- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
selinay ööle bi ihtimal mi var.... normalde ne zaman doğacak oğlun...
genelde 38. haftada doğunmm yapılıyoya o bakımdan dedim, benim doğum 10nisan sezeryan olursa kesin mart annesiyim hayırlısı bakalım......................
bu arada herkese günaydın ve hayırlı pazarlar daha kimse girmemiş uykucular sizi
günaydın çiçekçim sanada hayırlı pazarlar............
istanbul gurubu müthişsiniz ama kim kim ya anlayamadık kim kim açıklama bekliyoruz hehehh...........................
tek sen deilsin merak etme çiçek çiçek aynı bende öyleyim ayy nasıl yiyorum neler yiyorum bi bilseniz..iştahım maşallah hat safhada şu anda..kızlar iştahınızı kontrol altında tutabilio musunuz ben aç kurt gibiyim ya neden doymuyorum?
canım ben gelicektim ama gelememe nedenimi biliosunuz zaten:) valla dün bende imkanları zorlayıp gelmeyi düşündüm son anda ama olmadı kesin gelcem bi dahakine:)
bende çok isterim buluşabilmeyi ama benim eşim o kadar uzağa gelmeme kesinlikle razı olmaz.heryere kendi götürüp getiriyor zaten( ama inanın tüm samimiyetimle söylüyorum hepinizi sanki tanıyormuşum gibi hissediyorum.
arkadaşlar hepinize merhabalar.dün doktordaydım.ayrıntılı ultrasonum çekildi.çok şükür herşey yolunda:CüvCüv:.bi dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.bebişim net poz vermedi fotomuz belli belirsiz.doktor benim çok zayıf buldu.vitamin de al artık dedi:1no2:.kzım kıpır kıpırdı teyzeleri.çok şükür bunu da atlattık.bebişime almıcam dedim ama dayanamadım iki tane bady ü çorap aldım.bir de bilimediğim halde şeker pembesi yün aldım.becerebilirsem yelek örmeye çalışcam.hihoyyyt:
selinay oğluşuna geçmiş olsun.
geda sınavın pek iyi geçmedi heralde bi dahakine verirsin inşallah.
buluşan rakadaşlarımı çok tebrik ediyorum.süper bişey yapmışsınız.harikasınız hepiniz.fotonuzdan bile herbirinize içim kaynadı.a.s.
kızlar iştahınızı kontrol altında tutabilio musunuz ben aç kurt gibiyim ya neden doymuyorum?
bizden bahsetmedinizmi etoprak küstüm valla heheheh.........................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?