2009 Nisan Anneleri buraya

benim 9 daydı randevum
9,30 da kan,idrar şekeryüklemem yapıldı

12.00 sonuclarımı almış doktoruma göstermiştim....

bir günde işin biter

GÜnaydın nisan annleri

hava cokkkkkkkkkkkkkkkk sogukkk

beni bilgilendirdiğin için sağol urlacım.yalnız doktorun söylediği gibi birşey olacağını sanmıyorum.yani 5 kilo ömür boyu kalır falan.emzirirsen çok hızlı kilo verirsin.bebek anne sütünü kestiği zaman da diyet yaparsın olur biter.böyle şeyleri kafana takma canım.:ecrin_bebek:

Urla canım çok geçmiş olsun..

Fotoğraflar çok hoş Şirvan
Etoprak seni birine benzetiyorum sanki
Ya da daha önceden tanıyormuşum gibi
Allah allah...

valla toprak doğr sölüyo .. önce karnımızı doyurduk fotolar sonradan geldi aklımıza.. toprak eşine söle hiçte öle şişko filan değilsin ben 15kilo aldım deyince şok oldum zaten hiç belli olmuyor ve aşırıda durmuyor sıkma canını senn. ama ayakkabı konusu tam bi muamma ee şimdiden böle olursa ilerde napıcan kızım mutlaka tuzu kess zamanla alışırsın kaydirigubbakcemile5

Kimse beni tınlamıyo yaaa.Zaten hiçkimsenin aklına gelmemişim yine.Bi allahın kuluda hatırlamamış.Neyse hepinize iyi günler.sağlıcakla kalın.
ebrarcım bebişin çok tatlı maşallah ben daha 4boyutluya girmedim ama sabırsızlanıyorum..

rumelili haklısın ama cok agrım var... tam göbegimin altı..........
urlacım benimde o ağrılardan çok sık oluyor hatta bazen acıdan kıvarnıp ağlamaya başlıyorumsenağlama ayaklarını sıcak tut birde su içmeyi ihmal etme.. ben ağrı başlayınca hemen büyük bir bardak su içip ayaklarımı yukarı kaldırıp dinleniyorum hemen geçiyor

rumelili inşallah diyetin işe yaramıştıra.s. benimde yarın 100lük testim var 3saat nasıl geçer bilemiyorumbenneyaptımki

AYEM sanada çok geçmiş olsun cnm verilmiş sadakanız varmış

kızlar herkese çok teşekkür ederim..
erken doğurmazsam iyidir bu stres yüzünden senağlama
Allah bana ve tüm sorunu olan hamilelere sabır versin..

haklısın canım ama ne yapayım elimde değil..
kaçacak yerimde yok mecbur katlanacağım artık doğumdan sonra gelseydi belki daha sabırlı olabilirdim ama zaten hamilelik insanı stresli ve kırılgan yapıyor , nasıl dayanacağım bilmiyorum.
tekrar teşekkürler.
kocişim ameliyatlı sıkıldı oturmaktan biraz annemlere gideceğiz (annem alt katta).
sonra görüşmek üzere kızlar
herkesi öpüyorum....

şirvancığım daha önceki resimlerle aynı onlara yorum yaptığım için birşeyler yazmadım bence hepiniz çok samimi ve doğal gözüküyorsunuz daha önce tanışmış gibi ama hep istanbuldaki arkadaşlardan bahsetmişsiniz bizi niye merak etmiyorsunuz ,aprıl 16 nın göbeğide çok net çıkmış maşallah ı var sizin göbek resimleri varsa merakla bekliyorum veya boydan varsa çok iyi olurdu

ebrartuba bebişinin resmine en sonunda bakabildim, maşallah ona :))

sinehas baktın kaynana baymaya başladı sende onu bay canım :))))))))) boşver, aranızda bi sorun yaşansa ilerde nasıl olsa bi yolunu bulur düzeltirsin ama sıkıntıdan sana yada bebeğine bişey olursa bunun telafisi yok unutmaaa!

ya bu sitede bi 40 numara ayaklı ben miyim yaaaaaaaa senağlama oolsun canıma değsin ayaklarım yere sıkı basar daha iyi lülülülülülü

bu iyi bişey mi kötü bişey mi glnm kvrck? yani nefret ettiğin birinede benzetmiş olabilirsin :))

Canım siman hiç yabancı gelmiyor o yüzden böyle dedim:))
Ama nefret ettiğim birine benzetmediğim kesin yani...:1rolleyes:
Bende son aldığım ayakkabının kalıbı küçük diye 40 numara aldımkaydirigubbakcemile3
Normelde bende 39 giyerim
Eşimin ayakkabısını bile giyemem artık
Çünkü 39 giyiyoooo

maşallahınız var kızlar ne o öyle, sizin ayaklar almış başını gitmişkaydirigubbakcemile3

benim ayakkabılarım olmuo valla hele sol iice sıkıo patlayacak gibi bi postalvari bişi almam lazım zaten karda başladı sabah korktum kayacam diye eşimede diyorumki eskiden atlar zıplardım deli gibi şimdi iki katı düşünüyorum adım atarken ne tuhaf böyle düşüneceğim aklımın ucundan geçmezdi vallahi fakat hormonlarım ayakta havadanmıdır nedir bilinmez çok duygusalım inanın

bende çok duygusalım günde en az iki kez ağlama krizim tutuyor bide bazen durup dururken sinirleniyorum huzursuz oluyorum yattığım için herhalde,anne olmak böyle birşey canım her hareketinde önce bebeğini düşünüyor insan artık atlamayı zıplamayı bırak düz yolda düşerim diye korkuyoruz

tuğçe doğru söylüyosun düz yolda yürümeye korkar olduk. şimdi akşam oldu yerler donmaya başladı işten çıkıp eve nasıl gidicem diye dert sardı valla beni. aslında kışı karı severim ama bu sene değil.

dozkancığım kimse kalmamış hazır seni bulmuşken sorayım ben 2 saat önce yoğurt yemiştim bir saat sonrada balık yiyeceğim yoğurtla balık yenmez derler sence:uhm: yemesemmi:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…