2009 Nisan Anneleri buraya

çok teşekkür ederim şekerim teveccühünüz ama inan iki katı kadarda zor hamile olduğumu 10. gün falan öğrendim öğrendiğim günde kremlenmeye yağlanmaya başladım 3. ay süprizzzzzzzzzz 9 aylıkmışım gibi koca koca çatlaklar zaten okadar ağır hissediyorumki anlatamam ama o muhteşem sonucu bilmek ve beklemek bütün olumsuzluklara amaaaaaaaaaaaaaaan anne olcam ben olacak tabi böyle şeyler demek için yetiyorda artıyor zaten bütün anneler böyle hissetmese bu zorluklara katlanmamız imkansız

şemşamer sen nerdeydin ankara ya yakın bi yerlerdeysen sanada uyan bir zamanda toplanalım çok ağırlaşmadan.

yozgattayım canım. şubat tatilinde ankara yapmayı düşünüyorum ya bakalım . hava durumna bağlı.
benim eşimde duysa kesin, delimisin cinlimisin, tanımadığın insanlara nasıl buluşacaksın, der.
onunda sizden haberi yok.

ya kızlarrr ankaralılardan oda yada yatak alan oldumu ben oda istiyorum ama masraflarımızda çok riske girdi biraz benim oda hayali benim bi arkadaşım ulustan 1500 e almış peşin para

ya kızlarrr ankaralılardan oda yada yatak alan oldumu ben oda istiyorum ama masraflarımızda çok riske girdi biraz benim oda hayali benim bi arkadaşım ulustan 1500 e almış peşin para

Canım ben sadece beşik alacağım ama onada bakamadık henüz..
Biz ağırdan alıyoruz ama ben daha çok ağırlaşınca ne yapacağım onu bilmiyorum..-tatlicadiarzu-

hakikaten bu mobilya,beşik işlerini iyiden iyiye düşünmemiz lazım bencede...haftalar çabuk ilerliyor....bizde haftasonu küçük bir dolap bakmayı düşünüyoruz kızımın eşyaları için...parkyatak gibi olacak bizim beşiğimiz ama onunda birsürü eşyası olacak...siz evde nereye koyacaksınız oda almayanlar...fikirleri bekliyorum(ama kendi dolabını boşalt demeyin bize yetmiyor:)) )

geçmiş olsun orkadaşlar.
kızlar taze sıkılmış portakal suyunun bekleme süresi ne kadardır. akşamdan sıksam koysam sabaha kadar vitaminler ölür müCADIARZU

canım sorduğun iyi oldu. valla dün akşam eşim sağolsun bir sürahi sıkmış,, bol bol iç diyor bana .... akşam yeteri kadar içtim... sabahta işe gelirken getirdim.

vitamini kaçtı mı bilmiyorum....

birde portakal suyunun gaz yaptığını duydum ,,, doğruluk payı varmı acaba ?

hayırdır kızlar ne oldunuz böyle,,,
dün hepiniz burdaydınız... şimdi kimsecikler yok...

bir şenay var... kız yoksa senmi kaçırdın bunları :))))

Canım ben sadece beşik alacağım ama onada bakamadık henüz..
Biz ağırdan alıyoruz ama ben daha çok ağırlaşınca ne yapacağım onu bilmiyorum..-tatlicadiarzu-

benimde bütün derdim dahada ağırlaşıp hiç dolaşamamak zaten yatak istirahatleri yüzünden iki haftadır falan biraz dolaşabiliyorum şimdide erken doğum riski başladı 15 dk fazla yürüyemiyorum dinlenmem gerekiyo o yüzden telaşlıyım oda alan arkadaşım 7 aylık aldığı mağazadan geç kalmışınız daha önceden alıyolar demiş

Şirvancım herşeyin fazlası zarardır. bi anda o kadar yüklenme istersen. bide greyfurt, limon felan karıştırıp iç. dah öncede demiştim , greyfurtu ilaçla almayın sakın.

