2009 Nisan Anneleri buraya

bu arada c.tesi yiğenimin doğum günü kutlaması var.. 1 yaşında oldu. benim maskodum.

gerçi kutlama akşam olacak , gündüz olsaydı zaten buluşmaya gelemezdim ,,,,

ama şimdi maltepeden (iş yerinden) gelip , 1-2 saat sizlerle vakit geçirip yeniden kartala döneceğim....
bu karda kışta ... kıymetimi bilin kızlar..... sizi görmesemde hepinizi seviyorum... bir alışkanlık oldu bende , sanki uzun zamandır beraberiz.. inşalaah doğumdan sonrada birlikte görüşmelere devam ederiz...

Selam kızlar nasılsınız.Ben dün oktordaydım bugünde 50mg lık şeker yükleme testim yapıldı (kan ve idrar tahlilide yapıldı).Ayrıca bebişime doktor amcası ayrıntılı olarak baktı.Bütün organları iyiymiş maşallah.Yüzünü gördük ama malum bölgeyi yine göremedik.Bu kadarda olmaz dedirtecek cinsten yani.Diz çökmüş açmadı bacaklarını.Sonra açar gibi oldu ama bu kezde ayağını oraya getirdi.Doktorumuz kesin teşhisi koydu çok inatçı bi bebek bu diye.

ben kaçtım kızlar yoruldum bayaa kendinize ii bakın

kızlar yahu herkes bu kadar acıyı çok seviyorsa ;
bir günde acılı kebap buluşması yapalım...... cokacimcoook

valla pes. yani canım. hakkaten çok inatçı çıktı senin bu bebek. allah sabır versin:)

kızlar yahu herkes bu kadar acıyı çok seviyorsa ;
bir günde acılı kebap buluşması yapalım...... cokacimcoook

yapsanız gene siz yaparsınız anacım:çok üzgünüm:, ben buralarda kimi bulayımda kiminle buluşayım:çok üzgünüm:

posiedon geçmiş olsun sanada. bana geçen gittiğimde doktor şeker yüklemessi felan heç demedi sağolsun. ne zaman yapılacaksa:uhm:

canım benim baya zor olucak senin için...amagelmemezlik etme lütfeenn a.s.

ay allahım yaaaaaa yinemi göstermedi senin inatcııı kız 6.aya gircez sen daha cinsiyeti bilmion allah allah

bizimde şeker yüklememiz pazartesi günü olacak offffffffffff

valla bende hepinizi cok sevıyorum sizlerle burda bu paylaşımlar oluyor
ben eve gidiyorum kızlar konuşuyordur şimdi diyorumm aklım hep sizlerde

benim yine tatlı kizim tuttuuuuuuuuuuuuuuuu:1hug::1hug::1hug:

slm kızlar anca okudum yazdıklarınızı bu ankaranın havasımı suyumu bu kocalar bu kadar kıskanç hheehhhhhhh bizde bu kadar kıskanç varken biraz zor buluşacaz herhalde,kızılaya inince kafede karşılaşmış gibimi yapsakki napsak yaaaaaaaaaaaa................

ebrartuba cinsiyeti bu gidişle doğumda öğrenecen canım sen.......................

şenaycım bebişler sağlıklı olsunda kilo önemli değil diyecem ama bende şişiyom valla göğüslerden göbeği göremiyom..................

canımm güzel sonuçlar alırsın inşallah.. ben sadece karyola alıcam gerçi benimde fazladan odam var ama bebek yanımda olucak 1 sene filan ondan sonra kendi odasına alırım o zaman odayı döşerim diye düşünüyorum..
canım inşallah şeker testinin sonucu güzel çıkar.ayy kızım valla ben olsan çatlardım inanki iyi sabrediyon valla ne ediyiminşallah en yakın zamanda öğrenebilirsin. bak megulde öğrendi bi sen kaldın sanırım cinsiyet öğrenemeyen. :teselli:

Herkese merabalar güzel nisan anneleri...çok kötüyüm çok dün geceden beri midemçok bulanıo kendimi çok kötü hissediyorum kahvaltımı yapamadım henüz...1 kase sütlaç yedim 1 dilim kek daha çok midem bulanmaya başladı..ne yapabilirim kızlar ya nerden çıktı bu bulantı şimdi..hani olmıycaktı artık ühüü ühüü..senağlamasenağlama

bide arkadaşlar birazdan hastaneyi aryıp randevu alıcam da şeker yüklemesi için(50mg) açmı gitmek gerekio..en erken 3 te gidebilirim eşim o saatte gelio okuldan o saate kadar açmı kalıcam nasıl olcak anlamadım......:uhm:

AYY canım bulantın varsa o iğrenç glikozu nası içcen..
gerçi miğdeni üşütmüşte olabilirsin bulantı ondan olabilir.
yatıştırmak için elma çayı veya elma yiebilirsin. bana iyi geliyordu.

inanılmaz canım sıkıldı.bugün temizliğe bayan gelecekti.gelmedi.şimdi aradım hastalandım dedi..bu arada halı yıkama makinesini iş karşılığı vermiştik.yani buğün ücrety vermeyecektim.aradım haftaya gel dedim.kar olur falan sen benim kusuruma baakma gelemem dedi.bu nasıl iş ya!!!!!

geçmiş olsun canım. bazen devam edebiliyomuş, normaldir sıkma canını

ne biçim insanlar var ya . dengesiz. sıkma canını başka birini bulursun artık

canım geçmiş olsun, umaraım en kısa zamanda düzelirsin...

bu arada alakasız ama - resimdeki kız kim - çok şeker maşallah.

saol edacım çok mu iğrenç ya..acaba yanımda limon götürsem bi sakıncası olurmu saf glikozmu içmeliyim..doktor izin verirmiki glikoza..ya bi de edacım sen yaptırdıysan açmı gitmiştin canım...
geçmiş olsun canım. bazen devam edebiliyomuş, normaldir sıkma canını
valla yine de canım sıkılıyo herşey ne güzel gidiodu neyse isyan etmeyim hemen düzelirim inşallah..edanın söylediği gibi elmayı deneyim inşallah işe yarar..

CANIM benim medical parkt- Göztepedeki kendi doktorum yaptı. Mine Kaymakçı :
35 ytl muayene ücreti - 192 ytl de ayrıntılı ücreti vedim. bilgin olsun diye yazdım....

merhaba arkadaşlar
şirvancım bişey soracam. bende Mine hanıma gidiyorum 23+4 haftalığım bana detaylı ultrason yapmadı. Sen kendinmi istedin yapmasını acaba. yoksa rutin yapması
gerekiyorduda benimkini unuttumu acaba? :uhm:

ben geçen hafta sonu gittim doktora demirim çok düşmüş ilaç verdi,magnezyum ve calsiyumda düşükmüş onlar içinde ilaç, birde idrar yolu iltihabı olmuş birde ona ilaç ilaç içe içe bir hal oldum resmen

canım geçmiş olsun, umaraım en kısa zamanda düzelirsin...

bu arada alakasız ama - resimdeki kız kim - çok şeker maşallah.

çok saol şirvancım..alemsin valla geçmiş olsundan sonra resimdeki kız kim dio...kaydirigubbakcemile3kıs güldürdün beni bulanık halimle..ehh ehheee... valla öyle kıs hoşuma gitti avatar olsun die koydum...

sabahtan ve aç gidilmesi gerekli şeker yüklemesineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…