2009 Nisan Anneleri buraya

incirimi kaynatıyorsun sütle ,,tam anlamadım ....

edacım ayrıntılı için koşuyolu görüntüleme merkezinde benimkine kapalı bi bayan baktı, fiyatıda 180 ytl.

canım nasıl geçti - ultrasyon - aldınmı renki ultrasyon kağıtlarını - c.tesi getirde bakalım. ,

desenize - benim bir şişe sürahi portakal suyu boşa gitti.

her gün her gün kaşınmaz canım beeeeeeeeedelikafaduldendelikafadulden

ama bebek yagı süreyim bari eve gidince cıldırcam

canım sen krem almadınmı ,,, bebeyağımı sürüyosun sadece

Memnunum yaklaşık 3 aydır ona gidiyorum. maili bende yok şimdi senden isterdim ama burda vermen uygun olurmu bilemiyorum :)
1 yay önce bana erkek demişti. hemde kesin deyip ultrasonda baya ayrıntılı göstermişti. bu hafta sonu gittiğimde kız dedi. ağzım açık kaldı nediyosunuz dedim :1no2:. sonra arkası dönük tam göremiyorum dedi. ama benim aklıma birazda olsa şüphe soktu şimdi hiç bişey alamıyorum. ya kız çıkarsa diye. :çok üzgünüm:

şirvancım çok oldu ben gideli, hatta avatarıma bile koydum oğluşumun resmini..allaha şükür herşey yolunda şimdilik.. ama getiricem dosyasını c.tesi günü, bakalım bana benzetebilecekmisin :)))

ya bu arada benim sabahtan beri sol tarafımda kaburgamın hemen altında inanılmaz bi ağrı var..eğilemiyorum hiç, batıyo..acaba karnım çok büyüdüde kaburgalarım mı batıyo??? ama öyleyse neden sadece sol tarafım????

:lepi:

ya bu arada benim sabahtan beri sol tarafımda kaburgamın hemen altında inanılmaz bi ağrı var..eğilemiyorum hiç, batıyo..acaba karnım çok büyüdüde kaburgalarım mı batıyo??? ama öyleyse neden sadece sol tarafım????[/QUOTE]

işte benimki gibi bende yana değilde yukarıya doğru bir büyüme oldu bende kaburgalarım açıldı yukarıya doğru diyorum nerdeyse hep bir batma var eğilemiyorum,otururken bile batıyor geriye doğruyum hep normaldir herhalde :)

ben hamileliğn başından beri ona gidiyorum.

mine.kaymakci@medicalpark.com.tr

bide arkadaşalar tuğçeyi merak ettim nerde acaba..???inşllah bi problem yoktur..

canım benim çok teşekkür ederim beni merak ettiğin içinhihoyyytdün çok zor birgün geçirdim malasef tahlillerim iyi çıkmadı tansiyondan dolayı protein atımı başlamış preklamsi oluşmaya başladı tam gün tahlil vereceğim inşallah onun sonucu iyi çıkar bu gidişle Allah korusun erken doğum gibi gözüküyor sonum,malesef sıkıntılar hiç bitmiyor yinede hamd ı senalar olsun dualarınızı bekliyorum.:1hug:

canım bozma moralini ,,,inşaallah herşey yolunda gider...
biliyosun bebişlerimiz için moral çok önemli

eda_edanur canım sende aynı benim gibisin.Bende önceleri bir portakalı yiyemiyodum ama şimdi günlük 3 tane yiyorum.

tuğçecim geçmiş olsun canım.İnşallah erken doğum falan olmazda sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun canım.İyi düşün iyi olsun herşey çok strese girme.

canım bozma moralini ,,,inşaallah herşey yolunda gider...
biliyosun bebişlerimiz için moral çok önemli

sağol canım inan bozmamak için herşeyi yapıyorum çünki üzülünce tansiyon daha çok çıkıyor Allah büyük ona sığınıyorum.

tuğçe canım çok geçmiş olsun.dualarım hepinizle inşallah.
geda yazsana bişeyler napıyosun yine mi misafir var.

ŞİRVAN saol güzelim atlas hastanesini aradım şimdi 100 ytl bayan bakıyormuş bugün gidicem inşallah. a.s.

edanur canım afiyet hastanesi ssk 76 ya yapıyo ve bayan... ama onlarınki cd yok ve sanırım siyah beyaz.. atlasa da iyice sor aynı ise afiyet daha uygun bence.... ben koşuyolu görüntülemede yaptırdım 120ytl dr anlaşmalı... diğer sorunun için geçmiş olsun... bence dr ara sor bakmadan ilaç tavsiye edebilir benimlki ööe yaptı kaşıntı için geçmezse bakarız dedi....

kızlar ya valla artık sizlerede hastayım demeye utanıyorum ama ne yapayım size söyleyince herşey daha iyi olacakmış gibi geliyor bide çok destek oluyorsunuz hepinizden Allah razı olsun ayrıca sorunlarımla başınızı ağrıtıyorum kusura bakmayın.

Bu arada arkadaşlar bebişim 780gr mış aman maşallah deyin nazar değmesin.Benim kilomada bişey demedi.Şimdi bebişimin renkli fotoğrafını koymaya çalışıcam inşallah beceririm.Ultrasonda bakarken sordum ayrıntılı ultrasona girecekmiyim diye.İşte şimdi ben bakıyorumya dedi doktorumda meğer hepsi varmış onda sonrada renkli olarak dört boyutlu baktık bebişime ikitanede fotoğrafımız var yüzümüzden.Yaramaz birde cinsiyetini gösterseydi keşke.Neyse sonuçları göstermeye gittiğimizde bidaha rica edicem doktorumdan.7.aya giripte cinsiyeti bilmemek pekte inandırıcı değil.En başta annem babam sorup duruyo.:CüvCüv:

selam kıslaaaaarrr...
tuğçe geçmiş olsun canım
megulum yeni geldim geçmişi okuyodum...
ama birasdan yetişirim inşallah:):):)

şirvancım ne yazıkki sınav nedeniyle ben de gelemiyom

maşallah ebrartuba, senin bünyen bebekleri iyi besliyo galiba, nazar değmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…