kabızlık sorununa kesin çözüm 2 tane kuru incir üstne ılık ballı süt ben hafif kaynatıorum hem tadıda harika oluyor inanın,hiç bir probleminiz kalmaz,uymadan önce içiyorum,normalde gastridim var ama sütü kaynatınca hiç şişkinlik yada ekşime yapmıyor aklınızda olsun şekerler,aslında aklımda bugün yazayım dediğim birkaç şey vardı ama inanın unuttum
edacım ayrıntılı için koşuyolu görüntüleme merkezinde benimkine kapalı bi bayan baktı, fiyatıda 180 ytl.
C Vitamini oksijene karşı hassasiyet gösterir ve bu yüzden portakal suyundaki C Vitamini konsantrasyonu, oksijene maruz kalınması durumunda (portakalı kestiğimiz ve sıkma işlemine başladığımız anda) düşer.
C Vitamini konsantrasyonundaki düşüş, portakal suyu elde edilmesinden hemen sonra başlar. Düşük sıcaklıkta, reaksiyon biraz daha yavaş gerçekleştiğinden, portakal suyunun sıkıldıktan sonra hemen veya birkaç saat içerisinde tüketilmesi veya mümkün olabildiğince soğuk bir şekilde saklanması tavsiye edilir.
Buzdolabında muhafaza edilen portakal suyunda reaksiyon yavaşlayacak ve bir gün sonra bile meyve suyunda hala C Vitamini bulunabilecektir.
Hazır portakal suları ise, oksijen geçirmez ambalajlar içerisine konulmakta olup, ambalajı açılmadığı sürece vitamin C konsantrasyonu sabit kalır. Açıldıktan sonra ise, yukarıda taze meyve suyu için bahsedilen durumun aynısı geçerlidir.
Benim tavsiyem, mümkün mertebe taze olarak sıkılıp, hemen tüketilmesi doğrultusunda olacaktır. Eğer bu sağlanamıyorsa, maksimum 1 gün buzdolabında saklayabilirsiniz.
alıntı
her gün her gün kaşınmaz canım beeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
ama bebek yagı süreyim bari eve gidince cıldırcam
yok be arkadaşım önce yiyosun üstünede sütünü içiyorsun bu kadar kolay valla çok rahatlarsınız inanın
canım valla bişey demedik, direk ayrıntılıya aldı beni ;
gerçi kontrolden 1-2 hafta önce ben ona maille sormuştum , sizmi yapıyorsunuz , yoksa başka bir yeremi yönlendirme yapıyorsunuz diye... oda geldğimde ben yaparım diye mail yollamıştı...
bu arada 2li - 3lü testlerimide kendisi yaptı, bişey söylemeden,,, bu gittiğimde şeker yüklemesi ne zaman yapılacak dedim. bir sonraki geldiğinde diye söyledi, aç gel dedi
ama genelde ben soruyorum ,,,, burdan bilgi sahibi olup,,,,
sen nezamandır ona gidiyosun. memnunmusun??
canım nasıl geçti - ultrasyon - aldınmı renki ultrasyon kağıtlarını - c.tesi getirde bakalım. ,
desenize - benim bir şişe sürahi portakal suyu boşa gitti.
canım sen krem almadınmı ,,, bebeyağımı sürüyosun sadece
Memnunum yaklaşık 3 aydır ona gidiyorum. maili bende yok şimdi senden isterdim ama burda vermen uygun olurmu bilemiyorum :)
1 yay önce bana erkek demişti. hemde kesin deyip ultrasonda baya ayrıntılı göstermişti. bu hafta sonu gittiğimde kız dedi. ağzım açık kaldı nediyosunuz dedim :1no2:. sonra arkası dönük tam göremiyorum dedi. ama benim aklıma birazda olsa şüphe soktu şimdi hiç bişey alamıyorum. ya kız çıkarsa diye. :çok üzgünüm:
bide arkadaşalar tuğçeyi merak ettim nerde acaba..???inşllah bi problem yoktur..
canım benim çok teşekkür ederim beni merak ettiğin içinhihoyyytdün çok zor birgün geçirdim malasef tahlillerim iyi çıkmadı tansiyondan dolayı protein atımı başlamış preklamsi oluşmaya başladı tam gün tahlil vereceğim inşallah onun sonucu iyi çıkar bu gidişle Allah korusun erken doğum gibi gözüküyor sonum,malesef sıkıntılar hiç bitmiyor yinede hamd ı senalar olsun dualarınızı bekliyorum.:1hug:
canım zaten doktorlarda diyor abartmayın günde 1 portakal yetermiş c vitamini için. zaten portakal ve mandalinada şeker yüksek olduğu için çok abartmamakta fayda var yani vben böle diyorum ya günde 3 tane portakal yiyorum. önceleri yarım zor yerdim. şimdi acayip canımçekiyor. -tatlicadiarzu-
canım benim çok teşekkür ederim beni merak ettiğin içinhihoyyytdün çok zor birgün geçirdim malasef tahlillerim iyi çıkmadı tansiyondan dolayı protein atımı başlamış preklamsi oluşmaya başladı tam gün tahlil vereceğim inşallah onun sonucu iyi çıkar bu gidişle Allah korusun erken doğum gibi gözüküyor sonum,malesef sıkıntılar hiç bitmiyor yinede hamd ı senalar olsun dualarınızı bekliyorum.:1hug:
canım bozma moralini ,,,inşaallah herşey yolunda gider...
biliyosun bebişlerimiz için moral çok önemli
ŞİRVAN saol güzelim atlas hastanesini aradım şimdi 100 ytl bayan bakıyormuş bugün gidicem inşallah. a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?