KIZZ sende istanbuldasın sen neden gelmiyorsun bakalım buluşmaya.. sengözlerimebaksanab

kızlar benim moralim çok bozuk dün ayrıntılı ultrasona girecektim ama son anda benim gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanının erkek olduğunu öğrendim eşim hiç istemiyor. kasığına kadar açıyor adam görcek diyor aslında dinende sakıncası doktor sonuçta ama eşimide huzursuz etmek istemiyorum. kaydirigubbakcemile bütün hastaneleri aradım hepsininki erkek ay çıldırıcıyıımmm -tatlicadiarzu- didemsen girmişmiydin kızlar girmesek nolur yaa sart mı yani bebekte bi problem çıkarsa (allah korusun) müdahale edebiliyorlarmı yoksa bebeği alıyorlar ay allahım korusun. yani eğer anne karnında bir müdahale söz konusuysa erkek filan dinlemicem yaptırcam diğer türlü yaptırmayı düşünmüyorum :a015: anadolu yakasında oturanlar bayan radyoloji uzmanı ulabildiniz mi ve fiyatı ne kadar ben bi tane buldum o da 375 ytl dedi :a015:

ayy sölemesi ayıp ama sölicem nede olsa biz bizeyiz. benim hiç tuvalet problemim olmadığı halde iki üç gündür makattan kan geliyor birer damla doktoruma sölemeye çekiniyorum bakıcak diye off sankidoğumda görmücek ya ama duyduğuma göre hamilelikte çok zararlıymış yani normal doğumda daha kötü olabiliyormuş. ya napıyım sizce didem bunun için doğal bi receten varmı aklıma zeytinyağı geldi yumuşatırmı acaba :a015:

Şirvancım herşeyin fazlası zarardır. bi anda o kadar yüklenme istersen. bide greyfurt, limon felan karıştırıp iç. dah öncede demiştim , greyfurtu ilaçla almayın sakın.

canım zaten doktorlarda diyor abartmayın günde 1 portakal yetermiş c vitamini için. zaten portakal ve mandalinada şeker yüksek olduğu için çok abartmamakta fayda var yani vben böle diyorum ya günde 3 tane portakal yiyorum. önceleri yarım zor yerdim. şimdi acayip canımçekiyor. -tatlicadiarzu-

canım benımde evımde cocuk odası yok bebegın kıyafetleri için gecen hafta oturma odamda 2 cekyat var birinin altında hediye gelen eşyalar vardı(dügünden) onları sandıga attım sandıgıda zor kapttım zaten yarım doluydu dantel falan
şimdi 1 cekyatım altını bebege ayırdım yeter o kadar

oy canım gecmiş olsun ama doktorunu ara hemen bence dikkat et ...........

kendini halsiz yorgun hisseden arkadaşlar gecmiş olsun ..................

kızlar benımde gögüslerim baya şişti ve karardılar eşim diyor ne oldu bunlara delikafaduldenböyleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bide cok kaşınıyorlar

Canım sen böyle düşünüyorsun ama doğumu nasıl yapacaksın:1shok:
Ayrıntılıya gittim ben, sadece göbekten bakıyo doktor..
Bende çekinirim ama iş sağlığam gelince insan çekinmiyo
Eğer için rahat değilse git derim ben..
Huzursuz olacaksan doğuma kadar yani
Ben gittim içim rahatladı :)kaydirigubbakcemile2

CANIM benim medical parkt- Göztepedeki kendi doktorum yaptı. Mine Kaymakçı :
35 ytl muayene ücreti - 192 ytl de ayrıntılı ücreti vedim. bilgin olsun diye yazdım....

bu arada c.tesi buluşmaya gelen arkadaşlar bebeğinizin dosyasını da getirin... (kadıköy rıhtım saray muhallebicisi -saat 14:00 de 2.kat )

birbirimizle karşılaştırma yaparız....

gerçi şuan kimler geliyor onuda bilmiyorum ama....

e_toprak ve ben kesin .... diğerleri s_ebru / eda_edanur/geda/ çiçekçiçek gelirim diyenlerdi.

çiçek gelemez herhalde evi taşıyor , ya diğerleri...............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…