2009 Nisan Anneleri buraya

urla, ayem2007, betül19, croxilex, ebrartuba, eda_edanur+, galatea79, glnm_kvrck, megul, sapphire+, şemşamer, ŞİRVAN+

hanımlar neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzz
CANIM ben kendi adıma sabahtan açıyorum işim bittikçe okuyorum yani akşama kadar sayfa açık duruyor aşşağıya alıyorum. ondan hep online görünüyorum.

sağol canım inan bozmamak için herşeyi yapıyorum çünki üzülünce tansiyon daha çok çıkıyor Allah büyük ona sığınıyorum.
canım benim o da ne demek tabi anlatacaksın bende sabah sabah olur olmaz bisürü konuyla canınızı sıktım amaherkesbildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışmış sıkıntılarımızı anlataxcağız ki azalsın ve diğerlerimizde tecrübe kazansın dimi ama. bu arada geçmiş olsun canım. bence çok stresli ve tedirgin olduğun için tansiyon problemin devam ediyor.

ya ben afiyet hastanesinede sordum diye hatırlıyorum ama acaba düşüremedim mi hiçbilmiyorum ki bugün o kadarçok yeri aradım ki kafam karıştı dur bakalım afiyeti bi daha arıyım.dediğingibiyse oraya giderim. bazen hepsinin para tuzağı olduğunu düşünüyorum. ama olsun nelere para vermiyoruz dimi ama
diğer problem için inşallah dediğingibi olur gedacım çünkü söylemeye karar verdim. inşallah ilaçla kremle geçebilecek bir şeydir. :a015:

maşallah ebrartuba, senin bünyen bebekleri iyi besliyo galiba, nazar değmesin

Sanırım öyle canım Tek sevindiğim aldığım kilolar boşa gitmemiş.Kızımda 7 kiloyla sonlandırmıştık hamileliği.Bu kadar kilo beni korkuttu bebişi besleyemezsem diye ama allahtan şimdilik iyi gidiyorum.Buarada seninle aynı sayılırız senin bebiş kaç gr.

bir kez daha maşallah canım. bizimkide 570 mi felan öyle bişeydi. 500 ünü hatırlıyomda sonun unuttumfisfisfis

İyide şemşamercim bu haftalarda en az 600-650gr olması gerekmezmi ben heryerde öyle okuyorum sen ne zaman gitmiştin doktora bu hafta değildir sanırım.

neredesiniz kızlar herkes kayıp yine.Aşağıdaki isimleri sayacağım am üşeniyorum.Ben birazdan çıkarım.Sanırım birkaçgünde giremem nete.İşe gelmicem çünkü evede henüz int.bağlatmadık.Malum kriz var ve işler çok kötü gidiyo.Şimdilik biraz tatil yapacak gibiyim.

İyide şemşamercim bu haftalarda en az 600-650gr olması gerekmezmi ben heryerde öyle okuyorum sen ne zaman gitmiştin doktora bu hafta değildir sanırım.

o bünyeden bünyye değişiyo güzelim. senin dediklerin standart onun biraz altıda olabılıyo üstüde. dert etmiyorum şimdilik.doktorda bişey demedi. zaten oğlum 2,750 doğmuştu sonra toparladı. allah bilir tabi ama heralde buda o civarda olur. inşallah daha az olmaz.

Ya arkadaşlar nerdesiniz ben hala bebişimin fotosunu koyamadım profil resmime avatar mı deniyo bilmiyom işte oraya.Bi el atında gitmeden sizde görün (

canım benim o da ne demek tabi anlatacaksın bende sabah sabah olur olmaz bisürü konuyla canınızı sıktım amaherkesbildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışmış sıkıntılarımızı anlataxcağız ki azalsın ve diğerlerimizde tecrübe kazansın dimi ama. bu arada geçmiş olsun canım. bence çok stresli ve tedirgin olduğun için tansiyon problemin devam ediyor.

