KIZZ sende istanbuldasın sen neden gelmiyorsun bakalım buluşmaya.. sengözlerimebaksanab
kızlar benim moralim çok bozuk dün ayrıntılı ultrasona girecektim ama son anda benim gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanının erkek olduğunu öğrendim eşim hiç istemiyor. kasığına kadar açıyor adam görcek diyor aslında dinende sakıncası doktor sonuçta ama eşimide huzursuz etmek istemiyorum. kaydirigubbakcemile bütün hastaneleri aradım hepsininki erkek ay çıldırıcıyıımmm -tatlicadiarzu- didemsen girmişmiydin kızlar girmesek nolur yaa sart mı yani bebekte bi problem çıkarsa (allah korusun) müdahale edebiliyorlarmı yoksa bebeği alıyorlar ay allahım korusun. yani eğer anne karnında bir müdahale söz konusuysa erkek filan dinlemicem yaptırcam diğer türlü yaptırmayı düşünmüyorum :a015: anadolu yakasında oturanlar bayan radyoloji uzmanı ulabildiniz mi ve fiyatı ne kadar ben bi tane buldum o da 375 ytl dedi :a015:
ayy sölemesi ayıp ama sölicem nede olsa biz bizeyiz. benim hiç tuvalet problemim olmadığı halde iki üç gündür makattan kan geliyor birer damla doktoruma sölemeye çekiniyorum bakıcak diye off sankidoğumda görmücek ya ama duyduğuma göre hamilelikte çok zararlıymış yani normal doğumda daha kötü olabiliyormuş. ya napıyım sizce didem bunun için doğal bi receten varmı aklıma zeytinyağı geldi yumuşatırmı acaba :a015:
Canım sen böyle düşünüyorsun ama doğumu nasıl yapacaksın:1shok:
Ayrıntılıya gittim ben, sadece göbekten bakıyo doktor..
Bende çekinirim ama iş sağlığam gelince insan çekinmiyo
Eğer için rahat değilse git derim ben..
Huzursuz olacaksan doğuma kadar yani
Ben gittim içim rahatladı :)kaydirigubbakcemile2
yaa ben geliyorum zaten.
demir kullanıyosan biraz kaşıntıyla kabızlık varsa çok baharatlı besleniyosan hemoroit bilinen adıyla basur olabilir görümcemde oldu 5 gün önce doğum yaptı hamilelikte damarlarımız genişlediğinden basur sık sık görülebiliyomuş
ayy sölemesi ayıp ama sölicem nede olsa biz bizeyiz. benim hiç tuvalet problemim olmadığı halde iki üç gündür makattan kan geliyor birer damla doktoruma sölemeye çekiniyorum bakıcak diye off sankidoğumda görmücek ya ama duyduğuma göre hamilelikte çok zararlıymış yani normal doğumda daha kötü olabiliyormuş. ya napıyım sizce didem bunun için doğal bi receten varmı aklıma zeytinyağı geldi yumuşatırmı acaba :a015:
yaa işte doğumu nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum kızlar ben eşimden bile hala utanıyorum :1shok:
bende gidicem bakalım buldum doktor üçretide iyi 100 ytl diyor bayan doktor çok şükür. :teytey:
demir kullanıyosan biraz kaşıntıyla kabızlık varsa çok baharatlı besleniyosan hemoroit bilinen adıyla basur olabilir görümcemde oldu 5 gün önce doğum yaptı hamilelikte damarlarımız genişlediğinden basur sık sık görülebiliyomuş
Hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Sevindim senin adına
Kaç senelik evlisin eşinden halen utanıyorsun canım
Olur canım böyle şeyler takma kafanasaol canım 1,5 senelik evliyim. kendimi aşamıyorum bir türlü yaa kaydirigubbakcemile
yaaa ben hala acılı yiyorummm bırakamıyorum şu kırmızı piperi cokacimcoook
her yemeğe döküyorum... baharat da var bende.... desene basur bende de olacak...
gerçi şuan yok ama...
KIZZ ciddimi çok sevindim ben 3 kişiyiz sanıyorum . kimler var toprak şirvan ebru eda_edanur bu kadarmıyız.
bide ya cidden birbirimizi nası tanıcaz -tatlicadiarzu- yani hamile olduğunuz dışardan belli oluyormu benim olmuyor daha nası olcak.
bende beyaz kaban olacak. .. masanın üstüne koyarım artık...
hatta ogün ne giyeceğimide sabahtan yazarım....
ama isterseniz msn den tel verebilirim.
daha önceleri ilk hamile kaldığım zamanlar 1 kere oldu gece ağrıyla uyandım saatlerce wc de kaldım kabus gibiydi o günde 1,2 damla kan gelmişti o zamandan gelen bişey sanırım doğru tahmin ettin şimdi hiç zorlamadığım halde oluyor bakalım doktor ne diycek.canım kabızlık vardıda zorladın ondan mı oldu acaba? bu arada doktordan çekinme ara sor..
bende de bu aralar kabızlık çok kötü tuvalette nerdeyse yarım saat oturuyorum. sonuçta yapsam iyi söylemesi ayıp azıcık bişey çıkıyor,, gerisi yok...
yeniden kayısı yemeye başlayım en iyisi
...
SAOL CANIMMOlur canım böyle şeyler takma kafana
Bu arada unutmuşum çok geçmiş olsun
Doktoruna çekinmeden sor
Önemli birşey olmasın sonra..
bende acı biber yıyorummm şirvan
KIZZ ciddimi çok sevindim ben 3 kişiyiz sanıyorum . kimler var toprak şirvan ebru eda_edanur bu kadarmıyız.
bide ya cidden birbirimizi nası tanıcaz -tatlicadiarzu- yani hamile olduğunuz dışardan belli oluyormu benim olmuyor daha nası olcak.
bende beyaz kaban olacak. .. masanın üstüne koyarım artık...
hatta ogün ne giyeceğimide sabahtan yazarım....
ama isterseniz msn den tel verebilirim.
TAMAM canım bende msn yi açıyırum tel kaydedelim. kaydirigubbakcemile2
ben kaçtım kızlar yoruldum bayaa kendinize ii bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?