2009 Nisan Anneleri buraya

şirvancım valla oğlumda bi yaramaz bu gün sorma onun içinde okuyamıyorum pek yazdıklarınızı..........................

şirvancım kapatıyorum ben yılın son dakikalarında da buarada seninle hamiş hamiş konuşmak varmışkaydirigubbakcemile3
hadi öptüm çok iyi bak kendinea.s.

bende öpüyorum seni canım ; mutlu seneler....

şirvancım gece için hazırlıkları yapmışsın ne güzel :))))
yalnız bütün bi sene ?? Zor olmayacak mı yawhu :))) benim koca çoktan 5. Uykusuna daldı bile(((

öyle valla, gerçi yeni yılın ilk dakikalarında birlikte olmak vardı. Ama evde arkadaşlar var... Olsun ne yapalım gece uzun....
Sende kaldır kocanı ; en azında kocaman bir öpücük kondur dudaklarına :))))

selinay ve april de buradaymış ama ben geldim die kaçtılar heralde (
yok güzelim onlar pc açık bırakmış herhalde... Ben geldiğimden beri hiç yazmadılar...

demek sende benim gibi yeni yıla temiz girmek isteyenlerdesin..

Evet artık zor oluyor,,, belim ağrıdı benimde eğilmekten....
Ama temizlik gibiside yok....süprizzzzz

evet ben sormuştum canım ama saolsun kızlar dalin in var matik olarak onu kullan dediler.. onu denicem bende :)))

sanada mutlu yıllar canım..

ben olsam inadına kaldırırdım,,, nasıılsa yarın tatil...
Uyuyarak girmesin yeni yıla , sonra bütün sene uyur durur

ya şirvancım yolla arkadaşları gitsinler yawhu :)) oooo benimkini bırak öperek döverek bile uyandıramazsın :))) zaten hala grip yanıma bile yaklaşmıyo o yüzden yani anlaşılan bizde bütün bir yıl tık yok kardeşşş!!

şirvancım valla oğlumda bi yaramaz bu gün sorma onun içinde okuyamıyorum pek yazdıklarınızı..........................

selinaycım tahmin ettim.. Sen iyi olda yazma boşver...

evet ben sormuştum canım ama saolsun kızlar dalin in var matik olarak onu kullan dediler.. Onu denicem bende :)))

sanada mutlu yıllar canım..

ben oma nun bebek deterjanını almıştım .. O iyi değilmidir şimdi...
Aklım karıştı benim...

babasını değil ama sıpasını uyandırmayı başardım şirvan :))) bu kadar çikolatayı yiyince film izlerken bizim ufaklık coştu :))

selinaycım tahmin ettim.. Sen iyi olda yazma boşver...

ben oma nun bebek deterjanını almıştım .. O iyi değilmidir şimdi...
Aklım karıştı benim...

ya bugün kızlar en iyisi yinede dalinin deterjanı dediler..sitemizin kimya müh. dalini tavsiye etti ama yumuşatıcı kullanma dedi.. aha girdik yeni yıla :)))

geçm,ş olsuun güzelim ,, sağlık olsun ne yapalım....

babasını değil ama sıpasını uyandırmayı başardım şirvan :))) bu kadar çikolatayı yiyince film izlerken bizim ufaklık coştu :))

kız çok abur cubur yeme ; kilo alacam (yeteri kadar aldın zaten)

gerçi sana diyorum bende bu akşam çok karıştırdım.....

ya bugün kızlar en iyisi yinede dalinin deterjanı dediler..sitemizin kimya müh. Dalini tavsiye etti ama yumuşatıcı kullanma dedi.. Aha girdik yeni yıla :)))

napalım oyle diyorlarsa dalin alırız....

Peki şampuan - yağ oluyorya bebeklerin onun hangisi iyi acaba?

Oda dalin mi yoksa

ben jansınınkiini almıştım.(yazamadım kusura bakmayın)

Bende çıkıyorum.... Bizimkilerin okeyi bitti...

şimdi tabu ooynıcaz hep birlikte....

Herkese iyi geceler....... Yeniden mutlu seneler diliyorum..

Hoşbuldum canım..gerçekten buraya üye olduğum için çok mutluyum..aşağı yukarı aynı hislerle dolu sizin gibi arkadaşlarla konuşmak çok rahatlatıyo :1rolleyes: su içmesine içiyorum ama hani hergün 10 bardağa denk gelmiyo elimden geldiğince çok içmeye devam ediyorum..bide songünlerde dikkatimi çekti ılık su içince tuvalet açısından daha rahat ediyorum..senin de dediğin gibi bebişlerimiz için herşeye katlanırız :CüvCüv: yeter ki onlar rahat olsunlar orda..

günaydın kızlar
sanırım sadece çalışan benim ay ne kötü bir durum ama yapmam gereken bir sürü iş var sene sonu malum
inş erken bitiririrm işimide hemen çıkarım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…