benim 9 daydı randevum
9,30 da kan,idrar şekeryüklemem yapıldı
12.00 sonuclarımı almış doktoruma göstermiştim....
bir günde işin biter
GÜnaydın nisan annleri
hava cokkkkkkkkkkkkkkkk sogukkk
27.12.2008 - 1. geleneksel istanbul buluşması ;
resimlerini koydun , gördünüz mü ? kimse bişeycik yazmıyor.....
kızım biz oturur oturmaz sipariş verip gömüldük tatlılara :) karnımız doyunca aklımıza geldi fotoğraf çekinmek kaydirigubbakcemile3 yani hiiiç delil bırakmadık ortada..
hem sen niye benim küçücük ayaklarımla dalga geçiyon ki, eh bu kadar cüsseye bu kadar ayak :))))
ebrarcım bebişin çok tatlı maşallahKimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.
urlacım benimde o ağrılardan çok sık oluyor hatta bazen acıdan kıvarnıp ağlamaya başlıyorumsenağlama ayaklarını sıcak tut birde su içmeyi ihmal etme.. ben ağrı başlayınca hemen büyük bir bardak su içip ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleniyorum hemen geçiyorrumelili haklısın ama cok agrım var... tam göbegimin altı..........
Günaydın kızlar.....ayem çok geçmiş olsun......şekeryüklemesi sonuçları benim gittiğim hastanede 30 dakikada veriliyor yani diğer güne sarkma ihtimali yoktur sanırım...bu arada benimde yarın kontrolüm var açlık ve tokluk şekeri olmak üzere...bakalım 15 günlük diyet işe yaramış mı...yarın ki sonuçlara göre insülin alıp,almayacağım belli olacak....dualarınızı ve iyi enerjilerinizi eksik etmeyin....herkese mutlu günler
27.12.2008 - 1. geleneksel istanbul buluşması ;
ImageShack - Image Hosting :: sany0078fs2.jpg
ImageShack - Image Hosting :: sany0079cy6.jpg
e_toprak / april16 / şirvan / s_ebru
eda_edanur / bugidi54
Canım biraz önce okudum ama cevap yazmayı unuttum..kızlar herkese çok teşekkür ederim..
erken doğurmazsam iyidir bu stres yüzünden senağlama
Allah bana ve tüm sorunu olan hamilelere sabır versin..
Şemşamer canım resimler burda...:1rolleyes:a.s.şutarafagitti
ebrartuba bebişinin resmine en sonunda bakabildim, maşallah ona :))
sinehas baktın kaynana baymaya başladı sende onu bay canım :))))))))) boşver, aranızda bi sorun yaşansa ilerde nasıl olsa bi yolunu bulur düzeltirsin ama sıkıntıdan sana yada bebeğine bişey olursa bunun telafisi yok unutmaaa!
ya bu sitede bi 40 numara ayaklı ben miyim yaaaaaaaa senağlama oolsun canıma değsin ayaklarım yere sıkı basar daha iyi lülülülülülü
bu iyi bişey mi kötü bişey mi glnm kvrck? yani nefret ettiğin birinede benzetmiş olabilirsin :))
benim ayakkabılarım olmuo valla hele sol iice sıkıo patlayacak gibi bi postalvari bişi almam lazım zaten karda başladı sabah korktum kayacam diye eşimede diyorumki eskiden atlar zıplardım deli gibi şimdi iki katı düşünüyorum adım atarken ne tuhaf böyle düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi vallahi fakat hormonlarım ayakta havadanmıdır nedir bilinmez çok duygusalım inanın
tuğçe doğru söylüyosun düz yolda yürümeye korkar olduk. şimdi akşam oldu yerler donmaya başladı işten çıkıp eve nasıl gidicem diye dert sardı valla beni. aslında kışı karı severim ama bu sene değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?