Canım aynen benim kocişte öyleklava:
Gerçi onun sizden haberi yokkaydirigubbakcemile3
Bahsetmedim hiç
günaydın arkadaşlar. Ama ozaman İstanbul için de bir ikiz annesi arıyoruz. Kıskandım ben. Ne güzel birşeydir ikiz annesi olmak. Biz hamilelerin gözünde bile farklı bir yere sahipsin. Allah sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.
şemşamer sen nerdeydin ankara ya yakın bi yerlerdeysen sanada uyan bir zamanda toplanalım çok ağırlaşmadan.
ya kızlarrr ankaralılardan oda yada yatak alan oldumu ben oda istiyorum ama masraflarımızda çok riske girdi biraz benim oda hayali benim bi arkadaşım ulustan 1500 e almış peşin para
geçmiş olsun orkadaşlar.
kızlar taze sıkılmış portakal suyunun bekleme süresi ne kadardır. akşamdan sıksam koysam sabaha kadar vitaminler ölür müCADIARZU
Canım ben sadece beşik alacağım ama onada bakamadık henüz..
Biz ağırdan alıyoruz ama ben daha çok ağırlaşınca ne yapacağım onu bilmiyorum..-tatlicadiarzu-
hayırdır kızlar ne oldunuz böyle,,,
dün hepiniz burdaydınız... şimdi kimsecikler yok...
bir şenay var... kız yoksa senmi kaçırdın bunları :))))
günaydın arkadaşlar. Ama ozaman İstanbul için de bir ikiz annesi arıyoruz. Kıskandım ben. Ne güzel birşeydir ikiz annesi olmak. Biz hamilelerin gözünde bile farklı bir yere sahipsin. Allah sağlıklı bir şekilde evlatlarını kucağına almayı nasip etsin.
Şirvancım herşeyin fazlası zarardır. bi anda o kadar yüklenme istersen. bide greyfurt, limon felan karıştırıp iç. dah öncede demiştim , greyfurtu ilaçla almayın sakın.
hakikaten bu mobilya,beşik işlerini iyiden iyiye düşünmemiz lazım bencede...haftalar çabuk ilerliyor....bizde haftasonu küçük bir dolap bakmayı düşünüyoruz kızımın eşyaları için...parkyatak gibi olacak bizim beşiğimiz ama onunda birsürü eşyası olacak...siz evde nereye koyacaksınız oda almayanlar...fikirleri bekliyorum(ama kendi dolabını boşalt demeyin bize yetmiyor:)) )
ayy sölemesi ayıp ama sölicem nede olsa biz bizeyiz. benim hiç tuvalet problemim olmadığı halde iki üç gündür makattan kan geliyor birer damla doktoruma sölemeye çekiniyorum bakıcak diye off sankidoğumda görmücek ya ama duyduğuma göre hamilelikte çok zararlıymış yani normal doğumda daha kötü olabiliyormuş. ya napıyım sizce didem bunun için doğal bi receten varmı aklıma zeytinyağı geldi yumuşatırmı acaba :a015:
KIZZ sende istanbuldasın sen neden gelmiyorsun bakalım buluşmaya.. sengözlerimebaksanab
kızlar benim moralim çok bozuk dün ayrıntılı ultrasona girecektim ama son anda benim gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanının erkek olduğunu öğrendim eşim hiç istemiyor. kasığına kadar açıyor adam görcek diyor aslında dinende sakıncası doktor sonuçta ama eşimide huzursuz etmek istemiyorum. kaydirigubbakcemile bütün hastaneleri aradım hepsininki erkek ay çıldırıcıyıımmm -tatlicadiarzu- didemsen girmişmiydin kızlar girmesek nolur yaa sart mı yani bebekte bi problem çıkarsa (allah korusun) müdahale edebiliyorlarmı yoksa bebeği alıyorlar ay allahım korusun. yani eğer anne karnında bir müdahale söz konusuysa erkek filan dinlemicem yaptırcam diğer türlü yaptırmayı düşünmüyorum :a015: anadolu yakasında oturanlar bayan radyoloji uzmanı ulabildiniz mi ve fiyatı ne kadar ben bi tane buldum o da 375 ytl dedi :a015:
KIZZ sende istanbuldasın sen neden gelmiyorsun bakalım buluşmaya.. sengözlerimebaksanab
kızlar benim moralim çok bozuk dün ayrıntılı ultrasona girecektim ama son anda benim gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanının erkek olduğunu öğrendim eşim hiç istemiyor. kasığına kadar açıyor adam görcek diyor aslında dinende sakıncası doktor sonuçta ama eşimide huzursuz etmek istemiyorum. kaydirigubbakcemile bütün hastaneleri aradım hepsininki erkek ay çıldırıcıyıımmm -tatlicadiarzu- didemsen girmişmiydin kızlar girmesek nolur yaa sart mı yani bebekte bi problem çıkarsa (allah korusun) müdahale edebiliyorlarmı yoksa bebeği alıyorlar ay allahım korusun. yani eğer anne karnında bir müdahale söz konusuysa erkek filan dinlemicem yaptırcam diğer türlü yaptırmayı düşünmüyorum :a015: anadolu yakasında oturanlar bayan radyoloji uzmanı ulabildiniz mi ve fiyatı ne kadar ben bi tane buldum o da 375 ytl dedi :a015:
CANIM benim medical parkt- Göztepedeki kendi doktorum yaptı. Mine Kaymakçı :
35 ytl muayene ücreti - 192 ytl de ayrıntılı ücreti vedim. bilgin olsun diye yazdım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?