megul sen ücretsiz izindemisin o zaman??
Günaydın nisan anneleri.Nasılsınız.Perşembeden beri yoktum ben.Grip bademcikler hepsi karıştı çok zorlanıyorum.Öksürükte başlıyo.Geceleri uyuyamıyorum 3 gündür.Umarım sizler iyisinizdir.Geçmişi okumadan bi meraba diyeyim dedim.Bakalım beni merak eden olmuşmu kimlerin aklına gelmişim.En son bebişimin fotoğrafını koymaya çalışıyorum ama beceremedim sanırım.hadi görüşürüz şimdilik.
Günaydın arkadaş
Bugün pek iyi değilim. dün akşamı çok zor geçirdik bugünde onn etkilerini yaşıyorum hala.
akşam 22 sularında arabamızı cadde üstüne park edip indik eşimle. eşim sabaha kadar çok kar yağar yol kapanabilir düşüncesiyle zincir takmaya başladı. bana arabadan inme dedi ama ben dinlemedim. indim yanına gittim. biraz geçmedi yoldan bir araba süratle kaymaya başladı önce karşı kaldırıma çarptı sonra yönü bize döndü. ancak eşime kaç diye bağırabildim. bende birkaç adım kaçabildim. araba bizim arabaya çarptı hala duramadı birazda bizim arabayı sürükledi. Allahtan arkamızda bir araba daha vardıda bizim arabada ona çarpınca durdu. araba durabildiğinde araba ile aramda bir adım mesafe kaldı kalmadı.ancak o kadar kaçabildim kaçacakta yolum yok iki araba arasında kaldım. eğer kaçamasaydım herif beni biçmişti. kesin parça parça olurdum. sürücü meğer alkollu imiş. yol buzlu ve akıllı hala gaza basıyor. bize çarptı hala arabadan gaz sesi geliyordu. verilmiş sadakamız varmış. eşimde bende tabi bebeğimde kıl payı kurtulduk. gece yarısı soğukta 2.5 saat polis bekledik. ardından eve gittik ama zar zor uyuyabildim. bütün gece rüyamda kaza yapan arabaları gördüm durdum. Sabahta işe gelmek zorundasın iki üç saatlik uyku ile ayaktayım.
birde sabah kasığımda bir sancı oluştu bebeğe bişey olmuşmudur diye iyice telaşlandım Allahtan biraz geçti.
neyse çok uzun yazdım kusura bakmayın ama hala şokundayım olayın.
yollar çok tehlikeli aman çok dikkat edin. Allah kaza bela vermesin.
Günaydın kızlar.....ayem çok geçmiş olsun......şekeryüklemesi sonuçları benim gittiğim hastanede 30 dakikada veriliyor yani diğer güne sarkma ihtimali yoktur sanırım...bu arada benimde yarın kontrolüm var açlık ve tokluk şekeri olmak üzere...bakalım 15 günlük diyet işe yaramış mı...yarın ki sonuçlara göre insülin alıp,almayacağım belli olacak....dualarınızı ve iyi enerjilerinizi eksik etmeyin....herkese mutlu günler
eve gidsip yatmayı düşünğüyorum
acaba neden oluyor........... offf
urla çift çorap bende de var ama bi işe yaramıyo!! izin koparabileceksen durma eve git..Allah yardım etsin valla bu soğukta çalışmak zorunda kalan herkese..ben sabah donuyodum valla, okulda soğuktu ama şimdi daha iyiyim..
bursasu canım benim koymama gerek yok heralde göbüş resmimi.. bütün site ahalisi gördü nasıl şiştiğimi hehehe!!millet 7 kilo almış şiştim diyo ben iki katını aldım ya ben ne yapayımmmm!!allahtan okul sosyete :)) spor salonu yüzme havuzu falan var, ona gitcem diye güveniyom valla..tabi çocuktan vakit kalırsa senağlama şimdi ödem oluştu galiba botlarım ayağıma olmuyo, spor ayakkabıyla geldim okula.. ayaklarım şişmeden önce 40 numaraydı, şimdi şişler ve 41 numara bayan ayakkabısı bulamıyorum kaydirigubbakcemile3
urla çift çorap bende de var ama bi işe yaramıyo!! izin koparabileceksen durma eve git..Allah yardım etsin valla bu soğukta çalışmak zorunda kalan herkese..ben sabah donuyodum valla, okulda soğuktu ama şimdi daha iyiyim..
