merhaba arkadaşlar
şirvancım bişey soracam. bende Mine hanıma gidiyorum 23+4 haftalığım bana detaylı ultrason yapmadı. Sen kendinmi istedin yapmasını acaba. yoksa rutin yapması
gerekiyorduda benimkini unuttumu acaba? :uhm:
ben geçen hafta sonu gittim doktora demirim çok düşmüş ilaç verdi,magnezyum ve calsiyumda düşükmüş onlar içinde ilaç, birde idrar yolu iltihabı olmuş birde ona ilaç ilaç içe içe bir hal oldum resmen
ya arkadaşlar bide yeni iletiler geldiğini göremiyorum ben..illaki başka bi sayfayı açıp tekrar yeni sayfaya dönmem gerekio..sçok zaman kaybı oluyo..sizde mi aynı şekilde yapıyonuz?????????
ya arkadaşlar bide yeni iletiler geldiğini göremiyorum ben..illaki başka bi sayfayı açıp tekrar yeni sayfaya dönmem gerekio..sçok zaman kaybı oluyo..sizde mi aynı şekilde yapıyonuz?????????
çok saol şirvancım..alemsin valla geçmiş olsundan sonra resimdeki kız kim dio...kaydirigubbakcemile3kıs güldürdün beni bulanık halimle..ehh ehheee... valla öyle kıs hoşuma gitti avatar olsun die koydum...
urlacım akşam eşine söyle kaşısın ...... :asigim:kızlar benım gögüslerim cok kaşınıyor yaaaa
KIZZ sende istanbuldasın sen neden gelmiyorsun bakalım buluşmaya.. sengözlerimebaksanab
kızlar benim moralim çok bozuk dün ayrıntılı ultrasona girecektim ama son anda benim gittiğim hastanedeki radyoloji uzmanının erkek olduğunu öğrendim eşim hiç istemiyor. kasığına kadar açıyor adam görcek diyor aslında dinende sakıncası doktor sonuçta ama eşimide huzursuz etmek istemiyorum. kaydirigubbakcemile bütün hastaneleri aradım hepsininki erkek ay çıldırıcıyıımmm -tatlicadiarzu- didemsen girmişmiydin kızlar girmesek nolur yaa sart mı yani bebekte bi problem çıkarsa (allah korusun) müdahale edebiliyorlarmı yoksa bebeği alıyorlar ay allahım korusun. yani eğer anne karnında bir müdahale söz konusuysa erkek filan dinlemicem yaptırcam diğer türlü yaptırmayı düşünmüyorum :a015: anadolu yakasında oturanlar bayan radyoloji uzmanı ulabildiniz mi ve fiyatı ne kadar ben bi tane buldum o da 375 ytl dedi :a015:
ayy ne yapim kız çok şeker
inşaah 2. çoçuğum onun gibi şeker olur....
urlacım akşam eşine söyle kaşısın ...... :asigim:
sayfayı güncellemek için F5 yapman yeterlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?