2009 Nisan Anneleri buraya

günaydınlaaaarr herkese.....
yaaa ne güsel buluştunuzzz bi de resim çekinip buraya koydunuz çatladım:) kıskandım ben yaaaa:):):) şaka şaka Allah muhabbetin(m)zi arttırsın.... ben de sizleri çok merak ediyorum. isimleri yazar mısınız... edanur'u kırmızılı oluşundan, bi de şirvan'ı kahve hırkasından:) (yeşil hırkalı arkadaşımızı Bursasu demiş zaten) tanıdım... diğerlerini tahmin etmeye çalıştım ama bakalım...

kızlarrr bu arada bi velime gideceğim bugün söz verdim öğrencime.... ama şuan müthiş mide ağrısı çekiyorum ne yapmam lazım... ayyy bi de dün akşama kadar ısrarla aradı çocuk ve gelcem dedim... şmdi dönemem... ağrıyı nasıl geçirebilirimmm???? dideeeeemmm ya da tavsiyede bulunacak olan arkadaşlar yardımınızı bekliyom... sanırım dünkü üşütmenin eseri...

hepinize mutlu bir gün diliyorum arkadaşlar...

geçmiş olsun gedacım gebelikte bitkisel yöntemler ilaç olarak algılandığından biraz tedirgin oluyorum ama yumuşak içimli ve sıcak olan içecekler mutlaka biraz dindirir ağrını.
ek olarak şunu söyleyeyim bilirsiniz gerçi ama hatırlatma olsun ; adaçayında bulunan alfa ve beta thujone ve oleanolic asit ;kekikte beta-bisabolene,biberiyede oleanolic asit ve maydonozda apiol ve beta-bisablolene hamilelikte düşük riskini arttırdığından tüketilirken özen gösterilmesi hatta uzak durulması gereken bitkiler.ben bunları biliyorum belki fazlasıda vardır ama yeşil yapraklı herşey ii değildir.
ıspanak ve semizotunu ne bulursanız onun içine doğrayıp yiyin.

bu arada ist dayım ama anadolu yakası şehir dışı gibi uzak geliyor alışamadım bi türlü keşke eşim rahatsız olmasaydı bende gelmek isterdim.herkes anlaşmış sanırım kimse gelip bilgi vermiyor

ya ben de çok merak ettim kim kim yazmıycakmısınız??ne güzel 7 göbekli hanım 1 masanın etrafında heh heh garsonlar şok olmuştur ne oluyo ya die..

selam kızlar,

bursasu doğru tahmin etmişsin canım :)) yeşil kazağı olan benim.. ama diğer kızların isimlerini yazmak istemedim.. herkes kendi ismini kendisi yazsın diye :)) buda demek oluyoki biraz daha merak edeceksiniz :) dün güzel bi toplantı oldu, açıkçası ben çok güzel vakit geçirdim.umarım gelenlerin hepsi memnun kalmıştır bu buluşmadan.. genel olarak tabiki gündem gebelikti.. aslında sitedeki sohbetlerden çok farkı yoktu konuşulan konuların ama yüzyüze konuşmak daha ayrı bir zevk... neyse daha fazla ballandırmıyayım :))) hamişsiniz canınız çekmesin :))))) valla kızlar keşke hepimiz aynı şehirde olup biraraya gelebilsek ama aynı şehirde iki kişi bile olsanız biraraya gelin derim ben.. gerçekten paylaşacak çok şeyiniz oluyo ve hiç yabancılık çekilmiyo..

bu arada buluşmanın anonsunu defalarca yaptık, çok uzun zamandır gündemde olan bir konuydu ayrıca, kimseyi özel olarak davet etmedik genel olarak herkese haber verdik..

arkadaşlar hepinize merhabalar.dün doktordaydım.ayrıntılı ultrasonum çekildi.çok şükür herşey yolunda:CüvCüv:.bi dahaki ay şeker yüklemesi yapılacak.bebişim net poz vermedi fotomuz belli belirsiz.doktor benim çok zayıf buldu.vitamin de al artık dedi:1no2:.kzım kıpır kıpırdı teyzeleri.çok şükür bunu da atlattık.bebişime almıcam dedim ama dayanamadım iki tane bady ü çorap aldım.bir de bilimediğim halde şeker pembesi yün aldım.becerebilirsem yelek örmeye çalışcam.hihoyyyt:

selinay oğluşuna geçmiş olsun.

geda sınavın pek iyi geçmedi heralde bi dahakine verirsin inşallah.

buluşan rakadaşlarımı çok tebrik ediyorum.süper bişey yapmışsınız.harikasınız hepiniz.fotonuzdan bile herbirinize içim kaynadı.a.s.