bursasu canım benim koymama gerek yok heralde göbüş resmimi.. bütün site ahalisi gördü nasıl şiştiğimi hehehe!!millet 7 kilo almış şiştim diyo ben iki katını aldım ya ben ne yapayımmmm!!allahtan okul sosyete :)) spor salonu yüzme havuzu falan var, ona gitcem diye güveniyom valla..tabi çocuktan vakit kalırsa senağlama şimdi ödem oluştu galiba botlarım ayağıma olmuyo, spor ayakkabıyla geldim okula.. ayaklarım şişmeden önce 40 numaraydı, şimdi şişler ve 41 numara bayan ayakkabısı bulamıyorum kaydirigubbakcemile3
Kimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.
allahım yardımcınız olsun..............kızlar bu arada çok mutsuzum benneyaptımki
dün öğrendiğime göre cuma günü kayınvalidem geliyormuş:1no2:
şimdi bana bunun içinmi üzgünsün diyeceksiniz ama benim kaynanamı tanımadığınız için..
ben daha evlenmemiştim bizde kalıyordu düğüne kadar 6 ay kaldı bütün civatalarım gevşedi sayesinde..senağlama
Allah ım hiç susmuyo herşeye muhalefet oluyo ve haddinden fazla cahil kocişim bile hazırlan gardını al son ii günlerimiz demeye başladı offf offff
neden insanlar bu kadar kötü olurlarki hemde çocuklarına karşı , aylarca hergün dra götürdük , bütün tetkikleri yapıldı ama yinede beni dr a bile götürmediniz dedi beddua etti,korkuyorum geldiğinde yine beddualar başlayacak.sen koru yarabbim bizi....senağlamasenağlamasenağlama
olsun tatlım ...........merabalar büyülü bahceler
anca gelebildimmm:::)))
gel artık 2009
ebrar cım cok gecmş olsun canım
urla özür dilerim ama ilk kız demişlerdi yaaa ben hala orda kalmısım demek ki:::))))
affet beniiiii birde ayaklarını sıcak tut
ayem canım cok gecmiş olsun verilmiş sadakanız varmısssss, ALLAH korusun:::)))
kıs alınma bu ara herkez yoğun ben bi giriyom iki saat sonra tekrar girip bi bakıyorum yazılanlara cvp vermeye çalışıyorum şimdi yine çıkıcam................
ya tabi biz senin gibi evde degılız kuzum eheehehehe iş yerindeyiz :CüvCüv::CüvCüv:
benimkide hala göndermedi canım doktorun göndermesini bekliyorum....................
urlacım dikkat et kendine ayklarını sıcak tut gaz sancısıdır battaniyenin altın gir yat rahatlarsın.........................
- canım geçmiş olsun,,, iş yerinden problem olmazsa evine git dinlen
benim göbek aldı başını gidiyor,,,, bu 1 ayda kocaman oldu...
canım anlaşılan c.tesi günüde bulamamışsın ;,,,,
sana diyorum eşinin ayakkabılarını giy diye :))
27.12.2008 - 1. geleneksel istanbul buluşması ;
ImageShack - Image Hosting :: sany0078fs2.jpg
ImageShack - Image Hosting :: sany0079cy6.jpg
e_toprak / april16 / şirvan / s_ebru
eda_edanur / bugidi54
ya hep yazıcam unutuyorum kızlar o kadar buluşmuzşunuz üstelik muhallebicide ayıptır ya o masanın hali
niye donatmasınız masayaı nerde tatlılar kızlar aaa
masada sadece su var bu ne yaw
ya hep yazıcam unutuyorum kızlar o kadar buluşmuzşunuz üstelik muhallebicide ayıptır ya o masanın hali
niye donatmasınız masayaı nerde tatlılar kızlar aaa
masada sadece su var bu ne yaw
koymamakla iyi yapmışsınız tabitatlılar mide de cokacimcoook ; şekercimm....
oraya bilhassa koymadık.. sonra resimden görür canınız ister diye ....
Kızlar ben çıkıcam biraz sonra.Birkaç evrak faxlanması lazımmış o yüzden gelmiştim zaten.Bu kriz bizim işide vurdu o yüzden bir müddet gelmicem işe.İnşallah en yakın zamanda eve int. bağlatırımda sizlerden ayrı kalmam.Valla inanın evde hep aklımdasınız.Ben bitürlü karar veremedim hangi int.şirketinden baplatsam diye.Hepsinde farklı kampanyalar ve sözlşemeler var naapsam bilmiyorum.Geçmişi tam bitiremedim.Bu arada bebişimi gören oldumu iki kişi gördü sanırım.Elimdenden fotoğraflar hiç düşmüyo yaa sürekli bakmak istiyorum.hadi görmeyenler varsa onlarda baksın.
tatlılar mide de cokacimcoook ; şekercimm....
oraya bilhassa koymadık.. sonra resimden görür canınız ister diye ....
koymamakla iyi yapmışsınız tabi
benim doktorum tatlıyı yasakladı kilo drumumdan dolayı
tatlı,pilav,makarna,ekmek,hamur işi yok dediiinaniknaniknaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?