2009 Nisan Anneleri buraya

ya arkadaşlar bide yeni iletiler geldiğini göremiyorum ben..illaki başka bi sayfayı açıp tekrar yeni sayfaya dönmem gerekio..sçok zaman kaybı oluyo..sizde mi aynı şekilde yapıyonuz?????????

canım valla bişey demedik, direk ayrıntılıya aldı beni ;
gerçi kontrolden 1-2 hafta önce ben ona maille sormuştum , sizmi yapıyorsunuz , yoksa başka bir yeremi yönlendirme yapıyorsunuz diye... oda geldğimde ben yaparım diye mail yollamıştı...

bu arada 2li - 3lü testlerimide kendisi yaptı, bişey söylemeden,,, bu gittiğimde şeker yüklemesi ne zaman yapılacak dedim. bir sonraki geldiğinde diye söyledi, aç gel dedi
ama genelde ben soruyorum ,,,, burdan bilgi sahibi olup,,,,

sen nezamandır ona gidiyosun. memnunmusun??

ay yandım ben o zaman sabah açlığı gerekioyosa hafta sonu gitcez en erken 3 te gidebilirim çünkü....valla urla gögüslerin kaşınıyosa sanırım çatlıycaklar..benim göbeğimde önce kaşındı şimdi bi hatfadır çatlıo..3. aydan beri bebe yağı kullanıyorum oysaki....

ya arkadaşlar bide yeni iletiler geldiğini göremiyorum ben..illaki başka bi sayfayı açıp tekrar yeni sayfaya dönmem gerekio..sçok zaman kaybı oluyo..sizde mi aynı şekilde yapıyonuz?????????

bir zaman sonra F5 TUŞUNA BASARAK yenileme yapabilirsin... canım.

off elim hep gögüslerime gidiyor kaşımak istıyorum delircem of catlamasınlar ya zaten cok büyüdülerrrrrrrrrrrrrr

urla, ayem2007, betül19, croxilex, ebrartuba, eda_edanur+, galatea79, glnm_kvrck, megul, sapphire+, şemşamer, ŞİRVAN+

hanımlar neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzz

croxilex canım çok geçmiş olsun.canım takma malesef bulantılar bende de var ve ben de hiç geçmedi.ama çoğu gitti azı kaldı biraz daha sabır.

canım sayfayı yenile ye tıklamalısın.sağ üst çarpının yanı.
bende de mişde bulanması oluyoo 3-5 gündür var.acaba neden?

C Vitamini oksijene karşı hassasiyet gösterir ve bu yüzden portakal suyundaki C Vitamini konsantrasyonu, oksijene maruz kalınması durumunda (portakalı kestiğimiz ve sıkma işlemine başladığımız anda) düşer.

C Vitamini konsantrasyonundaki düşüş, portakal suyu elde edilmesinden hemen sonra başlar. Düşük sıcaklıkta, reaksiyon biraz daha yavaş gerçekleştiğinden, portakal suyunun sıkıldıktan sonra hemen veya birkaç saat içerisinde tüketilmesi veya mümkün olabildiğince soğuk bir şekilde saklanması tavsiye edilir.

Buzdolabında muhafaza edilen portakal suyunda reaksiyon yavaşlayacak ve bir gün sonra bile meyve suyunda hala C Vitamini bulunabilecektir.

Hazır portakal suları ise, oksijen geçirmez ambalajlar içerisine konulmakta olup, ambalajı açılmadığı sürece vitamin C konsantrasyonu sabit kalır. Açıldıktan sonra ise, yukarıda taze meyve suyu için bahsedilen durumun aynısı geçerlidir.

Benim tavsiyem, mümkün mertebe taze olarak sıkılıp, hemen tüketilmesi doğrultusunda olacaktır. Eğer bu sağlanamıyorsa, maksimum 1 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.
alıntı

çok saol şirvancım..alemsin valla geçmiş olsundan sonra resimdeki kız kim dio...kaydirigubbakcemile3kıs güldürdün beni bulanık halimle..ehh ehheee... valla öyle kıs hoşuma gitti avatar olsun die koydum...

ayy ne yapim kız çok şeker
inşaah 2. çoçuğum onun gibi şeker olur....

kızlar benım gögüslerim cok kaşınıyor yaaaa
urlacım akşam eşine söyle kaşısın ...... :asigim:

sayfayı güncellemek için F5 yapman yeterlii

kabızlık sorununa kesin çözüm 2 tane kuru incir üstne ılık ballı süt ben hafif kaynatıorum hem tadıda harika oluyor inanın,hiç bir probleminiz kalmaz,uymadan önce içiyorum,normalde gastridim var ama sütü kaynatınca hiç şişkinlik yada ekşime yapmıyor aklınızda olsun şekerler,aslında aklımda bugün yazayım dediğim birkaç şey vardı ama inanın unuttum

edacım ayrıntılı için koşuyolu görüntüleme merkezinde benimkine kapalı bi bayan baktı, fiyatıda 180 ytl.

çok saolun arkadaşlar..megul evet seninde hala midende problem olduğunu biliyordum canım inşallah tez zamanda sende düzelirsin.:Saruboceq:.ama ben kendiminkini anlamadım biraz garip bi bulantı bu..çıkarmak istiyorum çıkmıyıoda hala açım anlıycanız...-tatlicadiarzu-

hadi arkadaşlar ben çıkıyorum biraz daha yatiyim en iyisi eşimde gelince bi doktaora gideriz belki..sizler ve bebişleriniz allaha emanet olun...

ayy ne yapim kız çok şeker
inşaah 2. çoçuğum onun gibi şeker olur....

urlacım akşam eşine söyle kaşısın ...... :asigim:

sayfayı güncellemek için F5 yapman yeterlii

her gün her gün kaşınmaz canım beeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

ama bebek yagı süreyim bari eve gidince cıldırcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…