatırlatsanıza başka kimler ankaralıydı.:uhm:

sorma tatlım yaa 15 kilo aldım ((( üstelik zaten ben şişko olarak başladım hamişliğe sinan bey toplam 15 al dedi ben daha şimdiden 15 aldım:icecream:

üzülme canım bende 13 kilo aldım ama elimde değil öyle çok yemiyorum ama yinede alıyorum anlamadım ben bir türlü
bebeklerimiz sağlıklı olsunda ...

şemşamer sen nerdeydin ankara ya yakın bi yerlerdeysen sanada uyan bir zamanda toplanalım çok ağırlaşmadan.

Benimde aklıma gelen yok
Ankaralılar bu kadarız heraldekaydirigubbakcemile5

günaydın arkadaşlar. Ama ozaman İstanbul için de bir ikiz annesi arıyoruz. Kıskandım ben. Ne güzel birşeydir ikiz annesi olmak. Biz hamilelerin gözünde bile farklı bir yere sahipsin. Allah sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.

selinay ya benim koçişte seninki gibi diyo ya buluşmadan bahsedinse. biz buluşmaya kalksak bu adamları nasıl ikna edeceğiz yahu.

olmadı onlarda yan masada buluşsun. kıskançlar noolcak.Çok üzgünüm çoookklava:

Canım aynen benim kocişte öyleklava:
Gerçi onun sizden haberi yokkaydirigubbakcemile3
Bahsetmedim hiç

ben geldim ancak okudum yazılanları yoksa 1 saattir burdayım,güzel birgün olsun inşallah hepimize,ay bebişlerimizede tabikiiii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…