çok teşekkür ederim edacığım seninde sorunun ne ben bugün okuyamadım birkaç günüm böyle hastanede geçiyor ama neyse Allah yardımcın olsun.iyiki varsınız.evet bende farkındayım tansiyon ölçülürken bile streese giriyorum ama keşke protein atımı çıkmayasdı Allah büyük inşallah sağlıkla alacağız bebeklerimizi kucağımıza umudum her zaman sonsuz :ecrin_bebek::1hug:

canım 50 gr için aç tok bişiy demediyse drun çokm bişiy farketnese de aç gitmen iyi.... ben öğleyin gittim ama yine de açtım sonra dr soruum zaman aç ya da tok 140 altı olmalı dedi.... kağan kocatepe de 50 gr için aç tok farketmez ama 100gr mutlaka aç... geçmiş olsun... ben 100gr olcam da onda bu kadar araştırdım:)

bir kez daha maşallah canım. bizimkide 570 mi felan öyle bişeydi. 500 ünü hatırlıyomda sonun unuttumfisfisfis

ebrar şemşamer maşallah.... ben geçen çarşamba gittiimde ayrıntılıda535 çıkmıştı bu pazartesi benim bıdık kilo almıştı 735 olmuştu:):) maşallah....hihoyyyt

Şemşamer sende olmasan ıssız ada oldu burası yani.Neyse ben çıkıyorum eşim geldi.Hepinizi öpüyorum tek tek.Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Buarada benimde sol kasığımda bi ağrı başladı dün akşamdan beri bazen çok kötü oluyorum.Umarım idrar yolları iltihabı değildir.herkese iyi akşamlar.

cumartesi günü buluşacak arkadaşlar, yarına çıkarmıyız çıkmazmıyız bilmiyom söyleyeceklerimi şimdiden söyleyimde içimde kalmasın

aman sakın tanımadığınız insalarla konuşmayın. burası net ortamı güven olmaz, yazdıklarınızı okuyup buluşma mekanınza gelip karnını şişirerek , meraba canım ben, selin, şirvan vb. hadi gel sana bi gazoz ikram ediyim diyenlere inanmayın sakın. kimlik isteyin.

kimse gelmezsse buluşmaya ,doğrdan hava kararmadn evinize gidin. aklımız sizde kalmasın.

öyle canım herkez sus pus, iyi akşamlar sanada. bu arada benim bebiş küçükmü ne, herkezin 700 lerde:bbo:

BURDAYIMM kaydirigubbakcemile neden işe gelmiyorsun bir sıkıntın yoktur umarım. senin bi aralar bel ağrın vardı hani kaynanaya hamur açma hikayesinden sonra noldu düzeldin mi.

evet canım, benim eşimde bundan korkuyor. Ama msn de benim resmim var şirvanında vardı yaklaşık tanırız herhalde birbirimizi. Ya ben tırstım şimdi :bbo:

ebrar tuba umarım çıkmamışsındır,kullanıcı paneline gir, avatar resmini değiştiriseç, gözatı tıkla. resmini yükle. resim boyutu fazlaysa yükleme yapmaz küçültüp den yoksa yükler. kaydet de tamam

ayy ben şaka yaptım güzelim, hiçbişeycik olmaz.

hay allah iyiliğini versin kızı korkuttun iyimi. delikafadulden gazoz söylemez şimdi kimse korkarız kızlar ben kapalıyım kırmızı eşarp örtücem büyük ihtimalle ordan tanırsınız beni karnım daha önden öndeen gitmiyor hamile olduğum belli değil bide yakama kırmızı karanfil takıcam dermişimm.. kaydirigubbakcemile3

karnın belli değilse konuşmam ben senle :). En iyisi bebişlere bakarız tekme atmayanı aramıza almayız.

evet canım, benim eşimde bundan korkuyor. Ama msn de benim resmim var şirvanında vardı yaklaşık tanırız herhalde birbirimizi. Ya ben tırstım şimdi :bbo:

evet şimdi seneryo yazalım... bizi kaçırıyorlarmış, sonra doğumu yaptırtıp , çoçukları evlatlık olarak satarmışlar ....

şakası bile kötü...... .
kızlar sakin olun , ,,bir ıssız bir yerde buluşmuyoruz... kadıköyün göbeğinde kalabık bir makanda buluşuyoruz...

ayrıca birbirimize tel numaralarımızıda verdik... masaya oturmadan çaldırır öyle otururuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…