2009 Nisan Anneleri buraya

Selinay2002 ; tuğçe8 nerdesiniz kızlar;

pc açık bırakıp mı gittiniz yoksa .....

Bari sizler gelinde , birşey yazışalım..

Bu arada eşim okey oynadığı yerden bana laf atıyor;

kankilerin nasıl diye .... Adam internete girdiğimde sizlerle yazıştığımı anlıyor....

Sizlere selamı var; yeni yılınızı kutluyor;

bu arada benim oğlumda teyzelerin yeni yılını kutluyor; arkadaşlarıma iyi baksın teyzelerim dediii

2009 a az bir zaman kaldı; herkese mutlu seneler diliyorum.

Bebişlerinizle birlikte,,,ailenizin mutluluğu daim olsun.....

2009 un şanslı kadınlarına yeni yılda sağlıkla, mutlu ve huzurlu bir yıl dilerim. Ve tabiki bebişlerimiz ve kocişlerle birlikteeee.....:asigim:
Ayrıca 2009 a girerken dualarının içinde bir bebek olan herkesin duasını kabul etsin, Allahım. Çünkü benim 2008 e girerken dualarımın içinde bir bebekte vardı, çok şükür 25 haftayı devirdik, herkese bu tarifi imkansız mutluluğu ve heyecanı diliyorum....

Kızlar gündüz giremedim, bugünkü geçmişide okumadım henüz, saat 12 olmadan 2 satır bişeyler yazim bari dedim:lepi:

April cim hoşgeldin..... Bende yanlızlıktan patlıyordummm..
Seni, görmesem bende okey masasına gidecektim

ay bende hep onu düşünüyorum laptop hep kucağımda zararı oluyodur büyük ihtimallekafamçokkarıştı gerçi şu an yaşadığımız dünyada zararı olmayan ne kaldıki?

o konuda hakklısın güzelim ... Butün gün oturuyorum,, akşamları uzanmak iyi geliyor.... ... Yatıncada laptop mecburen kuçakta oluyor...

Etoprak ta gelmiş,,,,

aaaa keşke başka birşey isteseydimm...

Kızlar iyiki geldiniz... Burası yanlız hoş olmuyor

April cim hoşgeldin..... Bende yanlızlıktan patlıyordummm..
Seni, görmesem bende okey masasına gidecektim

Canım hoşbulduk ama kapatıcam. Bugün hiçbişey yazamadım diye vicdanım rahatsız oldu. En azından iyi yıllar diliyim diye girdim. Sen git bak bi kocana bence özlemiştir seni:))

April sen bugün neden hiç girmedin..

Bu haVada gezdin mi yoksa ?

Yok canım ben bu hafta 2 kez bakkala gitmek dışında pazar gününden beri evdeyim. Hasta olucam korkusuyla. Bugün yemek yapmak ve kendimle ilgilenmekle geçti. Malum aşağıyı görmek zor artık, yukarıylada öyle uzun uzun ilgilenemiyorum. Bütün günüm ıvır zıvır işlerle geçti yani. Bilgisayarı açsam bütün işler kalıyo o nedenle açmadım hiç..

Şirvancım kapatıyorum ben yılın son dakikalarında da buarada seninle hamiş hamiş konuşmak varmışkaydirigubbakcemile3
Hadi öptüm çok iyi bak kendinea.s.

şirvancım gece için hazırlıkları yapmışsın ne güzel :))))
yalnız bütün bi sene ?? zor olmayacak mı yawhu :))) benim koca çoktan 5. uykusuna daldı bile(((

DEMEK SENDE BENİM GİBİ YENİ YILA TEMİZ GİRMEK İSTEYENLERDESİN..

EVET ARTIK ZOR OLUYOR,,, BELİM AĞRIDI BENİMDE EĞİLMEKTEN....
AMA TEMİZLİK GİBİSİDE YOK....süprizzzzz

kızlar tekrardan mutlu yıllar ben pc başında değilim ,açık ama kalabalığız baya öpüyorum hepinizi,etoprak kaçarmıyız hiç aşkolsun canım .................

etoprak sen sormuştun sanırım matik sabuntozları var ben onunla makinaya attım bebişin kıyafetlerini bence en iyisi o .......................................

oooo aprilde hazırlık yapmış bi şirvan değil anlaşılan :))))))))))) ohhh iyi valla bu gece nisan anneleri çok hiperactive heralde :))))))))) bizimkide horul horul uyusun ( aman ya bende tek başıma film izlerim ne yapalım, bugün 2 tane vcd aldım 2.yi izlicem şimdi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…