2009 Nisan Anneleri buraya

yaa ben geliyorum zaten.

demir kullanıyosan biraz kaşıntıyla kabızlık varsa çok baharatlı besleniyosan hemoroit bilinen adıyla basur olabilir görümcemde oldu 5 gün önce doğum yaptı hamilelikte damarlarımız genişlediğinden basur sık sık görülebiliyomuş

yaa işte doğumu nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum kızlar ben eşimden bile hala utanıyorum :1shok:
bende gidicem bakalım buldum doktor üçretide iyi 100 ytl diyor bayan doktor çok şükür. :teytey:

yaa ben geliyorum zaten.

KIZZ ciddimi çok sevindim ben 3 kişiyiz sanıyorum . kimler var toprak şirvan ebru eda_edanur bu kadarmıyız.
bide ya cidden birbirimizi nası tanıcaz -tatlicadiarzu- yani hamile olduğunuz dışardan belli oluyormu benim olmuyor daha nası olcak.

demir hapı kullanmıyorum baharatlı da yemiyorum evet bende hamilelikte olabileceğini duymuştum doktoruma sorucam artık napıyım sanki doğumda görmücek. delikafadulden

canım kabızlık vardıda zorladın ondan mı oldu acaba? bu arada doktordan çekinme ara sor..
bende de bu aralar kabızlık çok kötü tuvalette nerdeyse yarım saat oturuyorum. sonuçta yapsam iyi söylemesi ayıp azıcık bişey çıkıyor,, gerisi yok...
yeniden kayısı yemeye başlayım en iyisi

kızlar benımde gögüslerim baya şişti ve karardılar eşim diyor ne oldu bunlara delikafaduldenböyleeedelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden bide cok kaşınıyorlar[/QUOTE]

urla benimde göğüsler aldı başını gidiyor,,,
hatta bazı akşamlar sabah kalktığımda sol göğsümde ıslaklık hissediyorum... akmaya başlıyor benimki artık... doktora sordum normal dedi...

yaa işte doğumu nasıl yapıcam onu hiç bilmiyorum kızlar ben eşimden bile hala utanıyorum :1shok:
bende gidicem bakalım buldum doktor üçretide iyi 100 ytl diyor bayan doktor çok şükür. :teytey:

Hadi bakalım hayırlısı olsun canım
Sevindim senin adına
Kaç senelik evlisin eşinden halen utanıyorsun canım

yaaa ben hala acılı yiyorummm bırakamıyorum şu kırmızı piperi cokacimcoook
her yemeğe döküyorum... baharat da var bende.... desene basur bende de olacak...
gerçi şuan yok ama...

kzıalr merhabalar.hepinize güzel sağlıklı günler.hihoyyyt

edacım o kan meselesini doktoruna söyle.dediğin gibi sanki doğumda görmeyecek mi?ayrıntılı ultrason önemli diye biliyorum.fiyat çok iyi ben de bu hafta sonu yaptırırım heralde.inşallah kendi doktorumun vardır. :Saruboceq:

buluşacak olanlara imreniyorum.ne güzel muhabbet edersiniz siz şimdi.gelince de burda ballandıra ballandıra anlatırsınız.lülülülülülü

daha önceleri ilk hamile kaldığım zamanlar 1 kere oldu gece ağrıyla uyandım saatlerce wc de kaldım kabus gibiydi o günde 1,2 damla kan gelmişti o zamandan gelen bişey sanırım doğru tahmin ettin şimdi hiç zorlamadığım halde oluyor bakalım doktor ne diycek.

Olur canım böyle şeyler takma kafana
Bu arada unutmuşum çok geçmiş olsun
Doktoruna çekinmeden sor
Önemli birşey olmasın sonra..
SAOL CANIMM

bende acı biber yıyorummm şirvan

bende çok seviyorum ama malum durumdan dolayı artık hiç yemiyorum.

ne güzel kızlar buluşma varmış..
ama maalesef biz uzakta olanlar katılamayacak
ee anlatırsınız artık günün özetini bizlerede..
ne güzel ya insanların ortak paydalar sayesinde biraraya gelmesi hoşş..

eda geçmiş olsun , arkadaşlara katılıyorum doktora söyle. ve utanma, ne yapacan kadınlıkzor zanaat.

şirvan bende acıyı çok yiyom. ayrıca kabızlık bendede var. aman arkadaşlara doğuma yaklaşmadan bu sorunu haledelim. yoksa çok kötü oluyo.

dün hastanedeydim şeker yüklemesi için..
aç karnına glikoz midemi çok bulandırdı.
zaten hastaneler hasta ediyor beni.
dün pek iyi değildim anlayacağınız.
nasıl doğum yapacağım bilmiyorum ben ya
evimizde çocuk odamız var.şimdilik lila renk kanepemiz ve ütü masamız va odada çamaşır odası ütü odası niyetine kullanıyordum.
şimdi ise kafamda oğlum için güzel dekorasyon planlarım var.
nezaman hayata geçirebilirim bilmiyorum
yavaştan başlayayım,piyasa araştırması yapayım diyorum.
malum kriz vurdu herkezi..
nasıl olcak bakalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…