2009 Nisan Anneleri buraya

megul sen ücretsiz izindemisin o zaman??

canım benim 14.hafta kanamam olmuştu.2 hafta koyu kahve devam edince 3 gün hastanede yattım.doktor 2 aylık heyet raporu yazdı sağolsun.çok iyi oldu benim için.

canım çok geçmiş olsun.inanın hepimiz birbirimizi çok merak ediyoruz.çok geçmiş olsun.

ayem canım çok ama çok geçmiş olsun.verilmiş sadakanız varmış.bir daha yaşatmasın rabbim.

canım geçmiş olsun.inşallah diyet işe yaramıştır.

eve gidsip yatmayı düşünğüyorum

acaba neden oluyor........... offf

urla geçmiş olsun.arkadaşlarıma katılıyorum.büyük ihtimal gaz sancısıdır.

canım anlaşılan c.tesi günüde bulamamışsın ;,,,,

sana diyorum eşinin ayakkabılarını giy diye :))

bursasu bayıldım oda takımına gerçekten harika bişeymiş ki senin alcağın daha güzel di mi*
sinehas Allah sabır versin.ama kendini çok yıpratma bebeğini düşün duymazdan gel.sürekli yat uyu.

e toprak 40 numaramı :1shok: dedin eşinin ayakaabılarından giy
maşallah yani heheh
bende yüzmeye gitmek istiyorum ama hamileykene :CüvCüv:

Kimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.

haydaaa, güzelim sen cuma yada perşembeydi ben çıkıyorum bi kaç gün giremeyecem yazdınya. önümzde hafta sonuydu, malum hafta sonları çoğu çalışan girmiyo ondan kimse senin hakkında bişey yazmamıştır. boşu boşuna alınıp kendini gereksiz yere üzme bakıyım. :1hug:

hele şükür şirvan, hiç koymayacaksınız sanmıştım resimleri :))))) benim adamla anlaşmalımısınız, en şişko sensin görüp görüp resimleri kıs biraz boğazı deyip her yere bu resimleri koyuyo, tam sitedekiler unutuldu diyodum kiiii sen koydun bu defa!!!

bursasu bu arada böyle oda takımı benimde hoşuma gidiyo ama ben alamıcam (( Allah güzel günlerde sağlıkla kullanmayı nasip etsin sana ve meleğine..

ya hep yazıcam unutuyorum kızlar o kadar buluşmuzşunuz üstelik muhallebicide ayıptır ya o masanın hali
niye donatmasınız masayaı nerde tatlılar kızlar aaa
masada sadece su var bu ne yaw

allahım yardımcınız olsun..............

olsun tatlım ...........

- canım geçmiş olsun,,, iş yerinden problem olmazsa evine git dinlen

benim göbek aldı başını gidiyor,,,, bu 1 ayda kocaman oldu...

evet benim göbiştecok cıktı maşallah en yakın zamanda eklerim

ama işlerden fırsat bulamıyorum artık 2009 da eklerim ehehehehhe

sagol kuzum izin aldım saat 2 gibi gidecegim evime sıcacıkk

ama agrım biraz gecti...

tüm dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar:te::

canım anlaşılan c.tesi günüde bulamamışsın ;,,,,

sana diyorum eşinin ayakkabılarını giy diye :))

yok kiii, nereden bulayım.. bi tane beğendim 39 a kadarmış.. bugün vakit bulursak iş çıkışı cevahire gitcez bakalım.. zaten ben böle şişmeye devam edersem kocamın ayakkabılar bile küçük gelecek :))))

ebrar bebeğinin fotosunu gördüm.maşallah rabbim nazarlardan korusun.çok güzel.benim bebişimin fotosunu bi türlü çekemedi doktorum.elini yüzüne kapattı sonra da döndü durdu.inat olacak benim kızım belli etti şimdiden kendini:))

27.12.2008 - 1. geleneksel istanbul buluşması ;

ImageShack - Image Hosting :: sany0078fs2.jpg

ImageShack - Image Hosting :: sany0079cy6.jpg

e_toprak / april16 / şirvan / s_ebru
eda_edanur / bugidi54

hepiniz harikasınız hamişler oh ne güzel sıcacık sohbetler etmişsiniz

ya hep yazıcam unutuyorum kızlar o kadar buluşmuzşunuz üstelik muhallebicide ayıptır ya o masanın hali

tatlılar mide de cokacimcoook ; şekercimm....

oraya bilhassa koymadık.. sonra resimden görür canınız ister diye ....

kızım biz oturur oturmaz sipariş verip gömüldük tatlılara :) karnımız doyunca aklımıza geldi fotoğraf çekinmek kaydirigubbakcemile3 yani hiiiç delil bırakmadık ortada..
hem sen niye benim küçücük ayaklarımla dalga geçiyon ki, eh bu kadar cüsseye bu kadar ayak :))))

koymamakla iyi yapmışsınız tabi

benim doktorum tatlıyı yasakladı kilo drumumdan dolayı

tatlı,pilav,makarna,ekmek,hamur işi yok dediiinaniknaniknaniknanik

AYEM geçmiş olsun allah beterinden korusun .. eve gidince bol bol dinlen o halde bide işe gelmişsin yine ucuz atlatmışsınız yaa bir yere sadaka ver sadaka belaları defeder..

canım bebeğini gördümm çok güzel allah nazardan saklasın.

düşünceli hanımlar canım.
urla geçmiş olsu canım. sinehas sanada geçmiş olsun demek isterim ama biraz zor geçecek gibi. Allah yardımcın olsun

valla ben hepinize o kadar güveniyorum ki yeme konusunda hiç sormadım niye su var diye masada...muhtemelen selam verip oturduktan sonra tatlı yemekten birbirlerine bakmamışlerdır dedim....ne zamanki tatlılar bitti şöle:CüvCüv: rahatladınız sonra kaynaştınız demi hepiniz...ayy bende zorlanırdım gelseydim eminim sütlü tatlı bile yasak banasenağlama....bir dahaki buluşmaya kepek ekmeğimle gelirim artık tabağınızın dışına banarımsırnaşık şey

koymamakla iyi yapmışsınız tabi

benim doktorum tatlıyı yasakladı kilo drumumdan dolayı

tatlı,pilav,makarna,ekmek,hamur işi yok dediiinaniknaniknaniknanik

canım benimde yememem lazım ama; ben dayanamıyorum,
bugün öğle yemeyinde de makarna vardı.. aldım yedim bir güzel.. sonra pişmanlık duydum ama .. iş işten geçti bir kere....

ocağın 20 de şeker testi yapılacak. bakalım nasıl çıkacak....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…