kızlar bu arada çiçekçiçek, geda ve megul üçünüzüde çok merak ediyoruz..kulaklarınızı da çınlattık biraz :)) bir daha buluşma olursa mutlaka gelmelisiniz!

canım ben gelicektim ama gelememe nedenimi biliosunuz zaten:) valla dün bende imkanları zorlayıp gelmeyi düşündüm son anda ama olmadı kesin gelcem bi dahakine:)

bende çok isterim buluşabilmeyi ama benim eşim o kadar uzağa gelmeme kesinlikle razı olmaz.heryere kendi götürüp getiriyor zaten ( ama inanın tüm samimiyetimle söylüyorum hepinizi sanki tanıyormuşum gibi hissediyorum.

kızlar iştahınızı kontrol altında tutabilio musunuz ben aç kurt gibiyim ya neden doymuyorum?
tek sen deilsin merak etme çiçek çiçek aynı bende öyleyim ayy nasıl yiyorum neler yiyorum bi bilseniz..iştahım maşallah hat safhada şu anda..
kaydirigubbakcemile3

tutmak lazım gırtlağı ama sofrada bana bi haller oluo kendimi kaybediorum bi ondan bi ondan yiyorum derken davul gibi şişip öyle kalkıyorum sonra pişman oluorum ama ne fayda:)

canım ben gelicektim ama gelememe nedenimi biliosunuz zaten:) valla dün bende imkanları zorlayıp gelmeyi düşündüm son anda ama olmadı kesin gelcem bi dahakine:)

önemli değil şekerler :)) canınız saolsun..siz ii olun yeter, çiçekçiçek hastaymışsın zaten çok geçmiş olsun..

canım teşekkür ederim, bebişin iyiymiş çok sevindim,sende dikkat et kendine vitamin al diyosa doktor al canım.....................

kızlar iştahınızı kontrol altında tutabilio musunuz ben aç kurt gibiyim ya neden doymuyorum?

bende çok yiyorum çiçekçim valla,kapanmıyo bu iştah şu 3 ay bi geçseydi hayırlısıyla................

bizden bahsetmedinizmi etoprak küstüm valla heheheh.........................

bizden bahsetmedinizmi etoprak küstüm valla heheheh.........................

ayyy sen kıskandın mıııııı kıyamam ben sana :)))) hepinizden bahsettik tabiki ama megul,geda ve çiçek istanbulda ya o yüzden özellikle onları söyledim..

bu arada kızlar 7 kişiydik ama 7.si hamile değildi :)) o benim kardeşimdiiiiiii! bana hamiş deyip durmasınlar bozuluyorum, daha sevgilim bile yok benim die isyan ediyo burdaaa!! kaydirigubbakcemile3

çok hoşsunuz kıslar.... inşallah bi dahakine.... taa tuzla olmasa gene gelecektim.... hepiniz çok tatlısınız hoş sohbet olduuna eminim dünkü ortamın...

megulcüm ilk yardm trafk iyi de motoru attım hep:) ona çalışmak gerekiyomuş:):) bakalım hayırlısı artık
etoprak inaşallah canım bi dahakine biz de oluruz...
çiçek ben de yemekte çok yiyorum doymak bilmiyorum... ama yemeyince de ööle duruyom aklıma gelmiyo bazen.... ama bişiy diyim de gülün.. biz okulda iki hamileyiz hep yanyana oturuyoz aralarda ve her arada koro halinde bişiyler yiyoz:) geçende beraber dışarı çıktık yemek yicez bi yerde ama nasıl saldırıyoz sanki önümüzden alıcaklar gibi:):) ben arada bi etrafıma bakıyom utanıp o hiç ööle yiyo.. inşallah bize bakan yoktur deyip ben de saldırıyom... bu hamilelik garip bişiymiş gerçekten.... ama inşallah bebişler sağlıkla doğsun da seneye veririz kiloları...
sinehas teşekkürler canım bişiy yapmadım ama hala ağrı var sabahki kadar şiddetli olmasa da....

bu arada yarın iin bana dua edin de 100gr normal çıksın arkadaşlar....

inşallah yüklemen normal çıkar gedacım :Saruboceq:daha biz 50 gr da yaptıramadık çarşamba günü inşallah yaptırcaz bakalım bizim sonuç ne olacak..maalesf doktorumuzu değiştiriyoruz bu saatten sonra çok zor oluyomuş alışmıştık oysaki hem de çok ii bi doktor ama erkek eşim pek rahat deil bu konuda napalım değiştircez artık..aynı hastanede izne ayrılan bayan doktor tekrar başlamış ona gitcez artık..araştırdım çok iyi bi doktormuş bakalım hayırlısı..ama doktorumuza ne diycez die düşünüoz şimdi de çünkü çok memmunduk..kızlar sizce ne demeliyizfisfisfis???erkeksiniz o yüzden sizi değiştirioz denmez öff öff..-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…