- 20 Ağustos 2008
- 4.111
- 668
- 688
şirvancım kapatıyorum ben yılın son dakikalarında da buarada seninle hamiş hamiş konuşmak varmışkaydirigubbakcemile3
hadi öptüm çok iyi bak kendinea.s.
şirvancım gece için hazırlıkları yapmışsın ne güzel :))))
yalnız bütün bi sene ?? Zor olmayacak mı yawhu :))) benim koca çoktan 5. Uykusuna daldı bile(((
yok güzelim onlar pc açık bırakmış herhalde... Ben geldiğimden beri hiç yazmadılar...selinay ve april de buradaymış ama ben geldim die kaçtılar heralde(
demek sende benim gibi yeni yıla temiz girmek isteyenlerdesin..
Evet artık zor oluyor,,, belim ağrıdı benimde eğilmekten....
Ama temizlik gibiside yok....süprizzzzz
kızlar tekrardan mutlu yıllar ben pc başında değilim ,açık ama kalabalığız baya öpüyorum hepinizi,etoprak kaçarmıyız hiç aşkolsun canım .................
etoprak sen sormuştun sanırım matik sabuntozları var ben onunla makinaya attım bebişin kıyafetlerini bence en iyisi o .......................................
oooo aprilde hazırlık yapmış bi şirvan değil anlaşılan :))))))))))) ohhh iyi valla bu gece nisan anneleri çok hiperactive heralde :))))))))) bizimkide horul horul uyusun( aman ya bende tek başıma film izlerim ne yapalım, bugün 2 tane vcd aldım 2.yi izlicem şimdi (
kızlar tekrardan mutlu yıllar ben pc başında değilim ,açık ama kalabalığız baya öpüyorum hepinizi,etoprak kaçarmıyız hiç aşkolsun canım .................
Etoprak sen sormuştun sanırım matik sabuntozları var ben onunla makinaya attım bebişin kıyafetlerini bence en iyisi o .......................................
şirvancım valla oğlumda bi yaramaz bu gün sorma onun içinde okuyamıyorum pek yazdıklarınızı..........................
evet ben sormuştum canım ama saolsun kızlar dalin in var matik olarak onu kullan dediler.. Onu denicem bende :)))
sanada mutlu yıllar canım..
selinaycım tahmin ettim.. Sen iyi olda yazma boşver...
ben oma nun bebek deterjanını almıştım .. O iyi değilmidir şimdi...
Aklım karıştı benim...
ya şirvancım yolla arkadaşları gitsinler yawhu :)) oooo benimkini bırak öperek döverek bile uyandıramazsın :))) zaten hala grip yanıma bile yaklaşmıyo o yüzdenyani anlaşılan bizde bütün bir yıl tık yok kardeşşş!!
babasını değil ama sıpasını uyandırmayı başardım şirvan :))) bu kadar çikolatayı yiyince film izlerken bizim ufaklık coştu :))
[ımg]http://img100.imageshack.us/img100/1686/yeniyilmesaji2lb1.jpg[/ımg]
ya bugün kızlar en iyisi yinede dalinin deterjanı dediler..sitemizin kimya müh. Dalini tavsiye etti ama yumuşatıcı kullanma dedi.. Aha girdik yeni yıla :)))
hoşgeldin tuğbik...tek sen endişeli deilsin merak etme bizlerde bi hayli endişeliyiz ama allaha şükür burda birbirimizi rahatlatıyoruz..valla arkadaşlar çoğu konuda gönlüme su serpmişlerdir allah razı olsun.... su içmeye gelince haklısın ben de pek fazla su içemiyorum zaten havalarda soğuk insan suyu hiç aramıyo ki zorla içincede wc den çıkamıoz ama zorla içmelisin canım..çünkü ben bi ara su içmeme dikkat etmedim amnion sıvım azalmıştı ve sıvının azalmasıda çok ciddi problemlere yol açıo..ne yapalım artık bebeklerimiz için katlancaz herşeye..hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?