CANIM ben kendi adıma sabahtan açıyorum işim bittikçe okuyorum yani akşama kadar sayfa açık duruyor aşşağıya alıyorum. ondan hep online görünüyorum.urla, ayem2007, betül19, croxilex, ebrartuba, eda_edanur+, galatea79, glnm_kvrck, megul, sapphire+, şemşamer, ŞİRVAN+
hanımlar neden konuşmuyorsunuzzzzzzzzz
eda_edanur canım sende aynı benim gibisin.Bende önceleri bir portakalı yiyemiyodum ama şimdi günlük 3 tane yiyorum.
he yaa sorma 3 tane portakal valla rüyamda görsem inanmazdım biraz önce 2 tane yedim daha olsa yerim iş yerine bu kadar getirmişim.kaydirigubbakcemile
tuğçecim geçmiş olsun canım.İnşallah erken doğum falan olmazda sağlıcakla bebeğine kavuşursun.Allah yardımcın olsun canım.İyi düşün iyi olsun herşey çok strese girme.
canım benim o da ne demek tabi anlatacaksın bende sabah sabah olur olmaz bisürü konuyla canınızı sıktım amaherkesbildiği kadarıyla yardımcı olmaya çalışmış sıkıntılarımızı anlataxcağız ki azalsın ve diğerlerimizde tecrübe kazansın dimi ama. bu arada geçmiş olsun canım. bence çok stresli ve tedirgin olduğun için tansiyon problemin devam ediyor.sağol canım inan bozmamak için herşeyi yapıyorum çünki üzülünce tansiyon daha çok çıkıyor Allah büyük ona sığınıyorum.
edanur canım afiyet hastanesi ssk 76 ya yapıyo ve bayan... ama onlarınki cd yok ve sanırım siyah beyaz.. atlasa da iyice sor aynı ise afiyet daha uygun bence.... ben koşuyolu görüntülemede yaptırdım 120ytl dr anlaşmalı... diğer sorunun için geçmiş olsun... bence dr ara sor bakmadan ilaç tavsiye edebilir benimlki ööe yaptı kaşıntı için geçmezse bakarız dedi....
maşallah ebrartuba, senin bünyen bebekleri iyi besliyo galiba, nazar değmesin
bir kez daha maşallah canım. bizimkide 570 mi felan öyle bişeydi. 500 ünü hatırlıyomda sonun unuttumfisfisfisSanırım öyle canımTek sevindiğim aldığım kilolar boşa gitmemiş.Kızımda 7 kiloyla sonlandırmıştık hamileliği.Bu kadar kilo beni korkuttu bebişi besleyemezsem diye ama allahtan şimdilik iyi gidiyorum.Buarada seninle aynı sayılırız senin bebiş kaç gr.
İyide şemşamercim bu haftalarda en az 600-650gr olması gerekmezmi ben heryerde öyle okuyorum sen ne zaman gitmiştin doktora bu hafta değildir sanırım.
bide arkadaşlar birazdan hastaneyi aryıp randevu alıcam da şeker yüklemesi için(50mg) açmı gitmek gerekio..en erken 3 te gidebilirim eşim o saatte gelio okuldan o saate kadar açmı kalıcam nasıl olcak anlamadım......:uhm:
bir kez daha maşallah canım. bizimkide 570 mi felan öyle bişeydi. 500 ünü hatırlıyomda sonun unuttumfisfisfis
Şemşamer sende olmasan ıssız ada oldu burası yani.Neyse ben çıkıyorum eşim geldi.Hepinizi öpüyorum tek tek.Kendinize ve bebişlere iyi bakın.Buarada benimde sol kasığımda bi ağrı başladı dün akşamdan beri bazen çok kötü oluyorum.Umarım idrar yolları iltihabı değildir.herkese iyi akşamlar.
neredesiniz kızlar herkes kayıp yine.Aşağıdaki isimleri sayacağım am üşeniyorum.Ben birazdan çıkarım.Sanırım birkaçgünde giremem nete.İşe gelmicem çünkü evede henüz int.bağlatmadık.Malum kriz var ve işler çok kötü gidiyo.Şimdilik biraz tatil yapacak gibiyim.
cumartesi günü buluşacak arkadaşlar, yarına çıkarmıyız çıkmazmıyız bilmiyom söyleyeceklerimi şimdiden söyleyimde içimde kalmasın
aman sakın tanımadığınız insalarla konuşmayın. burası net ortamı güven olmaz, yazdıklarınızı okuyup buluşma mekanınza gelip karnını şişirerek , meraba canım ben, selin, şirvan vb. hadi gel sana bi gazoz ikram ediyim diyenlere inanmayın sakın. kimlik isteyin.
kimse gelmezsse buluşmaya ,doğrdan hava kararmadn evinize gidin. aklımız sizde kalmasın.
evet canım, benim eşimde bundan korkuyor. Ama msn de benim resmim var şirvanında vardı yaklaşık tanırız herhalde birbirimizi. Ya ben tırstım şimdi :bbo:
ayy ben şaka yaptım güzelim, hiçbişeycik olmaz.
hay allah iyiliğini versin kızı korkuttun iyimi. delikafadulden gazoz söylemez şimdi kimse korkarız kızlar ben kapalıyım kırmızı eşarp örtücem büyük ihtimalle ordan tanırsınız beni karnım daha önden öndeen gitmiyor hamile olduğum belli değil bide yakama kırmızı karanfil takıcam dermişimm.. kaydirigubbakcemile3
evet canım, benim eşimde bundan korkuyor. Ama msn de benim resmim var şirvanında vardı yaklaşık tanırız herhalde birbirimizi. Ya ben tırstım şimdi :bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?